Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
Obiceiuri ptr baietei la motz...stie cineva cum decurge...sau e la fel da fara turta (pe la noi nici la fetite nu se taie turta, ci pur si simplu se taie tortul in cap, ma rog, o felie de tort....)...Roxana tu cum stii?
Noi tocmai ce i-am taiat motzul finului in august. Nu am facut nimic deosebit, i-am tuns cateva suvitze( unii zic ca trebuie taiate in forma de cruce), apoi i-am dat tava cu diverse obiecte sa-si aleaga 3 , a "suflat" in lumanarica de pe tort, am mancat , am baut, etc. La Bianca am procedat la fel, numai ca i-am rupt o turta desupra capului. Oricum , eu nu sunt mare cunoscatoare in astfel de evenimente...noi vom face acasa , pe 29, avem cam 20 persoane invitate, drept pentru care, din cauza ca n-am timp si chef de pregatiri, voi comanda mancarica mai "soft", tort si prajiturele si cam atat.
Fulgule si Dutzi,aveti niste baieti frumosi foc, ma bucur ca v-ati intalnit si ne-ati aratat si noua!
For2nity, spor la treaba, si iti tinem pumnii sa iasa totul bine!
Noi , ne luptam cu mucisorii (sunt pe sfarsite din fericire), cautam bona in continuare , si cam atat.In plus, ma mai streseaza si astia de la servici cu diverse probleme, numai de asta nu am chef (si timp!)

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ncristina spune:
Buna seara dragele mele si bine v-am regasit!
Nu stiu cat va mai amintiti de mine, dar eu m-am intors (la serviciu unde am internet si in mijlocul vostru
).
Doamne, nu-mi vine sa cred ca pe 29.10 fetitele mele au implinit 11 luni, ce bebei mari avem, iar pe voi mamici va gasesc frumoase si slabute (Andreap, Raluca, Ionela). Am vazut-o pe Felis la BabyExpo, din pacate nu am avut cum sa o opresc sa vorbesc cu ea, da Mihaita este un scump (sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa se faca bine si mult noroc).
Bebelusele mele dragi au crescut, desi suntem inca slabute, ca toate domnisoarele, fitoase si increzute. Alexia are 8.2 kg, iar Teodora 8.5 kg. Mancam multe, dar nu mult, de fapt sunt zile si zile. Bolnavioare nu am fost, doar Teodora a facut putin rosu in gat cu putina febra, iar acum are ganglionii usor inflamati. Dr zice ca e reactie dupa rosu in gat, sambata mergem iar la control.
Am pus cateva pozici din vara asta.
Mi-a fost tare dor de voi si sper sa am timp in fiecare zi sa va citesc.
Multa sanatate bebeilor si ne mai vedem pe aici.
Pupici multi.
Cristina, mami de BB Alexia si BB Teodora (29.10.2004)
http://community.webshots.com/user/christinutza
http://community.webshots.com/user/christinutza
danette spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
[...in fine acum stiu cum sa sun ; deci am vorbit cu ea, si dupa cum va mai spus si Raluca, fatuca=mamica aceasta este de invidiat de cat curaj si optimism dispune(bine, sufletul poate ii este mic ca un puricel, dar nu si-o arata nicicum, sau poate nu oricui; in general pestisorii -Felis fiind in zodia Pestilor- au doua vieti, una care si-o arata lumii, dar una care si-o tin numa ptr. ei); scuze de o asa comentare, poate nu-si are rostul dar am simtit nevoia s-o spun, sperand sa nu supere pe nimeni!!!;
Ionela, ai dreptate cu comentariul tau... si eu sunt din zodia Pestilor si cam asa e cum remarcai tu...
Dana & Iris
pozele noastre
danette spune:
Fetelor, imi spune si mie cineva care e treaba cu turta (tortul) taiat deasupra capului la fete???? Care e scopul...???
La noi(ardeal) nu se face nimic din toate astea... nici de taiatul motzului nu stiu...
Aime,
am si noi vanataia lui Vladutz!
Delia, Fulgule, super pozele voastre... super baietii! Mi-a placut in mod deosebit "PUIUTII".
Dana & Iris
pozele noastre
Sabina spune:
fetele,astea sunt niste obiceiuri care n-au legatura cu religia, deci nu va agitati degeaba.importanta e petrecerea:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
try spune:
Si io astept petrecerea ca pe butelie. Da' mi-a taiat elanul sotu lieri cand mi-a zis ca daca ar fi dupa el nu ar face mare petrecere, doar ar chema cativa invitati la masa. Motivul? ca cica n uavem unde sa tinem petrecerea. Pai cat eram la bloc in ap. de 1 dormitor dadeam petreceri de n-aveam aer si acu' cu atata spatiu la casa n-am loc unde?
Noroc ca nu e dupa el. Io o sa-i iau motul lui alex si o sa-i dau o tava cu diverse chestii sa aleaga, dar e pentru fun, nu neaparat pentru traditie. Ca eu l-am tuns deja a doua oara pe alex. O sa-i pun ceva par la pastrare ca sa imi aduc aminte cum era (am o mostra si de la botez - era parul mult mai inchis la culoare atunci).
De luni intr-o sapt. reincep serviciul, nu-mi vine sa cred...
Iar azi noapte am visat ca eram insarcinata: sora-mea ramasese de fapt si nu vroia copilul, asa ca i-am spus ca-l iau eu si l-am transferat la mine in burtica. Era mica inca burtica, doar un pic conturata, dar bebe misca acolo de mama focului, burta se ondula si se misca intocmai ca la 7 luni. Si eram atat de fericita in sufletul meu pentru ca retraiam miscarile alea in burtica pe care aproape le uitasem. Insa sotul inca nu stia si stateam cu sufletul cat un purice cum sa-i spun ca stiam ca nu o sa fie prea incantat. Dupa ce m-am trezit m-a apucta o parere de rau de nu va vine sa credeti, parere de rau ca nu era realitate.
Vise taica, vise... ca sa vedeti cu ce se mai ocupa subconstientul meu in ultimul timp.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor, am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri
fulguletz, dutzi, sa va traisca baieteii astia frumusei....super pozele
...blondinului meu ginere deja i-a crescut perisorul
si eu am sa fac petrecerea pentru 'ruptul turtei" tot pentru mauzament...am intrebat preotul cand a fost la alex si mi-a zis ca nu are conotatie religioasa asa cum zice si sabina.
ce ma bucur ca i-au iesit bine analizele lui mihaitza
fetelor va pup si va urez noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
paxela spune:
revin cu vesti de la felis
mai intai.... am transmis toate mesajele voastre ca la carte , va multumeste va pupa si va iubeste, dutzi ti-am trimis pm
scuze de intarziere
ei sunt bine , mihai continua sa ia in greutate spre incantarea lui felis, azi de exemplu a mancat minim 270 ml la fiecare masa, ii aduc alea ce au de la spital el papa tot si felicia ii mai da si laptic in continuare si mai papa
asteapta cu sufletul la gura rezultatul de la exudat si coprocultura care daca vor fi ok ii vor deschide drumul catre Bologna
daca mihai este sanatos, nu e nevoie sa il astepte pe doctor ci, la primul loc liber de la spitlaul de acolo il va opera
rezultatele ii vin poimaine
ei ii se pare totusi ca ar avea putin rosu in gat dar dr de acolo sunt mai evazivi ( ea zicea ca daca ar fi fost asa dr noastra i-ar fi dat tratament)cica a tusit mihai de fata cu ei dar nu au reactionat
mihaita vrajeste asistente
i-a zambit uneia, cand a vrut sa plece a plans sa intors la el i-a zambit iar si drept urmare.... mami a avut la masa carne![]()
laptele ii va ajunge pana saptamana viitoare, poate pana atunci gasim pe cineva din bologna sa il cumpere de acolo sa il duca si il plateste ea caci la fiorentola unde e ea acum e un orasel prea mic si nu se gaseste, a gasit cereale, borcanele si un singur fel de lapte care nu ii e bun
cam atat pentru moment revin cu vesti, aaaaa daca o sunati sa o sunati pe numarul ei
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
Miche spune:
buna fetelor!
io raportez baietel obraznic, rasfatat , neascultator....![]()
![]()
treaba muulta, dar am vazut pozici cu bbi frumosi si mai am de vazut, am vazut-o si pe nasica cea frumoasa
tipa care venea la mine pt menaj s-a reintors dupa 1 an de pauza, ne-am impacat asa ca vine de 2 ori pe sapt la mine (m-am scos
)
va sta si cu Darius cand termina treaba in casa .
cam intr-o luna ma pun pe picioare cu toate , numa' bine cand se da startul la petreceri 

io o sa ma ocup cu torturile ![]()
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Eliza5 spune:
Dragelor, pe scurt pentru ca sunt (ca de obicei in ultima vreme) intr-un iuresh: am vorbit cu Felis care mi-a spus ca in dimineata asta au fost vizitati de un doctor care i-a confirmat ceea ce ea banuia si anume ca Mihaita are candida in gurita. Ea observase asta de cateva zile, insa doctorita care il consulta in fiecare zi ii tot zicea ca totul este in regula, insa Felis obserba cum se inmulteau punctele albe in gurita.
Doctorul care l-a vazut azi a zis ca are candida si i-a dat un tratament cu un gel care trebuie pus de 4 ori pe zi pe suzeta.
In rest e bine, e cu moralul sus si sunt impresionata de cat de bine vorbeste italiana!
Eu facusem cu ea doar asa, niste basics si de gramatica si de vocabular, dar ea vad ca invata extraordinar de repede si construieste nistre fraze in italiana de ma da pe spate :-)
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)

;