Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Androix, baga mare cu plangerile. Ceva tot iese pana la urma, poate chiar sa te surprinda cat de bine va iesi, cum am patit eu. Daca tu ai intrebat de banana, e ok, la Thomas, doar ca face gaze cam multisor si il enerveaza, mai ales seara baga o mitraliere de numa-numa.

Cereale in fructe-e super pt. bebei, adika are asa un gust ca le-as manca chiar eu. Intrebarea era daca le pui ca atare sau cu apa-pai depinde cum papa bebe, mai gros sau mai subtire preparata hrana. Eu ii mai pun lui Thomas, la doua mere blendarite si o lingura de fulgi de orez fara lapte, asa pe sec, fara alta apa sau lapte si papa tot.

Mstroie- dai pulpa de persica si apoi sucul sau poti sa-i dai san, cred ca tu mai alaptezi, nu-i asa?

Alte fructe-sa ma ia cucu daca stiu cine a intrebat. Lui Thomas i-am dat tot felul, ca inca mai era vara cand am inceput cu fructele.
Dar strugurii i-au facut o durere de burta..., apoi prunele -nu am exagerat, pere-asa si asa, caise -eritem fesier, nectarione-nu i-au prea placut?!?!. Capsuni numai dupa 6 luni, portocale la fel. I-as da papaya si mango, de fapt mi-as da si mie din-astea....

Cornelia-merci de info. Deci, acum le punem de fizte si la iarna viitoare o sa fie bune. Asta daca nu ma enervez si iau o masura mai mica, un 18-19.

Lucas, you are my hero. Mi-ar placea sa pot trata cu socru-meu la fel, dar ... eu sar la "bataie". Am o problema de subordonare grava. Adica nu suport oameniii care "le stiu pe toate".

Botezati-felicitari.

Sa stiti ca eu ma uit la pozele tuturor si, sincer, nu am decat cuvinte de lauda pentru bebelusi. O armata intreaga de frumosi si frumoase.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am uitat ceva.
Cei care scuipa si le curg balele fara un motive evident - e de bine, VIN DINTII. Ma mir la Thomas de unde are atata lichid sa-i curga atat din gurita, e Dunarea. Si nu vad inca nimic, probabil ca nici nu stiu ce sa caut.
Dar e pe bune ca vin dintii.

Ieri am patit o faza de zile mari: ii pregateam baita lui Thomas si el facea zgomote specifice in camera mare. Si apoi, liniste totala. Oare ce face? Cand colo, morfolea ziarul cu programele HBO, publicatie la care tati tine f. f. mult. Asa cum tin eu la Elle. Hait, am incurcat-o.
Mai, si vine tati si, ca niciodata, nu se supara. Ba mai mult, ia foile rupte si le potriveste in liniste in revista la loc. Pai daca faceam eu ceva pretiosului ziar o incurcam pentru 2 saptamani.

Thomas vrea sa exploreze universul necunoscut dintre salteau parintilor si podeaua camerei, cred eu, ca daca il las 2 minute in patul nostru sa se joace, e gata, la margine. Asa ca azi a stat mult si bine la el in patut, fara prea multe probleme. Baga niste lungimi de pat taras ca la armata, asa ceva...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Beatrice- sa-ti traiasca micul crestin ! Sa fie sanatos si sa va umple de bucurii!
Lucas- e, daca a venit si soacra sa te ajute presupun ca esti muuult mai odihnita acum. Mey CE sunt chestiile alea de la Avent de tinut mancare, eu ii fac piureul de piersici in bibe mici de 125ml, si am la ele si "capacele de sigilare"- niste discuri albe care se pun pe inel in locul tetinei. De astea zici?
Andreeaatan- Patricia are cam 11,5cm la talpici si poarta ghetute nr. 18.
Chris- pai si atunci de cata vitamina C are nevoie un bebe? Ca unii zic 5 iar altii 10 pic. de vit. C naturala? Cu luatul in greutate dupa diversificare...eu zic ca depinde cu ce diversifici. Noi care suntem manechine am inceput cu cereale tocmai ca sa ne mai ingrasam, iar pedi ne-a zis ca de obicei la bebe cu greutate normala se incepe cu suculete de fructe si astea au intr-adevar mai putine calorii. Ca si supa- zicea ca un bibe de supa crema are cam un sfert din caloriile unui bibe de laptic. Asa ca noi supa o sa putem manca abia dupa ce putem sa adaugam si carnita in ea.
Mari- eu ii dau o data suc(mar si morcov) si o data piure de piersica, ambele dupa ce haleste laptic. E incredibil, dar desi laptic nu mai incape astea reusesc sa-si faca loc
Ada- cica banana din piureurile/sucurile pt. copii e prelucrata si are eliminata componenta alergena. Daca e intradevar asa sau nu...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa raspund la intrebarea Adei: cereale azi am pus asa la plesneala, fara apa direct peste marul ras. Nici nu stiu daca sunt sau nu cu lapte, cred ca da. SUnt zapacita stiu, dar am o scuza: sunt dintr-un pliculet promotional primit la un ceai hipp si tot ce am retinut este ca sunt cereale cu piersica si caisa si se dau dupa 4 luni. Lui Filip i-a placut pireul de azi dar eu am totusi o problema. Se pare ca nu digera fructele tocmai bine. Azi a facut kk de 2 ori, plus o sparcaiala mica intre. Primul scaun asa cam ca cele de lapte, pastos si puturos culoarea mustarului. Al doilea continea numai si numai pulpa de mar cu o culoare modificata, un miros acru si deshidratata. Ce-o fi nu stiu, acum macar stiu ca nu este de la para. Maine nu ii mai dau mar crud, il fierb ca pentru compot, maresc portia si-i pun iar cereale. Si evident, ii voi urmari iar cu lupa scaunele.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

cornelia, bebele cu care e fetita mea la dadaca e un baietel si a inceput sa se intoarca pe la 8 luni. don't worry!!!

beatriced, sa-ti traiasca crestinelul!

mamici, si bebelina mea mananca f f prost, cand imi ia doar 30 ml ma enervez si insist pana ii bag pe gat 90-100 sau daca e un pic mai entuziasta, 120... sapt asta mergem la pediatru sa ne cantarim si sa facem vaccin anti-hepatita...

bebelina mea sfornaie de mai mare dragul de doua nopti si din cauza asta doarme f prost si mananca si mai prost. am luat un aparat de scos muceii si tipa cand il folosesc, am intrebat aici alte mamici si mi-au zis ca si ai lor tipa, asa ca o sa il folosesc daca nu se mai poate.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Chris mergem inainte cu recuperarea zilnic, e foarte nasol ca n-avem program fix vine doamna cand poate si cateodata David e obosit si mort de somn sau de-abia l-am culcat si face niste crize de plans de ma doare sufletul, dureaza 1 ora masajul. E mai bine pe zi ce trece, dar mai avre mult de recuperat, de-abia saptamana trecuta a descoperit ca mai are si el o mana pe care o poate folosi, pana acum o misca dar nu o baga in seama,a cum si-o apuca cu cealalta si o suge, se uita la ea si o studiaza, da cu mana in jucarii, apuca jucaria dar nu o poate tine mult ii da drumul, nu o indoaie de la cot in toate directiile... mai avem de tras. Saptaman viitoare s-ar putea sa incep eu sa ma duc cu el la Budimex si poate reusesc sa-i fac cat de cat un program sa nu mai fie obosit cand ma duc, poate nu mai plange, cu toate ca 1 ora de frichineala e foarte mult pentru el.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, sint o mamica de iulie-august, dar am nascut pe 29 iunie, la 37 saptamini, o fetita scumpa, Eva Christina. Va mai citesc si pe voi, pentru ca Eva se incadreaza si in "grupa" voastra.
Am vazut poze cu bebeii vostri inca de la inceput si toti sint dulci de tot si frumusei si au crescut foarte bine.
Am vazut ca voi ati inceput diversificarea mincarii bebelusilor.
Eva are, la 3 luni, 7,440 kg 63cm. Pediatra ei mi-a spus ca pot sa incep sa ii introduc cereale (pentru ca pina acum am hranit-o san si completare formula). Mi se pare cam devreme sa ii introduc cereale.
Voi pe ce v-ati bazat cind ati inceput diversificarea? Pe virsta sau pe greutate? Poate ca pediatra mi-a spus sa incep diversificarea din cauza greutatii Evei, pt ca numai laptele de san si formula nu mai fac fata nutrientilor de care are ea nevoie.
Dar, desi isi tine capusorul bine, este activa si "vorbareata", totusi nu este chiar asa de activa ca un copilas de 4-5 luni si nu poate sa consume caloriile in plus de la cereale.
Voi ce credeti? Ce ar trebui sa fac? Eu ma gindesc sa mai astept pina la 4 luni sa ii introduc cerealele ... dar voi aveti mai multa experienta si de-asta va cer ajutorul.

Pupici.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete!

LA MULTI ANI! MARIA CRISTINA (Micorint); CATALIN (Aurasa); BIANCA (Mercedes). Sa cresteti mari printi si printesuci...

Fran, Pissok, multumim mult!

Oana C, Bine ai venit!
Eu i-am introdus incet, incet, suc de mere, piersica, portocala inca de la 3 luni ca asa mi-a sugerat asistenta, nu ca ar avea greutatea prea mare. Ca cica varsta este cea de care trebuie tinut cont. Acuma tu faci cum iti zasa pediatra ta... Ca fiecare face ce-i zice cel mai in masura s-o faca, pediatrul in cazul asta...

Mi-a adormit aseara Alex pe la vre-o 20.30 si a dormit pana pe la 4 dimineata ca sa pape. Apoi iar s-a mai culcat si s-a mai trezit pe la 7.00. Ai vostrii de cate ori se trezesc? Ca ma dispera chestia asta!
Si ziceti si la fata cati ml de lapte mananca ai vostrii/zi?

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

O saptamana usoara si insorita!
Beatrice, imi pare bine ca ne-am cunoscut. Ai un baiat tare frumos si curajos. Alexandra s-a simtit foarte bine intre doi cavaleri. Intrebai de somn....Alex se culca pe la 22-22.30 si se trezeste de 2 ori....cel putin. Azi noapte, de exemplu, s-a trezit la 2.30, la 4.30, la 6 si la 7 am luat-o cu mine in pat ca eram buimaca de somn. dar de obicei la 7.30 este fresh si nu mai pot s-o tin in pat, trebuie sa-i asigur program artistic. De cantitatea de lapte nu pot sa-ti spun nimic, la noi e cu autoservire, direct de la sursa...inca. Adresa mea de mail e oanarules@yahoo.com, dc poti, te rog sa-mi trimiti si mie pozele. Cu saloanele de coafura nu le prea am, eu am o coafeza si cosmeticiana care vin acasa, imi convine ca au preturi mai bune ca la salon si in plus pot sa stau cu bb. Aici la Dacia, unde stau eu, sunt multe saloane, "La belle Michelle" stiu ca e bun, dar cu preturi pe masura.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice sa-ti traiasca micul crestin!

Mari, dar ce baiat mare ai si cu niste ochisori mari, albastri si gene negre, zici ca sunt rimelate, e scump, scump! Dar ce problema are la manutza, daca mi-e permis sa intreb?

CrisDun, nostima Carina cu breteaua in gura si Bianca baga in gura tot ce prinde, plapumioara, hainitele, jucarii, numai suzeta nu si pentru asta tb. sa intervin eu.

OanaC, Eva e maricica si nu inteleg de ce dr. ti-a recomandat cereale, Bianca la 3 luni avea 6.120 kg si ne-a recomandat sa incepem cu sucurile, cerealele dupa 4 l, 4 1/2.

LA MULTI ANI! pentru MARIA CRISTINA (Micorint), BIANCA (Mercedes) si CATALIN (Aurasa)
Sa cresteti mari, frumosi, voiosi, voinici!

Voiam sa va povestesc pe unde ne-am plimbataram zilele astea dar cand am vazut ce dezastru e in Bucuresti cu ploile o las pe mai incolo cand veti avea si voi soare, la noi nu a plouat asa ca imaginile vazute la tv au fost socante!!!!!

Androix - my girl face un kk pastos ca mustarul de muuuullllllttttttttt timp, nici nu-mi aduc aminte cand a facut ultima oara galbenus de ou. E moale si vad ca si-a facut obicei sa si-l intinda pe body, asa ca la noi baia e zilnica in functie de momentul cu kk, e musai sa intre la baie dupa astfel de reprize, asta pastos e o data pe zi, se intampla sa mai faca inca o data pe zi, dar nu mai este ca primul, se poate spala fundicul rezonabil la chiuveta.
Eu nu ii dau altceva decat lapte.

Se poate spune ca am inceput diversificarea daca i-am dat doar 3 zile de suc la 3 luni si dupa aceea am renuntat?
Am zis ca mai bine astept 4 luni, 4 luni si jumate pentru orice altceva in afara de laptic, deocamdata nici Bianca nu pare dornica sa incerce altceva (asa zic eu) si si mie mi-e mai comod doar laptic, cu toate ca e formula, dar pentru ce so much rush?

Anky, mai esti in tara? Sper ca sunteti bine si ai un concediu pe cinste!
Scuze pentru detalii de acest gen.

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput