Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Delia,
dar banuiam noi ca Iustin o place pe Ana, desi intre noi fie vorba este grasunica si nazdravana, dar
pe Iustin baiat dragutz si finut ca si mami a lui. Deci ne incuscrim,
pe nemtisori!
Alexia, Olivia si Mihaitza, sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti iubiti!
Eu raportez ca de dimineata Ana s-a dat singura jos din pat, pentru ca mami s-a culcat la 4 si ceva si nu a reusit s-o trezeasca desi a rasturnat toate cartile din biblioteca de deasupra patului peste ea. Dupa care a facut "curat" prin dormitor, m-am trezit si am chinuit-o sa-i dau calciu si n-a vrut sa pape mai nimic, adica 3 linguritze de branza, 1 de gem, 50 ml de lapte. Si am facut si noi rost de un vecin care da gauri, asa ca ma dus sa
si plecam la cumparaturi prin centru.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
onitza spune:
Si acum sa va binedispun: ieri, inainte sa il culc pe paulica-fara-frica, ma imbracasem cu niste pantaloni de traning,de cand eram eu graviduta caci eu inca ma vad o grasa
(nu ca nu ar fi asa)
..si incep procesul indelungat de a-l legana la orizontala pe tzunchi mic..incep sa simt cum aluneca pantalonii pe solduri..si ma gandesc ca e mai bine daca ma opresc, si il legan asa, sa nu mai fac pasi, ca e nasol!!!!
..il legan ,bebe inchide ochisorii, neastetpat de repede, eu ma bucur nespus, si maindrept spre patut sa il asez, la urmatorul pas, au cazut, in vine pantalonii si am rams cu
..m-a pufnit usor rasul, bebe m-a simtit, si a inceput sa miste usor, asa, ca d-i si leaga copilul in continuare, eu cu pantalonii in vine!!! daca ma vedeati , lesinati de ras!!!!
asez copilul in patut , il invelesc si imi ridic fericita pantalonii!!!!
sper ca v-am adus zambetul pe buze!!!! ![]()
pozele noastre
ncristina spune:
Salutare la mamici si la bebici.
Eu ma inscriu in clubul mamicilor care s-au infors la serviciu. Full time!
Multumim pentru primire.
Raluca esti delicioasa, rad mereu cand citesc poturile tale
La multi ani Alexiei si lui Mihaita, ne gandim la el si ne rugam la Dumnezeu sa-i fie mereu aproape. Felis esti o luptatoare, iar Mihaita iti semana!
De deditele mele ce sa va spun? Fac pa, dau din cap pentru NU, danseaza, se pupa (si se mai si musca), se iubesc, Teodora zice bebe, amandoua zic mama, tata, papa, ne cearta, ne mangaie (stiu sa faca gigea), ne bat si zic na-na. Sunt niste dragalase.
Cu mancarea situatia nu este tocmai roz. De fapt au zile si zile. Mananca de 2 ori pe zi cereale, fructe cam 250ml (suc+pulpa - mar, banana si portocala), masa de pranz (ciorbita sau mancarica - ardei umpluti cu pui, orez cu legume si carnita, perisoare, mamaliguta), iaurt Danone natural cu branzica facuta de casa sau cas, iaurtele Danonino Gigantino, lapte dupa masa, intre mese rontaim biscuitei, pufuleti. C-am asta. Wow ce mult par ca ar manca sclifositele astea, de fapt manaca din fiecare , dar eu nu sunt multumita. ...Ma rog...
Cu somnul suntem OK, noaptea 9-10 ore noaptea, iar ziua cam 3 ore adunate.
Hai ca v-am zapacit!

![]()
![]()

![]()

![]()
Cristina, mami de BB Alexia si BB Teodora (29.10.2004)
http://community.webshots.com/user/christinutza
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by onitza
am avut impresia ca de fapt Silviu era la mine in brate care daca il puneam in carut avea tzepi, si nu Paul!!!!
pozele noastre
Mitzule Omiztule, egzpica acest fraz complicat ca nu poci sa-l precep!
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
roserb spune:
Raluca, mai , ce gusturi are Mamarutza! Noroc ca nu-i Sabina pe aici , sa vada ce cultura muzicala ii faci bietului copil
!
Cristina, ai doua fetite minunate , sunt frumusele foc!
Ionela, ti-am admirat cucuieteleE Emily iti seamana perfect, parca ai facut-o singurica, iar Arisa e dej adomnisoara acum!
pentru amandoua!
Mihnea se tine numai de prostii, aseara , jucandu-se cu un serar de la biroul Biancai, a reusit sa-l smulga din sine, si a cazut cu serarul peste el. M-am speriat foarte tare, nu mi-am dat seama imediat unde s-a lovit, acum are un cucui vanat in frunte si o zgarietura sub ochi... E cam zvapaiat in ultimul timp, dar sunt multumita ca mananca si doarme bine. Fructele nu i le mai pasez, para, banana , i le dau felii mari in manutza si papa singurel, la Bianca n-as fi vazut asa ceva, daca nu era totul pasat isi facea sila imediat.DAR, ea nu-si tragea sertarele in cap
.
Onitza, vecinii tai cu ciocanul, ai mei cu repartitoarele
. Azi se monteaza pe scara si ma astept sa-l scoale pe Mihnea de cateva ori...si eu n-am cu cine sa ma cert,ca doar trebuie montate, nu?![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Multumim pentru complimente, io m-as bucura sa fie fratiori David si Iustin, da sa fie-ai mei...ufs, poate mai ia Fulguletz de ciuf
.
ti-l dau doar cu imprumut...
si pushlamelu' David (1 dec. 04)
onitza spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabrielaquote:
Originally posted by onitza
am avut impresia ca de fapt Silviu era la mine in brate care daca il puneam in carut avea tzepi, si nu Paul!!!!
pozele noastre
Mitzule Omiztule, egzpica acest fraz complicat ca nu poci sa-l precep!
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
RU-SHI-NI-CA ONITZAAAA!!! RALU, DIRECT LA CARCOTASHI CU MINE!!!!
AM vrut sa spun, ca asa cum era Silviu ianinte , asa se manifesta fi-miu ieri...si cumva s-au schimbar rolurile, Silviu era acum cuminte si fi-miu obraznicel..de-aai am zis: ca aveam impresia ca aveam pe Silviu (de dinainte) in brate!!!! in pielea lui Paul!!!
ma duc sa dau papa bebe!!! Pupici!!!
pozele noastre
monica-elizabet spune:
mai fetele, m-ati facut sa rad de ma doare burta, raluca-gabriela, paxela, onitza...se uitau toti din casa la mine si ma intrebau ce-ai soro de razi si noua nu ne zici???
roxana, pupa mihnutul pe cucui din partea mea
...sa-i treaca mai repede baiatului
andrea, as veni eu in parc dar uite cum stau lucrurile la noi...dimineatza (cand tu oricum nu esti acasa) e alex la gradinitza si nu-l mai aduc pana in parc, mai sta putin si se joaca cu copilasii de la gradi pe-acolo pe-afara....apoi seara cand as ajunge eu in parc voi deja ati pleca acasa...alex si ruxi se trezesc la 18 sau 18,30 si pana le dau un iaurtel sa pape, pana-i imbrac se face 19 pana ajungem in parc....poate sambata, duminicaq sa ne mai vedem si noi de dimineatza in parc daca esti in bucuresti...daca nu...te asteptam pe la noi cu mariuca.

mai ce bine ca ati zis de lapticul milumil ca e mai ieftin....cat ati zis ca e milumil 3? 250 000 lei cutia? ia sa dau si eu o fugutza...multumim
cristina, ce frumos trebuie sa fie cand te uiti la printesele tale cum se pupa si se mangaie...
...daca as stii sigur ca fac gemeni parca-as mai face si eu
...glumesc desigur.
fulgule,
poti sa-l aduci si pe la noi pe davidutz...tot cu imprumut...deocamdata...nu ti-l luam de tot![]()
fetele am fugit ca am lasat-o pe ruxi in patul mare sa doarma si mi-e frica sa nu cada din pat...noi suntem inca blegutze si nu stm sa ne dam singurele jos din pat.
va puuuup sa aveti o dupa amiaza placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
fulguletz spune:
mama cucuietelor, super pozicile! mi-ar place sa merg si eu intr-un Disneyland...![]()
ncristina, ai niste fetitze dulci si scumpe...
Bobitza, mey, la urmatoarea tura ne incuscrim, ce zici?
de! daca n-ai fost de la inceput la impartzeala..![]()
Monica, mey, ti-l dau mey pe David de pe acu...iar dca se mai obrazniceste mult il dau si de tot...