Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
corni spune:
Beatrice,sa-ti traiasca micul crestin,sa fie sanatos si plin de energie ca si parintii lui.
Imi pare rau ca nu am venit si noi la botezul lui insa sambata am fost la o nunta si duminica am recuperat somnul.
Timeea de la 2,5 luni nu se mai trezeste noaptea.Ultima masa o papa pe la 23,00 si urmatoarea de dimineata la ora 8,00.Doarme neintoarsa toata noaptea.Ii place somnul si ma bucur , intr-un timp m-am gandit sa o trezesc eu noaptea ca sa-i mai dau o masa dar m-am gandit ca daca ea nu o face inseamna ca nu-i este foame si nu are rost sa-i stric somnul si sa-i fac alt program.
A inceput si ea sa manance mai bine,nu stiu daca de la Vi-sol sau faptul ca zilele trecute am mai iesit cu ea afara spre deosebire de perioada aceea ploioasa.Chiar intr-o zi mi-a mancat 860 ml lapte.
Acum ii pun si in sucul de fructe care il prefera in schimbul piureului de fructe, fulgi de orez.
Ieri a papat si ea piureul dupa o pauza de cateva zile dar cu ajutorul suzetei,o pacaleam cu suzeta ii mai bagam putin piure in gurita ,binenteles ca ne-am mozolit dar pana la urma am terminat cantitatea ,piersica cu banana si orez(mie doctorita mi-a dat liber la banana).
Beatrice,daca nu ai gasit coafeza inca, ti-o pot recomanda pe a mea.Daca vrei iti dau detalii si iti fac si programare.
Ada_74,ce liceu ai terminat,cumva M.Eminescu?
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea
babygirl spune:
Thomas, Carina, Andreas, Alex, David, Eva, Alexia, Matei, sunteti niste bebelusi adorabili!!! M-am trezit dimineata asta inaintea Emei si am zis ca data tot am mai mult timp sa-mi mai arunc privirea peste albumele voastre. Ce au crescut copilasii nostri..! Ieri ii aratam lui Mihai una dintre primele lui poze cu Ema, cadn ratusca era cat jumatate din bratul lui. Pe atunci era asa maruntica si usurica incat abia o simteam. Sunt nostalgica deja..! Acum, dimineata, dupa ce papa si o pun inapoi in patutul ei, abia o mai ridic, mai ales ca trebuie sa o iau usor din patul nostru si sa o pun in al ei ca sa nu se trezeasca. Apropos de somnul de dimineata...La 2 luni dormea de la 20:00 la 12:00 cu pauze de papa, bineinteles. La 3 luni de la 20:00 la 9:00. Acum la 7:00 dimineata s-a terminat cu somnul. Incepe sa chiuie, sa rada, sa se invarta, sa povesteasca cu jucariile. Uneori o mai pacalesc. Daca o iau la noi in pat ca sa-i dau sa suga inainte sa se trezeasca de-a binelea, adoarme la san si ca si azi..se trezeste tarziu. Sunt chiar curioasa azi pana cand doarme. Dar in general, de cand a implinit 4 luni la 7 fix e vioaie. Si ma mai intreb pana cand vom mai reusi sa o adormim la ora 20:00 Cre' ca nu mai sunt bebei care adorm asa devreme.
Noaptea nu se trezeste, dar asta pt ca eu la ultima masa ii dau si completare. Cand ii dau doar san, foarte rar pt ca nu se satura si nu adoarme usor, se trezeste ca si Alexandra, de 2-3 ori. Dar eu am ales sa-i dau si completare, asa ca-mi doarme pana dimineata, satula fiind. Acum n-o mai pot dezvata de biberonul cu supliment. Il cere pur si simplu. Uneori nici nu goleste sanii tipanad dupa biberon. Totusi, in conditiile in care eu noaptea am f mult lapte, as fi putut sa o alaptez noaptea de 2 ori, dar si-a format deja ritmul si n-o mai dau peste cap.
Beatrice, sa-ti traiasca Crestinul! Am vazut pozele si mi-a parut bine sa le vad alaturi de tine pe Oana si Lili.
mami de Eva, si eu stiu de la dr ca cerealele se introduc mai tarziu si asta in special la bebelusii care nu sunt prea grasuti.
Cornelia, sa stii ca nici Ema mea nu se propteste si impinge in picioruse. E molcuta cand o tin pe varfuri. Totusi, in rest este un copil cu f.multa energie. Cum o pun pe spate, cum isi ridica bazinul si se deplaseaza asa, impingandu-se in talpi. In patut se suceste si se invarte mereu, in cadita mai nou e nebunie. Cred ca ne mutam din nou in baie pt ca ieri a udat tot: parchet, pat, pereti. Tu zici ca te ingrijoreaza Stefan ca nu se impinge in picioare, eu zic sa fi linistita pt ca bebeii stii bine ca nu se dezvolta la fel. Poate ca ai nostri nu vor sta in fund la fel de devreme ca ai altora, sau vor umbla undeva spre un an, dar nu-i bai, nu-i asa?;) Iti doresc sa ai putere zilele astea, iar Mariei ii doresc insanatosire grabnica.
Gabitzam, si Ema tipa de parca ii place sa se auda. E simpatica.
lucas, da' tot nu-ti pierzi umorul...in ciuda presiunilor
Multumim pt pozele din parc!
Adina si
Ema-Elena (25.05.05)
poze cu
noi3
elisor spune:
CrisDun, multumesc! Fornaitul nu prea ma ingrijoreaza, dar sunt mereu atenta sa nu-si bage nasucul prea in perna ca sa aiba aer, ca ea e
fan dormit pe burtica
si nasuc in pernica
POZE HAIOASE AICI
Eli mami de Bianca & Andreas
elisor spune:
Hai, ca azi am si chef de stat pe aici si si ceva mai mult timp, pana ma duc dupa Andreas la scoala, apoi iar facem lectii cu orele (ieri am facut de la 11.30 pana la 19, daca va puteti imagina si suntem doar in cls.I)
Adina, eu nu am vazut alt Andreas pe lista cu bb doar pe al meu, dar care nu e bebbe (ar vrea el) are 87 ani, la el te refereai sau la bebelusha Bianca? Daca e vorba de mine, multumesc, (la fel e si Ema - dulce, dulcica foc) daca nu scuze!
Si Bianca are acelasi orar de somn ca si Ema, de la 20 la 7 fix dimineata. Se mai trezeste pe la 5-6, dar cere suzeta si adoarme la loc.
Fetelor, mamicilor nu va ingrijorati, alarmati, intristati! Fiecare bb are ritmul lui, unii progreseaza intr-un "domeniu" altii in altul, intarzieri sau anticipari sunt permise cu o plaja destul de mare de luni, asa ca don't worry be happy!
Eli mami de Bianca & Andreas
babygirl spune:
eli, nu ma zapaci!:) n-ai si un baiat, "absolventul" andreas? la el m-am uitat. pe bianca o vazusem acum cateva sapt si ti-am laudat-o, dar la pozele cu andreas nu ma uitasem :)
Adina si
Ema-Elena (25.05.05)
poze cu
noi3
beatriced spune:
Corni, dadui p.m la tine.
Multumim fetelor de urari!
pupici la voi si pupa mama bebeii...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
Androix spune:
Lucas, acum am vazut. Multumim de asa pozici frumoase 
A mancat fi-miu in jur de 130 ml de piure de mar cu cereale si a adormit cu lingurita in gura. Doarme si acum dus dupa ce inainte de masa mi-a dat un adevarat concert ca a fost tac-su acasa sambata si duminica si l-a tinut NUMAI in brate, iar acum cum dadeam sa-l asez cum urla din toate puterile, si nu se potolea nici cand il luam inapoi in brate 

Filip doarme de la 2 luni de la 22-22:30 pana la 8-8:30 chiar 9 uneori. La inceput se trezea la 4 apoi treptat la 5, 6, 6:30 etc. Doarme bine si e tare cuminte peste noapte nici nu se intoarce. Sunt foarte fericita ca nu ma mai trezeste noaptea ca pana acum probabil ca as fi dat in primire.
Se pare ca pericolul racelii a trecut, Filip se prezinta foarte bine acum, mai putin alintarea cu care s-a pricopsit...![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Tdi spune:
cred ca pe fata mea o asteapta o cariera sportiva, ceva de genul
sau karate ca am un ochi vanat!!! pe bune, loveste cu sete si are o forta si o precizieeeee...tot intre felinare ma nimereste![]()
![]()
nu ma pot supara pe ea cand vad cu cata candoare ma priveste dupa un pumn intre ochi, sau cand isi infige gherutzele in fatza mea si ma saliveaza, adica ma pupa cu drag
![]()
![]()
![]()
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
carolinah spune:
Mai fetelor, eu sunt la serviciu. Si sunt fericitaaaaaa...
.
Ma rog, asta este. Macar in oct si nov merg doar 6 ore/zi, tot e o chestie. Sa vedem cum merge si treaba cu mulsul ceva mai tarziu.
Cornelia, maica-mea mi-a zis ca eu nu m-am sprijinit pe picioare pana la 7 luni, iar copilul sora-mii nu s-a intors de pe o parte pe alta pana la 6 luni, asa ca don't worry.
Beatrice, felicitari pr micul crestin.
Nu mai stiu cine cu iritatie uscata, si mie imi suna a dermatita atopica. La Alina nu a tinut cu Atoderm (de fapt i-a facut chiar rau), dar merge f bine cu crema emolienta de la Avene si cu Elidel (numai la recomandarea medicului).
ChrisDun, sa vezi manechinuita la mine: 4 1/2 luni si 6 Kg. Ei, ce zici? Dar vioaie, fericita si linistita, asa ca papa san in continuare pana la 6 luni.
Tuturor o zi minunata

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
inesuca spune:
Buna, fetele! Da' mult ati mai scris in weekend!:)) Noi am fost la o nunta, in Ploiesti (de unde este sotzu') iar pe mogaldeatza am lasat-o cu socrella.. Ca veni vorba de socrelle- fetelor, nu stiu la voi, dar pe mine ma enerveaza la culmea cand soacra-mea ii zice Rebeccai "hai la mama; ce face fata mamii.. etc". Eu tot o corectez si-i zic, "nu, la bunica, nu, fata bunicii" dar de-a draq nu vrea sa inteleaga si da-i in sus cu "fata mamii"

Mi se urca sangele la cap cand aud. Pana mea, maica-mea cum poate sa-i zica "hai la buni, fata lui bunii, etc" iar soacra-mea nu??? In plus, cat am fost la nunta (am plecat la 20:30 si ne-am intors la 2 dimineatza)am sunat de nenumarate ori ca sa vad ce face fi-mea (am sunat si pe mobilul ei si pe fix). Degeaba, n-a raspuns, ca cica "n-a auzit"![]()
![]()
. Ce Fulga... Am mai lasat-o o data cu ea si am sunat o data, pe seara, sa vad ce imi face fiica si mi-a zis "da' de ce ma suni? nu trebuia sa ma suni" si eu i-am zis "e normal sa sun sa vad ce face fiica mea, doar sunt mama ei!". In schimb, cand am lasat-o cu mama mea, sunam din 2 in 2 ore si nu se supara.
Ieri cand am plecat ne-a intrebat cand mai venim. Si i-am zis ca de acum o sa fie mai complicat, ca o sa incepem cu piure-uri si alte d-astea, in plus, va trebui sa ne caram cu patutzul ei dupa noi pentru ca in landoul de masina (d-ala de la carucior Chicco) n-o sa mai incapa si nu va mai putea dormi in el... Soacrele astea oare nu si-or da seama ca nu e bine sa te pui rau cu nurorile??