Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

kita, esti durere cu intrebarile, nu ma supar deloc, imi face placere sa-ti spun numai tu sa faci cum stii si vrei ca nu cred ca metoda mea e perfecta. deci, umplu vasul cu legume, vreo 4-5 feluri (morcov, patrunjel radacina, dovleac, dovlecel, conopida, brocoli, cartof dulce, mazare, ardei gras, ceapa - cam de astea am pus pina acum) taiate destul de mare, adaug frunze de patrunjel, telina, ce am prin casa. cind sint fierte scot frunzele, ceapa si pielita de la ardei, apoi le pasez cu mixerul ca merge mai repede la cantitate mai mare. pun fiecare portie intr-un container. pina termin toate astea deja legumele s-au mai racorit, le las putin si apoi le pun in congelator. imi ajung cam pentru o saptamina pt masa de prinz. cartof nu pun ca nu imi place cum se congeleaza. la inceput fierbeam un cartofior si adaugam, acum nu mai ca nu se simte lipsa. dimineata imi scot portioara din frigi si adaug carnita de pui sau vita, ou, ficatel, cereale, brinza. sper ca am fost explicita. cind eram in vacanta in Ro faceam toata mincarea pe loc, era gata cu 10 minute inainte de ora mesei ca mama sotului nu ma lasa sa fac de pe o zi pe alta. dar aici nu ma verifica nimeni
alina, n-am bitter suedez, pot face rost, dar se pare ca e un virus ca si sotul a inceput sa se plinga si nu cred ca e din cauza mincarii ca am mincat diferit. am vazut si eu laptopul, e grozav, cred ca voi lua si eu ceva similar de Craciun.
fetelor, vreau si eu un sfat. bebele meu adoarme cu suzeta si noaptea se trezeste de 4-5 ori si plinge, ma duc si ii pun suzi in gurita si adoarme la loc. credeti ca e timpul sa renuntam la ea? cum sa fac?
merci, am fugit la culcare, noapte buna

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Gabry iti multumesc din suflet! si sa stii ca are dreptate, mai ales la faza ca imi este frica sa nu fie o "moaca"! Sincera sa fiu cand calculam imi ieseau ascendentele in rac, leu si varsator; rac am simtit ca nu este, deci am eliminat zodia din start, imi doream sa fie macar o urma de leusor dar cand ma uit la fata lui tot timpul imi ziceam ca e fecioara, si numai dupa mutra iti dai seama; ca sa nu mai spun ca daca il imbrac cu bluze portocalii sau fara urma de labastru de ex, ma intreba lumea daca e fetita, eu ziceam ca nu iar unii se corectau si ziceau ca da ca nu are cercei, iar eu le spuneam ca nu e obligatoriu si ca si acuma baietii poarta cercei;
Acum cativa ani aveam o pasiune cu astrologia, am si carti, pe vremea cand nu aveam acces la harti...

Alina Maria eu in continuare vreau; da-mi pe PM toate datele si sa-mi spui cand sa virez banii; sa mai imi spui pentru ce varsta e laptopul indicat, si in ce limba poate fi utilizat; A! sa nu uit de instructiunile de utilizare poate le are macar in engleza :)), caci in limba voastra sau germana sunt bata; Banuiesc ca daca ma duc la banca si vreau sa virez in contul tau banii or sa imi accpete nu?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

La multi ani celor ce au implinit zilele astea 8 sau 9 luni! Repede mai trece timpul; deja vorbim de laptopuri! probabil ca pe vremea cand eram noi mici la moda erau cuburile cu cifre pe fiecare fateta :))
Andrutza in ritmul asta Simona nici nu o sa vrea sa se uite la "puturoselul" meu! Felicitari; Andrei abia sta bine in fundulet, nu se ridica singur din pozitia culcat si mai nou chiar nu se mai lasa pe spate ca sa se lungeasca, in schimb il apuca plansul;

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alina, si eu vreau in continuare. Nu ai cum sa ne pui mie si Kitei acelasi pachet, ca eu stau in Timisoara.
Trimite pe PM datele ca sa trimit banii.

Fetelor, eu nu mai stiu ce sa ma fac cu Bogdan. Iar e racit. De trei saptamani tot asa o tinem, ii trece veo 3 zile, si apoi iar incepe. Chestia e ca tura trecuta i-am dat si antibiotice, era ok joia trecuta cand am fost la doctor, ca azi sa fie iar racit. Deocamdata mai asteptam cu antibioticele, ca poate trece fara. Ma gandesc numai sa nu se agraveze.
Oare faptul ca ii cresc dintii ii scade imunitatea? Cred ca am citit pe undeva de asta, da' nu mai stiu sigur. Voi ce credeti?

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna fetelor,

si lui Codrin ii cam curg asa mucii, insa altceva nu are, Doamne ajuta! d-ra zice ca e normal acum la schimbarea vremii, ca mai toti fac aceasta rinita , habar aveam ca se cheama asa si ca sa-i dau Efferalgan. ii dau seara la culcare si la masa de dim la 9-10. e ok. doarme f bine vad, se pare ca l-au lasat bine dintii aceia, sa vedem acum daca nu ne pricopsim prea rpd cu urmatoprii 4 de sus .

am inlocuit si masa de 18:00 cu brinza dulce facuta in casa din lapte Oke 3,5% cu lamiie si combinata cu 1 morcov ras si totul dat prin robot. ii place, e chiar bun. asa am rez si faza cu sucul de morcov de care va zisesem ca nu prea-l accepta simplu.

in rest am ramas cu mesele de tzitzi de la 5-6 dim si seara la 9 la culcare. nu prea mai vrea DELOC in timpul zilei sa siga, dar nici nu il mai incerc ca e clar ca se satura cu mesele solide ff bine.

Gabry , pt. fun vrem si noi horoscopul nostru asa te rugam frumos:

Bebe = Pesti, Mami=Balanta si Tati=Sagetator

multumim frumos

pupici tuturor, ma duc ca miriie :(

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Inca ceva, voi le puneti la copii caciulite in casa? ca azi l-am gasit cu caciula cand am venit de la ucru, ii pusese soacra-mea. E el cam chel, dar nu mi se pare chiar asa de rece in casa ca sa aiba nevoie de caciula. Si afara ce-i mai pun? Trei caciuli?

Si hai sa ne "laudam" si noi un picut, ca in rest am scris numai de rele: ne ridicam in fundulet de pe burta din 2 septembrie, de pe spate nu putem inca, dar incercam la greu, si in picioare in patut din 14 septembrie. Dar nu vrem sa mergem deloc sprijiniti, facem 2-3 pasi si apoi ne lasam in fund. Cred ca rotobilul e de vina pentru asta.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu nu i-am pus niciodata caciula in casa, si nici nu am de gand.

Fetelor, vreau sa ii dau Ca Pharco dar nu stiu cat pe zi si am pierdut prospectul.

Amaya, nu-ti fa griji in privinta parului. La unii creste mai repede, la altii mai incet, dar asta nu are nici o legatura cu frumusetea sau calitatea parului ulterior, so pl, nu-ti fa griji.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Kita mi-ai pus o intrebare de 33,40 euro , ei bine imi pare rau sa va dezamagesc insa laptop-ul e in limba OLANDEZA . Am incercat sa vad daca trece pe alta limba insa nu asa ramane . Am vrut sa impartasesc si eu bucuria ca copii vostri sa aiba parte de o jucarie asa de desteapta la un pret f. frumos insa din pacate acum mi-au cazut planurile .
Va rog frumos sa ma iertati ca v-am dat o idee si o rasa de speranta ca va fii bine si nu a fost asa , de acum incolo ma voi gandi de 2 ori inainte de a spune asa ceva chiar daca sunt bine intentionata .
mii de scuze !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va spun ca mai avem un dintitsor mic si scump.
A cam plans mititelul ieri de durere, dar acum e ok.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

AlinaHA ha ha!
Iti inchipui ce era pe capul meu? un laptop setat in olandeza din care nu stiu o boaba? Crezi ca s-ar fi descurcat Andrei mai bine ca el nu stie inca nici o limba?
Stai linistita si nu iti fa nici o mustrare de constiinta dar eu tot te pisez sa imim spui macar pentru ce varsta e recomandat laptopul!

Acu' mi-a intrat in cap!

In Bucuresti la Carrefour am vazut in oferta un laptop pentru copii dar era pentru 4+(no name), si are lb engleza si fraceza parca. Eu as vrea sa il cumpar pentru baiatul nasilor, care face 4 ani, dar la cat sunt si copilul si ei de fitosi mi-e sa nu-mi dea cu el in cap, ca am mai facut o gafa de 1 iunie cand i-am cumparat o masinuta de vreo 500 de mii interesanta era, dar nu era cu emblema de masina, si n-am stiut ca copilul stie toate marcile si ca are si preferinte;

album

Mergi la inceput