Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salut fetelor! Pupici la nazdravani!

Ioana, vise realizate si sa-l stapaniti sanatosi! Lasa mai, ca visele se mai si realizeaza, asa ca: "mult curaj!".
In tara e nasol "start-ul" la asa un proiect ca trebuie sa dai in dreapta si in stanga si sa stii sa dai din coate, dar trecuti de acest pas e ca si cum ati fi propietari de casuta vs.. Ce misto! Va invidiez! :)

Madisor, pupicuri Clarei! Saracuta! Speram ca nu se imbolnaveste si sunt doar maselutele astea pacatoase! Pupicuri!

Cius, ce fain ai povestit :) ... bafta ptr. un nou inceput de cura! :) Io una nici nu incerc ca n-as avea succes! Vad ca-s cam stramti pantalonii pe mine ... ei, sper si eu ca scade burta de la sine si visez la mesele de jamon si queso, mustaciosi si scoici in vin ... ... nu ca-s rea?!

Mona dulcinico, multa putere si rabdare in continuare! Saracuta de tine! Ultima luna a fost groaznica ptr. mine ca de abia asteptam sa-mi vad puiutul si sa scap de burtoi ... te pot intelege. Tu mai ai si pe Liuta de avut grija, munca! Oricum esti ptr. mine o "mamica eroina" ... ca si Irinel de altfel. Eu una n-as avea curaj! :) Pupici dulci!
Am vazut si pozele, mama ce Liuta dulce aveti! Iar tu cu burtica arati super ... tot asa de bine ca la Liuta. Si imi plac mult de tot paturile de bb-l, unul langa altul. Niste fericiti trebuie sa fiti!

Nicoleta, sanatate multa Biancutei! Ce fata isteata ai! Pupici vorbaretei mici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si acum sa va povestesc (in mare, ca altfel as sta cateva zile aici) cum a fost vacanta:
A inceput "bine", adica a avut avionul spre Sp. intarziere 3 ore ... si cum noi am mers cu ai mei, a trebuit sa stam prin aeroport vreo 4 ore ... n-ar fi fost mare chestie, dar eram cu Cris. A fost un dulcel cuminte si nu ne-a facut probleme, doar ca n-a dormit ... a reusit sa atipeasca in schimb in avion si ma mir cum la atata galagie. Oricum, ptr. ca am intarziat nu mai erau masini de tipul inchiriat de noi si ne-au dat una cu o clasa mai mare, deci mai scumpa, la acelas pret. Asa ca ne-am scos parleala ca nu prea am fi incaput in Pegeaut-ul 206, asa am primit un Renault Modus. Super masina! Si Cris a fost incantat :)
Oraselul unde au inchiariat ai mei apartamentul e micut, dar curat si dragalas ... binenteles la mare si chiar noi stateam cam 3 min. de plaja, de la balcon puteai sa vezi marea. Mama, ce senzatie! Am ajuns la concluzia ca sunt facuta sa traiesc la mare, n-am avut probleme cu nasul si cu astma deloc ... dar asta-i alta poveste.
Duminica dimineata noi eram deja pe drum sper Madrid, unde ne-am intalnit cu Cecilia (v-am mai povestit eu, mama lui Leo, prietenii din Ingolstadt). Sincera sa fiu Madrid-ul nu prea ne-a placut. Adica ne-am asteptat la altceva ... stiind ce minunatii de orase sunt Barcelona, Valencia (pana si alte orasele - micute si neinsemnate - vizitate) ne asteptam ca Madrid-ul sa le intreaca pe toate si am fost dezamagiti. Mizerie si inghesuiala, aglomeratie, galagie, cladiri in paragina, cred ca si metroul din Bucuresti arata mai bine si mai ingrijit .... ce sa mai, oras muncitoresc. In centru ai la fiecare pas cladiri de admirat, dar pur si simplu nu se compara cu "flair-ul" din Barcelona si Valencia, unde viata (vezi dupa cum se comporta, misca, imbraca, zambesc oamenii de pe strada) pare mult mai usor de trait :) Oricum nu ne-am lasat si l-am petrecut (pe jos, ca m-am procopsit si cu cateva basici la picioare, of) in lung si lat ... am avut si surpriza frumoasa sa fie un prieten de-a lui Boby (cum au asa barbatii prieteni din copilarie) in Madrid la munca, asa ca noi pe la 10 noaptea il asteptam in parcul de la Prado (a trebuit sa iasa de la munca si sa ajunga in centru de la hotelul unde statea, la marginea orasului ...)... pe la 1 ne-au dat chelnerii afara din cafeneau unde stateam de vorba - alta chestie pe care nu o s-o intalnesti in Barcelona, acolo la ora aia incepe viata :). La 2 si ceva, noi trei, cautam disperati intr-un cartier marginas si adancit in vise un taxi sa ne duca la hotel ptr. ca pierdusem ultimul metro :)) ... din punctul asta de vedere a fost marfa!, ca pe timpuri in tinerete :)) Si ptr. ca si noua si Ceciliei ne era dor de copilasi (ea il lasase pe Leo cu tati la plaja la Bilbao) si vazusem tot ce era de vazut, ne-am hotarat sa plecam cu o zi mai devreme ... oricum nu ne pare rau ca am facut "efortul" de a merge si la Madrid.
Marti dupa-amiaza a inceput sa aiba febra Cris - de ce te sperii cel mai rau de asta nu scapi - asa ca miercuri dimineata aram la dr. cu el, la urgente. Mi l-a cam speriat, fiind la urgente si cu noaptea in cap nu aveau pediatru si dr. asta si-a pus o masca pe gura de nu mai stia saracutul Cris cum sa plece mai repede de acolo. Cica ar fi fost rosu in gat, altfel totul in ordine. Ne-a dat un sirop cu ibuprofen si asta a fost ... a trecut febra in 2-3 zile, noaptea era mai nasol, ziua chiar am plecat cu Cris la plaja si la plimbare. Fiind slabit a picat (a tinut neaparat sa mearga singur, caposul meu) si s-a lovit la frunte, adica i-a plesnit pielea ... s-a lasat cu urlete si mult sange. Deci are fi-miu o amintire in forma de semn in frunte ... tot e ceva ;)
Cand i-a trecut febra si am rasuflat usurati a urmat o noapte de chin ... nu putea sa doarma, cum atipea cum se trezea plangand ... si a vrut doar in brate. Si culmea, doar la Oma in brate, care era si ea bolnava (ca mama a fost urmatoarea bolnava ... ne-a luat pe rand, doar ca pe mine m-a durut usor in gat si Boby a scapat "nevatamat" ;)) ... n-am dormit nici unul din noi, dimineata eram iar cu el la dr., de data asta am dat de un tinerel sud-american, care a vazut ca are puroi in gat si i-a prescris antibiotic ... prima oara cand a primit si Cris antibiotic ... a doua zi nu mai avea nimic, era iar dulcelul nostru vioi si zambaret, doar putin ragusit. Si de atunci sa vedeti distractie ;)
Noi intre timp deja ne-am "plimbarit" ca doi porumbei indragostiti .... cum era Cris mai bine, cum o tuleam :) ... asa am vazut Murcia, Cartagena, litoralul pana la Benidorm in sus, am facut traseul castelelor pana la Villena (Novelda, Sax, Elda-Petrer, Villena), Santa Pola, Torrevieja (astea fiind orasele in jur), Alicante si am facut baie si plaja si pe Costa Blanca si pe Costa Calida ... ce sa mai, a fost de vis!
Spania e tara mea de vis ... oamenii sunt toti draguti, glumeti si sar cu drag in ajutor. Exemplu: "ne-am innecat ca tiganu' la mal" si ne-am ratacit in Santa Pola, deci cam la "doi pasi" de casa. Asa ca am intrebat un nene, care statea pe margine de drum si citea un ziar ... a incercat el sa ne explice, ne-a vazut "cu pluta" si ca nu-l intelegem si ne-a spus ca se urca la noi in masina sa ne scoata pe drum bun ... si uite asa, cu indrumari din bancheta din spate de dreapta-stanga ne-a scos omul pe drumul bun, dupa care s-a dat jos si tot el ne multumea ca l-am luat cu noi. Acum vreo 3 ani era un batranel sa piarda metroul (a trebuit sa fuga dupa el) ca a stat sa ne explice noua cum ce metrou trebuie sa luam sa ajungem la destinatie ... si astea sunt doar doua exemple. Fac mistouri de-ti pare rau ca nu stii bine sa le raspunzi sa glumesti cu ei, stiu ce-i aia "fiesta" si sa traiesti, nu au numai munca in cap si atat ...
Copii pe toate drumurile, iar majoritatea aveau 2 sau 3 bb-i dupa ei, carucioare luxoase si cu brizbriz-uri pe ele ... chiar Cecilia imi povestea ca si Dieter (taticul lui Leo e neamt) recunostea ca spaniolii isi iubesc f. tare copiii ... iar el trebuie sa stie ca a trait in Spania vreo 3-4 ani. In toate parcurile, la toate colturile de strada, inclusiv pe plaja gasesti locuri amenajate ptr. copii cu leagane, topoganuri si balansoare ... nu zice nimeni nimic ca iei copilul cu tine in restaurant, ca mai tipa si se zbenguie printre mese ... ba din contra, toti erau doar un zambet si toti "flirtau" cu Cris. Eu asa ceva nu prea cunosc ... mi-a placut sa traiesc, chiar daca doar ptr. 2 saptamani, intr-o tara unde copiii sunt doriti.
Spania e in constructie, n-am vazut nicaieri atatea santiere si macarale ... spre fericirea lui Cris ;) Chiar si Guardamar (care cica a fost un sat de pescari) se mareste si se imbogateste in fiecare zi cu blocuri turn. Spaniolii o duc bine, oameni bine imbracati, iar soselele pline de masini noi (majoritatea franceze ... au gust, ce sa mai ;)) ... cred ca doar 10% din ele erau tipuri mai vechi, asa anii 90 cum e a noastra, restul numai modele noi ... nici in Germania nu am vazut asa ceva. Batranii/pensionarii au f. multe facilitati. Locale doar pentru ei, unde pot manca si bea f. ieftin, activitati organizate ... sa-i vedeti cum stau si joaca carti sau pur si simplu stau la barfe si emana o placere de a trai ca nu-ti mai e groza ca imbatranesti :) ... si toate astea subventionate de stat.
Ce sa mai, cateodata te simti ca fiind in paradis. Imi place ptr. ca-i asa ca in Romania ... doar ca-i nivelul de trai mai ridicat. Mai gasesti mizerie pe margine de drum, oamenii sunt mai delasatori si poate nu muncesc asa de repede, dar pe mine nu ma deranjeaza ... soarele arde, omul din fata iti zambeste, ai o cafea Bombon in fata si simti ca traiesti. Asta da viata! Cand am ajuns pe aeroport in München imi venea sa plang ... imi venea sa iau urmatorul avion sa ma intorc, nu numai la copilul meu (care a mai ramas o saptamana cu bunicii in Spania) ci si la viata plina de soare. Asta e, nu poti sa le ai pe toate!

Aici caos, nu se stie cine si cum o sa conduca tara asta ... se bat ca chiorii pe putere, de zici ca-s copii de gradinita. Bine ca n-am fost aici sa ma duc la vot si sa ma implic ... am obosit, nici nu ma mai intereseaza cine iese ptr. ca schimbare oricum nu o sa fie.
Ba mai rau, timpurile sunt asa de grele in Germania ca a trebuit statul sa faca reclama ptr. Germania la nemti ... slogan-ul: "Tu esti Germania". Reclama e buna, chiar mi s-a facut pielea gaina cand am vazut-o prima oara ... dar am gasit-o fara bun simt si fara rost ... mai multe VIP-uri din Germania (unii chiar care traiesc in alta tara ... asta chiar a fost culmea) printre care si oameni de rand, care vor sa te stimuleze sa crezi in tara ta (adica Germania), ca o sa se inalte din nou, ca o sa fie iar bine si ptr. asta sa te faca sa muncesti si sa crezi in continuare. Printre oamenii de rand si straini, de la chinez pana la arab ... procentajul turcesc cam mic dupa parerea mea ;) ... asta chiar fara rost ptr. ca societatea si mai ales programele de integrare neexistente nu o sa te faca niciodata sa te simti ca tu, strainul, esti Germania ... eu barem niciodata nu o simt: "Eu sunt Germania".
Si ca sa vedeti cum stau lucrurile pe aici va povestesc cum s-a terminat "problema VW" - chiar astazi la pranz am vazut la tv. Mai de multa vreme se vorbea ca VW-ul o sa-si desfiinteze productia unei masini - nu mai stiu care, ca nu prea ma intereseaza pe mine modelele - din Wolfsburg, o sa se mute cu productia in Portugalia ptr. ca ieseau cu ca. 1000 euro pe masina mai ieftin. Asta insemna ca ramaneau multi oameni fara munca ... asa ca cica a inceput sindicatul tratativele. Azi s-au hotarat sa ramana in Germania, dar ptr. asta muncitorii trebuie sa renunte la multe beneficiuri, sa fie de acord cu un salariu mai mic si cu ore de munca in plus. Cica ar economisii ca. 850 euro pe muncitor, va dati seama ce salariu le da, si asta la preturile din Germania ... si totul s-a "facut" asa frumos, ca tot muncitorii sunt fericiti ca mai au munca. De plans ... si luat la fuga!

Na ca v-am innebunit si cu gandurile mele negre ... Gata, ca am scris prea mult. Va pupic si va doresc o seara faina. Am muncit prea mult azi ;), ma duc sa-mi fac o baie cu spuma ... sa simt ca traiesc! :)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Irinusha,super povestea de vacanta(chiar si cu completarea din Germania)...mey,dar v-ati distrat,nu gluma...am vazut si pozele de vacanta din albumul "Freiburg...",Cris e un dulce smecherel,de nu se poate...pupa mama pe el!

Nicoleta,mey,da' Bia mica e vorbareata tare...ce de chestii stie!!! are mama fata desteapta...la noi se pare ca vorbitul si dintii vor veni mai pe la urma...Pup dulce pe Bia scumpa!

Eheheeei,Nally maica...poate imi vine pofta dupa tine! ca atunci cand am citit ca te-ai apucat...parca -parca ma gadila la stomac de un orez mic...Sa nu-ti zic ca azi,am cautat pe net retete de papica buna si am facut pui Shanhai...ciuciu Oshawa...da' ma gandesc la noapte mai serios si apoi iti zic...uuuf

Pupici la copilasii bolnaviori ,sa se faca repede bine si mamicile lor sa fie vesele si "scriitoare" pe net...

Aaaa,ca era sa uit, Cami,nu-ti fa griji cu olita...ca la varsta asta mai toti o ignora...si cum zice Nicoleta ca Bia si-o pune in cap,asa face si Victor...o foloseste pe post de cutie,in care baga-scoate tot felul de chestii si apoi o taraie prin casa sau si-o pune in cap...noi nu ne mai batem capul...cand o intelege el...o sa faca,ca doar n-o sa mearga la scoala in pampersi-hihihi

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinush, multu mult ca ti-ai facut timp si ne-ai relatat cu atita lux de amanunte povestea vacantei spaniole - ai scris tare frumos si descriptiv, am simtit ca pentru cinci minute sint si eu pe strazile batute de spaniarzi:).
ce fain ca v-ati distrat asa bineeee! ce curaj ai avut sa-l duci pe cris la doctor in tara straina. eu cred ca m-as fi innarmat cu tylenol (paracetamol) sau ibuprofen si la semn de febra asta i-as fi incercat copilului. oricum , esti mamica de nota zece! a trebuit sa platiti doctorul sau intra pe asigurarea voastra sau cum e? numai de curioasa, si eu:)....

noa, am fost pe la magazin si am cumparat atitea haine pentru mine, pentru post-bebe, bineinteles. si pantofi, au fost in ieftinire o gramada, din piele, facuti in brazilia. si liutei i-am luat pentru cind o sa aiba vreo 6 anisori:). nu rideti de mine, dar unde mai gasesti pantofiori din piele, superdraguti cu $3?! (ieftiniti de la $50!)

vroiam sa fac curat azi - am venit mai devreme acasa, dar n-o sa apuc. ma trage un sooooomn:).

va pupicesc.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna dragelor.
Am intrat fuguta sa va spun ca am scapat de laringita si de tratament ca ne cam saturasem de atitea medicamente,mai avem ceva mucisori,dar am scapat de greu.
Eu sunt super obosita,ca am avut o zi incarcata la serviciu,si am capatat si o raceala care ma cam termina si mi-e frica sa nu o imbolnavesc iar pe Alexandra.Sper miine sa am mai multa putere sa va scriu mai multe.
Va urez multa sanatate la toate si la toti copilasii,si multi de la noi.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Irinusha bun venit.Mamaaaaa super vacantza vreau si io

Monet burticutza,mai ai un piiiic de tot ce a fost mai greu a trecut cand ti e greu hop la noi si trece timpul mai repede.

Bebebeca sa il purtati sanatosi si cu o casutza cat mai repede.Asteptam berea virtuala ca asa ocazie trebuie udata

Grate ce mai faci?Mai sunt noutati cu ancheta?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am uitat sa va pun pozele cu pupaciosi Inisa & Sebi

http://community.webshots.com/album/459860415vngvLX/1

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si eu pe fuga...

Irinusha, bine ati revenit! Super vacanta...

Ioana, felicitari ptr. teren! Te inteleg perfect si noi suntem mandrii propietari ai unui teren de vreo un an, inca nu ne-am apucat de casa, ca n-avem bani, dar o sa fie ea gata...

Fetelor, super pozele de la intalneala! Si noi am avut una cu fetele din Arad, ieri si a fost super, 7 pitici au topait fericiti si s-au jucat impreuna... Mi-ar place sa va vad si pe voi...

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Irinusha,super povestire! Eu astept si poze....
Nally, multumesc pentru poze; le-am primit!
Cumpar eu ieri revista Mami si ce vad?!? la pag. 36 fam. Nitu: Nally si baietii ei!Frumsoasa familie! Felicitari Alina!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

...ce am mai vazut in revista Mami:
noul Pampers chilotel - "Let's Go".Noi ne-am impacat f. bine cu Pampers, dar in ultimul timp am cumparat Libero Up &Go pentru ca voiam sa fie chilotel. De abia astept sa-l incercam pe cel de la Pampers.Voi ati folosit din asta pana acum?

Apropo,am mai pus si eu cateva poze in ultimul link (abumul La botez).Daca vreti si aveti timp,va invit sa le vedeti

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput