Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
monet spune:
irinusha, chiar ma gindeam la voi ca v-ati intors:). dar vad ca smecherasul cris mai prinde zile de vacanta! cu cine a ramas el?
noa, bine-ati venit inapoi si spor la reacomodarea cu lucrul:).
fete dragi, ma iertati ca scriu mai rar, dar sint cam amarita cu burtoiul asta, e tare greu: cu servici, cu liuta, cu burtoc, fara energie. numar zilele pina vine bebe: 16 pina la 37 de saptamini (bine-ar fi:)) si 37 pina la 40de saptamini (luuuuuuuuuuuuuuuung!:)).
va pupicesc si mai revin cind pot.
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
cius22 spune:
No, ioi!
hai sa-mi pun si io cenusa-n cap! sa vedeti numa dara ce-am patimit io...
dupa ce m-am pregatit io sufleteste pentru regimu' minune Oshawa,de mi-am cumparat tot ce-i nevoie pentru el,azi dimineata,viteaza mare,mi-am fiert ceva mei si ceva hrisca,mi-am pus la pachetel si...tusti ,la scoala...acolo,ce sa vezi? o colega ce a avut nunta sambata,a umplut cancelaria cu bunatati,dar mai ales cu niste prajituri de salivai numa' cand te uitai la ele...si pachetelul meu cu mei si hrisca...e tot in plasutza...ooof...da' parca si entuziasmu' mi-a pierit...fetileeee! cum mai slabesc io?...ioi Doamnie
Irinusha,bine ai revenit! e super ca aveti amintiri faine!
Am vazut si io pozele de la expo...ce mai mamici si copii faini! super!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy
Nally spune:
quote:
Originally posted by cius22
No, ioi!
hai sa-mi pun si io cenusa-n cap! sa vedeti numa dara ce-am patimit io...
dupa ce m-am pregatit io sufleteste pentru regimu' minune Oshawa,de mi-am cumparat tot ce-i nevoie pentru el,azi dimineata,viteaza mare,mi-am fiert ceva mei si ceva hrisca,mi-am pus la pachetel si...tusti ,la scoala...acolo,ce sa vezi? o colega ce a avut nunta sambata,a umplut cancelaria cu bunatati,dar mai ales cu niste prajituri de salivai numa' cand te uitai la ele...si pachetelul meu cu mei si hrisca...e tot in plasutza...ooof...da' parca si entuziasmu' mi-a pierit...fetileeee! cum mai slabesc io?...ioi Doamnie
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

ce m-am distrat mey Simona!!!
Ai fost dulce rau de tot!!!
Eu am mancat azi 3 portii minuscule de orez fiert ... nu m-a dat deloc pe spate! Dar nici foame nu imi e! Am beut 3 l de ceai azi ca niciodata!!! Irinusha bun venit! C hiar daca e frig!! Criss a ramas pe acolo sau is io beleuza sii am inteles aiurea? Cu cine? Cu oma si opa?

Monet
burtica! Hai ca nu mai e mult! Si eu la fel simteam in ultima luna de sarcina ca nu mai trece o data sa iasa bebe!!! pupa si pe Lia scumpa! 
Ioana felicitari pentru noul teren!! faceti casa pe el? Sau e doar o investitie? Oricum felicitari!

Nally
si
Sebastian (14.04.2004)Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Madisor spune:
Seara buna!
Intru ca de obicei pe fuga... Clara, chiar si acum, e smiorcaita. Ba de la masele febra si scaun moale, ba ii curge nasul (de azi) si uite asa, de duminica incoace nu mai prididm...
Ioana, sa-l stapanitzi sanatosi! Si spor la treaba! Ma bucur pentru voi. Sper sa nu se invetze cu asemenea naravuri Rebecutza!
Camelia, multzumesc! Esti o dragutza! V-atzi vazut la Baby Expo? Atzi reusit? Tu am intzeles ca nu, da' celelalte?! Nu am apucat sa citesc foarte mult... Sper sa recuperez... Va pup, plange matza!
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Prima noapte fara pisoiul meu... Vorbeste cu mine la telefon si cand ii aud gurita imi vine sa plang de dor... Mai ales cand spune: mama, tata, brrrm, brrrm (masina)! Draga de ea...
Nally, Madisor, multumesc mult! Ne gandim ca, peste doi ani (cel putin) sa incepem sa construim o casuta, un vis... Acum ma tot documentez, de parca incepem maine...
Ma duc la fata!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Buna,
Madisor, m-am intalnit si eu cu fetele (chiar apar si eu in unele poze).Din pacate, totul a fost pe fuga,nu prea am vorbit...Poate ne intalnim o data intr-un parc!
Ioana,felicitari! Sa fiti fericiti!
Irinusha,bine ai revenit!Astept sa ne povestesti si sa ne arati poze
Monet,sarcina si nastere usoara!Eu la prima sarcina am fost nerabdatoare din primele luni; acum zic ca la urmatoarea nu o sa mai fiu,dar parca prevad ca o sa fiu la fel.Lia ce "zice" de burtica si de viitoarea surioara?
Alina,cat mai multe kg date jos!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
anacami spune:
Ioana,trebuie sa te "inarmezi" cu multa rabdare pentru premersuri.Nasa mea si-a luat si ea un teren de curand, acum incepe sa construiasca,si i-au cerut de "la obraz" sume enorme,desi are acces la toate utilitatile (curent electric,gaze,apa,etc...), nu mai vorbesc de avizele de constructie (primarie,pompieri,,....).Poate ai pe cineva cu experienta in acest domeniu si scapati mai usor (de ex. se poate ocupa de astea proiectantul si scapati voi...). Oricum,este ideal sa ai o casuta, mai ales cand ai copii!
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
tnicoleta spune:
Buna fetelor.
Monet Draguta de tine. Stiu cum e si eu eram la fel abia asteptam sa scap de burtoi.
Irinisha bine ai revenit. Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Ioana Felicitari, sa-i stapaniti sanatosi. Sa sti ca si soacramea face la fel cu Bianca si mereu imi spune vai da ce a mai mancat. In schimb acasa cand o pun in scaunel sa manance face figuri de imi vine sa o las nemancata. Si mai si alerg dupa ea prin casa ca sa o iau la masa.
Despre Bia. Deja tuseste mai putin da a inceput sa-i curga nasul.
A devenit o mica maimutica. Ne imita tot timpul si repeta dupa noi cuvintele mai usoare. Ne madrim cu cele noi: caii (cazi), nanu (nasu), cap, caca, pisu. Ne ia de mana si ne duce sa ne arate ce vrea, in general la usa la intrare sau la balcon. Azi dim a venit la mine si a zis caca mi-a luat mana si a pus-o la poponet apoi mi-a arata dormitorul. Asa ca m-am dus sa o schim. Am pus-o si pe olita da aluat-o si si-a pus-o in cap.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
anacami spune:
Nicoleta,ai fetitza isteata si desteapta!
Sebastian sa nici nu auda de olitza; dupa ce a folosit-o cateva luni,acum urla cand vrei sa il pui pe ea!I-am cumparat de la BabyExpo un scaun care are si olitza,adaptor de WC.Am zis ca o sa stea ca in fotoliu si o sa fie mai bine...De unde,nu a vrut sa stea cu nici un chip, nici macar sa se apropie de ea; dupa un timp de "analiza si prospectare" a inceput sa puna mana pe ea si sa o tariie prin casa.Acum o foloseste pe post de jucarie; sper sa se "imprieteneasca" si sa o foloseasca la un moment dat...
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
alus spune:
Buna fetelor
Imi cer scuze ca va scriu asa de rar dar de cand Julia imi doarme o data pe zi nu am timp nici sa ma scarpin pe cam. Tot timpu gasesc sa fac cate ceva, ca depilda astazi am o gramada de treaba, maine plecam pana duminica la soacramea deci astazi am calcat, am strans putin prin casa. Julia se poate trezi oricand doarme de 2 ore. Cand se trezeste ma apuc sa fac valiza.
In rest nimic nou pe la noi, aha de pe intai nu voi mai avea internet prin cablu, a primit sotul meu fara, plus ca am renuntat si la TV prin cablu , nu ne prea uitam si nu are sens sa platim sau sa avem ca toti au. Poate ne vom lua antena prin satelit, dar nu suntem siguri, 2 ani am trait fara aceste programe suplimentare, deci si acum vom trai. Eu nu aprin TV toata ziua, dabea la 19.00 cand este sotul si incep stirile, apoi ne jucam cu Julia, cand ea deja doarme, eu dupa pitin timp pic, iar sotul se uita la film pe calculator. Deci cum am scris platim fara sens.
Imi cer scuze ca nu va raspund, dar am o fac cand ma intorc. Pupici la toate.
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1