Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
onitza spune:
RAPORTEZ SI EU:
PAUL MANCACIOS - 300 ML pilaf de orez cu ficatel..si bebe adormit in 15 min, ceea ce la noi e record!!!!

RALU, cam da, 300 cu tot ce era pe mine, pe el , pe jucarii!!!!
..azi, a fost bine, n-a varsat nimik, nu s-a sters pe nimik ![]()
MICHE, ma bucur foarte tare pentru tine ca s-a intors menajera,
stiu ca ai incredere in ea si iti placea cum iti facea curat in casa!! daca mai sta si cu DARIUS, chiar ca te-ai scos!!!! ![]()
ANDREAP, cu intarziere, te felicit si eu ce nashica frumoasa ai fost!! mi-a placut mult rochita, e foarte draguta!!!
Ce mai face oare KENZO????? BITSSSS, mai spune-ne despre el!!! 
pozele noastre
onitza spune:
FELIS a dat dovada de multe ori ca e capabila sa asimileze tot ce prinde , e deshteapta si curajoasa..e un model pentru noi...si isi cunoaste foarte bine copilul, intru-cat a intuit si a vazut ca are copilul candida!! ru-shi-ni-ca doctoritei care l-a vazut zilnic!! Sper sa treaca repede candica si sa iasa analizele importante bine!!!
Noi iesim in IOR, ca bebe meu nu mai vrea nani, imi bate in usa acum, sa ma duc la el!!!
cine vrea sa vina in IOR, ma gaseste acolo, ca stau multicel, cred ca o sa ii dau fructele in parc!!! sper sa nu iasa cu circ!!!

pozele noastre
andreap spune:
Cu intarziere azi,va salutam si noi,eu de la servici si Mariuca de la distractie![]()
Mona B,Eveline,Try,Miria Cristina,Loreena,sa va traiasca puiutii,sa creasca mari,sanatosi si norocosi!
Citesc ce mult mananca unii din puiutii vostri si ma intristez..nu ca mananca ei,ca nu mananca a mea
!Plus ca eu nu stiu ce sa mai fac;nu vrea decat pasat totul,nici macar o mica bucatica sa nu scape ca scuipa tot!In ritmul asta la majorat tot piure ii fac!

As vrea sa-i fac si eu pilaf,ardei umplut...ce rost are?Tot la pasat intra!
Plus ca a mea fata a inceput sa faca crize de plans daca nu-i dau ce vrea ea..mai ales bicicletele altor copii din parc
!A facut aseara o criza ca abia i-am desclestat manutele de pe ghidon!Si apoi urlete nene la greu!Cred ca ii cumpar bicicloanta!Desi e tare mititica
Pupici si o zi super!
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Siminna spune:
Meeyy!
m-am intors, si, pe modelul Onitzei,
raportez intors la servici cu juma de norma :(((((
Copil ramas acasa cu "doica" iar eu suferind revin la ce-am fost odata: o mica rotita, negrisor intr-o mare de negrisori, luptind pentru a asigura necesarul de pampers bebetului. Oribil!!!!!!!!
va pup pe toate
mikimi spune:
Hei negru mitittel (Simina) ce crezi ca esti prima si ultima...nu vezi ca picam una cate una de pe baricade...si eu incep in ianuarie fulltime.Nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma lupt sa pot pleca macar la 6 acasa.Elizoooo tu sa nu dai ca stiu la cat pleci de la scarbici...
Cluj cu gemenasii poznasi
Miki si Alexander (12.12.04)
Madachan spune:
Buna ziua!
As dorii si eu parola ,ca sa-mi pot actualiza datele de pe listuta.Va multumesc anticipat!
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
ioana_du spune:
Madachan, yupiiiiiii !!!!! Bine ai revenit !!

Ti-am trimis PM pt parola.
Abia astept sa vad pozicile, dar de la birou .... cam greut .... incerc de acasa.
Pupici
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
monica-elizabet spune:
buna fetele si bbiciilor,
eu sunt singura cu amandoi si o mai am si pe bunica la mine(am externat-o din spital)...deci pot spune ca am 3 copilasi
de care trebuie sa am grija....norok ca in seara asta revine mama.
va pup sa aveti o seara placuta si bbei cumintei
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
paxela spune:
buna seara
revin cu vesti de la felis
mihai mancaciosul termina lapticul marti si asteapta mami a lui sa ii trimitem altul, se pare ca varianta cu luatul de acolo a cazut asa ca voi apela din nou la bunatatea elizei
sa ne ajute cu dhl-ul.
odata cu pachetelul ii voi trimite si postarile de pe forum, toate mesajele voastre ,asa ca puneti-va pe scris sa aiba fata ce sa citeasca
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze