Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

monu, haioasa foc bebelina, vad ca stie sa zambeasca la poza! sau la pozar?

maysa si Rares Stefan, Tdi si Alyssa, bine ati venit !!!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

BEATRICED!!!! asteptam poze de la botez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ca sa radeti nitel, clik aici: http://www.superlaughecards.com/1/smileback2.swf

Adina si Ema-Elena (25.05.05)
poze cu noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Babygirl, te tii de smiley, nu? Fain! Super...
pisik mama de cantarisi? Cat ai avut dupa nastere ca tot nu mi-ai comunicat greutatea! O sa pun poze... Abia astept! Probabil maine seara!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Tdi si Alyssa bine ati venit pe DC si in gasca 05.05.05
Maysa- pai noi luam Ca tot 10 fiole/luna, dar numai 0,25. Prima pediatra mi-a zis 0,5ml, astalalta la care ne-am mutat acum a zis ca 0,25ml e destul- desi fontanela e cam mare. In schimb ne-a dat 3 si apoi 4 pic. de vigantol pentru fontanela, desi tot ea zicea ca semne de rahitism nu are. Parca Inesuca i-a dat Rebeccai tot cate o fiola/zi, ca avea o lipsa mai accentuata, parca zicea ca-i tremura barbita? Vit. C luam cate 5pic/zi- teoretic, ca practic luam si mai mult ca am descoperit ca e buna de sughit- 3-4picaturi cu un pic de ceai/lapte si scapam urgent. Vit. C nu cred ca-i strica mai multa, ca ce e in plus se elimina.
Florentina- merci, o sa ne ducem si noi saptamana viitoare. Eu deja am emotii, iar de stat cu ea eu trebuie sa stau ca taica'su era sa planga inaintea ei la vaccin.
Monu- daca Alexia e bine nu-ti face griji cu greutatea. Noi dupa ce am luat intr-o luna 250gr, luna urmatoare cand a luat 400 am primit felicitari. Deci depinde din ce unghi privesti problema

Deci am mai dat peste o problema: acu' nu mai vrea decat suc. Oricat. De care o fi. Cu pulpa sau fara. Laptele mai merge, in schimb lapte cu fulgi de orez doar daca e moarta de foame mai lipaie ceva. Adica incepem sa bem suc in loc de cereale si chestia asta zau nu cred ca ne ajuta la ingrasat. O sa incerc si orezul cu fructe de la Nestle, da' nu prea am sperante. Azi i-am dat si porumb de la bebelac- a mancat, da' nu se omoara dupa el, in schimb mie mi s-a parut suspect de dulce, desi scrie ca are doar porumb si vit B1. Da' eu zic ca e indulcit cu ceva- de la Hero nu i-am dat ca scrie clar ca are zahar, probabil astia de la Bebelac nu s-au mai deranjat sa scrie...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

beatriced, dupa cezariana am ramas cu 73, dar reusisem sa ajung pe la 67 si ceva. cand am oprit alaptatul a fost nasol, ca iar am inceput sa pun... acu sunt la 68.5 la ultima incercare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Fran, acum chiar ca sunt total nedumerita. Doctorita de la circa a zis ca e fontanela mica(intr-o luna se inchide) si mi-a zis sa-i dau in continuare 2 picaturi Vigantol. In schimb, doctorita care vine acasa a zis acelasi lucru despre fontanela dar ne-a spus sa luam 3-4 picaturi de Vigantol si cite o fiola de Ca +10 picaturi vitamina C la doua zile. A masurat capul lui Rares, a zis ca e bine si ca oricum o sa mai creasca si prin suturi.
Astazi am citit pe net ca daca fontanela se inchide nu trebuie sa iei Ca.
Ce ma fac? Poate e bine sa-l vada si un alt doctor?
O sa ma mai documentez si pe net, dar daca stiti ceva despre problema asta dati-mi o mina de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am scapat cu bine si de vaccinul de 4 luni. Nu stiu cat de bine mergea cantarul dr de familie, dar mi-a spus ca Alex are 'aproape 8 kg". E posibil sa ia 500 gr in 2 saptamani? oricum luni vreau sa merg la pediatra cu ea, pentru ca de cateva zile are o iritatie urata pe corp, de fapt pe picioare, un pic pe burtica si pe fata are pielea aspra, uscata, seamana cu cu "pielea de gaina" cum spunem noi. Nu i-am schimbat nimic in produsele de ingrijire, nici detergentul, amm dat-o cu Bephantene, cu crema de galbenele si tot nu i-a trecut.
In rest sunt mandra de fata mea ca nu mai vrea atat de mult in brate, si-a desoperit piciorusele si se joaca cu ele, "vorbeste" cu jucariile din jurul ei si face balonase. Are o noua pasiune: scuipatulNu pot sa descriu procedeul, dar e tare haioasa si isi imprastie balutele pe toata fata.
Acum cateva zile va spuneam ca ii caut o veioza care sa imprastie imagini pe pereti. Am gasit asa ceva, sunt foarte incantata de achizitie- mai mult eu decat Alex- e vorba de o steluta de la Tomy, care are 3 melodii si reda pe tavan o imagine miscatoare cu ursuleti si stelute. Am luat-o la acceptabilul pret de 570 mii, nu e putin, dar fata de alte jucarii asemanatoare de milioane...
Beatrice, maine venim sa-ti vedem baiatul la baita! Abia astept sa ne cunoastem. Venim cu Lili(Ada_74)si cu Cornelia, daca reuseste sa ajunga. Loreen vroia si ea sa vina, dar saraca nu cred ca-i mai sta gandul la asa ceva.
Somn usor si vise frumoase!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Tocmai postasem si eu un mesaj luuung si vad ca nu a intrat aici. Mai incerc o data, daca-mi mai amintec ce-am scris.

Spuneam ca am facut vaccinul de 4 luni si am aflat ca Alex are aproape 8 kg. Dar nu cred caera bun cantarul dr. de familie, doar n-a luat 500 gr in 2 saptamani. O sa aflu luni, ca vreau sa merg la pediarea noastra sa-i vada iritatia de pe picioruse, burtica si fata. Are pielea uscata, aspra, seamana cu "pielea de gaina". Nu i-am schimbat nici in produs de ingrijire sau detergent, am dat-o cu bephantene, cu crema de galbenele si vad ca nu i-a trecut.
Zilele astea si-a descoperit piciorusele, trage tot timpul de ele si are o noua pasiune: scuipatul. Bolboroseste si-i sar balutele in toate directiile, o distreaza cred stropii care-i cad pe fata, e tare simpatica!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Fetelor, orice ati face, nu va duceti in Cora Lujerului - nici acum, niciodata. Dupa cum spunea cineva, lume multa si proasta. Deci era un balamuc total, desi magazinul este destul de mare. Aranjamentul standurilor mi s-a parut bizar si total neinspirat. Am stat la coada mai mult de ora (cu Ana pe carut desigur), in conditiile in care la Cora Pantelimon nu stai mai mult de 10 min. Si ce mi s-a parut culmea nesimtirii - nu mergeau cardurile, se anunta acest lucru din 5 in 5 minute, dar prostimea se trezea la casa ca avea card. Remediul consta in primirea aprobarii de la casa centrala. Deci in final mergeau cardurile. Si ce-am patit noi? Dupa ce am stat o gramada la coada (am prins si schimbul de tura) tanti din fata noastra avea card. Si stai si asteapta si stai si asteapta. Intre timp se trezise si Ana si dadea semne clare de foame. As fi vrut sa plec si sa abandonez cumparaciunile pe banda, dar sotul meu - care deja intarziase la fotbal cu vreun sfert de ora - a zis sa nu renuntam dupa ce am asteptat atata. Intr-un final apoteotic, am luat copilul in brate si am luat-o la fuga in parcare sa-i dau sa pape. Inutil sa precizez ca nu am gasit masina (parcarea e subterana) - dar asta a fost vina mea ca nu am retinut pe ce rand am lasat-o. Vorbesc cu sotul, aflu unde e masina (el ajunsese intre timp) si ce-mi spune? De fapt nu am asteptat 10 minute ca sa-i confirme plata cu cardul persoanei din fata, ci ... dansa avea o haina care semana cu ce aveau ei la vanzare si au stat sa verifice stocul!!!!!!!!! Cand am mai auzit si asta am cedat nervos pur si simplu. Adica nici macar nu au bunul simt sa te anunte ca te suspecteaza de ceva. Ma indoiesc ca fata s-ar fi opus sa astepte verificarea stocului (mai ales ca nu avea nimic de ascuns), dar de ce sa nu stea prostimea la coada? Raman fidela Corei din Pantelimon, unde lucrurile stau foarte bine. De cumparat nu am luat mare lucru, ca sotul avea ora de fotbal si eram in graba; doar o salopeta de catifea pentru asta mica ca aveau pret foarte bun si o suzeta. I-am luat Dentimaxx de la Baby-Nova. Am vazut la targ ca are nu stiu ce inventie sa nu deformeze maxilarul.
Gabitzam - multumim pentru laude, si noua ni se pare ca e frumoasa (nici nu va mira!!!!), dar obiectiv vorbind chiar e frumoasa. Ma tampeste cu ochii aia mari si albastri. Oricum eu fetita mi-am dorit si asta am primit, cat despre un baietel, mai vedem peste cativa ani. Si inca ceva, am senzatia ca Ana e unul dintre cei mai parosi copii, am vazut in pozele voastre ca la majoritatea le-a cazut parul. Ariciului insa ii creste in prostie. Culmea e ca la spate inca mai cheleste asa ca a redevenit un fel de Basescu.
Am uitat sa va precizez ca cumnatelul e si ziua de azi la noi - de unde trebuia sa stea o zi, iar se implineste saptamana in curand. Iar sunt prizonier la mine acasa! M-am saturat. Hai ca va pup.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
http://community.webshots.com/user/ioanailincam

P.S. Ce multi nou veniti! A crescut enorm listuta! Bine ati venit! Dar scrieti si voi mai mult, ca eu primul mesaj l-am facut kilometric ca sa fac un rezumat la toata perioada in care doar citeam. Si inca nici in ziua de azi nu v-am povestit cum a fost cu nasterea...

Mergi la inceput