Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

acris ce de dinti si masele are Amalia!!! noi ne chinuim de saptamani de zile sa ne iasa o maseluta. Ma bucur ca se simte mai bine mititica.
nally m-am uitat pe cartile-atlas si reteta ta e in mare parte corecta. Doar ca se mai adauga oua (vreo 4 - dar sotul meu nu foloseste) si smantana (crema de preferat) sau chiar lapte?!? (am vazut in alta carte). Se bat ouale, se amesteca cu smantana, parmezanul, piper si se amesteca cu pastele amestecate cu pancetta (cred ca e un fel de sunca presata specifica)- noi am pus sunca sau pastrama sau salam cu sunca.

Cele cu burtici (sau fara) sa nu se supere ca am mai vorbit si eu de . Credeti-ma ca si mie mie pofta mai ales ca nu am mancat azi decat o salata.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor. Multumesc de raspunsuri. Aseara am invelit-o pe Bia si a dormit asa pana pe la ora 1.00. Apoi s-a trezit si s-a foit pana a iesit de sub patura, cum o puneam pe ea incepea sa planga. Asa ca am dat drumul la centrala si am facut cald in casa ca sa nu inghete copilul.
Berta i-o am vazut pe aici la 5-600.000 lei vechi. Da stau sa ma mai gandesc daca sa ii iau sau nu. O sa incerc intai cu o patura cum ai zis tu.

Carmen poate medicul are dreptate. La noi se stie ca apa nu e tratata corespunzator si Giardia o pot lua chiar si din apa de la robinet, plus ca nu toata lumea respecta normele de igiena mai ales in zonele de unde provin legumele si fructele.

Madutza sanatate multa Anei.

Sa ma laud si eu cu Bia. E bea apa din sticla foarte bine, eu tin sticla, si din Biberon la care am pus un cioc, nu bea daca are tetina. Laptele tot din bibe dar cu tetina. Bea si cu cana dar trebuie sa o tin eu altfel se uda.
Am un vecin care tot face galagie de azi dim si mi-a speriat fata. Cum aude bormasina incepe sa planga si trebuie saq o iauIN BRATE. (aici era ea). Ma duc sa-l impusc.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi,

Va multumim pentru urarile de sanatate pe care ni le-ati transmis si vrem sa le intoarcem si noi copilasilor bolnaviori!

Sa incep cu inceputul...Am plecat joi seara spre Bucuresti sa petrecem cateva zile cu nasii nostri si sa mergem sambata la homeopatul mult-asteptat. Toata noaptea Ana a cam tusit si dimineatza mi s-a parut ca arde..si ardea rau: 39.5. Nu imi venea sa cred!!! Iar?! Ce sa facem? Nasa noastra are un medic pediatru foarte bun (profesor. dr. bla bla bla Gherghina, cu multe titluri in fatza) in IOMC si ne-am dus acolo. Ne-a primit foarte bine, si noi fiind darnici de fel...Nu a auzit mare lucru cand a ascultat-o. Alte simptome de raceala nu avea, m-a trimis cu ea la radiografie si analize. La radiografie i-a iesit pneumonie interstitiala si timus foarte mare. Ne-a internat si ne-a administrat 7 zile tratament cu antibiotice intravenos. Mi-a facut febra mare 3 zile, dupa care toata sectia era a ei...era foarte vesela. La analize a iesit infectie: CRP si VSH foarte mari si o mare anemie. Erau contrariati dr. de starea ei buna si de analizele care o aratu destul de bolnava, dar asa e fetita mea viteaza si vesela. Acum tb sa ii mai fac o ecografie la inimioara, sa fim siguri ca este timusul marit si nu inima, dar 2 profesori au fost de parere ca este timusul. Faptul ca timusul este marit inseamna ca are rezistenta mica la boli. Ceea ce stiam deja..Profesorul fiind imunolog, i-am cerut sa ii faca ceva tratamente de imunostimulare si mi-a spus ca nu este bine pana in 2 ani, ca pot avea efecte secundare nedorite. Mi-a mai spus ca asa este o tipologie de copii care incep cu raceli de mici si o duc pana pe la anii scolii. Putem sa ii ajutam putin, dar nimic nu face minuni, nici medicina alopata nici naturista. Cam asta imi spuneau si dr. in Ploiesti. Nu am renuntat insa la ideea cu homeopatul. Acum am un pic emotii ca este f. frig si nu a fost caldura in spital si mi-e frica sa nu raceasca iar. Deja incepuse sa stranute joi si aveam amandoua rosu in gat. I-am dat nurofen si am luat si eu cate ceva, sper sa treaca. Avand in vedere ca era deja sub tratament cu antibiotic, poate scapat de data asta...macar 2-3 saptamani...

V-am dat raportul, nu am timp si putere acum sa va citesc si sa va scriu altele. Nu cred ca mai e cazul sa va povestesc de alte lucruri urate din spital...

Va pup si va doresc: WEEK-END PLACUT!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

madutza ma bucur mult ca ati scapat si sper ca Ana sa nu mai fie bolnavioara, sa ne vedem si noi intr-o zi cu soare.
din partea mea si a lui Andrei

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetile...ca tare nu v-am vazut de muuult!
Bertha,multumim mami, ca te-ai gandit la noi...da' sa nu crezi care cumva ca v-am uitat...pai cum sa uiti O FRUMUSETE RARA?...care se joaca ,da sa vorbeasca si...cere tzitzi(hihihi)...pupa scumpul mic!

Nally,pai bine ma mama,ce ne-am inteles? ca dupa 19-20 sept...o dam pe Oshawa...si tie ti-e o foame de lup?...hai...baga pana luni tot ce poti,ca eu luni ma apuc,da' vreau cu tineeee...Ce bine,ca e bine Sebi...sper sa fie si cu tatal tau la fel...ca daca suntem sanatosi,le ducem pe toate...

Nicoleta,super ca a venit Bia scumpa acasa...da' e cam nasol cu serviciul...sa ti se strice computerul,taman cand ai mai multa treaba...eu iti doresc sa se repare repede si sa-ti termini revista "unu-doi".O pup pe Bia mica de un milion de ori!

Bravo Mammy,tine tare! hai ca fiecare kil dat jos te face sa te simti super...chiar daca acum chioraie o tzara matzele...rezista Mammy ca vin si eu dupa tine acusica!...si pupa pe Andrei nazdravanul-catarator!

Alus,ce sa-ti fac scumpa daca ai asa o frumoasa? de-abia a inceput circul cu baietii...sa vezi ce o sa stea la coada mai incolo...asculta aici,ca stiu...am fata mare...si ce de munca de lamurire duc cu ea...numa' eu stiu...pupici Juliei-frumoase!

Pentru toate fetele cu copilasii bolnaviori: tineti tare fetelor si pupici mult la puiutii dulci sa se faca repede bine! ca tare rau e cand puiul iubit sufera...numai o mama stie...

A venit Lauraa in Sibiu si mi-a dat telefon taman cand eram la scoala...a sunat si pe mobil,dar din cauza ca telefonul fix de pe care a sunat nu este pe centrala digitala, nu am vazut tot numarul sa o pot suna inapoi...Ooof, Lauraa,poate intri pe aici si vezi mesajul meu...mai incearca...ar fi tare fain sa ne vedem cu copilasii...

Cat despre baut, Victor e innebunit dupa pahare si cani...cand le vede,se arunca dupa ele...noi le-am tot ferit de el,crezand ca nu e cazul inca sa-i dam de baut din cana...pana cand a prins una cu ceva in ea si ne-a uimit pe toti: a baut fara sa verse pe el...da' cu paiul inca nu am incercat
Iar despre invelit...ooof...voi ati vazut copil sa stea invelit? noi am fixat termostatul pe 24 grade ( nu aruncati cu rosii...stiu ca e mult,da' sotul meu e un friguros)...asa ca Victor poate dormi doar in pijamalutza...nu suporta nimic deasupra lui,desi am incercat in timp ce dormea...instantaneu da jos de pe el...
Dinti,avem 7- 4 jos si 3 sus...iar masele...nema!...suntem veseli,sanatosi si cuminti (cred ca e meritul lui Tati ,ca el sta cu Victor cat sunt eu la servici,iar tati este cel mai calm om de pe planeta...si asta se vede si la Victor)...hai ca pun 2 poze recente,facute saptamana trecuta in holul de asteptare la doctor,inainte de vaccin ROR...n-a bazait prea mult,dupa...

Fetele, in timpul saptamanii,habar n-am cum trece timpul...sunt atat de ocupata cu scoala (nu cu eprubete,Bertha),am de facut tot felul de hartoage,planificari,programe,plus ca trebuie sa predau si o materie de care habar n-am,ca sa-mi completez norma...asa ca ma pregatesc inainte de fiecare ora...invat lectia...ooof( e vorba de economie)...aaa,si mai fac si orarul...la noi se face saptamanal,un orar...oare v-am spus ca predau la Liceul Waldorf?

Pupici la fetele cu burtici! si nu numai...toate imi sunteti dragi si imi cer scuze ca nu pot sa scriu la toate in parte...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Madutza multa sanatate Anei, bine ca si-a revenit. Si iti tinem pumnii sa nu mai raceasca.

Cius sprer sa se revolve de data asta, ca am mai fost la services cu calculatorul asta vara si cu aceeasi problema pe care nu au rezolvat-o. I-am venit de hac eu si un coleg. Daca nu mi-l puns pe sefu'n cap, desi eu n-am nici o vina.
Si nu-ti face probleme cu caldura ca si eu sunt friguroasa si eu am facut cald in casa, tot 24 de grade.

Alus Pai daca ai fata frumosa de cad baietii pe spate ce sa-i faci? Angajezi garda de corp. fetita frumusica.

Fetelor v-am spus ca mi-a speriat un vecin fata de dimnineata cu bromasina. E a tinut-o asa toata ziua de tresare bietul copil si daca vorbesc eu mai tare putin. Plus ca plange si in somn.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
astazi vom fi plecati din Bucuresti,asa ca m-am gandit sa va scriu acum un mesaj
Am fost ieri la BabyExpo, ne-am intalnit cu mai multe mamici si cu mai multi pitici din grupa noastra decat am crezut initial: Alina+Seby,Ioana+Rebeca,Laureta+Inisa,Maria+Alex.Aglomeratie mare,spatiu mic, copiii (mai ales al meu) stresati de aglomeratie.Din pacate nu am putut sta prea mult de vorba,dar imi pare bine ca v-am vazut si asa.
Am si cumparat cateva ceva,preturi ca in magazine-daca nu si mai mari, unele lucruri folositoare, altele nu. Poate o sa radeti,dar cred ca m-am uitat mai mult dupa lucruri pt. viitorul bebe (in special la carucioare). Ca tot ati vorbit de saci de dormit,i-am cumparat si eu unul.A mai marait Sebastian asta-noapte, cred ca nu avea prea mult loc de intors, dar cred ca am facut bine ca l-am cumparat.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ioana, ai o fetitza cumintica si frumoasa; felicitari pentru ca inca ii mai dai laptic de la tine!Tu arati f. bine, nu cred ca trebuie sa mai slabesti (cum parca spuneai la un moment dat).
Nally si Laureta,sa va traisca micutzii cu ochi albastri superbi; Nally,trebuie sa-i cumperi masina baiatului, am vazut ca deja plecase "in prospectarea pietei"; imi place ca esti f. vesela si deschisa!
Alex al Mariei era cam obosit, facuse multe cumparaturi si se odihnea in brate la tati..
Si acum despre al meu copil:am ajuns acolo,l-am dus la spatiul de joaca care era ful de copii,in general mai mari.Nu prea avea loc la jucarii,asa ca l-am luat de acolo.Din acel moment nu m-am mai inteles cu el,a devenit marait,irascibil,mofturos; ""m-a rupt"" cat am stat acolo

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata! Asa este, Cami, din pacate nu a fost timp pentru povestit. Mi-ar placea tare mult sa ne intalnim intr-un parc, fara alte griji decat povestit si stat cu copilasii... Trebuie sa ne facem timp intr-o zi... Oricum, mi-a parut bine sa va cunosc "fata in fata" ca sa zic asa.
Rebecutza a adormit aseara pe la 07.40 si s-a mai trezit la 8.30 dimineata. Insa nu a adormit deloc la pranz ieri...
Zilele astea trebuie sa va arat niste poze cu cea mai frumoasa nepotica din lume, fetita fratelui meu. Mi-e tare draga, mititica. Si este frumoasa foc!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici si pitici!
Pai bine mai fetelor voi puneti de intalnire la expozitie si mie nu imi spuneti nimic?Eu cand am intrebat daca vine cineva nu s-a aratat nimeni interesat(sau nu am citit eu atent...)Sa stiti ca am vizitat si noi expozitia dar cu o zi inaitea voastra.Imi pare rau ca nu ne-am intalnit,dar data viitoare sa stiti ca nu va mai iert !!!
Noi sa stiti ca suntem tot muciosi si mofturosi la mancare.
Madutza,sanatate multa puiului,ca de altfel pt toti puiutii!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput