Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Clara03 spune:
Dragele mele,.
Noile noastre coordonate sunt: 7luni jumatate, 8.800 Kg si 75 cm. Tot Sebastian ne cheama, avem doi dintisori jos, aceiasi bona cumsecade, aceiasi soacra nebuna si in rest abia astept sa va ctesc din nou.
Amaya spune:
Kita, nu i-am mai facut spanac ieri fiindca am realizat ca i-am dat la masa de la 11 o pulpita superioara de pui in piureul de fructe si mi-a fost frica sa-i dau si ficatel in aceeasi zi, asa ca am amant spanacul pentru azi...ma apuc sa il prepar peste ceva timp, fiindca avem urmatoarea masa abia la 16, si o sa incerc sa-l fac cum mi-a spus pediatra, adica sa-l fierb in lapte cu tot cu orez...
Oana, ma bucur sa aud ca Seb este mai bine, sanatate multa si recuperare rapida.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
gabry spune:
NATALIA
IUSTIN
GABRIEL LA MULTI ANI SI SA CRESTETI MARI
BOGDAN
KITA,cu spray-ul reusesc sa-i pun singura in nas si acum sta sa o curat si cu pompita.dar sa-i sterg nasul cu servetelul ,nu pot.Cind ii pun chestia in nas,probabil o gidila si imediat stranuta si astfel da afara toti mucisorii.Incearca ,vei vedea ca poate da rezultate si la tine.
Avem o tuseeee....saraca mi-e asa mila de ea!
Vroiam sa va zic,e asa frumos ca vedem cum ne cresc copiii impreuna,la bine si la rau,eu mai copiez paginile sa i le arat cind v-a creste.Mi-s asa dragi toti,ma bucur si ma intristez impreuna cu voi si acum fara sa exagerez ,imi sinteti ca niste sore,caruia le pot spune of-ul,care ma asculta si-mi pot da un sfat util cind am nevoie.Lucrurile astea vi le spun din suflet,pe cuvint si nu va dati seama cit bine va vreau voua si bb-ilor vostri.Asa e cind singuratatea te apasa,dar oricum,din punctul meu de vedere sinteti unice....si dati-mi voie sa va dau un
.
MAMA LUI ELENA STEFANIA
SI MIRCEA
panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos
andrutza spune:
Apar si eu dupa ce doua zile n-am avut net - am uitat sa-l platesc
. Se mai intampla...
Amaya, nu-ti face probleme cu perisorul, mai multi bebelusi au putin perisor, inclusiv Simonica mea. Cei care au deja de codite la varsta asta sunt putini.
Kita, eu i-am dat deja Simonei mango si avocado, i-au placut amandoua, desi daca m-ar pune cineva sa mananc numai o bucatica din avocado ar afla ce am mancat ultimele doua zile, e super nasol. Dar daca doctorita a insistat sa-i dau si ea mananca, pot sa ma pun contra? Stie cineva de ce e asa important acest fruct?
Noi cu burtica facem mai bine, o mai tin pe regim doar azi si maine ca deja a facut scaunul normal. I-am dat Smecta in fiecare zi, mar copt cu banana dimineata, morcov cu dovlecel si carnita la pranz, cu un pic de orez trecut prin sita, iaurt cu orez seara, iar laptele l-am facut in apa de orez. Bine ca tot regimul asta a avut efect pana la urma. Abia astept sa ii dau iarasi marele amestec de toate fructele, plin de vitamine, ca am cam saracit-o zilele astea.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg
kita spune:
GAbry parca tu ai scris un horoscop pentru copii din capricorn;Please daca imi spui sursa sau sa mai scrii si despre cei din varsator;
ca veni vorba eu sunt in zodia leu iar Gaby pesti, iar pe Andrei de cate ori am gasit timp am intrat pe site astro si in vreo trei imi arata ascendentul diferit; el este nascut la 18:40 ora Bucurestiului, si probabil ca n-am stiut eu cum sa trec 0,+ sau - 2 ore;
Ma ajutati cand aveti timp?
Florina de mult voiam sa te intreb ce mancaruri mai pregatesti lui Gabe la fierbatorul acela in aburi, in afara de para?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
lbelciug spune:
Buna ziua la mamici si pitici!
Spuneti-mi si mie va rog: stie cineva vreun link de unde se pot descarca Cutiutzele muzicale?
Multumesc anticipat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Amaya spune:
Kita, i-am dat spanac astazi...a luat primele 5 lingurite cu precautie si mirare apoi, de la urmatoarea lingurita a inceput sa isi bage mana in gura si sa scoata tot...asa a m-am lasat pagubasa si i-am facut lapte...mai incercam in alta zi...adevarul este ca ficatelul i-a dat un gust amarui, dar asta e...este un copil atat de cuminte si ar fi un copil absolut perfect daca nu m-ar teroriza cu legumele...
Andrutza , stiu ca sunt multi ca el, si probabil e normal asa cum e, dar de fiecare data cand il iau in brate, instinctiv, stau si il intorc si ma uit dupa o schimbare si cum nu vad nimic parca ma gandesc mai tare la "problema" asta...
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
Alina Maria spune:
Ubi imi cer scuze ca nu ti-am raspus la intrebare mai devreme dar nu am avut timp . Leptop-ul costa 25 euro acum in reclama iar normal e 60 euro . Nu e de firma speciala insa e de calitate f. buna , se vede . Daca vrei pot sa aranjez sa iti trimit eu prin posta . De asemene si pt. alte fete care vor insa repede si cert ca se termina ce e in magazin si altele nu vor mai aduce cu acest pret .
Amaya nu iti fa griji in privinta parului , fiecare bebelus are ritmul lui de crestere , pana la urma urmei cu toti vor avea pleata
.
Andrutza habar n-am de ce or fii indicate aceste fructe , eu inca nu i-am dat lui Mandy si nicinu ma grabesc , poate cand so fi plictisi de astea si nu le mai primeste asa bine incerc ceva nou .
Gabry multumim frumos sa sti ca si eu simt la fel pt. tine si toata mamicile din grupul nostru , nu stiu cum ar fii fost daca as fi trait in ro. insa aici ma simt intradevar de f. multe ori singura si cu voi vorbesc mai mult decat cu familia mea asa ca ... si la bine si la rau eu pe voi va am si voi puteti conta pe mine .
Clara03 , bine ca ne mai scri insa doar atat ? Sebastian a crescut f. frumos wow 75 cm , super ! mai povestestene ce mai face si el nou , dinti ceva ?
kita multa sanatate in continuare lui bb. Andrei , sa speram ca i se desfunda nasul mai repede , saracul cred ca il enerveaza si pe el .
Oana bine ca si-a mai revenit Seb. de scris sci tu cand poti nu-i nici o problema .
Gata v-am pupat ma duc sa fac un dus !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Amaya spune:
Andrutza , uite ce am gasit despre avocado:
"Din punct de vedere nutritional, avocado difera de celelalte fructe prin faptul ca nu acumuleaza zahar pe masura ce creste. Mai mult de atat, contine mai multe proteine, potasiu, magneziu, acid folic, vitaminele E si K, decat oricare alt fruct. Daca doriti sa va tratati acasa, trebuie sa luati in considerare faptul ca fructele de avocado insuficient coapte pot fi toxice. Aceleasi caracteristici le au si frunzele unor specii de avocado. In schimb, ajuns la maturitate, fructul va poate trata. Coaja lui poate avea calitati de antibiotic si ajuta la inlaturarea parazitilor intestinali si ca remediu pentru dizenterie. Uleiul preparat din seminte de avocado se poate aplica pe piele in cazul unor eruptii."
gabi.i spune:
Catiflo,Gabry multumim ,da Iustin a inplinit astazi OPT LUNI si mie nici nu-mi vine sa cred ca au trecut asa repede ,mai avem numai putin pana la prima aniversare.(Catiflo nu te-am uitat cu tricotajele dar nu am avut timp sa ma ocup).
Si Iustin a racit si tuseste foarte rau .Ii dau ambroxol si salbutamol si sper sa treaca repede.
Lbelciug incerc sa i-ti trimit pe mail ce am eu din cutiute.
Multa sanatate la mamici si bebici.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE