Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Daca aveti timp sa-mi spuneti si mie cam cu ce se ajunge pana acolo, sa zicem, d ela Universitate......in termeni de RATB si Metrorex va rog ,
Pai... iei metroul pana la Aviatorilor, traversezi si intrebi pe cineva ce autobuze merg spre podul Baneasa. nu mai stiu exact traseele, asa ca ma abtin la asta... treci de fantana Miorita si cobori la podul Baneasa... autob au statie imediat dupa pod, langa rest Del Ponte... din statie, te dai langa trec de pietoni / cat mai spre intersectie, privesti in fata si vezi ditamai cladirea Romtelecom... ala-i pct de reper... intri pe straduta, pe stg ai lacul... faci prima stg... meeeeeeergi pe jos... vezi alt rest... nu mai stiu cum se numeste... treci de ala... parca e si o banca pe acolo... si intrebi un nene paznic unde e Laguna Blu... sau mai simplu... treci de o bariera pusa la misto... si dai drept in Laguna...
Sper ca ai inteles...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
quote:
Originally posted by adirys21
Nu ma ajuta nimeni?
Te ajut eu, numai sa-mi spui ce vrei , ca la ora asta-s cam adormita si nu "percep"
Vrei ceva de genul 26 august 2006 ???
Daca iti place modelul ales de mine, da quote la mesajul acesta si copie randul cu [url .... url] in profilul tau, la semnatura, si astfel iti va aparea tot timpul
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Am asa mult de munca si stau ca pe ace, ca imediat merge mama sa depuna actele pt. cununie.
Referitor la nume, am vb. aseara cu Clau si mi-a zis sa fac cum vreau eu, sa hotarasc eu. Deci va dati seama, ce a cazut pe umerii mei.
Dar mai mult ca sigur, cred ca voi lua numele lui, asta e.
poze
gio si bb Marco 25+
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
nu m-am vazut pe listuta hai sa-ti dau datele complete 10.06.2006 Bucuresti restaurantul Alba
multi pupici krelia
Ba esti, scumpa , uitata-te in a doua listutza, la postul meu... Prima listutza este a moderatorului subiectului nostru, pe car eel o pune de fiecare data cand incepem un capitol nou, iar eu o actualizez. Acesta este motivul pt care apar 2 liste pe pagina
Ia, mai check inca o data!
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Giova
Dar mai mult ca sigur, cred ca voi lua numele lui, asta e.
Am zis eu c-am pierdut ceva... dar ce ? De ce nu vrei numele lui ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Raza de soare
Ia ca incerc sa arunc si eu un ochi pe emno asta...
M-am uitat... si am sparlit si eu niste modele... Shame on me !...
Eu tot n-am prins ideea, unde te-ai uitat si ce-ai sparlit, madomo????
Ce-i aia emno???
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by krelia
Eu tot n-am prins ideea, unde te-ai uitat si ce-ai sparlit, madomo????
Ce-i aia emno??? [/purple][/font=Comic Sans MS]
E un site-ulet cu diverse modele de rochite.
Am incercat si eu faza cu [url...url] la semnatura da' tare mi-e ca n-o sa iasa ca-s cam adormita de dimineata.
17 iunie 2006
Rallu spune:
AAA....pardon...mea culpa...MI-A IESIT !!!!
Multam Krelia (sau cum iti zisese cine de pe-aici Kiki).
Daca tot am invatat poate reusesc sa pun si poze...asta cand oi avea nitelus timp.
17 iunie 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
E un site-ulet cu diverse modele de rochite.
Am incercat si eu faza cu [url...url] la semnatura da' tare mi-e ca n-o sa iasa ca-s cam adormita de dimineata.
17 iunie 2006
Ah, da??? pai atunshi, sa auzim linku'
Hai ca ti-a iesit, e corect linkul cu daisypath
pentru poze, ai mai multe variante...ori iti faci cont la webshots (ca mai toate de aici), ori ti le incarci in profilul personal la photos.yahoo.com
26 august 2006
ooana spune:
Fetelor, va pup pe toate !
M-am intors....dupa 2 saptamani....mi-a fost dor de voi!
Mi s-a schimbat programul, cred ca cineva acolo sus m-a auzit, ca ma saturasem sa vin la 7.30 la munca!
Acum am program flexibil si trebuie sa ajung la servici intre 7.30 si 9.....si plec dupa 8 ore si jumatate....jumatatea de ora insemnand pauza de masa care o iau cand doresc eu!
Acu o sa incep sa citesc ce ati mai scris ca am ramas in urma cu noutatile!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day