Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Liviana si alte mamici interesate, eu am o aveam o alta adresa, si nu stiu daca este cea de care spunea Florina:

http://database.cs.wayne.edu/marius/personal/Theo/

Stiu ca se mai gaseau si povesti tot la adresa asta;

Pe mine ma intereseaza daca stiti pe net, cantecelele Corinei Danila; eu le am, dar pe caseta si se termina foarte repede, insa lui Andrei ii plac mult; trebuie sa stau mai toata ziua si sa intorc caseta caci e un cas mai vechi care nu stie sa ruleze pe ambele parti, ca sa nu mai spun ca atunci cand se termina banda, face tranc si se mai si trezeste copilul din starea aia de semi somn;)

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, nu merge linkul indicat de tine...
Intr-adevar Corina Danila interpreteaza f frumos cantecele pt copii. Din pacate n-am gasit pe net nimic free pt download.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

catiflo, multumesc mult pentru reteta...suna tare bine.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2675" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Liviana eu locuiesc in zona Dna Ghica; daca vrei, imi spui cu o zi inainte si iti fac un CD si ti-l dau;
Zilele astea insa eu nu ies din casa ca e bolnavior Andrei; sa-mi zici cum facem;
Imi pare rau de link, ori l-au obligat unii sa restrictioneze accesul ori e tipul cu serverul inchis;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Amaya, merci mult pentru informatii, inseamna ca intr-adevar e bun avocado, doar sa avem grija sa fie copt.

Catiflo, iti multumesc si tie pentru ce mi-ai scris, chiar ma gandeam dupa ce am citit ce a scris Amaya daca avocado cumparat de mine este copt, dar din fericire e asa cum spui tu, il apesi si e elastic. In amestec cu iaurt sau somon presupun ca e bun, am mai auzit si cu otet si nu mai stiu ce sau cu maioneza, dar simplu nu e bun deloc. Sau nu-mi place mie. Doctorita, atunci cand mi-a spus sa ii dau avocado Simonei, mi-a spus sa i-l amestec si cu alte fructe ca nu e asa bun la gust. I-am dat azi de exemplu cu portocala, mar, para si branzica, si a mancat cu foarte multa placere. In amestecul asta nu prea se mai simte gustul, ramane insa putin cleios pe gat dupa ce inghiti si de-aia nu prea-mi place.

Am mai auzit de mango ca este foarte bun pentru bebelusi, are beta-caroten si vitamina C. Eu caut acum toate fructele pe care i le mai pot da avand in vedere ca vara a cam trecut si fructele noastre, cu exceptia merelor si perelor, au trecut si ele. De banane am auzit tot felul de bazaconii, ca cele care se gasesc la noi sunt crescute cu ingrasaminte (cat. C sau D) si n-ar fi indicate pentru copii, si problema este ca nici nu stii care sunt bune si care nu. Piersici i-am dat toata vara crezand ca sunt romanesti, ca sa aflu acum vreo doua saptamani ca piersicile romanesti sunt foarte mici si ca nu se prea vand, asa ca toti vanzatorii se aprovizioneaza cu piersici de import. Oare cate chimicale am bagat pana acum in copilul asta ?

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am uitat sa ma laud: Simona mea a invatat foarte bine sa mearga de-a busilea si prinde super viteza. Acum era momentul pentru concurs, ii faceam sigur pe toti. Din pacate, Babyexpo a fost cu doua saptamani prea devreme. Din 29 septembrie se ridica singura in picioare in tarc, ieri a stat putin nesprijinita chiar, si are din ce in ce mai multa siguranta - nu i se mai inmoaie genunchii. Sunt foarte mandra de ea si trebuia neaparat sa va spun.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna am venit din oras , si am lista , intre 1 si 2 kg. costa standard 8,40 euro si cu prioritate 11,40 .
Poate e o idee sa le trimit pe toate intr-un pachet daca stati aproape daca nu cine vrea plateste si taxa de trimitere . Adica 25 + 8,40 = 33,40 euro .
Nr. de cont vil dau pe PM.

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

HOROSCOPUL COPILULUI VARSATOR
E nascut un mic varsator?Puneti-va in minte ca pute-ti sa-l mai tineti pentru putin(in friie),cu cit creste mai repede,cu atit o sa faca ce vrea el.
Este un copil din timp independent si autonom.Foarte activ,trebuie tinut ocupat cit mai mult posibil cu stimuli fizici sau intelectuali.Dotat cu mare abilitate manuala,e tipicul copil ce iubeste dezmontare jucariile pentru a vedea cum sint facute si de la jucarii trece repede la cei ce sint in jurul lui:priviti-l in fata daca nu vreti sa va gasiti casa cu susul in jos.
Iubeste mult sa stea cu alti copii,reuseste sa fie de acord si cu cei mai agresivi,construindu-si un cerc de prieteni de care ar vrea sa nu se desparta niciodata.

Mama-leu copil varsator.
Un fiu varsator asa linistit,echilibrat,putin aparescent,pe de o parte compesat de o mama leu care continua sa straluceasca in familie,de cealalta parte un pic dezamagita ,temindu-se ca micutul sau nu va fi un luptator.Va crede doar cind va descoperi ca vointa micutului sau poate fi de otel.

Tata-pesti copil -varsator
Tatal pesti iubeste foarte mullt micutul varsator,chiar daca se va chinui sa-l inteleaga si sa-i accepte lipsa emotiilor.Va fi oricum un profesor exceptional in a-l invata sa mearga mai departe de lucrurile superficiale si de aparente,a aprofunda cunostintele sale chiar in directii care nici macar nu le va gindi.

Kita,ti-am scris mai sus ceea ce mi-ai cerut si am facut de mai multe ori ascendentul lui Andrei,pe diverse site si la toate mi-a dat ca e ascendent in fecioara.Nu am avut timp sa scriu ce scria de 'ascendent fecioara',dar promit ca iti voi scrie si asta.Oricum,am incercat ceva pe site-urile noastre si nu am gasit mai nimic...eu cu mare placere va dau link-urile dar sint toate in italiana si daca reusiti sa intelegeti,cu mare placere.

Azi sintem mai bine,am inceput sa mincam normal,doar mucisorii nu vor sa dispara.
Si azi avem sarbatoriti:
CLAUDIA-MARIA
SA CRESTETI MARI SI MULTA SANATATE
REBECCA-ANDREEA
VA PUP PE TOATE,
OANA,CIND AI TIMP MODIFICA SI LA NOI,8 LUNI-9KG SI 73 CM.MULTUMIM
MAMA LUI ELENA STEFANIA SI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

pentru fetele cu spanacul. in evenimentul de ieri: spanacul nu inlocuieste fierul pierdut, deoarece contine si substante care inactiveaza continutul d efier!!! este explicatia unui medic nutritionist. In schimb, se pare ca face bine la digestie, fiind bogat in fibre.
Pt carenta de fier recomanda carne rosie, ficat de pasare, branza, lapte, oua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bravo Simonica!!!!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput