Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
LA MULTI ANI MIHAITA SI ALEXA!!!! SA FITI SANATOSI, SA FACETI CAT MAI MULTE PROSTIOARE, CA SA SIMTA PARINTII CA AU COPII IN CASA!!!!
Noi ieri ne-am intalnit cu SILVIU in IOR, fetelor, copilul asta e un cumintel,
si a papat superbine
, masa de pranz, cu peste si toate bunatatile pe care le-a pus mami acolo in bibe!!!! am avut impresia ca de fapt Silviu era la mine in brate care daca il puneam in carut avea tzepi, si nu Paul!!!!
a papat si Paul pireutul de fructe, noroc cu PAXI care i-a descantat
sa fie cuminte si sa pape!! i-am luat lui paul fash gros de iarna, de fapt combinezon, imblanit la 270.000...mi s-a parut si de calitate si ieftin...ramane sa ii mai iau ghetute, dar asta mai incolo un pic, acum urgent ar fi o gecuta de toamna, ca are costumase groase, dar gecuta ntz!!!
Aseara am intrat tare in tati sa repare usile care scartaiau de mama focului si...s-a ambitionat tati
si le-a facut pe toate!!!
nu mai pot de bucurie!!
RALU, ANDREAP, daaaaaa, totul pasat la bebe, chiar daca ii fac umpluturi si toate bunatatile (btw - m-am cam puturosit de la o vreme
)..in fine, ANDREAP, fa-i fetei umpluturi, chiar daca le pasezi...te simti tu super ca i-ai facut asa frumos!!!! 
Pupic ..s-a trezit paul!!!
pozele noastre
aime spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani ptr Alexia si ptr Mihaita caruia ii tinem pumnii si ii uram sanatate si curaj sa treaca prin toate cu usurinta. La fel si mamicii Felis, curaj si rabdare si putere si sa vina sanatosi acasa...sa sarbatorim anisorul 
ionela mey, mai inatai is invidioasa ca ai asa mandreti de cucuiete....seamana tare intre ele si Emily ca si Arisa mosteneste cu brio parul de la mami a lor...si in al doilea rand...ce ne artai tu acolo???? ce frumos e ptr copii....imi vine sa rad, stiind ca aseara am fost si noi intr-un asa zis parc de distractie de la noi si chiar vorbeam cu sotul meu, ca toate trasnaile alea cred ca-s acolo de cand eram noi copii...nu numa ca-s vechi dar is si depasite, naspa, da' bietii copii se distrau copios....f frumoase poze, copilite frumusele, mamica de asemenea, slabuta si frumoasa (chiar nu se vad sunci si alte ale ce mai zici tu
)....pupam pe toate
. si transmite-i lui Bits, sanatate lui Ken si ei numai bine si ca mi-e dor de ea 
madachan...bine ai revenit....ce "pozne" face Edisorul cel mic?
Noi avem in fiecare seara program de mers de-a busilea...toata casa...e un scump si jumate....nimic nu-l impiedica sa ajunga unde vrea...cand are punct de sprijin merge in picioare (ma uimeste cat de mult progreseaza zilnic, din ce in ce mai usor merge puiul), cand nu, o ia taras, numai sa ajunga unde vrea...de papat papam bine orice ne da mami si acum facem cura de calciu si vigantol cu doza dublata. Nu prea ii place calciul, da-l pun in mancare si-l pacalesc...deocamdata...
mami
de
vladut(15 nov.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Aime, draga, mai puneti si voi niste poze, ca ni s-a facut un dor...si poftiti aici de scrieti
Iaca-ta ca am scris odata...poze, nu mai avem noi, dar o sa facem. pupici la mami si la Iustinel

mami
de
vladut(15 nov.2004)
raluca.gabriela spune:
Hai frateeeee, ce-am mai ras in dimineata asta
... Am o prietena cu un baietel nascut pe 5 ianuarie, deci 9 luni batute pe muchie si ea NU II DA NICI UN FEL DE CARNE intrucat SE DIGERA GREU... 

Si cand am intrebat-o la ce folosesc borcanasele cu piure cu carne de la 6 luni mi-a raspuns ca alea sunt pt copiii care se chinuie cu digestia... Ca in bancul cu ardelenii: "aia-i pt cei de n-au brisca!" 

In fine, mare e gradina Domnului. Am trait sa o aud si pe asta. In alta ordine de idei, la Sensiblu laptele Milumil si Humana e la reducere bunicica. Eu il iau cu 410-420 mii si acolo e 375 mii. Cu reducerea in plus ca am card am iesit la 356 mii
.
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
paxela spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Hai frateeeee, ce-am mai ras in dimineata asta... Am o prietena cu un baietel nascut pe 5 ianuarie, deci 9 luni batute pe muchie si ea NU II DA NICI UN FEL DE CARNE intrucat SE DIGERA GREU...
Si cand am intrebat-o la ce folosesc borcanasele cu piure cu carne de la 6 luni mi-a raspuns ca alea sunt pt copiii care se chinuie cu digestia... Ca in bancul cu ardelenii: "aia-i pt cei de n-au brisca!"
In fine, mare e gradina Domnului. Am trait sa o aud si pe asta. In alta ordine de idei, la Sensiblu laptele Milumil si Humana e la reducere bunicica. Eu il iau cu 410-420 mii si acolo e 375 mii. Cu reducerea in plus ca am card am iesit la 356 mii.
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
sa inteleg ca voi sunteti inca la varianta 2 caci milumil 3 este la 250 acolo
ce mai sti de laptele pt felis? am primit adresa ei am trimis-o elizei, diseara listez si postarile de pe forum sa i le duc ca sa i le trimita
si alte vesti de la ea: coprocultura lui mihai a iesit bine, urocultura a fost compromisa( vorba stiu eu cui
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
raluca.gabriela spune:
Sunt foarte ingrijorata si nefericita...
Fie-mii ii place de lesina Anda Adam cu magistrala melodie "uuuuuuu, selecta!" De mare valoare, de mare efect! Care este! ![]()
![]()
![]()
![]()
Sper sa fie ceva de moment, eu, care ma asteptam sa o fac cantareata de muzica culta si balerina la Academia Regală de Balet din Londra 

...
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
paxela spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Sunt foarte ingrijorata si nefericita...
Fie-mii ii place de lesina Anda Adam cu magistrala melodie "uuuuuuu, selecta!" De mare valoare, de mare efect! Care este!Sper sa fie ceva de moment, eu, care ma asteptam sa o fac cantareata de muzica culta si balerina la Academia Regală de Balet din Londra
...
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
da dar acum e tarziu

poze
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by paxela
ce mai sti de laptele pt felis? am primit adresa ei am trimis-o elizei, diseara listez si postarile de pe forum sa i le duc ca sa i le trimita
poze
Laptele il colectez luni-marti de la fetele care se oferisera sa o ajute cu asta si il dau lui Cornel sa il de Elizei sa il dea DHL-ului sa il dea lui Felis sa il dea lui Mihaitza
A facut fata rost de adresa?
Si da, tot pe milumil 2 suntem ca asa suntem noi, pitice!
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
Dutzi spune:
Uraaaaaa!!! Am reusit s-o prind pe Felis la telefon si sa-i urez lui Mihaita la multi ani din partea noastra, a tuturor.
Mihaita e bine(tratamentul pentru candida e f eficient), Felis e o draguta, de-abia astept sa ne-ntalnim la iarna.
Mi-a zis ca a vorbit si cu Ionela, tot azi, si era tare bucuroasa ca are atat de multi prieteni "forumisti"
.
Paxela, 
lui Silviu cumintelul si tie, ca ne antrenezi la scris
si ca ne dai in fiecare zi vesti bune.
onitza spune:
Sunt tare nefericita: nu stiu cum se face, dar acelsi cosmar il traiesc in fiecare zi: paul ar avea si el un program macar de un somnic pe zi, dar..nici de ala nu are parte
...ma ssfasie cat plange cand il culc, si dupa ce , cu greu, reusesc performanta de a-l culca, se apuca vecinii de sub noi sa dea cu ciocanul...va spun IN FIECARE ZI IMEDIAT DUPA CE ADOARME PAUL!!!!! Am ajuns cu nervii la pamant, dar lasa pe mine, cum ramane cu Paul???? care nici de unicul lui somnic nu are parte!!!!!!!
si din pacate nici afara nu doarme, cam...deloc!!!! ba mai mult, daca nu si-a facut somnul si il scot, plange, e agitat, vrea in brate..martora a fost PAXI ieri!! si ieri tot dormise o jum. de ora!!!!
tot asa, a fost trezit de ciocane!!!! nu stiu ce sa mai fac...m-am certat deja cu astia de deasupra noastra..ca sarea fie-su ca o maimuta noaptea la 11 de mi se trezea paul speriat!!! acum nu ma pot certa cu toti vecinii!!!!
desi...nu ca nu m-as certa, i-as
pe toti!!!! cu administratorul nu ai ce discuta, i-am povestit oful meu, si mi-a spus: eu le-am zis, mai insista si tu!!!!
ce sa le fac????????? nu mai pooooooooooot!!!!! cata rabdare sa am?????
Ma scuzati ca m-am plans asa...stiu , sunt fete cu probleme mai mari ca mine, dar...astama scaote si pe mine zilnic din sarite!!!!!!
pozele noastre