Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
kita spune:
Buna dimineata!
Andrei a dormit ceva mai bine azi nopate, in sensul ca se foia si eu repede saream cu ceaiul la gura lui si adormea apoi la loc, si ii lasam la indemana suzeta, pe care uneori i-o gaseam in gura; de respirat respira si pe gura dar si pe nas, iar temperatura era azi dimineata de numai 37,o;
Dr. inca nu-mi raspunde la mobil, de fapt e inchis si nu stiu daca e cazul sa il scot din casa pe vremea asta si sa merg la cabinet, ca sa nu cumva sa ii intorc raceala, caci afara nu am mai iesit de vineri dimineata;
Amaya eu una m-as fi bucurat la faza cu lamaia, dar intreaba totusi dr, caci a mea dr mi-a spus sa nu ii dau inca citrice, poate si pe considerentl ca sunt alte fructe, de fapt pana acum nu a mancat Andrei decat piersica, mar, banana si mi-a spus sa ii dau mai "cu rezerva" para cruda; O sa vreau sa cumpar mango si apoi avocado ca poate il conving sa manance piureul (caci tu spuneai ca nu reuseai mai mult de 100, dar eu sunt la faza cu abia 30 gr:))
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
strunfita spune:
Kita, daca nu ai nici o jucarie noua, incearca sa improvizezi ceva, lui Bogdan ii plac foarte mult "potentialele jucarii", de ex. un pachet de servetele, cutia de servetele pampers, o cutie de ceai, telefonul, telecomanda si altele ce mai ai la indemana. Ca nici eu nu mai am jucarii noi, dar ii mai ascund din jucarii cateodata si i le dau dupa vreo 2 saptamani, si se bucura ca si cum nu le-ar mai fi vazut.
Cred ca mai bine nu-l scoti pe Andrei din casa, mai ales ca am auzit ca a plouat tare ieri in Bucuresti si probabil ca e inca umezeala afara. Mai incearca poate dai de doctor.
Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
http://community.webshots.com/user/carmina1111
strunfita spune:
Amaya, cred ca daca nu face urat de la stomacel e ok sa-i dai lamaie. Mie mi-ar placea sa-i dau, dar Bogdan si la portocala a facut urat de tot, asa ca am renuntat.
kita spune:
Am sunat-o pe dr. pe mobil si mi-a raspuns un barbat si mi-a spus ca dr a suferit un accident ieri, insa m-a intrebat ce s-a intamplat si i-am spus astuia ce i-am dat si mi-a spus sa ii dau numai dimineata si seara eferslgan sau nurofen si sa nu il scap la febra iar in nas sa-i pun picaturi cu oftamezon N, ca cica el s-a impacat mai bine cu asta; n-am avut tupeul sa il intreb in ce calitate mi le recomanda sau cine e, dar pana ajung la farmacie imi puteti spune voi macar daca ati auzit de medicamentul asta si daca sa merg pe mana necunoscutului; hai ca acum imi trec si prostii prin cap si si nu se fi format aiurea, desi pe mobil nu prea are cum si nr e luat din agenfda si sa fi facut misto de mine, da omu parea ca stia si de vibrocil;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Amaya spune:
Kita, noi n-am avut niciodata probleme cu fructele, mereu le-a mancat cu o placere extraordinara...el mananca acum in jur de 250 piure de fructe si ar mai manca, dar avand in vedere ca noi avem 4 mese pe zi, fiecare masa are in jur de 250 g/ml (sa nu depaseasca 1 kg de mancare pe zi, impartit in mod egal la cate mese sunt). Pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau orice fel de fructe si, pana acum, i-am dat aproape tot ce se gaseste pe la noi (mere, pere, banane, fructe de padure, piersici, caise, nectarine, ananas din compot fara zahar, portocale, mandarine, prune, pepene rosu si galben, mango), doar mango nu ii place.
La noi legumele sunt marea problema...nu le vrea sub nici o forma. Am ajuns sa-i dau carnea in piureul de fructe, iar cu supa am luat-o de la 0 (cu adaugat zeama chioara in bibe cu lapte, etc...acum am ajuns la stadiul in care ii fac laptele cu supa in loc de apa si am inceput sa-i adaug cate putin piure de legume in el)...spre exemplu astazi o sa incerc sa-i dau un iron boost, reteta pediatre, adica orez cu spanac si ficatel de pui (pentru o lunga perioada el nu a mancat carne fiindca imi refuza supa asa ca incercam sa refacem rapid rezervele de fier).
strunfita, pana acum nu a avut nici o schimbare in scaun si nici dureri de burtica sau altceva...o sa intreb si pediatra ca sa fiu eu linistita, dar as vrea sa-i dau in continuare fiindca e modul cel mai sanatos de a prelua vitamina C.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
amo2004 spune:
quote:Felicitari! Sa-l stapaniti sanatosi!(apartamentul)
Originally posted by ana maria
Mona ma bucur ca am nimerit-o si ca te-ai linistit. Azi am aflat ca ni s-a aprobat creditu'. Multumim pentru suport!
Danielai bine ai venit in clubul nostru...
Ana Maria si bebe Victor Stefan(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
strunfita spune:
Kita, exista Ophtamesone n picaturi pt. nas.
Alina Maria spune:
Buna am pus 9 poze in luna a opta , Mandy in premergator , si la leptopul ei , ii place la nebunie sa se joace cu el desi e prea mica .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

gabry spune:
KITA,noua doctorul ne-a dat un supozitor care se cheama Sobrepin,care ajuta ca mucii sa se faca fluizi si pentru tot aparatul respirator.Dupa aceea ,ne-a mai dat un spray pt nas ,pt ca nu pot sa-i pun apa fiziologica,nu reusesc,se zbate,zici ca o omor si atunci cu spray-ul sta mai linistita.Spray-ul se numeste Physiomer si e facut cu apa de mare,ii moaie toti mucisorii si ii da senzatia de stranut,astfel eliminind totul nu mai e nevoie sa -i tragi mucii cu pompita.Nu stiu daca vei gasi aceleasi produse,dar tu intreaba de acestea sau ceva inlocuitori.Cind ii pui solutia in nas,tine-l pe o parte si apoi il ridici in fundulet sa nu se innece.Sper sa functioneze,ca la noi cu jucarii sau altceva nu a mers,urla de ziceai ca o tai,nu alta.Pompita am abandonat-o,cind o vedea incepea sa plinga,la fel si cu apa fiziologica.
A prins si o tuse ,dar azi la doctor ne-a spus ca e normal,fiindca mucisorii ajung in git si o deranjeaza,dar nu-i nimic grav.I-am facut mii de intrebari doctorului,mi-a spus ca cu cit se imbolnavesc mai mult cu atit fac mai repede anticorpii,pentru ca dupa 6 luni au terminat anticorpii care ii aveau de la mama.Trebuie sa se imbolnaveasca circa 300 ori(????)pt a-si completa maximul de anticorpi.Eu va spun ce mi-a spus pediatrul,spunindu-mi ca-mi intelege frica,dar ca e un lucru normal la copii.
Ne-a schimbat si meniul,am intrat pe carne proaspata(gata cu omogenizatii),peste ,brinzica proaspata si suc de rosii.Mie nu mi-a spus nimic de ou,dar cred ca o sa incerc sa-i dau.
Daca poate sa modifice cineva si la noi,avem 8 luni,9kg si 73 cm.A crescut intr-o luna 200 de gr,o fi normal???Doctorul a spus ca merge bine,dar mie mi se pare putin.
M-a prins si pe mine raceala,trebuie sa stau departe de ea,dar cum sa fac???Am luat antigrip,sa speram ca-mi trece.Aici e o vreme....sa-ti tai venele...ploua si umiditatea e foarte mare.
Multumim ca va ginditi la noi si uram si noi insanatosire grabnica la toti bb-ii bolnaviori.
Oana,Seb cum se mai simte??
Va pupam pe toate si sa auzim numai de bine.
MAMA LUI ELENA STEFANIA
SI MIRCEA
panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos
Ubi spune:
Alina - e mortala Mandy dormind pe canapea. Intrebare: laptopul e de la vreo firma cunoscuta? Pleaca cineva in Germania si poate ii spun sa cumpere de acolo ca la noi nu prea am vazut asa ceva.
Inca o data, sanatate bebeilor bolnaviori si dupa caz si mamicilor!
Noi avem 8.300, 72cm si nici un dinte - la 8 luni.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

(15 12 2004)