Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Intru pe fuga sa va sarut, sa va doresc sanatate muulta, sa va facetzi bine cei care atzi avut probleme. Si noi am avut mici necazuri in paradis cu sanatatea, da' sunt pe cale de rezolvare, multzumim lui Dumnezeu! Acum va las ca trebe sa scot fetele din baie... Am facut public albumul... Sorry, sper sa nu mai fie probleme si sa reusesc sa va povestesc mai multe maine.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Eu iar am netul picat pe retea asa ca sunt din nooou pe dial-up!

Iuliana poi daca tu ai zis ca mergi vineri... si sa stii ca nici nu vorbisem cu fetele ceva concret! S-a intamplat sa ne nimerim in acelasi timp prin expo si sa ne adunam intr-un fel ... copii au luat masa la standul Nestle si ne-am vazut in fuga mare ca erau si cupii taaare obositi si stresati mai ales de la aglomeratia din expozitie! Lasa ca ne intalnim noi odata si odata cu toatele! Desi cred ca vor incepe plozii nostrii scoala cand ne-om linisti si ne-om aduna cu toatele sau macar majoritatea din noi!

Mey Ioana si Camelia unde ati disperut mey asa de langa stand .. tocmai cand vroiam sa le fac la kupii poze la un loc sa ii vad pe pfiecare cu capul la ursuletul Nestle! nu mai erati e acolo diloc diloc... venise si Maria cu Alex... se facea de o gasca frumoasa de kupii de Mai-Iunie!

Vreau sa a zic ca Sebi al lui Cami era asa de cuminteeee si papa el asa frumos de la mami si e asa un ochenat de il papi! Iar Rebeca e o scumpa finutaaa!! pacat ca nu am putut sta mai mult sa o cunosc si pe mami ei mai bine! Lasa Ioana ca ne mai intalnim si o iau eu pe printesa ta la pupaceli si intrebari care mai decare! tot o sa imi zica ea mie! De Inisa ce sa va zic ... e o carliontata frumoasa foc care tocmai a plecat de la noi in seara asta si care a facut amor mare cu Sebi! sa-i fi vazut cum se pupau putorileeee!!! la noi cand le ceream sa ne pupe ne intindeau fruntile... iar ei se pupau pe gurita!!! Tati lui Inisa numai mustacea!!! Nu cred ca o sa mai zambeasca la scene din astea peste 15 ani!!!
Maria va saluta pe toate si va pupica puii! cam in 6 saptamani s-ar putea sa aiba si ea netu instalat prin cablu! Ei sunt bine si inca bibilesc la casuta lor! Alex a crescut asa frumos de numa si cuminte foc! Cred ca era si obosit ca era prea cuminte fata de cum il stiam eu!
In alta ordine de idei a fost frumos la expo ca m-am intalnit cu atatea mamici de aici... ... in rest preturi destul de mari pentru o expozitie unde te astepti sa cumperi mai avantajos decat in magazie...ex ce m-a interesat pe mine niste body-uri ... 250 mii din cel mai comun bumbac!si cum imi trebuiesc vreo 8-9 bucati... am lasat achizitionarea lor pentru a le lua din obor la 80-90 mii buncata la aceeasi calitate cu cele din expo! In schimb i-am luat bibe cu cea mai mare capacitate la 330 ml pe care il goleste la fix cand se culca! de asta ma bucur tare mult... atat ce imi pare rau ca nu am fost pe faza sa ii iau vreo 2 randuri de tetine!

Cius esti gata? Ai facut pilaful? dar vezi ca trebuie fiert simplu fara alte legume sau delicaturi! Eventual putina sare! Eu il fac maine dimineata! Hai sa avem spor!

Lilisor ce faci sumpa nu mai intri deloc pe aici?!! ce mai face Bia? va pup

Noapte buna fetele! Nu stiu cand mai intru ... s-ar putea tot seara daca nu imi dau astia drumu la net pe retea!

Pupilai

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Alina,deoarece era f. aglomerat v-am asteptat "dupa coltz".Cand am vazut ca nu mai veniti,am plecat sus-sperand ca acolo este mai liber.Te-am sunat la un moment dat,dar se pare ca nu ai auzit soneria.
Ioana,sa-ti traiasca nepotica!
Eu am fost ieri la un botez la o grasunica frumushica.Dormea incontinuu,nu-mi venea sa cred; dupa cate imi amintesc,Sebi al meu era mai tot timpul treaz...cand as fi vrut si eu sa ma odihnesc.Doar afara dormea in timpul zilei...
Madisor,o sa ma uit si eu la poze.

Eu nu am reusit sa fac decat cateva poze la BabyExpo,daca lasam copilul putin din mana riscam sa strice ceva pe acolo sau sa se accidenteze.Alina, poate pui tu niste poze,noroc de sotul tau...

Iuliana
,eu tot am "strigat" pe aici! Doar cu Ioana ramasese ca ma intalnesc,celelalte fete au fost o surpriza placuta!

Madutza,ce mai face Ana?
Diana,mai aveti putin si plecati in concediu! Distractie placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Madisor,inca o data sunt impresionata de intelegerea intre copii; ai o familie frumoasa,sa-ti traiasca!
Alina,multumesc! Acum cred ca doar mie mi se pare ca am un copil neastamparat si mofturos

Cateva poze de la BabyExpo gasiti aici
aici

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am pus poze aici

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Alina,merci!Dragoste mare intre Inisa si Sebi!Speram noi la o fetitza cu ochi superbi, dar se pare ca avem concurenta serioasa (si cu ochi albastri la fel de frumosi ca ai domnisoarei)!Am si eu o rugaminte:poti sa-mi trimiti si mie prin email pozele in care aparem si noi (nu stiu cum este cu download-ul de pe site,ce rezolutie...)?Multumesc anticipat!Ai inceput dieta,cum merge?!?Se pare ca eu nu prea mai am vointa; as vrea sa slabesc si eu, macar vreo 2 kg in 2 saptamani- ca trebuie sa merg la o nunta pe 8 octombrie la un fost coleg de facultate (si as fi vrut sa arat bine...).Uff, mi-e asa greu; acum vreo 3 ani am tinut 2 saptamani de dieta-in prima saptamana am slabit 5 kg!!(in a doua nimic), dar respectam cu strictete reteta.Acum o incep, dupa 2 zile "calc stramb", renunt...

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetili.
Da a fost frumos la Baby Expo numai ca noi am stat mai putin ca tati avea ceva urgent.Am vazut si pui frumosi cu mamicile agitate.As fi vrut ca facem o poza toate mamicile si copilasi de mai iunie asa insirati.Da cand eram unele lipsea alta si tot asa pina nu am gasit toata gasca.
Eu i am luat pina la urma sacu de dormit doarme super bine in el si sunt foarte multumita.Am mai luat cereale din care papa Inisa.
Zapaceala si galagie mare pe acolo da copii s au distrat si dupa aia au obosit rauuuu.
Si ca nu se uite Inisa si Sebi am mers a seara la Alina(nally) cica intro fuga si am stat pina la 23.00.Am papacit placinte acolo fierbinti facuta de manutza lui Nally.
Inisa si Sebi in schimb s au lovuit la greu in fatza noastrasi nu pupat asa simpluuuu noooo derekt pi buze.
Am incheiat seara cu neste cantece de plans au fost si semne rosii si cucui ce sa mai tot tacamu.Si am plecat la casa noastra unde Inisa a picat direct in somn rupta.

Eu am inceput lupta again cu Inisa cu mancatu.Si cand ma gandesc ca luna asta a papat asa de bine da na nu a durat mult si o ia de capat cred ca vinovati sunt masele dinti canini ce o fi ,da io numai pot am nervi cat casa .Urasc dinti si maselele dupa ce i chinuie 2 ani sa iasa mai stau inca 4 in gura si cad dupa aia ,nu i corect

Pun si io pozele de baby expo care le am de la Nally

http://community.webshots.com/album/459860415vngvLX

http://community.webshots.com/album/391281238HnurRy/5

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Tare frumoase pozele si tare dragalasi copilasii nostri. Noi am inceput renovarea apartamentului si am dus-o pe Rebeca la mama. Si imi este tare dor de ea. O sa facem excursii dimineata si seara, pentru papa. Am avut si discutii cu mama, pentru ca ii da sa manance alergand dupa ea prin curte... Si o masa dureaza, in felul acesta, vreo ora si jumatate. Si naravul prost il capata repede...
Si tot azi ne-am improprietarit! Cu un teren! Sunt tare fericita!!!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la pitici!!!

Am ajuns si noi, parintii, din nou la frig ... brr! ... si murim deja de dorul lui Cris, care mai are parte de soare, nisip, voie buna :( Dar barem asa ii mai lungim putin vara, ca oricum n-am avut parte de prea multa ...

A fost super fetelor! O sa va si povestesc, cu poze binenteles, dar acum nu prea e timp. Doar atat, a fost o vacanta de vis ... cu peripetii, dar si asa super-faina. Doar n-am asteptat-o noi asa de mult de pomana, nu? ;) Vremea f. buna, marea curata si calda, papica super-delicioasa (am pus din pacate vreo 3 kile pe mine) si Spania ca intotdeauna o tara de vis! Ne venea sa nu mai plecam ... dar deh, ne astepta datoria ... grrr!

Pe aici ce mai e nou? Ce mai fac mamicile cu burticuta? Mona, Irinel, totul in ordine la voi sper! Avem "burticute" noi? Madutza, s-a prins? :) Nazdravanii mici sper ca-s toti sanatosi si voiosi! Am vazut ca voi, fetelor, ati fost vorbarete rau ... a fost vreme nasoala? ;) Nu stiu daca reusesc sa citesc ...

Va pupic cu mult dor!!! Acu' iar ma aveti pe cap!
Mi-a fost dor de voi! Va pupic dulce!!!! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madutza, acum am citit prin ce ati trecut. Saracuta viteaza mica! Pupici dulci sa-i treaca! Imi pare tare rau! Sper ca acum e mai bine! Multa sanatate voua doua!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput