Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
andreeaatan spune:
Capsuni-tati a cumparat deja- ca asa e el cumparacios- o cutie de cereale de la Humana cu iaurt si capsuni, care se serveste cu pofta maxima dupa implinirea a 8 luni. Asa ca, de Craciun, Thomas va papa capsuni de la Humana.
Humana-toata stima si respectul pentru aceasta firma. Noi suntem f. mari fani Humana 1, 2, viitor 3, cereale, tot absolut; am incercat si cereale Milupa si Nestle, care sunt ok, dar Humana sunt si mai si.
Ioi, ca am uitat cine intreba care cereale Humana sunt de inceput. Pentru documentare si doar atat, ca astia in Romania nu aduc de toate, vizitati cu incredere www. humana .de. Am suflat in iaurt si am pus niste spatii. Eu cel mai bun pret l-am gasit la Selgros, nu "la firma care iti trimite acasa".
Bale-alt cuvint urat: Maria, draga, nici eu nu stiu ce sa mai cred cu balele si mofturile lui Thomas. Maine dimineata mergem la doctorita pediatru sa ne lamurim.
Tetine-NUK ortodontica, o singura gaura, numarul 2. Silicon, ca nu ne place latexul.
Acoperisul blocului-persoana care a gestionat banii, in lipsa unei asociatii incrise la judecatorie, trebuie trasa la raspundere. Daca exista administrator trebe sa fie autorizat sau firma de specialitate. Poate iti foloseste la ceva.
Loreen are dreptate cu garantia, dar, sa fim seriosi, un fitil mic trebe bagat, ca sa-i sperii. Cu sperietura faci multe. 
In meseria mea am invatat o chestie cam urata, dar folositoare: nu conteaza ce spui, ci cum o spui.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
ioanailincam spune:
Buna seara la fete! Vad ca sunteti in mare vana scrieti in balamuc si eu cu greu apuc sa citesc.
Constat ca nu sunt singura chinuita cu 2 treziri pe noapte. La noi minunea cu trezitul doar o data a tinut 3 saptamani, dupa care a revenit la programul de bebelus; adica culcat la 19.30 – 20 si trezit apoi la 1.30-2 si apoi la 5.30 – 6. M-am reobisnuit, ce sa fac, dar astept si rezultate la cantaritul de miercuri – va tin la curent. Cu toate trezirile (mult mai multe decat mesele ca mai pierde si suzeta) dimineata sunt destul de fresh si toata ziua o tin tot intr-o haiduceala, iar de cele mai multe ori nu dorm in timpul zilei.
La treaba cu cat mananca (cantitativ) nici eu nu pot participa ca papa la san, dar si pe mine ma frapeaza faptul ca uneori rezisat cu greu 3 ore, iar alteori trec si 5 ore fara sa manance.
A si inca ceva – a lasat-o bine de tot cu boraciunile. Azi chiar a fost cuminte de tot. Cumulate 6-7 mese si fara boraciuni sper sa dea rezultate bune la greutate. Astept si eu sa treaca pragul de 6 kg – e un prag psihologic, desi e o prostie pentru ca vad ca sunt copilasi care si la 4 luni au doar 6 kg. Dar m-as simti mai linistita.
A inceput si a mea sa ridice de fund si sa faca ture prin patut; mai rau e cand ajunge cu capul de tablie si nu mai are unde sa inainteze, i-am pus un tigrisor de plus sa fie moale la caput. Si hotarat lucru, nu trebuie sa o mai las singura pe masa de infasat.
Noapte bune!Ma duc si eu la culcus ca precis se trezeste in curand (cel putin asa pare) chiar daca apuc sa dorm 3-4 ore.
Mickyyy spune:
inesuca, teoria o stiu si eu, stiu ca daca o pun des la san produc suficient lapte, si de fapt nu e numai teorie pentru ca la mine a tinut de fiecare data. Si numai stresata n-am fost pana acum, de fapt fiind la al doilea bebe am deja suficienta experienta cat sa nu ma impacientez la orice nimic. Insa parca in ultimele doua seri a fost prea de tot, sa vedem ce face seara asta, deocamdata doarme.
Cat despre kg, m-as mira sa ajunga la 6kg la 4 luni tinand cont ca la 3 luni avea abia 5200g. Oricum e bucalata bine, chiar daca la cantar nu o arata, asa ca eu sunt multumita. Si apoi ia in fiecare luna 5-600g, asa ca incet dar sigur va prindem si noi din urma
.
Oricum, eu incep incet incet sa-mi pierd rabdarea....azi am iesit singura cu amandoua afara si-a fost show....am mai iesit si-n alte seri si totul a fost ok, dar azi am batut orice record....le-a apucat plansu pe amandoua in acelasi timp, nu mai stiam la care sa ma impart, pe una o aveam in brate si pe alta in carut si degeaba....ajunsesem in fata blocului unde 3 catze de babe in loc sa-mi dea o mana de ajutor sa intru si cu fetele si cu carutu in scara comentau vizibil afectate de situatie, probabil vai ce mama denatura sunt eu, mai ales ca in disperare de cauza am smucit-o pe malina destul de tare de mana (am luat-o pe sus de fapt) ca nu voia de nici o culoare sa mearga in directia in care trebuia.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
elisor spune:
Mickyyy - da-le'ncolo de babe, de catze. Asa ma enerveaza si pe mine cand le vad, dar eu le si intreb de sanatate ca nu ma pot abtine.
Lucas, da' stiu ca ai un umor...
Ioanailinca, spune-mi si mie ce ai facut de ai scapat de boraciuni, ca la noi parca se indesesc episoadele, azi a varsat pe maica-mea din cap pana'n picioare de a trebuit sa se schimbe saraca.
Acum in loc de somn am parte de logoreea lu' fiimea. Dar stiu ca s-a pus pe chiuit, certat cu jucarelele ei, partea nasoala e ca e tare simpatica si nu-mi vine sa o pun de loc la nani, eu ii zic sa faca nani si ea-mi trage un zambet smecheresc de ma topeste. Cred ca si-a descoperit vocea si de aia tipa sa se auda, cred ca tare ii mai place!
In curand va scula toata casa!
Gabitza, eu pe bune am crezut ca nu's ce gluma ai facut cu eclipsa, dupa aia am aflat si eu de ea! Superbe poze, daca te rog, imi trimiti si mie o poza cu eclipsa?
Andreele, aveti niste baieti tare dragalasi! Andreea, sa te ti acum de poze!!!
pe piciorusele lui Eric, dar n-o fi foc daca-i dau unul si lui Filip!
In afara de Andreea (Filip) mai aveti careva probleme in Bucuresti, ca vad ca e nassol tare cu canalele voastre.
Adina, o.k. am inteles!
Si daca tot e trecut de miezul noptii uram si noi LA MULTI ANI! lui STEFAN (Cornelia), THEODORA ANNA (Sim76) si ANTHONY (Olga), sa cresteti mari si sa le aduceti multe bucurii parintilor1
E clar, Bianca vrea sa scoale toata casa, eventual si vecinii! Cu pumnii in gura tipa!!!!
Eli mami de Bianca & Andreas
fran spune:
Buna !
Lucas-pai Iepu' cel mai bine mananca fulgii de orez de la Milupa. Si am si o explicatie: aia nu prea schimba gustul laptelui. In rest am incercat de la Nestle- orez cu roscove- naspa- de fapt scrie pe cutie ca se fac cu apa, nu lapte si am inteles ca sunt bune pt. diaree, orez cu trei fructe- tot de la Nestle, in combinatie cu laptele iese un fel de mazga gri, super gretoasa dupa parerea mea- da' am zis ca gusturile nu se discuta si i-am dat - mi-a scuipat in fata si o ora nici nu a mai vrut altceva...si porumbde la bebelac- pe asta l-a mancat dar mi se pare suspect de dulce(desi nu scrie ca ar avea ceva indulcitori). De la Humana am luat piure de mere, inca nu am incercat sa-i dau- da' maine e ziua Z.
Maysa- S-a prins Rares ce pui la cale si decat ceai a preferat sa doarma
Cu cat vremea e mai buna cu atat sunt eu mai obosita...bantuim prin parc 3-4 ore- ea doarme si e fresh cand ajungem acasa si eu pic de oboseala. Da' cand vad soarele afara nu-mi vine sa o tin in casa...
TETINEpentru ceai- tetina 1 de la Avent
pentru lapte- tetina3-de la Avent- de obicei, SAU tetina2 daca e lenesa si incepe sa-i curga laptic pe barbie- si in cazul asta de obicei mananca mai putin, sau tetina reglabila- la 1sau 2liniute(echiv.2 sau 3)- de obicei asta iau la bibe in parc
pentru suc de fructe cu pulpa/piure de fructe, lapte cu cereale- tetina reglabila Avent, la 3liniute
Ines- a mea a primit mancarea doar prin tetine Avent, de la o saptamana. La inceput evident cu nr.1- care e doar pt. prima luna- (ii dau acum ceaiul asa ca sa nu bea prea mult) Cand am trecut la 2- dupa o luna- se ineca, asa ca am revenit la 1. Dupa 2 saptamani am incercat iar si a crescut brusc cant.de lapte cu 50-70ml /zi. Cu aceiasi tetina( de ex. 3- lapte simplu, dimineata) mananca 200ml- scurt sau o molfaie si abia haleste 100. Nu cred ca are legatura cu tetina...Si mai depinde si de lapte... in luna 3 bea milumil cu tetina 3 si cand am trecut la Nan, care e mai subtire am revenit la 2 ca ii curgea pe barbita laptic, si am ajuns iar la 3 dupa 2saptamani.
Oana- pai prin Capraru zice ca scoala europeana incepe diversificarea cu fructe/legume iar cea americana cu cereale. Avand in vedere cum arata americanii...
Culmea ca noi cu cereale am inceput, mey ma apuca si rasul cand va aud ca va plangeti ca la 4 luni nu au 6kg. Pai Iepurete face 5luni si nu o sa aiba 6kg. Culmea ca acum mananca cam 700lapte si 200fructe pe zi- adica zic eu rezonabil.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
fran spune:
Lucas-la recipientele alea de stocare vad ca zice doar 4 refolosiri?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
loreen spune:
Buna...
E tarziu si nu pot dormi...
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine cu gandul...Poate nu-mi voi reveni niciodata din socul pe care l-am avut sa-mi gasesc tatal mort fara nici un fel de explicatie,mai ales ca a fost un munte de om si sanatos pe deasupra...cauza...stupida...s-a innecat cu propia lui voma...Problema mai mare este ca a ramas mama singura si nu stiu cum si ce sa fac cu ea, mai ales ca este bolnava handicap I cu insotitor permanent...
Ce sa va mai zic..sunt distrusa sufleteste...nu pot crede nici acum,desi m-am dus la el a cimitir am asistat la o inmormantare cu ceremonial militar cutremurator...Ma doare sufletul si astept mereu sa vina,sa ma sune sa-mi spune ca totul este bine...
Bianca este foarte afectata,desi nu a participat,insa a fost sulfetului lui...Ii este frica sa doarma singura,asa ca doarme cu mine
DE Delia ce sa va zic...dezastru...S-a trezit mititica cu o straina in miez de noapte,nu a mai putut adormi,nu mai manaca bine deloc...sare peste mese,varsa si mai nou nu mai vrea sa manace cereale deloc...nici macar seara in biberon...Asa ca se culca nemancata si se trezeste nopatea sa pape....Sunt convinsa ca in zilele cat am lipsit de langa ea a fost si ea afectat si mai este inca pentru ca nu-mi pot eu reveni ca sa pot sa ajut pe ea...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
beatriced spune:
Loreen, ne pare tare rau de pierederea suferita. Eu si fetele suntem alaturi de tine... O sa gasesti mesaje postate pentru tine... Sa ai puterea sa treci peste asta!
La multi ani
STEFAN (Cornelia),
THEODORA ANNA (Sim76) si
ANTHONY (Olga)...
Mai, noi folosim, Tetine (nr.1, nr.2, nr. 3), Biberoane, sterilizator, canuta, lingurita, toate de la AVENT... Alex acum mananca numai cu tetina nr.2... Si a primit acum si termometru suzeta de gurita Avent. A, si pompa de san de la AVENT...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
beatriced spune:
Fetelor, ce ziceti incepem o listuta cu tetine, biberoane, pompe, etc ce folosim pentru bebei? In felul asta stim si ce firma este mai cautata? O s-o fac eu dar sa-mi dati datele pe p.m ca sa nu mai caut eu in mesaje... Eventual sa scriem si ce lapte folosim (la cele care nu mai alaptam)... Iar cele care alapteaza, sa zica ca sa trec...
Ce ziceti? Facem asa? Astept sa-mi ziceti inainte de a ma apuca!
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
ChrisDun spune:
Neata la fete!!
Scrisesem un mesaj, dar l-am pierdut, fir-ar! Noroc ca nu era lung!
Beatrice buna idee cu listuta cu tetine!! Eu iti voi da PM.
andreeaatan am o intrebare: tetina NUK nr 2 pentru ce varsta este? Ca eu am citit pe biberoanele NUK ca tetinele cu care vin sunt pentru 0-6 luni, asa ca inca n-am schimbat-o...
In fine, ce vroiam sa le mai intreb pe fetele care si-au gasit bone: cum ati procedat? Am o prietena care are un baietel de 8 luni si ar avea nevoie sa ii vina cineva sa stea 4 ore cu copilul. Ce ma sfatuiti?
gabitza, cum reusesti sa ii faci atatea poze Andreiului tau? Ca si eu i-as face Carinei dar mi-e mila sa ii tot bag blitzu-n ochi!
Numai bine,
Chris si Carina