Bebelusi de nov-dec 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
Doamne ce ma bucur ca felis si mihaitza sunt bine...Doamne ajuta!pupici pentru amandoi...saracutzul 8 eprubete si nu a....
mai andrea....ce nashica sexoasa...si mariuca ce mare s-a facut...desis tam la 2 pasi nu ne-am mai vazut de atata timp......pupici si numai bine
aime, pupici micutului pe obrajorsa-i treaca mai repede
onitza...Doamne deja ma sperii ref cantitatea pe care o mananca paulica...glumesc desigur...numai ca a mea nu mananca mai mult de 100 sau 150 din orice...fie fructe, legume, lapte...cel mai adesea o masa se termina( in termeni amiabili) dupa numai 50 gr de orice...apoi incepe urlaciunea si printre lacrimi mai ia vreo 2-3 lingurite, dupa care nu mai deschide guritza orice as face....
lui paulica cel frumos...ca doar are cu cine semana
roserbitzo celor doi"muciosi" noi am scapat de muci in schimb alex are niste blande de toata frumusetea(nu stiu de la ce i-au iesit) si ruxi a dat intr-o diaree de nu-i mai trecea...asa ca am trecut pe lapte fara lactoza de la nan, fulgi de orez de la milupa si acum suntem pe regim...acum nu mai face asa moale dar sa vedem cand reintroducem lapticul normal ce se intampla.
pupici la toate fetele si bbelushii...sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!In primul rand multumesc de aprecieri.....noroc cu fotograful ca ne-a infrumusetat..pe noi ca Mariuca e de la natura!
Apoi sa spunem "la multi ani"aniversatului de azi:Andrei, sacresti mare,sanatos si norocos!Diana,poate ne vedem la Pitesti si noi,mai da un semn,mi-e dor de voi!
La mine a venit aseara mama soacra ca azi nu putea bona sa vian si nu avea cine sa stea cu Mariuca.Drept urmare fata mea e o rasfatata!Ce ti-e si cu bunicile astea!
Aime,pupam obrajorul lovit!
Monica,asa e,suntem vecine si ne vedem din joi in Paste!...las' ca-mi fac timp intr-o seara sa trec pe la tine
Pupici si ne auzim

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA
FETELOOOOR, HELP!!! Am ajuns sa nu mai stiu ce sa ii mai fac papa lui Paul!!! azi e ziua de ou!! ok, dar cu ce? n-am chef sa ies afara, oricum el pe la 11 tb sa pape, si pana ii pregatesc, pana se face, nu am timp...n-am cartoci in casa, n-am ardei, n-am rosii :( cred ca o sa ii fac mamaliga pana la urma ...vad eu!!!
De dimineata cand m-am dus la el, ca miortaia, l-am gasit fetelor, fleashk, era pisat pe el, pana la mijloc!!!! l-am schimbat de la zero, de haine de tot...cand m auit eu mai bine la el, avea ochisorul stang rosu , jos in colt, ca ulciorul!!!! mi s-a facut inima cat un purice, ca ma stiu pe mine, am avut ulcioare, de cand m-am nascut pana la 18 ani!!!! si sper sa nu ma mosteneasca!!! in fine, m-am uitat iar acum la el, nu mi se mai pare asa de rosu, vorba lu' tac'su cred c as-a frecat el mai tare l aochi!! acum e mai bine, m-am uitat iar!!! aseara, vazui ca e capul cucului vanat!!!!! e a doua oara cand il descoparar asa!!!! e grav??? ai vostri au asa????? sa ma duc la doc cu el??? stit ca noua ne-a spus Culcer sa il decalotam, si uite, ca iar nu mai stiu ce sa fac!!!!!
IONELA, te-ai descurcat foarte bine, a fost reactie normala si din partea ei si a ta, stai linistita!!! esti o bomboana de mami si eu cred ca FELIS apreciaza cat te-ai chinuit sa ajungi sa vorbesti cu ea!!! multumim ca ne-ai dat vesti despre ei!! si eu ma bucur ca a ramas singurica in camera!!!! mi se pare chiar ok!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andreea super zana de nasica.!!!!!

d-ale soacra-mi : "uite ai lasat copilul pe jos prea mult si acum nu o sa mai mearga in picioare decat cine stie cand....toti din familia MEA au mers la 7 luni" !.Fis
Veste buna e ca nu "poate"sta cu el din ianuarie cand merg la scarbici asa ca , sa inceapa petrecerea.Liber la bona !!!

Ne inscriem si noi pe lista cu laptic pt Felis dar sa-mi spuneti de care si cand.

Cluj cu gemenasii poznasi

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Andreea super zana de nasica.!!!!!

d-ale soacra-mi : "uite ai lasat copilul pe jos prea mult si acum nu o sa mai mearga in picioare decat cine stie cand....toti din familia MEA au mers la 7 luni" !.Fis
Veste buna e ca nu "poate"sta cu el din ianuarie cand merg la scarbici asa ca , sa inceapa petrecerea.Liber la bona !!!

Ne inscriem si noi pe lista cu laptic pt Felis dar sa-mi spuneti de care si cand.

OK-OK-OK..eu sunt de acord, cand e vorba de chef, petrecere, sa ma puneti pe listuta, dar nu de-asta virtual, ca mi s-a cam luat!!!@ haidem l aun chef de-adevaratelea!! dar, stai, ca nu mai e mult si implinesc piticii nostri un an!!!!

Cluj cu gemenasii poznasi

Miki si Alexander (12.12.04)

pozele noastre

Mergi la inceput

MIKI, daca stateam mai aproape, veneam eu ca bona, ba inca ALEXANDER avea si tovaras de joaca!!!! pupici voinicului!!!
La masa de pranz a fost razboi, intru-cat avea mancare si in par, si pe perna si pe haine, si pe..mine!!! dar tot 300 a mancat!! mai printre suspine, mai printre jucarii, a papat suparatul meu tot!!!

Mey, mi e mi se pare ca a slabit Paul, de-aia bat si eu acum pe papa la greu!!!! Haideti sa va spun ceva: nu stiu daca am spus deja...eu am inceput de o saptamana sa gatesc cu lapte de vaca BRENAC la cutie!! am avut emotii, dar se pare ca ii merge ok, nu i-a iesit nimik pe piele, nu are nici o reactie contra...asa ca in doua luni, o sa si bea lapte de vaca BRENAC, constituind masa intreaga..m-am gandit eu ca decat sa gatesc cu BEBELAC, pe care nu il suport, mai bine BRANAC..cu MILUMIL, deja nu imi mai permit sa gatesc, ca si-asa se consuma foarte repede!!!

Mey, mai stiti ceva de IEPURAS???? tare rau imi pare ca nu a mai aparut!!! si ce-o mai fi facand MAMALUIDAVID????

Fetelor, aici pe DC la forum:In unul sau doi mergem mai departe!" eun subiect cu Perlele sotilor!!!! cititi, e tare haois, va stricati de ras!!!!!! poate postati si voi catte una!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ia uitati cine ne-a vizitat:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=2fac&.dnm=ec11.jpg&.src=ph
Davidutzu, frumuselu, de care stiti cat ii de frumos, da care-i un scump si-un cuminte, si-n acelasi timp de-o veselie...si-i stralucesc ochisorii aia superbi...si sa-l vedeti cum strabate distante, "calare" si pe jos, e ca un titirez...Iustinel, si el a fost scump, putea fi o gazda ceva mai primitoare, poate data viitoare...
Iar de mami Fulguletz, ce sa mai zic..., ca o stiti deja, dar de-adevarat-elea, v-ar fi si mai draga.

Andreea, nasa cea mare, o supla si-o eleganta, iar nasica cea mica, o minunatie.

Aime, pupam obrajorul scump al lui Vladut si pe mami a lui cea draguta si super harnicuta

Va pupam pe toti si sa aveti o zi reusita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna mamici!
Sper ca ma mai tineti minte,nu am mai scris de foarte mult timp,in schimb am mai citit din cand in cand iar cu vizualizarea pozelor sunt la zi.
In primul rand ii multumesc mult lui Try[Andra]....stie ea pt. ce.
Sa va spun cate ceva despre Eddy al meu. A implinit 10 lunisoare,are 4 dintisori si nu sta locului o clipa.De 3 seri incoace am reusit performanta sa facem nani singurei,eu il culcam pe picioare.Nu prea se omoara cu mancarea,este cam slabut ,zic eu, are in jur de 8 kg si vreo 2-300 g. O sa pun si poze noi in curand.
Am citit despre Felicia si Mihaita, ne bucuram pt. ei ca au ajuns cu bine in italia si le uram multa sanatate si sa se intoarca cu bine acasa.
Cam atat ,dar promit ca o sa scriu mai des.

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi vesti de la felis, analizele de sange sunt ok, acum mai asteapta peste 3 zile rezultatul la coprocultura si exudat faringian,

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, te invidiez deja, ai fost o nasa de vis. Si rochita este supeeerba, aseara chiar ii spuneam unei prietene ca vreau si eu o rochita rosu-carmin de seara. Da-mi si mie indicii, de unde, cat, ca se casatoreste cumnatul si n-am cu ce merge.
Andrei (Diana2004), sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic!
Dutzi, felicitari pentru intalneala!
Fulguletz, mai ce-i creste parul lui David, parca ieri era tuns zero. Cred ca de la laptele de soia ...
Miki, soacrele astea parca-s surori. Si a mea asa mai subtil tot mi-a spus ca sa nu mai las fata sa mearga de-a busilea, s-o tin in patut. Si ei asa ii place libertatea, ca nu pot sa nu o rasfat si s-o las sa umble prin casa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput