Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
Pentru mamele de fetite care vor sa se delecteze cu ce le asteapta, in curnad, adica "ruperea turtei" (pozele sunt ale unei mamici de sept-oct - care sper sa nu se supere , dar mi se par interesante si am vrut sa le vedeti si voi): http://pg.photos.yahoo.com/ph/temiscris/album?.dir=9aa2&.src=ph
ce ziceti?
pozele noastre
onitza spune:
AM vazut poze cu doi flacai frumosi..IUSTIN SI DAVID
..mi-a placut la nebunie poza: ora de lectura!!!!! de fapt, toate sunt frumoase...FULGULEATZOOOOOO, arati super, imi place, tu de ce te vaiti???
sau nu te vaitai???
![]()
pozele noastre
onitza spune:
quote:
Originally posted by paxela
noi vesti de la felis, analizele de sange sunt ok, acum mai asteapta peste 3 zile rezultatul la coprocultura si exudat faringian,
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
BRAVOOOOO...CE BINE CA AU IESIT ANALIZELE LA SANGE BUNE!!!!! CURAJ IN CONTINUARE!!!!! VAD CA TOTUL MERGE CA PE ROATE!!!!! CU DUMNEZEU INAINTE!!!!!!

pozele noastre
diana2004 spune:
Fetelor....sint o mama denaturata ,am uitat ca azi Andrei imlineste 11 luni !Multumesc mult pt urari !Am avut enorm de lucru la servici.
Andreap ,ai fost o frumoasa
,mai frumoasa decit mireasa .Nu iti dam nici un semn ca sa te pedepsim ca ai plecat din Pitesti .
Miine plec la Iasi pina simbata ,dar duminica sigur ne vedem .
andreap spune:
Diana,pai eu vin cred We viitor.Deci poate ne vedem.Nu esti o mama denaturata,doar ocupata.Pupam prieteni din Pitesti pe care nu i-am uitat
!
Ma bucur de vestile bune despre Felis!Pupici la doi curajosi!
Onitza,fetita respectiva e Alexandra,prietena Mariucai la care am fost de ziua ei.....
Ca a venit vorba de turta,voi cum stiti ca e obiceiul?Ca eu nu prea am ce sa-i tai Mariucai,e cam cheala
..sa-i rup acum turta sau pot astepta pana in primavara?
Dutzi,super poze!
Va doresc o seara buna,abia astept s aplec acasa!
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by onitza
La masa de pranz a fost razboi, intru-cat avea mancare si in par, si pe perna si pe haine, si pe..mine!!! dar tot 300 a mancat!! mai printre suspine, mai printre jucarii, a papat suparatul meu tot!!!![]()
pozele noastre
300 cu tot cu ce era imprastiat prin casa?
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
fulguletz spune:
fetilii, dragelor:
1. m-a sunat Felis acu o ora, a fost o surpriza pentru mine, am fost si eu , ca si ionela-roxana, emotionata de-a dreptu...
Sunt amandoi bine, Mihaitza era in verva si ne-a salutat 

2. Dutzi, superbe pozici! ![]()
Ne-am simtit extraordinar in vizita la familia Dutzi , Iustinica e un mancacios si juma, are niste pulpanase de greu rezisti sa nu le pupi si papi...
va pup repejor
ca sunt tare pe fuga !
si pushlamelu' David (1 dec. 04)
aissa spune:
quote:
Originally posted by onitza
Pentru mamele de fetite care vor sa se delecteze cu ce le asteapta, in curnad, adica "ruperea turtei" (pozele sunt ale unei mamici de sept-oct - care sper sa nu se supere , dar mi se par interesante si am vrut sa le vedeti si voi): http://pg.photos.yahoo.com/ph/temiscris/album?.dir=9aa2&.src=ph
ce ziceti?
pozele noastre
Nu ma supar
Cat despre obiceiuri la turta sa stiti ca nici eu nu am stiut prea multe, am facut si noi cum ne-am priceput, dar dupa petrecerea noastra a scris la noi o mamica ce a facut ea la turta. Acum va puteti inspira macar voi, cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58624&whichpage=1" target="_blank">aici ce a scris Roandre, e in josul paginii. Petreceri placute va doresc!
Alexandra (30.09.2004)
aime spune:
buna fetele!
cu atatia pupici pe bubutza lui Vladut....parca s-a mai dus vanataia....si noi va pupam
...i-am descoperit di pe antebrat si pe piciorus cate o vanataie mica...offfff si eram in spatele lui....asta e, o sa-i treaca, trebuie sa ne obisnuim si cu de-astea.
delia si fulguleatzo is atat de puri si de scumpi dragii de iustin si david ca....serios vorbesc... cand am privit pozele, mai ca-mi dadeau lacrimile...f frumos ati petrecut, cei mici cred ca au fost pe aceeasi lungime de unda...va doresc sa va mai intalniti si sa va fie bine impreuna, nemtoaicelor

Ionela
...cred ca pe cucuieta cea mare o faci artista...pictorita, nu? la mai multe carti de colorat inainte...
tinem pumnii lui Felis si Mihaita 
Obiceiuri ptr baietei la motz...stie cineva cum decurge...sau e la fel da fara turta (pe la noi nici la fetite nu se taie turta, ci pur si simplu se taie tortul in cap, ma rog, o felie de tort....)...Roxana tu cum stii?
mami
de
vladut(15 nov.2004)
for2nity spune:
fetelor, va salut pe toate, va pupacesc si pe voi si pe toti bebicii, mi-e dor de vremea cand citeam si scriam mai des.
Sunt super emotionata din mai multe motive. Acasa, Alexia mi-a facut surpriza fara nici un preaviz s-a dus singurica la plimbare si de nu tipam eu speriata si socata mai mergea fata mea fara nici o treaba dar asa s-a speriat si s-a asezat repede in fund.Deci ne-am trecut si noi in jurnal primii pasi singurica.
Imita diferite zgmomote si"plescaieli", tuseste ca o mironosita, e ghidusa rau, smechera si pusa mereu pe sotii. Zilele trecute a avut si ea ceva mucisori (ceva mai multi) dar acum i-a trecut. Cand am fost la Expo a ramas cu mama si a imbracat-o mai gros decat de obicei, cred ca atunci a prins-o raceala.
La servici tot emotii, am demarat un mega proiect, adica un mega magazin ce se deschide din 25 octombrie...va spun sincer imi vine sa ma pis pe mine de emotii cand ma gandesc.(scuzati expresia) 

Citesc si eu cu sufletul la gura vestile despre Felis, si ma rog pentru ea si Mihaita. Paxela sa ne vi cu vesti.
Ca de obicei pe cand sa mai scriu una alta mi se pare neinteresant si renunt.Asta e, ramanem aproape. 
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)