Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Amaya - eu nu i-am dat lamaie aproape de loc. Nu vit C e problema, ci aciditatea. Sa n-aiba probleme cu stomacelul... Vit C contin si alte fructe care nu sunt asa acide.
Kita - mie doctorul mi-a recomandat fie apa de mare (care se gaseste sub diverse forme), fie Vibrocil (pt cazurile mai grave). diferenta intre Vibracil si alte produse este compozitia uleioasa care nu usuca mucoasa. Pot fi si alte produse cu aceasta caracteristica, dar eu numai pe asta il stiu.

aseara Maria era un pic rosie la buric. I-am dat cu putin Baneocin, acuma vad ca e ok. sper sa fi fost ceva trecator.

Sanatate la bebei si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ubi, la carrefour, la jucarii, pe ultimul raft am vazut un laptop d-asta pt copii. Insa era foarte scump, parca vreo trei milioane....

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ce m-a invatat papusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Daniela, nici eu nu ii dadusem lamaie...doar ii puneam cateva picaturi in gurita ca sa opreasca sughitul...dar daca tot a prins o bucata si a descoperit ca ii place ma gandeam sa valorific avantajele...intre timp am vorbit si cu pediatra si mi-a spus ca pot sa-i dau dar nu foarte des sau in cantitati mari si sa ma asigur ca nu are samburi...

Alta mica problemuta care ma cam macina in ultimul timp este cresterea parului...nu stiu de ce dar lui Andrei i-a crescut f. foarte putin parul si deja incep sa ma ingrijorez...mai este cineva in situatia asta? oare as putea sa-l ajut cumva la capitolul acesta?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

nici fetita mea nu are par prea mult, dar pana acum nu mi-am facut pb. Chiar imi place asa ca are moaca de bebelus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Amaya,nici Elena nu prea are par,ia crescut foarte putin dupa ce i-a cazut puful care-l avea cind s-a nascut.Eu cred ca nu-i nici o problema,lui nepoata-mea au inceput sa-i creasca la vreun an si acum are par pt toata familia,si cret ca nici nu o poate pieptana.
Puiucul meu e tare miriit,doarme mai mult ca de obicei,sigur se simte rau din cauza ca nu poate respira.O pazesc ca pe ochii din cap cind doarme,ca tare mi-e frica fetelor!
Am si eu o intrebare,voi credeti in timpeniile astea cu farmecele?????'Timpenii'in sensul ca sint lucruri necurate,nu stiu daca sa cred sau nu,dar o sa va povestesc ce mi s-a intimplat....eu credeam ca astfel de lucruri se fac pe la noi,dar vad ca am ajuns 'la mama lor'.

MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Daniela, Gabry, multumesc pentru raspunsuri...eu nu spun ca nu-mi place cum arata puiul meu, fiindca e mai frumos pe zi ce trece, dar cand vad ce pleata are Rayan al Crinutei, spre ex., intru la ganduri...

Gabry, apropo de intrebarea ta, nu spun ca nu exista, dar daca ai mai multa credinta in Dumnezeu decat teama de farmece atunci nu au cum sa te atinga...multa sanatate bebelinei tale.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga unde esti?Cum ati calatorit?Pupici Hanei!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

buna dimineata,
imi pare rau sa aud ca sint foarte multi bebei raciti si constipati, le urez sanatate multa si sa se faca bine cit mai repede. si multa rabdare pt mamici. ne alaturam si noi clubului "raciturilor", de cind am inceput mersul la cresa avem si noi mucisori in nas care nu ne lasa sa dormim noaptea, povestea cu picaturile si pompita o stiti deja de la kita, nu trebuie sa repet. in plus e constipat, poate fi de la banane? pt ca vad pe meniu ca primeste banana in fiecare zi la desert. ma intreb daca are vreun efect sa ii pun in camera un castron cu apa si picaturi de mentol sau eucalipt, ce spuneti?
eu am intrat in concediu, saptamina viitoare isi ia si sotul si vom fi din nou numai noi doi (copilul la cresa de la 8 la 6) uraaaa!!! sper sa fie vreme frumoasa si sa mergem in plimbari mai lungi, de abia astept. pina una alta trebuie sa imi revin ca am probleme cu stomacul, probabil o indigestie sau food poisoning care ma chinuie de 2 zile. acusi ma duc in pat...
la multi ani tuturor bebeilor nascuti pe 4, printre care ne numaram si noi, sa dea domnul sa cresteti mari sanatosi si voiosi. aceleasi urari si celorlelti bebei, indiferent de virsta
cit priveste curatatul dintisorilor (noi inca nu avem) eu ma gindeam sa ii sterg cu o cirpusoara curata, eventual cu un tifon infasurat pe deget.
v-am pupat,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

buna dimineata!
Andrei a dormit bine toata noaptea, s-a mai trezit de doua ori, dar numai de sete caci respira pe nas; de azi dimineata insa a inceput sa respire pe gura, iar Gaby daca a plecat la servici nu m-a mai ajutat sa-l tina si sa-i desfundam nasul bine;
Multumim de urari!
Florina eu stiam ca banana constipa, dar se intampla asta si in functie de cat este de coapta, cica cu cat este mai neagra cu atat e mai bine si nu constipa, deci afla si la ce culoare se da :))Concediu placut si sa scapi de durerea de stomac caci e infioratoare;
Daniela apa de mare, adca Marimer am in casa dar se sperie de fasaitul de la spray si am renuntat de la a doua aplicare ;
GAbry zi-mi daca te descurci singura sa-i dai cu apa de mare in nas Elenei; o sa caut si eu Sobrepin;
Oana ce face Seb?
Carmina sa stii ca sunt mai multumita de oftamezon decat de vibrocil, chiar daca am strambat din nas cand am citit prospectul ca sunt si pentru ochi si urechi :))
Amaya a aceeptat Andrei mancarea cu spanac?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa scriu zilele astea, Seb e bine, bubitele nu erau o alergie, ci o reactie normala la medicamente, i-au trecut. Mai am sa ii dau 3 zile de antibiotice si gata otita. A inceput sa manance, nu il mai doare. Va multumesc pentru sfaturi si ca v-ati gandit la noi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI

Mergi la inceput