Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

patricia, cu termopanul eu am patit asa cum ti-a povestit Lavinia. Ai grija sa nu se faca curent in casa, mai ales cu vremea asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna Seara!
Andrei e simte la fel de rau; nu sta de loc sa-i scot mucii din nas, asa ca ii pun serul si picaturile peste ce a adunat; nu am fost la dr cu el caci nu are febra ( are 37,4 C), dar maine il iau si ma duc sa il vada sa nu dam in altceva;
Gabry sa-mi zici ce tratament i-a dat Elenei

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Andrutza, mie doctorita mi-a zis sa ii impart 1 plic de Smecta/zi si sa i-l adaug in biberon, dar banuiesc ca merge adaugat si la mesele solide.

Gabry, multa sanatate micutei.

Danielai, si noi am mai avut probleme cu constipatia, dar la noi se rezolva mancand o piersica/zi si un suc de mar diluat cu un pic de apa. Fara orez in meniu. Si foarte putin morcov pasat in piureu. N-a fost asa de grav ca sa ajungem la medicamente. Foarte rar i-am bagat cate un supozitor cu glicerina.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Kita, multa sanatate si lui Andrei. Acum am citit ca si el e bolnavior. Poate il mai pacalesti cu cate o jucarie noua (neaparat) la scosul mucilor, ca eu mai reusesc cateodata asa cu Bogdan.

Bogdan tocmai a scapat de raceala, dar din pacate cu antibiotice. Am stat o saptamna cu nurofen+vibrocil (picaturi pt. nas), dar dupa o saptamana i s-a inflamat tare gatul. S-ar putea sa fi contactat doua chestii ca dupa cateva zile s-a simtit mai bine, si apoi dintr-o data n-a mai vrut sa manance si cand ne-am dus la doctor avea gatul rosu,rosu.

Si are deja 2 dinti, care il mai chinuie inca ca nu au strapuns de tot gingia.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Strumfita n-am nici o sansa cu vreo jucarie noua; singura nu reusesc nic de cum; daca ii tin manutele a invatat sa de-a repede din cap si pana vin eu cu pompita, tin apasata nara cealalta trece o vesnicie si nu apuc; Eu i-am dat nurofen o data pe zipana acum(la 12 si o sa ii dau la ora 8 acum) si la opt ore eferalgan (ora 24,8, 16);
Patricia ai grija cu reparatul dupa montatul termopanelor; noi dupa 3 ani tragem ponoasele cu igrasia, si nu stiu ce sunt aia coltarii ca noi sigur nu i-am pus ca n-am stiut;

Azi i-au aparut zimtisorii de la dinte lui Andrei, asta inseamna ca pot sa-i trec in caiet data de azi, sau sa las sa iasa mai mult si sa se simta tot?, iar langa el se vede si celalalt mai umflat,

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Trece-l in caiet Kita si cumpara-i jucarie frumoasa baiatului ca merita!Are dintisor zimtat si dragalas si mai e si bolnavior.Pupici pe coltisor!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

SANATATE MULTA la toti bebe-ii.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

buna seara fetelor.
In primulrand, imi pare tare rau de toti micii bolnavirori....sper din suflet sa se recupereze repede.

In privinta baiatului meu am si eu o dilema: a inceput sa-i placa foarte mult lamaia...a prins intr-o zi o jumatate de lamaie si a supt la ea pana a ramas doar coaja si pielitele...de atunci ii dau in fiecare zi cam un sfert de lamaie si il las pe el sa o manance cum ii place (si o devoreaza...oare e bine pentru el sau nu? M-am gandit ca avand in vedere faptul ca picaturile de Vit C natural nu ii plac si cu greu reusesc sa i le dau, este pe preferat sa ii dau vitamina C asa, dar ma intreb daca oare nu ii face rau...voi ce credeti?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, parerea mea e sa ii dai foarte rar. Ma gandesc la stomacelul lor si prea mult acid nu are cum sa le faca bine.
Eu de ex nici nu i-am dat inca portocala.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, multumesc...eu i-am dat suc de portocala cam de o luna si jumatate si ii place...lamaie ii dadeam doar cateva picaturi cand avea o criza de sughit, care, de obicei, pe el il tine mult, si cand ii dadeam eu nu-i placea si facea ca toate cele, dar intr-o zi am uitat o jumatate de lamaie pe langa el si a luat-o si a terminat-o...portocala, chiar daca e dulce, nu ii place sa i-o dau asa, decat suc...sincer, m-am bucurat ca ii place sa manance lamaia asa fiindca e foarte sanatoasa, dar nu stiu daca are si cum sa-i faca rau...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput