Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Beatriced- sa va traiasca crestinul!!

Elisor- superbe, dementiale cele mai recente poze cu fetitza ta!!:))

Mergi la inceput

nca ceva: ati fazut eclipsa??:)) Super, soarele parea Pac-Man:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Inesuca si noi am carat patutul lui Alex dupa noi, ca deh... unde sa-l culcam... E din ala care se strange si are vre-o 9 kg in plasa lui...

Cred ca e o chestie generala cu soacrele ca mai stiu eu pe una, nu mai zic cine, ca ma infurii, care la fel zicea "Mancala-r mama de baiat! Si tot ii ziceam: Poate bunica... Si ea zice: Da, da asa, bunica!... Si ca sa aflu ca defapt vroia sa zica ca ea era mama lui, nu ca eu as fi! Si m-am infuriat si i-am atras atentia de cateva ori, ba chiar am tipat. Apoi a inteles... Cu chiu cu vai! Si noi o sa mergem la o nunta si-l vom lua pe Alex cu noi. Nu vrem sa-l lasam cu nimeni. Iar cand adoarme il vom aduce acasa.

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Facuram baita astazi. Aruncati un ochi BAITA DE MIR 3.10

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-am benoclat si eu la eclipsa, cu aparatul in mina. M-am tot fatzait pe balcon pina a inceput sa zbiere kupilu' ca-l neglijam.
Nu mai aveam ochelari de eclipsa dar mi-am adus aminte ca se poate si cu un film, o pelicula voalata. A mers, cu ea indoita in 3. Si am facut si poze, ia uitati aici: http://photobucket.com/albums/v393/gabitza/Eclipsa/

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Beatriced- fuk.. Pai si la mine soacra-mea tot d-aia ii zice asa; ea a avut 2 baietzi si-si dorea tare mult o fetitza. Nu conteaza, ideea e ca ma enerveaza la culmea si se face ca nu intelege cand o corectez si tot p-a ei o tine... Se vede ca puiutzului tau i-a placut tare muult la baitza demir!!

Gabitzam-fff misto pozele cu eclipsa!! Cum le-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Si eu m-am uitat la eclipsa si pana sa-mi vina ideea sa o fotografiez nu s-a mai vazut bine.Eu m-am uitat prin fantele de la 2 dischete si s-a vazut bine.
Gabitza sunt super pozele

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by andreeaatan

Am uitat ceva.
Cei care scuipa si le curg balele fara un motive evident - e de bine, VIN DINTII. Ma mir la Thomas de unde are atata lichid sa-i curga atat din gurita, e Dunarea. Si nu vad inca nimic, probabil ca nici nu stiu ce sa caut.
Dar e pe bune ca vin dintii.

Andreea, esti sigura ca-i vorba de dinti ? Baietii mei sunt baloshi (ce cuvant urat !) de la 4 luni si n-am detectat nici urma de dinti.

Copiii vostri plang de oboseala ? Ai mei dorm cate 15 min. in cateva reprize pe zi si daca nu-si fac somnul, sunt nervosi. Inainte de a adormi mai plang si pana nu-i legan in sezlongul lor nu se opresc. La Philip functioneaza suzeta, dar Alexander sa n-o vada - el vrea neaparat leganat.

Maria

Mergi la inceput

PT. CELE ALE CAROR PUIUTZI NU MANANCA DESTUL LA O MASA:

HAIDETI SA SCRIEM FIECARE CE FEL DE TETINA FOLOSIM PT. LAPTIC. POATE MANANCA PUTIN DE LA TETINA; POATE GASIM UN NUMITOR COMUN SI TRAGEM CONCLUZII:

1. TETINA ORTODONTICA (NUK)- 170 ml prima masa; apoi in medie 100-110 ml. Total zi- 6 mese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by inesuca

PT. CELE ALE CAROR PUIUTZI NU MANANCA DESTUL LA O MASA:

HAIDETI SA SCRIEM FIECARE CE FEL DE TETINA FOLOSIM PT. LAPTIC. POATE MANANCA PUTIN DE LA TETINA; POATE GASIM UN NUMITOR COMUN SI TRAGEM CONCLUZII:

1. TETINA ORTODONTICA (NUK)- 170 ml prima masa; apoi in medie 100-110 ml. Total zi- 6 mese

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

Poze cu Rebecca

Cred ca mai e ceva important - cate gaurele are tetina ? Conteaza si asta.

Mergi la inceput