Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Se pare ca forumul a avut o reactie mai intarziata ...sau eu nu mai stau bine cu vederea la ora asta - de inteles pentru ca tocmai m-am intors de la o petrecere.
daca tot am adus vorba - am fost la ziua fetei nasilor nostri care a implinit azi 13 ani. Acum 10 ani, eu cu sotzul meu ieseam la prima intalnire. Atunci am fot cu el sa-i ducem un cadou fetei unor prieteni de familie de-ai lui, care atunci implinea 3 ani...acei prieteni sunt acum nasii nostri. dar sa revenim la petrecerea de azi- ca de obicei, ne-am spart capul sa-i gasim un cadou dragut, potrivit varstei si...accesibil. I-am luat o bluza frumoasa(zic eu) de la Kenvello. cand s-au deschis cadourile, al nostru era printre cele mai "subtiri". Colegii de clasa venisera cu truse de cosmetice consacrate:pupa, l'oreal, haine ultimul racnet care costa de la milion in sus, bijuterii...nu vreau sa va spun cum erau imbracati pustii...eram depasita total de situatie. Nu mai povestesc ca ma apuca nervii. Am uitat sa va spun ca petrecerea s-a tinut la un restaurant, in saloane separate parintii si copii.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ba au intrat amandoua mesajele, Oana
Sint curioasa ce zice doctora ta de iritatie. Si Andrei are niste pete micutze pe burtia si spre git, asa cum zici tu, aspre. A avut si pe frunte dar aceea i-a trecut.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
faca ce fac si numai la ore d-astea reusesc sa intru.
Loreen condoleante, sa ii dea dumnezeu putere sa trezi peste asta.

Bun venit noilor mamici!

Laura Radulescu, multumesc pentru informatie, chiar am vrut sa va intreb despre laptele praf care ar fi mai bun la gust.
Androix ziceai ca ai dat para la bebe. Parca am citi undeva ca para nu se da la bebe asa mic, am sa caut sper aa nu ma fi inselat.

Noi suntem bine, nu mai instist deloc cu laptele praf pana nu vad greutatea peste o saptamana. In schimb am inceput sa ii dau suc de morcovi cate o lingurita in prima zi, doua si asa mai departe. Asta vad ca ii place.
Am plecat zilele trecute sa rezolv ceva si am lasat niste lapte de la mine in bibe preventiv pentru ca nu papase prea mult la masa. Si cand a vru sa ii dea mama sa pape a inceput sa tipe la bibe, asa ca mama i-a scos tetina si i-a pus bibe ca pe canitza la gura. Si a baut fata tot! Eu am mai observat o data faza asta dar am crezut ca e moft. Clar, fata mea direct la canutza.

Cine spunea de cereale Bebelac? As vrea sa iau si eu porumb. Bebelac am inteles ca e facut de polonezi dupa Nestle asa ca prost nu are cum sa fie dar si mie mi-a spus doctorita de la spital sa i-l dau dupa cinci luni abia. Eu l-am luat cu doua lini intarziere si vreau sa il trimit la tara unei tipe care tocmai a nascut daca nu il folosesc. Poate cu cereale sa vrea desi orezul de la Nestle l-a refuzat.
Cred ca pana la cinci luni nu mai incerc nimic.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

O luam pe urmele Deliei. Stefan ma dispera. A ajuns sa manance mai putin de 400 ml.lapte /zi. Nici nu apuca sa traga din biberon, ca se pune pe urlat si abia reusesc sa il linistesc si sa il conving sa manance ceva. Plus ca varsa f. mult, in mai multe reprize, dupa fiecare masa. Doar masa de fructe (piersica) o mananca mai bine si nu varsa dupa. Si a facut si kk de vreo 5 ori azi. Plus ca e tare bazait, doarme in reprize scurte de 10-20 minute si se trezeste plangand sau plange in somn. Posibil sa fie de la dintisori? Are putin umflata gingia in dreapta jos si roade tot ce prinde.

Daca Stefan se simte bine maine, ajungem si noi la botezul lui Alex.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Fetelor va astept cu mare placere la biserica! In felul asta ne vedem si ne cunoastem si noi, ca altfel nu mai apucam...
Pisik, rezolvat cu listuta!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Inca ceva: mai e vreun bb asa maroi ca Stefan, care nu se sprijina pe picioruse? Nu se impinge absolut deloc in picioare. Oricat am zis ca nu ma mai ingrijorez daca nu e "in grafice" cu diverse lucruri, nu pot rezista. Fac gimnastica zilnic cu el. Are momente cand opune rezistenta (nu ma lasa sa ii indoi piciorul), dar daca vreau sa il ridic si sa il sprijin pe picioare, le indoaie si se aseaza in fundulet. De ridicat in fundulet se ridica si vrea sa plece mai departe, tarandu-se asa.

De intors s-a intors si de pe burta pe spate si invers (acum 2 luni pe burta si acum aproape o luna pe spate), dar cred ca doar demonstrativ de cateva ori. acum nu se mai intoarce deloc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Beatriced sotul meu a lucrat cam din octombrie la tritonic dar se intalnea cu Mirei si cu Cristi (numele astea le retin)acasa la cineva care avea internet.Asa ca nu stiu daca va cunoasteti. Petrecere frumoasa la botez

Androix in carticica mea scrie ca banana e alergizanta.Crisdun in carticica scrie doar ca se va da carne de vita sau gaina nu de animal tanar caci este alergizanta iar carnea de porc si oaie de va da dupa 3 ani. Evident ca si eu o sa-i dau pui (dar de la tara)ca nu astept sa fierb la gaina 6 -7 ore.

Ieri am inceput sa-i dau si eu 4 picaturi de 2 ori pe zi de Fe si a facut azi un kk negricios si mirositor ca aproape imi venea sa vomit.Asa s-a intamplat si la voi?

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara si de la noi!

Loreen - condoleante!
..Zilele trecute nu am mai apucat sa intru pentru ca am avut zile grele.. Inesuca - multumesc ca ne-ai impartasit "impresiile" de dupa killareala. Sper ca te simti mai bine si sper ca Adina (babygirl) sa scape de macel. Si eu il tot duc pe Eric la pansat de m-am plictisit si scarbit de spitalul ala de nu va pot spune...Dar ce sa facem? Azi a intrat ta-su cu el la pansat si tocmai azi s-au gasit sa-i ia o cojita care se formase pe unghuita (adica pe locul unde ERA unghiuta) si urlaaaa saracul.. Of Doamne. Si nici nu m-au lasat sa intru si eu. A trebuit sa iasa ta-su ca sa pot intra. Ma rog.
Problema acum 2 zile a fost ca a avut diaree. De Marti pana Joi a facut kk aproape ca apa.. Asa ca mi-am sunat noua pediatra care mi-a zis sa nu-l mai alaptez o zi si sa-i dau morcov fiert si pasat si orez cu zeama de orez. Zis si facut. Da' ce credeti ca fi-miu a vrut asa ceva?! Nuuu.. Toata ziua de Miercuri a mancat 50 ml orez si 50 ml morcov. Seara i-am dat putin laptic, ca nu puteam sa-l vad suferind. Acum vad ca si-a revenit cu stomacelul. Vorba aceea: toate bubele rele in capul babii mele sau cum era..
Si alta faza nasoala rau: cred ca nu prea mai am lapte seara. De unde inainte ma mulgeam de 200 ml, acum daca scot 100 e bine, uneori 75.. Nu stiu ce sa ma fac. Trigonella am mai luat dar degeaba. Cred ca va trebui sa suplimentez. Uff.

Va pup si va urez somn lung si usor!
Si bun venit noilor mamici!!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen, condoleante!
Putere multa sa poti accepta pierderea si eu mi-am pierdut tatal la 17 ani si ani de zile mi-a fost greau sa accept, intr-un final m-am resemnat. Sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul!

Bun venit noilor mamici si bb!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Aha, dormea cu destu' in gura si muf-muf la el da' sa ceara de haleala nici gand, noroc ca am eu simtul raspunderii...
Maysa- noua la 4 luni ne-a scris FA=2/2cm, si zicea ca e destul de mare dar se inchide rezonabil. Aia posterioara s-a inchis la 1 luna. Eu parca am citit- da' nu mai stiu unde- ca e nasol daca fontanela se inchide inainte de 4luni. Poate pediatra voastra s-a gandit ca nu e grav daca se inchide acum si ii da Ca pentru dintisori, oase etc. Totusi parca 1 fiola e cam mult, nu-mi mai aduc aminte, nu i-ai mai dat lui Rares cate 1/2 de fiola mai demult?
Cornelia- nu e posibil sa aiba gaze si sa-l doara burtica? Si Patrica facea figura cu luat bibe in gura plans, si cred ca o durea burta cand incepea sa suga- eu sunt bata la anatomie- da' se declanseaza nus' ce reflex cand incepe sa suga-de aia fac si kaki de multe ori tot atunci. Daca bea putin laptic poate e mai bine sa ii dai totusi la fiecare masa. Iepu' nu vede fructe pana nu bea intai lapte. SI sa vezi chestie: desi poti sa juri ca nu mai incap si alea dupa lapte, li se face loc urgent Cu statul in picioare...poate el vrea in fundulet si cand il ridici vede o ocazie de a se aseza asa.
Cloreta- si a mea a refuzat orezul cu roscove de la Nestle, in schimb a acceptat fulgii de orez de la Milupa. Porumbul de la Bebelac e ok dar cam dulce...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput