Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
raluca.gabriela spune:
Acu postez raspuns la Paxela: varza mica
, v-am spus doar ca varianta cu DHL-ul e cea mai buna
...
Sunt cateva fete aici care s-au oferit sa o ajute pe Felis cu laptele
. Daca vor sa faca public ajutorul, vorbim pe forum, daca nu, astept PM sa vedem cum facem. Oricum, Felis stie ca v-ati oferit si era teribil de incurcata si fericita de atata promptitudine 
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
Mikimi, nu ma provoca cu soacrele ca deschid subiect separat la "perle" si il ingrop pe ala cu sotii
...
Dutzi, superbe pozele, parca si seamana frumuseii astia doi
!
Madachan, bine ai revenit
! Pozele alea m-au terminat, de unde i-ai luat costum de mamarutza, eu Mariei asa ii spun, mamarutza, are toate mamarutzele posibile numai costum n-are
... Zi-mi ca mor, ma si gandeam de Craciun sa ii "fabric" eu unul
...
Ionela, mie Felis mi-a spus de tine
, era tare incantata ca a vorbit si cu cucuiata ta. Chiar mi-a spus ca i-au dat lacrimile cand i-a spus copila de desenul ala
...
For2nity, e minunat ca papusica ta ti-a facut asa o surpirza
! Nu mai speria fata ca face bataturi la fund
!
Ncristina, bine ai revenit
! Mai zi-ne de puiutele tale
! Grase ca a mea, de altfel, dar ele au o scuza: erau 2
...
Sabina, sigur ca n-are legatura cu religia dar nici petrecerea n-are
... E totusi cineva care nu face asta macar de distractie
?
Try, stiu senzatia cu visul, si eu am visat acum vreo luna ca o mai nasteam o data pe Maria
...
Andreea, si ce daca nu papa decat pasat
? Important e ca papa
. Maria abia acum a inceput sa accepte cat de cat faramite f mici, dar asta de cand mananca grisine. Ca grisine poate inghiti 

! Si intreab-o tu pe Onitza care-i faza cu mancarurile astea sofisticate
. Ce, crezi ca Paulicafarafrica le mananca cu 2 randuri de tacamuri
? Nu, draga mea, fata ia mancarea simandicoasa si o baga la blender
! Asa ma socase si pe mine pana m-a lamurit
. Onitzo, vino de confirma si nu mai speria oamenii cu performantele astea
!
Si ia-i fetii bicicleta ca n-o plange ea pe uscat; poti sa stii ce ciclista se ascunde in ea
?
Fulguleatzo... tz tz tz... venisi pana acilea si nu ma vizitasi sa-mi vezi broderia... 
Si daca tot raportam, dragelor, sa raportez si eu
aici
: una bucata Mariuca umblatoare agatata de toate mobilele prin casa si mare amatoare de colectia de casete din liceu a lu mami
, pt care se ridica pe varfuri sa si le traga in cap
...
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
ionela roxana spune:
fetelor suratelor!
Noi nu prea avem ce raporta; numa`ca sunt momente cand amandoua cucuietele imi scot rabdarea pe nari si urechi
dar incerc sa nu fac riduri prea multe, in sensul ca nu-mi prea pun mintea cu ele; se-alearga de mama focului prin casa amandoua de-abuselea, se joaca cu cuburile, cu jucarelele ptr. papusi(farfurioare, cesti si altr acareturi), adica Emily i le curata lui Arisa de praf
, "spalandu-le" cu saliva
, dar le spala asa de bine, incat le curata mai bine decat ar fi spalate cu detergent
; se scoala una pe alta(Emily fiind mai terorista, cand Arisa doarme, se duce si o musca de unde-apuca
); se mai ciondanesc ele, adica de fapt Arisa bazaie din orice, caci lui Emily nu-i prea pasa, are un stil de individualism de m-a dat pe spate
Bits ultima oara cand am vorbit cu ea era mai bine; Kenzo i-a facut febra(de fapt nus cum sa explic, a avut un fel de varicela, DAR in versiune asiatica, ptr. ca in europa am impresia ca nu exista asa ceva
); momentan nu are net; am sa mai vorbesc cu ei azi, si-am sa cer mai multe detalii
!
Si noi eram suspecte la acea versiune asiatica(a facut febra, rosu in gat, luam medicamente), dar momentan n-avem nimic; saptamana trecuta, sambata, am fost in Tokyo Disney, cu trenul
, iar virusul se poate lua si aer, chiar daca nu vii in contact cu persoana respectiva
; e` nasol ca nu are tratament, si ti-l lasa sa faca febra, caci trece de la sine in 3-4 zile
Mai Andreeap, las-o sa manance cum vrea ea; stiu ca necesita fff. mult timp si rabdare din partea ta, dar decat sa nu manance nimic...; si eu i-am facut ardei unplut, budinci, ostropel, si toate i le-am pasat fff. fin, ptr. ca o singura data m-am grabit si le-am dat mai maricele, si mi-a "tapetat" totul prin casa, si-apoi scarmana in el, iar Arisa mai sa borasca si ea din cauza mirosului
; si Arisa a fost asa si vad ca nu se lasa mai prejos nici Emily, ca doar sunt surori nu?
; am sa pasez pana la adanci batraneti
!!!; cat despre faptul ca plange dupa jucarelele altor copii, asta-i doar inceputul; eu mi-s cu nervii tociti
sin cauza lui Arisa, adica in sensul ca ii luam acum aceasi jucarie cu cea a copiilor din parc, iar daca vedea ca cineva are la fel le-0 lua din mana, se juca pana se plictisea de ea si apoi le-o dadea inapoi, dar in tot timpul asta se lasa cu urlete din partea "victimei", de faceam mii de matanii in fata parintilor, care mai aveau putin sa-mi zica "pleaca draga la tine in tara"!, iar daca i-o luam cumva cu forta din mana, sa te tii nene ca incepea sa tipe si sa urle, precum sirena de la pompieri, sau poate mai ceva

; si-acum mai are momente de-astea cand ii este somn, dar vorbesc ffff. mult cu ea sii explic si o las pe ea sa decida ce tre` sa faca, caci pe mine ma doare gatul si gura de cat am vorbit pana acum; s-a mai domolit fata de cand era mica, NORMAL!, ca deh maine-poimaine face 4ani!; daca si Emily va fi tot asa ma declar invinsa!!!, si am sa ma transform intr-o maaaaare nesimtita, precum japonicile![]()
Asa ca draga mea Andreea, ca o mama "trecuta prin viata" si cu zeci de mii de riduri purtatoare, iti spun din tot sufletul RABDARE SI TUTUN!!!
Eu nu fac nici o petrecere de turta; nici la Arisa nu am facut nimic

, dar de data asta am sa pun mai multe obiecte pe o tava sa vedem ce alege![]()
Simina fruntea sus ptr. Maria
; cum se ma simnte Maria?
Monica
si ai grija si de tine
Try inteleg senzatia cu visul; asa eram si eu inainte de-a ramane cu Emily, cai acum la cat de zombe sunt nici vise nu mai am![]()
![]()
Dutzi si Fulguletz ave-ti niste copii frumosi foc, parc-ar fi frati
, si parca nici nu zici ca sunt copii de romani, parca zici ca sunt nemtzi
NCristinabinea ai revenit cu puiutele; mai poveste-ne de ele; este greu nu?;cat despre mine, precum ca as fi slabuta, este total gresit, stiu sa-mi ascund fff. bine sunculitele si fundul
, dar in realitate.....
Madalinoo bine ai revenit pe-aici; chiar ma gandeam ce-o mai fi cu tine; pune poze noi cu Edward!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
Am pus poze noi, nus cine stie, dar cine doreste sa ne admire POFTITI!
Si ptr. Felis si Mihaita 

Ptr. bebeii care azi implinesc 10 si respectiv 11 luni muuulta sanatate iar ptr. mamici(for2nity,Felis, F.animis) cate o
si multi

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
Bobita spune:
Dutzi, Fulguletz ce flacai mindri aveti, sa fie sanatosi. Imi pastrati si mie un ginere pentru Amina?![]()
![]()
![]()
Monica deci sa inteleg ca tu esti prima care a spart gheata cu mama de 3 bb
Try lasa visele si pune-te pe treaba.![]()
Madachan, Cristina bine ati revenit, sa va traiasca bb.
Ce ziceti punem de un club: mamici care s-au intors la servici si au curajul sa-si lase bb acasa?![]()
Ionela 
cucuietele. Si noi am avut febra si rosu in git = rubeola cu toate bubele de rigoare, cu tot cu febra si bube = 6 zile. Salut-o si bits
RAPORT
- Amina scapat cu bine de rubeola, nu vrea sa mai stea in fund ci numai in picioare. Sora-sa mergea de busilea, dar asta mica inca nu vrea, cred ca o ia direct in picioare.
- Amina stie sa faca NU din cap, cind nu mai vrea mincare.
- spre rusinea mea nu stiu cite kg mai are si asta de la 6 luni
Sa fim fericite
Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)
Madachan spune:
Buna dimineata!
Sunt super obosita,Edy este un matinal,la 6 se trezeste.Peste zi doareme de 3 ori cate o juma de ora...fix.
Multumim de primire.
Raluca ,nici nu mai stiu ce poze am in adresa de la semnatura.Sunt vechi,dar azi poate am timp sa pun unele noi.
Ionela chiar acum ma uit la pozele voastre din Disney, ce dor m-a apucat!!!!
Ioana multumesc mult pt. parola.
Si eu citesc cu nerabdare vestile de la Felicia.
Bits multa sanatate lui Ken!
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
la multi ani! pentru alexia si mihaitza, sa creasca mari si sanatosi, sa le dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume

eu mi-am dus copilul cel mare la gradi, si de ruxi si bunica am scapat
se ocupa mama de ele.
eu ma pregatesc sa plec la cumparaturi(aprovizionare) desi nu am nici un chef...dar trebuie.
va pup si va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Madachan spune:
Am pus poze cat de cat noi,sunt din iunie. Le gasiti in albumul Grecia iunie 2005
Uram si noi La multi ani! lui Mihaita,sanatate multa!
Si pt. Alexia La multi ani! sa te faci mare si s-o asculti pe mami
Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002
Dutzi spune:
Multumim pentru complimente, io m-as bucura sa fie fratiori David si Iustin, da sa fie-ai mei
...ufs, poate mai ia Fulguletz de ciuf
.
Bobita, cred ca nu ai de-ales, ca David ii "dat" deja, asa ca ramane Iustin, daca va convine
...desi, noi de mult ravnim la Ana
, da nu stim de-o fi libera sau nu...
Apropos, Otilia si Onitza, am vazut niste poze...cu ai vostri superbi copilasi, ce ochi, ce plete(la Paul, desigur
) si ce fetita draga, draga, draga

.
Ionela, n-am apucat sa vad pozele, ca stiu ca merita sa le admiri pe-ndelete si-acu ma duc la papica...da cum prind momentul, iti si dau de veste...si stiu oricum ca mandrutele tale-s minunate.
Madachan, Cristina, 
si voua si puiutilor. Vrem pozici!
Aime, draga, mai puneti si voi niste poze, ca ni s-a facut un dor...si poftiti aici de scrieti

Ad_rianna, v-ati intors din vacanta? Va pupam mult, mult.
Didutza, heeeeiiiii, io tot intreb de voi, ca tare-as vrea sa va mai auzim glascioarele
Felis, pupici multi pentru amandoi si sper ca azi va fi ziua mea norocoasa: sa te pot prinde la telefon
(ca tot incerc, incerc...)
Va pupam pe toti si va dorim o zi minunata,
andreap spune:
'Neata!
Multam de raspunsuri ref.la mancare...da,bine ca mananca,oricum,fie si pasat pana la maritis
!Si vorba Ralucai...cum naiba pufuleti si grisine mananca nepasat????????????????
Ionela,mai,esti o mare figura!De fiecare data cand citesc postarile tale,ma binedispun!Pupici la "cucuiete"..a!Si care e albumul cel nou?
"la multi ani"For2nity,Felis ptr.puiutii mici!Sa va bucurati de ei!
Monica,mai,mai vino si tu prin parc!Ne e dor de tine!
Mariuca mea iar nu vrea lapte
..desi am renuntat la cerealele din el si i-am schimbat pe Milumil 3.Ce sa ma mai fac?Sa-l schimb iar????OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Pupici
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)