Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,

Multumim ca ne-ati vizitat albumul foto. Bb nu rade la pozar. Culmea e ca se stie fotografiata si sta sa i se faca poze cum are ea chef.

Babygirl, cand a plans Alexia urat de tot a fost cam asa – a inceput brusc sa tipe, s-a inrosit la fata si au aparut pete pe frunte si in tip ce tipa isi misca repede capul stanga – dreapta de parca avea un tic nervos. A facut urat de tot. A tinut-o tot asa cam o ora cand s-a mai potolit dar cred ca mai mult de oboseala. Atunci am fost la spital si dupa consult pe toate partile si radiografie la burtica au ajuns la concluzia ca avea gaze multe in burtica. Cei drept intre timp i-a zis si nasa de deochi pt ca noi suntem deja veterani la asa ceva. Dr de la spital ne-a dat nevralgin picaturi care cica ar fi un fel de algocalmin. De atunci (cam o luna) am mai acut ea crize de urlete dar nu a mai dat din cap asa urat, i-am dat nevralgin cam max 8 picaturi si se calma. Oricum ne-am speriat atunci rau de tot pt ca dadea tare ciudat din cap, parca avea spasme. Sper sa nu o mai vad asa. Important este sa fim noi calmi ca sa o putem linisti.

Fetelor, ce au bebelacii??? Nici a mea nu mai vrea sa manance, tipa cand vede biberonul si musca tot ce prinde inclusiv tetina de la bibe. O da cu limba intr-o parte si o musca. Mai nou o gasesc dimineata in patut intoarsa 180 grade si cu picioarele pe sus. E haioasa foc.

Ufff noi iar stam sapt asta singurele fara tati. O sa ajunga fata sa ii zica nenea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

pupici la mamici si bebici
monu si alexia ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Alina.a, da, pai cred ca stiu cam cine este, desi nu-l cunosc personal. Mireille este directorul actual al Tritonic si Cristi se ocupa de partea grafica, dar nici el nu mai lucreaza... Din toti cei vechi a mai ramas unul.

Am intrat sa urez LA MULTI ANI! BIANCA TEODORA (Ruxel), sa te faci mare si sa fii fericta...
Acusica ma duc sa ma pregatesc ca pe la 8.30 trebuie sa merg cu socro la coafor...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Beatriced, petrecere frumoasa! Sper s afie Alex cumntel si sa ii placa baita . Noi nu ajungem, ca nu vreau sa imprastiem microbi. Maria e racita rau de tot si Stefan tusea azi dimineata.

Fran, cred c asunt si gaze. De cand am trecut la Milumil 2, am reinceput sa ii pun in biberon Sab Simplex, pt. ca face f. multa spuma. Un timp a mers mai bine asa, dar acum e suparat tare pe biberon! Reusesc s ail fac s amanance ceva, plimbandu-ma si leganandu-l in brate. E mare chin. Ii tin biberonul cu barbia, ca sa il pot legana .

Dimineata a mancat linistit, dar doar 70 ml. Si a facut din nou kk, destul de moale! Ma gandeam si eu s aii dau lapte si la masa d efructe, dar el se pune pe un urlat, si imi e frica sa nu refuze si fructele dupa asta. Cand urla tare, tare, nu reusesc sa il impac decat cu greu, leganandu-l si adormindu-l. Macar daca ar dormi, dar dupa 10 min. o luam de la capat.

Cred ca e suparat si ca nu prea am mai iesit la plimbare (cum imi zicea Oana dimineata), cel mult in curte. Nu stiu cum sa mai procedez cu ei, ca Maria e bolnava, mama la fel si nu am ajutor.

Am uitat sa va zic: acum cateva zile am incercat morcovul. Prima zi a mancat putin, dar dupa asta nu a mai vrut lapte, iar a doua zi nu a mai pus gura pe morcov. Acum facem pauza, ca e prea dat peste cap.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

BEATRICE peterecere frumoasa la si dupa botez!
ALEX baita placuta si sa vezi ce bine e la botez, vinut, baita, plimbare prin altar, tunsoare gratis, pozici. Asteptam impresiile tale!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, fetelor, cum sunt marimile la pantofi de bebe? Ca am cazut in capcana pregatita de tati si i-am luat lui Thomas niste super boconci marimea 24 pt. 15 cm, zice pe eticheta, Thomas are talpicea de 11 cm. Nu o sa umble el iarna asta, dar as vrea sa stiu daca nu cumva le-am luat ca sa nu le foloseasca de loc. Trebe tinut cont ca Thomas e lungut bine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andreeaatan, nu stiu cum e cu cm. Maria poarta acum, la 2 ani si 3 luni nr. 25. Ea are piciorul mare comparativ cu fetitele de varsta ei. Iarna trecuta a purtat 22.

I-am masurat un pantofior 25 si are 18 cm. De curiozitate i-am masurat si talpa lui Stefan si are 12 cm. Am deja incaltaminte (primita) pt. el si nr. 18 o sa ii vina in curand. Noi mai avem si ghetute imblanite nr. 21, care sigur or sa ii vina la vara .

Nu stiu daca te-am ajutat. Posibil sa-i vina iarna urmatoare lui Thomas.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata!
mey ce vreme oribila iar ploua!!!!
da chiar ce ma obisnuisem sa innot si sa am apa pina la genunchi.

si Matei intra in categoria, nu mincam decit cind vrem cum vrem, si ne miorlaim. nu ne intoarcem, nu avansam pe/in genunchi. io nu stiu in ce grafice va uitati, da al meu cred ca iese din grafice.nu mai gasesc piersici bune, am luat 10 aseara, numai una buna, restul stricate in interior, si tocmai azi mai vroia piersica!!!!!!!!!!!!
de ieri a venit si mamica lu'taticu! URAAAAAA!!!! eu sunt vinovata de tot ce exista, da i-am spus: "draga! mai putin Hiroshima, revolutia din '89 si inundatiile din Romania!"
nu are fier, uuuuuuuuuuu, nu i-ai dat ce trebuia, da are calciu?? da de ce maninca putin, da de ce ii cade parul si nu ii creste la loc, da de ce a luat numai atit in greutate, da de ce.......
da de ce cereale?, sunt prea tari, se dizolva, serios??? nu sunt chimicale????
si i-am spus: "SA-ti explic: eu sunt masochista, vreau sa-mi chinui copilu, in fel si chip, vreau sa vad cit rezista si la ce rezista!!!!!, copilu asta e facut dintr-o mama si un TATA, care intimplator, si iau un exemplu la intimplare e fiu-tau, nu-ti spune nimic chestia asta??poate o semana si cu el??!!!!de la briu in jos sigur". hai ca imi place, m-am distrat aseara! este exact ca si maica-mea.YESSSSS!

am mai pus si noi ceva poze si pozele din parc.
de sapt. viitoare cred ca trecem pe cereale, a inceput sa se scoale noaptea la 4 sa manince. ca sa nu va spun ca mai mult de 120 ml. nu maninca la o masa, uneori la prinz 150 ml. eu perseverez!mey ce misto sunt chestiile alea de tinut si incalzit mincarea de la Avent, au si gradatzii, ma miram de unde stiti voi cit maninca, in special piureuri. sunt super si cu capac!

Adina saru'mina ptr. link, haios! si nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu plinsul, lui MAtei cind nu-i convine ceva incepe, sau mai nou daca e culcat se ridica de c...r in sus!face podul! deci alintat si rasfatat se cheama. si am mai observat ca plinge cind e super obosit si infometat, nu stie ce sa faca mai intii. si tot asa cu capul in toate partile! si pune bot!

pentru fetele cu picioarele in pioneze, eu stiu un remediu daca aveti puroi la unghie, grasime de porc, popular osinza, va ia cu mina, incercat, testat, luati grasime bagati in congelator, taiati o bucatica, puneti la locul cu pricina, infasurati in pansament si gata. sau foi de varza si asta garantat.

Mygirl, du-te la doctor cu Alex, chestiile astea pe piele sunt tare ciudatzele, ptr. ca nu stii de la ce sunt.e mai bine un doctor sa spuna.poate fi reactie la ceva, poate fi alergie de la ceva, poate fi orice, asa ca mai bine doctor, nu le lasa asa.

mamaaaaaaaaaaa da ce ploua, cu spume!
hai ca m-am enervat iar! de unnde atita ploaie!

Beatriced petrecere frumoasa, cred ca la ora asta este gata imbaiat!!!
LA multi ani pentru Bianca - Ruxel, pupici de la noi.
Bun venit la fete, mey da ce a fost in atmosfera pe 5.05.2005??????

o duminica placuta,va dorim!

Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci eu nu mai rezist cu atata ploaie!!! Sunt plina de nervi ca abia mi se uscasera peretii si ma astept sa-i vad iar uzi dintr-un moment intr-altul. Ma tot cert cu administratorul si nu rezolv nimic. Asa ca azi m-a pocnit o idee geniala (chiar daca e "preluata" tot geniala este!) o sa ma apuc sa scriu o mare "jelanie" despre cum imi ploua mie in casa si o s-o trimit la: OPC, politie, garda financiara,fideratia asociatiilor de proprietari, primarie, cotroceni, in fine peste tot pe unde imi vine in minte, pe la ziare, televiziuni etc. Ca nu se mai poate
Ajutati-ma cu niste idei unde as mai putea sa trimit, si mai ales cum as mai putea sa procedez ca sa mi se rezolve problema.

Sunt suparata si cu Filip ca azi am descoperit ca are si el degetelul rosu la unul dintre picioare si chiar nu vreau sa ajungem si noi la taiat L-am dat cu betadina si baneocin (si am incercat si metoda cu pilirea in mijloc a unghiei , daca o sa se faca bine n-o sa stiu de la ce se trage), i-am bandajat piciorusul si pana sa vin cu sosetele, barabata-miu care cica ii tinea piciorul imobilizat, a ramas cu bandajul in mana . Ma rog, l-a pus el acolo si apoi i-am pus repede niste sosete care stau fix.
Para nu-i mai dau ca i-am dat si ieri si aseara avea curutzul rosu ca de maimutzica. Azi i-am dat mar in care am amestecat si o lingurita de cereale si i-a placut la nebunie, de maine maresc portia. Cu banana vad ca e relativa chestia. Multe scheme de diversificare contin banana de pe la 4-5 luni. Deci... Ma rog cati autori atatea metode de nici nu mai stii ce sa faci... ideea este ca nu pot s-o tin la infinit pe mere. Am bagat de seama ca tot ionatanul este preferat. Deci ce alte fructe mai dati voi, in afara de piersici care nu prea mai sunt ce au fost asta vara, din pacate. Si pe deasupra dupa ce ca nu mai sunt bune de nimic sunt si mai scumpe decat erau in vara

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Fetelor am intrat repede sa pun pozele de la botez si sa le multumesc: Oana, Lili, Cornelia, Laura... Multumesc ca ati venit si ati fost alaturi de noi in astfel de momente si multumim mult de cadou si de felicitare. Printre pozele de la botez sunt si pozele cu voi si felicitarea... Daca vreti vi le pot trimite pe mail sa le aveti...
deci:BOTEZ 2.10.2005

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, felicitari pentru micutul crestin Alex, in ziua botezului lui! Sa creasca mare si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput