Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 24
kateryna spune:
Fetele v-am bagat si eu "cateva" :P poze din Budapesta. Sper sa va placa.
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
pisoi_turbat spune:
Andita
referitor la Laguna Blue, am fost acolo sambata, 01.10.2005, tocmai pentru ca doream sa vad cum arata si sambata seara era o ocazie excelenta!
Pe scurt: arata absolut minunat, interiorul fiind aranjat de Maison Marriage (funde corai, luminite mascate de voaluri... etc, nu povestesc, mai bine vb cu cei de la firma si iti arata fotografii).
In alte conditii... n-as putea sa-ti spun cum arata. Mi-a mai placut o chestie si anume: mesele aveau 6 sau 8 scaune, fiind astfel asezate incat oricare dintre meseni sa aiba vedere libera catre masa mirilor!
Ce nu este tocmai ok: faptul ca salonul mic (max 100 locuri) este despartit prin niste arcade de o continuare a aceluiasi salon, pe care daca nu-l rezervi, il folosesc clientii. Deci, tu petreci si clientii se holbeaza :D! Altfel, am inteles ca sunt deschisi, meniul este intre 33-35 euro, tips-ul chelnerilor este inclus, dar nu include tortul, bautura si amenajarea. Cineva vroia sa discute pt. la anul, sa foloseasca si pontonul pentru oficierea slujbei religioase. Pareau deschisi...
Deocamdata, saptamana acesta lucreaza la noile preturi, asa ca dupa sapt. viitoare le poti da un tel.
Daca vrei mai multe info, da-mi un msg pe private.
Pup u!
pisoi_turbat spune:
si acum:
BINE V-AM REGASIT PE TOATE!
am fost plecata cateva luni, dar acum am revenit! In ce priveste scrisul, Dumnezeule, este uimitor cat pot vorbi femeile! Am cautat forumul unde il stiam si..... mi-a luat o ora sa ajung aici! Nu mai stiu cate episoade inchise si tot asa! Si, cand te gandesti, ca era la primul episod al Mireselor anului 2006!
Bravo!
Acum, hai sa va spun in ce stadiu sunt: tot ca si atunci
adica: ne-am hotarat sa facem nunta la un local, unul decent, pe malul unui lac din Bucuresti sau pe aproape!
Asta-i intrebarea: Care sunt restaurantele de pe malul vreunui lac?
si, daca stiti si amanunte, va rog, nu ma scutiti!
Pur si simplu am intrat in criza de timp si, daca nu rezerv cat mai rpd ceva, voi ramane sa ma marit in 2008 (prefer cifrle cu sotz)!
Inca ceva: vreau o rochie sexy-sexy. M-am hotarat si in privinta asta, e drept! Ceva... in genul rochiilor de la ERSA Atelier. Aveti niste foto, ceva link-uri, ceva recomandari? Cat ar costa, asta daca stiti rochiile, evident!
uf, mai ca plang!
HELP....miau, of, of....
PS: in schimb, va pot recomanda unde sa va comandati pantofii de nunta su nu numai! Costa, dar merita! Eu, in privinta asta m-am scos! Am pantofii, am fost sa imi faca schitzele (e ceva absolut uimitor, arata exact ca si schitele pentru rochiile de mireasa, cele desenate de mana!) pentru pantofii de cununie si sandalele de petrecere. Macar ma aleg cu niste incaltari comode, in ciuda tocului inalt, care pot fi purtate si dupa...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pisoi_turbat
[
Asta-i intrebarea: Care sunt restaurantele de pe malul vreunui lac?
Citeste in topul rest... ultimele 5-10 pag... dar mare atentie cu Yda Club... zice Krelia, zic eu... si mai zic si altele...
La Laguna Blu iti cer de 2 ori avansul... 10 + 30 % din cate meniuri treci in contract...
Si mai vezi tu...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Andita spune:
Pisoi turbat, bine te-ai reintors! Mersi mult de tot pentru informatii. Din "povestile" voastre locul asta pare exact ce mi-am doritpentur nunta asta, asa ca trebuie neaparat sa ajung acolo in week-end-ul asta. Daca aveti timp sa-mi spuneti si mie cam cu ce se ajunge pana acolo, sa zicem, d ela Universitate......in termeni de RATB si Metrorex va rog , ca masina o asteptam abia la anu', dupa nunta.
O zi frumoasa va doresc la toate!
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by jesia
Raza de soare :mii de multumiri pt sfat si le astept si pe celelalte cu nerabdare.Cred ca ai dreptate poate ca ar trebui sa nu le mai fac pe plac atat. Ideea e ca mi-au spus asa: stii eu am nunta in iulie cealalta in septembrie si ne-am gandit ca tu sa o faci in octombrie- noembrie..... Nici macar nu le-a interesat daca sunt de acord sau nu, ele imi programasera nunta dupa programul lor (asta ar fi o problema din cele care imi dau batai de cap in legatura cu nunta mea )
Zzzzzzzttt !... sa nu mai aud ca faci nunta dupa cum vor altii !... Ce inseamna asta ? Auzi tupeu la ei !...
Si... bine ca m-ai ascultat si ai venit aici, intre prietene... Bun-venit, miresica !
Cu sfaturile... ohoooo... stai tu sa vezi cate vorbim aici...
Dureri de cap sa ai din cauza cautarii restaurantului ( eu-s exemplu la faza asta ), dar nu pt ca altii iti programeaza nunta. Clar ???
Si chestia cu concediu in august... ete na ! eu imi iau concediu in decembrie, de ex... ce, toate miresele evita nunta in august ? dimpotriva, atunci e cea mai plina luna... si nimeni nu se gandeste ca nu le vin invitatii, ca sunt plecati la mare...
Mama, ce boala am eu p-astia care se baga unde nu le fierbe oala !...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ia ca incerc sa arunc si eu un ochi pe emno asta...
Raza de soare
M-am uitat... si am sparlit si eu niste modele... Shame on me !...
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by pisoi_turbat
si acum:
BINE V-AM REGASIT PE TOATE!
Aoleeeeeuuuuuu......da' stiu ca te-am asteptat, nu gluma!!!!!!!!!!!!!
Ce face fata mea????
Sa stii ca m-am tot gandit la tine, de cand am vorbit noi ultima oara...anul trecut!
Ah, si vezi ca nu scapi!!! povesteste prin ce strainataturi ai umblat, pune poze....tot tacamu'!
hai, pup
PS. te cununasi civil, au ba???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by krelia
uita-te pe prima pagina de la capitolul asta si ne vei vedea pe toate miresicile , inclusiv pe tine
Pup
nu m-am vazut pe listuta hai sa-ti dau datele complete 10.06.2006 Bucuresti restaurantul Alba
multi pupici krelia