Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
lucas spune:
Bunaaaaaaaaa,
mey fetelor, eu dupa 15 ani de casnicie, cum sa nu ma bufneasca risul!!! cu soacra!
la inceput ma enervam , asa vre-o 2 ani, dupa care mi-a trecut.
Inesuca, zau asa nu te mai enerva si supara, po'a sa zica or si cum, fetita tot a ta e, si tot la pieptul tau sta. da raspunde si tu mama draga cind te intreaba de ce o suni, " sa va verific, ca sunt paranoica" sa vezi atunci daca are replica!!! la inceput se supara, pe urma eventual te face nebuna, si pe urma are grija ce vorbeste, incercat testat, dupa cum spusei 15 ani!
Beatriced sa-ti traiasca crestinul!!! ce frumushele poze!
Androix, am vrut sa-ti raspund ieri, da m-am gindit sa te las sa te mai linistesti cu administratorul. Din pacate degeaba scrii la OPC, primarie, etc. si intr-adevar lucrarile de constructii au durata normala de garantie 2 ani!
de ce e degeaba: banuiesc ca apart. este proprietate personala, ei bine, si banuiesc ca si Asociatie este de proprietari, constituita in mod legal cu personalitate juridica. din pacate nu poti decit sa-i dai in judecata. dar mai intii ia statutul asociatiei de la Administrator, ca e obligat sa ti-l dea. dupa care, te uiti mata ce se intimpla cu partile comunie, hol, terasa, cine le repara si cum. si mai mult ca sigur, toti dau bani pentru chestia asta. dupa ce iei statul, cauti articolul de acolo care face referire si faci o scrisoare catre Asociatie in atentia presedintelui, si o inaintezi cu nr. de inregistrare sau semnatura de primire. in scrisoare scrii ca e treaba tuturor sa repare, bla, bla, si ce ai in casa. si dai neaparat termen de solutionare si raspuns, si mentionezi ca daca nu raspund in termen de 7 zile, te vei adresa instantei. nu ai incotro pentru ca fiind proprietar primaria si OPC nu mai au treaba.eventual pentru firma care a lucrat poti sa ii reclami la Inspectia in Constructii dar degeaba ca au trecut 2 ani! sfat: fa scrisoarea si nu uita sa-ti iei semnatura de primire, poate ii mai sperii putin.
si inca ceva poate nu stiti, NIMENI din asociatie nu are voie sa intre la voi in casa, fara sa va anunte cu 14 zile in prealabil, si sa va ceara consimtamintul!! sa tineti minte, noi nu am stiut si anul trecut au intrat peste muncitori in casa si au facut un scandal monstru, ca spargem, ca puii mei, si eu ca timpita in loc sa-i reclam la politie ptr. violare de domiciliu, am stat, si ei ma reclamau ca darim blocul!!!! dupa aceea am luat legea si am citit si am vb. si cu un avocat si m-am dus la presedinte si l-am speriat un pic! dar degeaba tot bou e! si fost securist!
si noi incepem cu cereale, da nu stiu de care de la Humana, Fran tu de care ii dai??? apropo am gasit o firma care aduce laptele acasa si pretul ok.daca vrei da0mi PM, am tel. de la Adina.am vazut ca Iepu tot humana fan este. apropo de vase nu sunt biberoanele, stai sa vad daca gasesc, sunt niste recipiente cu capac, se numesc Avent- baby gourmet bebelusultau.ro/ detalii.php?cod= AV72 pui si tu ce stii ca trebuie sa pui in fata si tai spatiile, ca sa nu facem reclama! eu am dat mai putin pe ele, si sunt 20 de buc.
ma da mult ati scris, ca am si uitat ce mai vroiam sa spun tot citindu-va.
o saptamina excelenta va dorim!!!
Loreen pupici! si capul sus!
Matei 21.05.2005
Matei 4 luni si prietenii in parc
Oana C spune:
Fetele, multumesc mult pentru sfaturi. M-ati convins! Exact asa cum ma gindeam si eu ... nu o sa ii dau cereale acum; o sa astept pina pe la 4-4,5-5 luni.
Chris, cind spuneam ca Eva nu este asa de activa ca un bebe de 4-5 luni, ma refeream la faptul ca un bebe de 4-5 luni poate consuma caloriile mai bine decit unul de 3 luni; si un bebe de 4-5 luni are mai multe activitati mai "active"
decit un bebe de 3 luni; se rostogoleste, isi foloseste mai mult minutele, chestii de-astea; voi le stiti deja. Deci din cauza asta nu o sa ii introduc acum cerealele; mai astept pina devine mai activa.
Aaaaaaaaaa, inca ceva:
Dupa ce Eva isi facuse un program frumusel de dormit noaptea (a inceput cam cu 1-2 saptamini inainte de 2 luni), intre 9:30pm - 5:30/6am, de vreo citeva zile a inceput sa se trezeasca iar la 2:30am si la 6:30am
. Merge la culcare tot la 9:30pm (uneori la 7:30pm), dar se trezeste de 2 ori/noapte, ca un bebe.
Nu mai inteleg nimic. Mai sint si alte fete la iulie-august care se confrunta cu aceeasi problema.
Voua vi s-a intimplat? O sa-si revina sau ramine tot asa?
Pupici.
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Mickyyy spune:
Hop si noi.
Iar v-am citit pe diagonala, asa ca n-am retinut mare lucru, doar ca mai avem un crestin printre noi, felicitari beatrice, am admirat chiar si cateva poze de la botez.
Felicitari noilor mamici care ni s-au alaturat, dar din pacate neuronul meu singuratic nu le-a retinut numele 
.
Noi avem o problema....nu stiu daca reala sau imaginara....pana acum am fost sigura pe mine si pe instinctele mele si nu m-am agitat prea tare ca fata mea-i fotomodel. Nici chiar greutatile vehiculate pe-aici pe forum nu m-au speriat, insa de vreo 2 nopti se trezeste sa pape din ora-n ora....m-a disperat! Am zis ca nu i-o fi ajungand laptele, asa ca aseara am cedat tentatiei si i-am pregatit un biberon cu lapte, nici n-a vrut sa se atinga de el. Oricum ea nu stie nici de biberon nici de suzeta, cum simte altceva decat tztzi in guritza, cum scoate cu limbuta afara, e asa de caraghioasa!
Oricum, revenind....nu stiu ce sa mai fac....n-ar fi problema sa ma trezesc eu din ora-n ora....dar suge cu atat pofta si nu mai ramane nimic dupa ce papa ea (ca la cat de des papa, e normal sa nu mai am timp sa-i produc suficient laptic) ca tare mi-e teama ca nu se satura. Si daca nici biberon nu vrea.....nu stiu ce sa-i fac. Iar asta se intampla doar noaptea, ziua suge normal, la 3 chiar 4 ore interval.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
inesuca spune:
Mickky, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Probabil ca-i o etapa. A mea are 5,900 kg (probabil ca vineri, cand va implini 4 luni va avea 6 kg) si nu-mi fac griji. Ma impacientez daca vad ca nu ia deloc in greutate, altfel nu. Copiii sunt diferiti, unii inca mananca 6 sau peste 6 mese/zi, altii mananca deja 4-5.. Unii au la varsta asta 8-9 kg, altii abia 6. Conteaza sa fie in grafic.
In ceea ce priveste laptele- don't worry! Daca iti faci griji, nu vei produce. Crede-ma, alaptatul merge pe sistemul cerere-oferta. Sa vezi ca peste 3-4 zile o sa produci de la o ora la alta ca sa-i satisfaci nevoile lui bb:)
maysa spune:
Pentru ca tot a venit vorba despre mincarea din timpul noptii vrem sa ne "laudam" si noi. Rares minca de doua ori pe noapte. Doctorita a zis sa-l pacalesc la una dintre mese cu ceai. Zis si facut, am pregatit ceaiul si surpriza... Rares s-a trezit pe la 3 noaptea a papat laptic si pina dimineta nu a mai cerut nimic. Si tot asa se intimpla de o saptamina. Eu ce sa zic, e mult mai bine.
In ceea ce priveste fiola de Ca am hotarit sa fac asa cum a zis doctorita. Noi i-am atras atentia ca si eu si tati avem o umflatura in capul pieptului (sternul nu stiu cum) si cauza a fost exact lipsa de Ca. Speram sa fie totul ok.
Nervos, mitiit si greu de impacat este si Rares cind ii trece ora de somn. Acum am mai multa experienta, il cunosc mai bine si daca vad ca ii e somn si nu adoarme il legan pe picioare. adoarme imediat.
In alta ordine de idei am avut azi o zi cum cred ca nimeni nu mai spera. Pentru bebicii nostri sa dea Dumnezeu sa fie vremea cit mai buna.
andreea.a spune:
Hello!
Si Eric a inceput sa se mai trezeasca noaptea de 2 zile. De obicei se culca pe la 10 jumate - 11 si se mai trezea la 6-7. Acum 2 nopti mi-a facut o surpriza la 3 jumate (dar varsase, deci avea dreptate saracutul) si azi noapte la 5 jumate. Nu ma speriati, inca mai sper ca a fost o intamplare!
Si culmea e ca nu vrea nimic - suzeta eventual si adoarme la loc.
Azi am fost in parc, a fost o vreme superba, mai ales dupa ziua de ieri. Si uitati ce face fi-miu - o adevarata tentativa de imprietenire (sper!): Filip si Eric
Elisor – da, ei sunt nasii nostri. Insa sper din suflet ca Eric sa nu o apuce pe aceasta cale, caci e destul de greu (dpdv financiar). Instabilitate maaaareee.. Dar daca o sa vrea cu adevarat, cine o sa-l poata opri? Te pupam si noi cu drag!
Pupam toate mamicile si bebeii! 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
Androix spune:
Lucas, sarumana de sfat. O singura problema am: asociatia de proprietari abia acum se constituie. Deci...? Zi-mi si mie ce legi sa citesc ca sa ma documentez ca vad ca esti in tema. Asta vroiam sa fac si eu tot cu acest memoriu + o scrisoare prin care le cer sa-mi rezolve problema intr-un fel sau altul si sa-mi dea rapsuns scris. Azi am fost in parc de la 13 pana pe seara si in miezul zilei a venit sotul meu acasa care m-a sunat spumegand ca a deschis usa la casa si parca a nimerit in sauna asa este de umezeala, si intr-adevar am remarcat si eu cand am ajuns pe seara acasa. Nu mai spun ca de la ploile de acum 2 saptamani deja s-au mucegait peretii 

Am in plan sa cumpar solutie d-aia antimucegai si sa-i spal dar ce ma fac eu daca continua ploile astea??? Toamna abia a inceput ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Andreea.a, sa te tii acum cite poze o sa-i faci lui Eric. Eu una nu ma pot opri, ii fac aproape in fiecare zi fotografii, as vrea sa ii tin minte toate mutritele si zimbetele si strimbaturile ![]()
Tare sint dragalasi Eric si Filip impreuna.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Androix spune:
Desi Filip nu pare prea entuziasmat sa stiti ca in realitate si el a fost foarte curios de tovarasul sau de plimbare.
Andreea, acum descarc si eu pozele saru' mana
si fetele, o sa le pun in album asa ca peste vreo juma de ora le puteti admira ![]()

Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip