Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,

am aparut si noi dupa o sapt. a mea tot in greva foamei e dar partial. fara stirea dr am vorbit cu asistenta si fata papa suc de portocale si cereale dar tot putin pentru varsta ei. sper sa nu slabeasca ca de luat in greutate a luat numai 400 g. oricum este f vesela, tipa cat o tine gura si vorbeste pe limba ei. .... si victorie!!!! face kk singura. dar nu stiu de la ce! de la debridat sau de la sucul de portocale sau cereale.

nu stiu la ce va referiti dar si a mea da din cap stanga - dreapta. dr a verificat-o si nu are otita dar nu mi-a mai spus altceva.

acum va invitam la poze calde

un mat de 6.100 kg si 63 cm la 4 luni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

pupici
monu si alexia ioana

PS Teddy, bine ai venit printre noi

babygirl, si alexia a avut o reprize de tipete si dadea din cap ca disperata! noi atunci am fost la spital si concluzia a fost ca avea gaze in burtica. de atunci cand mai face asa ii dam 5 - 8 picaturi de nevralgin si se calmeaza.

LOREEN, sincere condoleante pentru pierderea suferita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cornelia, Inesuca,fran,monu, multumesc pt randuri si ganduri.

Monu, zi-mi mai multe referitor la miscarea din cap, te rog. Cum exact se manifesta, in ce conditii si ce a mai zis dr.
Legat de greutate..si Ema la 4 luni avea doar 6300g doar, dar dr nu a fost tocmai nemultumita. A spus doar sa incepem diversificarea pt ca se pare ca laptele meu nu-i mai ajunge. Acum am vazut pozele cu Alexia. Tare draguta veverita ta!!! Imi amintisem ca noi aflasem la interval de 2 zile ca suntem insarcinate cand eram la aspirante optimiste..:)

Si eu m-am gandit ca ar putea avea otita pt ca am avut si eu, dar nu are, clar. Ar durea-o mereu. Stiu acum cum e cu otita, caci tocmai am scapat de ea. Pe ea a apucat-o in ambele dati seara. Am sa fiu mai atenta la reactiile ei, la ce ar putea-o speria, am sa o las mai mult cu Mihai si doar cu Mihai,iar daca se repeta renunt la cursuri, mergem la dr si facem investigatii.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Monu, sa stii ca ai o fetita dulce foc si lui Alex vad ca-i place asa ca... sa se faca mare si venim la petit!

LA MULTI ANI! NARDI GABRIEL (Yael) sa cresti mare puiule...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dati-mi si mie idei de diversificare. Baietii mei au 5 luni si de 2 saptamani am inceput cu puree de morcovi 50 g/zi la ora 10 si cateva lingurite puree de mere pe la orele 18. Dr mi-a spus sa nu le dau inca terciuri, dar scumpii nu sunt grasi. Lapte beau de 4 ori/zi cate 180 ml.

Multumesc,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Loreen, condoleante! Dumnezeu sa-l odhineasca in imparatia cerurilor!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

maysa si Rares Stefan, Tdi si Alyssa, bine ati venit ! Sa fiti cumintei si sanatosi!
ioanailincam cum e in Cora? Vrem si noi sa mergem maine dimineata singurei, cat timp e socrela cu Carina la biserica, s-o impartaseasca.
alina_a care o fi explicatia apropo de faptul ca nu e voie sa dai carne de animal tanar? Nasol ce zici despre Cora. Poate asta a fost doar la deschidere, si or fi mai civilizati, acum... SPER!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Fran, programarea la Medlife am facut-o de pe o zi pe alta. Nu a avut ce sa se vindece pentru ca nici macar nu i s-a inrosit urechiusa dupa ce a gaurit-o si nici de durut nu a durut-o. Iar cand ii invarteam seara in ureche Maya radea, se gadila cred - deci e clar ca nu a durut-o nici mai tarziu.

Vad ca s-a cam stricat vremea, noi aveam multe planuri pentru astazi insa daca ploua va trebui sa renuntam la multe. Vroiam sa mergem si la o cununie religioasa, la biserica Sf. Spiridon - sunt curioasa mai mult sa-i vad rochia miresei care a costat 1700 Euro !

Va pupam!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tdi, Alyssa, bine ati venit printre noi!
Ti-a luat multa vreme pina ti-ai facut curaj sa scrii si bine ai facut. Scrie-ne oricind ai vreo problema, dar si cind vrei sa te bucuri impreuna cu noi de progresele bebelusei tale, sau cind pur si simplu ai chef de stat la taclale cu noi despre orice
Se mareste grupul din 05.05.05

Maria, da-mi un PM cu adresa ta de mail si o sa-ti trimit carticica pe care ne-a trimis-o Lucas la mai toate fetele, despre diversificare, cu retete si exemple.

Se pare ca iar se stica vremea... Spuneti-mi si mie daca ati luat caciulita de iarna la bebici, si de unde.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Multumim pentru primire!
Ada, e adevarat ca am fost colega de salon cu Fran (am nascut cu acelasi doctor). Imi pare bine ca am putut sa vorbesc mai multe cu ea in cele cinci luni cit nu am avut acces la internet si mi-a fost mai usor sa trec peste problemele de inceput.
In ceea ce priveste diversificarea noi am inceput la indicatia doctoritei cu suc de fructe si piure de banana la masa de 10 si dupa cinci luni urmeaza sa mincam brinza de vaci facuta in casa.
Abia dupa sase luni zice doctorita ca o sa mincam supa de legume si apoi cereale.
Sunt putin cam ingrijorata pentru faptul ca doctorita a zis sa-i dau lui Rares 10 ml de gluconat de Ca+10 picaturi de vitamina C naturale (din doua in doua zile - 10 doze). Imi e teama sa nu fie prea mult calciu despre care stiu ca face si rau atunci cind se administreaza mai mult decit e necesar.
Promit sa pun si poze cit de curind pentru ca noi v-am vazut si v-am placut pe voi si trebuie sa ne cunoasteti si voi.
Pina atunci poate ne lamuriti si pe noi cum stati voi cu Ca.
Pe curind si vremea buna sa fie cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare la fete!

Au venit bunicii de la Bucuresti si am facut si noi ceva poze la mare: Uitati-va si voi:POZE ASTAZI MARE 1.10

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput