Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
roserb spune:
Andreea, dupa cum ti-am zis si pe mess, ai fost o nasa frumoasa foc!
Raluca, vreau sa iau si eu lapte pentru Felis, cand poti vb pe mess pt detalii,OK?
Eliza, asti grozava!
Danette, acum am citit ce ati patit cu arcul
. Bine ca ati avut noroc si nu s-a oprit undeva pe traseu. Asa e, trebuie sa fim cu ochii in 4, si Mihnea baga in gura tot ce nimereste, Bianca nu era asa...Oricum, decat sa-i pui clestisori in par , mai bine folosesti elastice din cele micute, macar alea nu-s asa periculoase.
Si noi ne luptam cu mucisorii, ca doar a inceput sezonul virozelor la gradi. Dar de data asta am scapat usor , fata de cum eram obisnuiti.
Eu folosesc Marimer/Nazomer, apoi scot "productia" cu pompita, operatiune care nu mi se pare deloc dificila, la cat de mult am prestat-o
, apoi cate o picatura de ser efedrinat 0.5%, maxim de 2 ori/zi, sau picaturi Ophtametasone de 3 ori/zi! Si il culc pe Mihnea cu capul mai sus decat restul corpului.Dimineata si seara Eferalgan 3-5 zile.
Bobita, imi pare rau ca ati capatat rubeola, pacat ca i-ai dat antibiotic, dar de unde sa stii? Refacere rapida Aminei!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Paul incearca sa ma impresioneze azi si a reusit!! a papat si la masa de pranz si la cea de fructe, 300 ml!!!! am vazut eu ca la ultima lingurita cand papa 200 ml, deschidea gura, si ..m-am gandit sa ii maresc cantitatea, si ...bine am facut!!! si-a facut si program la ..kk!! dimineata, pe la 9.30-10.00 si la 15.30-16.00!!!! Azi i-am facut suc de mar-portocala-morcov.mmmm..numai vitamine, il bea cu mare placere..nu ii fac in fiecare zi, il mai tin si pe ceaiuri!!!
pozele noastre
try spune:
Dana, nu se vede bine in poza cu arcul, dar am intuit ce tip de arc era. Eu imi imagianm unul ca la pixurile noastre cu arc, dar bag seama ca ala avea tzepii liberi pe laterale. Nasoala treaba, bine ca ati actioant repede. Si eu ma intreb cum naiba i s-a dus pe gat, cum de nu s-a inecat cu el si nu a tusit sa o auziti, adica la inghitit pe tacute... Doamne, bine ca a trecut.
Andreap, frumoasa rochita ai avut, si inca o data ma minunez ce rochide de mireasa frumoase poarta fetele astea in ziua de azi.
FElis, ne gandim la tine si la Mihaita, ganduri bune de la noi si ne bucuram ca sunteti as de bravi, barbati adevarati.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
aime spune:
buna seara! 
danette, imi inchipui prin ce-ati trecut, spaima nu gluma...pupici la micuta temerara si de acum....atentie ...valabil si ptr mine, ca si vladut "gusta" tot ce prinde...
andreap ai fost o nasa pe cinste...ce rochita si ce silueta....mey, esti de invidiat...te pupic si pe Mariuca nasicuta mica...
noi astazi am facu buf cu premergator cu tot...am plans, de ma facea si pe mine sa plang....si s-a lasat cu o mica mare vanataie pe obrajorul drag si scump...in rest spunem pa-pa si facem concomitent cu manuta, batem din palmute cand mami sau altcineva spune "bravo" si suntem din ce in ce mai siguri pe piciorusele cele neobosite...ne putem lauda cu doi pasi facuti de unul singur(de la canapea la tati)...da' mai exersam...papam cam 400 ml la pranz din orice imi da mami, dimineata am trecut la iaurt mare de 200 ml cu cereale, iar la 18.00 in fructe in sfarsit
a descoperit gustul biscuitilor Petit beurre...
Cam atat ...pe scurt...sunt multe de povestit...da' sa nu plictisim ![]()
mami
de
vladut(15 nov.2004)
aime spune:
Raspuns la capitolul mucisori: pulverizat cu Sterimar, aspirat cu pompita mucisori in urletele de rigoare...pulverizat apoi, tot in plansete Pivalone (seara si dimineata). Trecut relativ repede, da nici n-au fost in cantitati industriale.
Sanatate la mucosei!!!
mami
de
vladut(15 nov.2004)
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by andreap
Sunt la adresa mea,la albumul "nasa-25.09.2005"
sper sa mearga
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
MOAAAAAAMAAAAAAA... CINE E SIRENA, DRAGELOR? IA SA VA AUD? ANDREAP E A DOUA CARE MA DETRONEAZA, DUPA FOR2NITY. DECI NU CA NU SUNTETI SIRENE, SUNTETI TIMIDE, ATATA TOT

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
Am vorbit in seara asta cu Felis, era asa relaxata, mi-a spus si ea ca se simte foarte bine acolo, s-a linistit mult
. Deja construieste fraze intregi in italiana, Mihaita e foarte bine, doar ca adresa pt DHL o va obtine abia saptamana viitoare, ca trebuie sa se imprieteneasca cu asistentele care au o problema cu romanii (cine n-are?
). Multumeste si ea Elizei inca o data si tuturor ca sunteti asa prompte si ca va ganditi la ea
...
Cele 3 zile cat n-avea voie in clinica s-au rezolvat, nu va sta la casa de caritate ci tot in clinica, fapt care o linisteste mult, ca va fi langa Mihai si va putea vorbi cu doctorii
.
Mi-a spus ca se simte mai bine din punct de vedere emotional decat era aici, radea, facea glume, era ca in vacanta draga de ea
, caci de Mihai se ocupa doctorii foarte bine. In continuare analize
...
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
onitza spune:
Mi se pare extraordinar ca in cele 3 zile, FELIS, va sta in clinica!!
nici nu visa la asta...si cand am vb cu ea, in RIOR, imi amintesc ca era treminata cand isi aducea aminte ce greu o sa ii fie in aceste trei zile....dar uitati-va si voi CE MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU!!!!
pozele noastre
ionela roxana spune:
Fetelor

, dupa lungi incercari de-o si intreaga(ieri), am reusit in sfarsit sa vorbesc cu Felis!!!; eu nu stiam cat de diferit este fusul orar fata de Romania, si-am sunat-o prea de dimineata, cand Mihaita dormea, iar ea avea soneria de la tel. inchisa; am c-am sunat toata ziua la ea, dar numa` la ore nepotrivite
, sper sa nu se fi suparat pe mine Felis
, dar in timp ce faceam treaba mai incercam putin, poate, poate reuseam; am sunat aici in centrala sa ma invete cum sa pot lua legatura cu ea, si cum eu mis mai
in cap, au trebuit aia de la centrala sa-mi explice din fira par
, si cand ma gandesc ca nici nu era prea greu
...; in fine acum stiu cum sa sun ; deci am vorbit cu ea, si dupa cum va mai spus si Raluca, fatuca=mamica aceasta este de invidiat de cat curaj si optimism dispune(bine, sufletul poate ii este mic ca un puricel, dar nu si-o arata nicicum, sau poate nu oricui; in general pestisorii -Felis fiind in zodia Pestilor- au doua vieti, una care si-o arata lumii, dar una care si-o tin numa ptr. ei); scuze de o asa comentare, poate nu-si are rostul dar am simtit nevoia s-o spun, sperand sa nu supere pe nimeni!!!
; deci, dupa cum va spuneam, cand i-am dat tel. abia se trezise Mihaita, si ii dadea sa manance un borcanel de fructe(?) plus biscuti; am pus semnul intrebarii ptr. ca eram atat de emotionata ca vorbesc cu ea incat mi se c-am impleticea limba in gura![]()
; mi-a spus ca i-a recoltat lui Mihaita 8 eprubete de sange, mi-a explicat si cum i lea luat, si ca Mihaita nu a plans decat fffff. putin cand i-au introdus acul, in tot timpul recoltarii sangelui Felis cantandu-i lui Mihaita, iar asistentele fiind fff. uimite de taria de care da dovada Felis si Mihaita!; normal ca am incurajat-o cat am putut posibil!!!, ea razand tot timpul cat am vorbit(DOAR VRE-O 5 MINUTE

, ATAT MAI AVEAM PE CARTELA!!! DATA VIITOARE SPER SA POT VORBII MAI MULT CU EA!!!) si era ffff. relaxata; mi-a spus ca peste 2 saptamani va pleca la Bolognia, cand va veni domnul doctor din Romania;mi-a spus si mie ca se descurca deja destul de bine cu italiana, fata de prima zi; ca i-a plecat colega ieri, si ca a ramas doar ea cu Mihaita singurei in camera, dar ca nu se simnte aiure, si ca-i place si asa!; c-am atat am putut vorbi EU cu ea, ptr. ca Arisa si-o bagat coada intre noi, si i-a spus lui Felis ca a colorat nus ce maimuta, pe cartea de colorat

, si s-o terminat cartela
; Scuze Felis!!!
Am vrut sa va spun de-a seara dar n-am mai putut din cauza somnului si faptul ca Emily era taaaaare maraita(a facut febra!!!
)
Andreap
ptr. nasica de nota 10!!!
Aime noi cucuietele casei
obrajiorul lui Vladut
, si sa nu se mai intample!
Danette Doamne ce m-am speriat cand am citit ce-a patit Iris!!!; ma tot gandesc cum Dumnezeule l-a putut inghitii
;MAREEEEEE GRIJA!!!(eu ma uit de zici ca-s obsedata, peste tot caci mai lasa Arisa fel si fel pe jos, dar si biata copila in ultima vreme este obsedata si-mi face o morala daca gaseste ceva aiurea, de numai stii care-i mama si care-i fiica
)
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
cookie spune:
aime...
pe obrajorul curajosului de Vladut...ooooof, ooooof! Tare rau cand sufera puiutul!
danette, noua ni s-a intamplat cu un nasturel pe care mami nu l-a luat de pe jos
...cand am auzit ca fata tuseste, m-am prins ca l-a gasit...Alta data sa-mi fie invatatura de minte!
andreap, ce nasica frumusica...si cea mare si cea mica