Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
Nally spune:
Irinel iote reteta:
400 g de paste spiralate (sau ce forma iti place tie
)
200 g cascaval ras
1 cutie de carne de vita sau porc (dupa preferinte) la conserva
delicat dupa gust
3 linguri ulei
Se fierb pastele se strecoara, intr-o cratita pui uleiul un pic la incins adaugi pastele cascavalul si carnea din conserva (maruntita bine) amesteci continuu dar si usor in acelasi timp (sa nu se farame de tot pastele) pana se topeste cascavalul. Adaugi putin delicat dupa gust si pui in farfurie!
Gata! Pofta buna! 
Deja am apa in gura! Maine fac si eu!![]()
Revin mai tarziu un pic! Acum am teroristu pe cap! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
anacami spune:
Irinel, lui Sebastian daca ii dau sa bea dintr-o cana obisnuita mai mult baga limba in ea, decat sa bea macar cate o picatura normal.La fel si din sticla.Avem un vecin, mai mic cu o luna, care bea "ca un om mare"din cana sau sticla.Ce-i drept, nu cred ca a baut din canuta anti-scurgere sau "änti-frectie" (cum zice sora-mea) vreodata (nici din biberon, ca pana acum vreo luna a papat tzitzi).Asa ca,cred ca depinde de obisnuinta si de "antrenament"". Cred ca sunt capabili de mai multe lucruri decat ne imaginam noi (ei,nici chiar sa piloteze un avion
)!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
mammy2706 spune:
nally, carbonara sunt preferatele mele!!! Asadar unde e smantana???sunca??? sau poate nu sunt carbonara (scuze).
Mi-a facut sotul cand a fost in CO si am mai tras cu ochiul; si oricum a adus din Anglia o gramada de carti cu retete din Mexic, Franta, Spania, de paste (vreo 3-4 carti), vegetariene, sushi etc. (cred ca au 10kg fara exagerare) Pacat ca sunt in engleza dar sunt super ilustrate (sunt gen atlas) asa ca ma pot delecta cu pozele si inghiti in sec![]()
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
Nally spune:
Mammy draga mea scumpa asta e reteta pe care o stiu eu si care e si foarte raida! Dar nu cred ca e greu sa mai adaugi si niscai sunca presata si smantana la ele!
Nu stiu de ce sa zic altfel! Sau se inlocuieste carnea din conserva cu sunca?! Chiar nu am idee! Daca afli de la sotior reteta cu sunca si smantana da si la mine ca sunt amatoare sa o incerc!
Camelia lasa ca isi da el Sebi drumu si la beut din cana sau pahar singur singurel! La noi a fost din partea mandrului meu initiativa de a bea! tocmai azi ce mi-a luat un pahar de must de pe masa si a baut ca un om mare fara sa il verse tot peste el!
cand l-am vazut eu ducea la gura si simteam ca nu mai ajung la el sa ii tin paharul sa nu verse mustul pe covor! Dar nu a fost nevoie ca pana sa ajung el imi intindea paharul si mie sa beau facand ca betivii aaaaaa!
asa ca nu grabi puiul ca o sa va surprinda el cat de curand daca va vede mai ales pe voi cum betiin fata lui din pahar!
Sebi e la capitolul imitatie acum... imita toate sunetele pe care le scoatem face ce facem si noi rade cum radem noi pitzigaie glasul e o coma cu el 
Va pupic ma duc sa fac un pic de ordine in bucatarie si sa bag o masinala spalat! Le intind maine dimineata rufele...
Poate ajungem si noi maine la expo! Nu stim sigur! Pupici! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
bertha spune:
Fetele, salutare!
La noi nimic nou, tot in casa stam mai mult si ne plictisimmmmmmmm!
Mi s-a taiat si de net, si de tv, unica mea fantezie ar fi sa stau sub plapuma cu o farfurie mare de seminte si o carte si sa nu vad/aud nimic macar vreo 3 ore! Da' ti-ai gasit! Am aici un prieten (mai degraba
) care ma toaca marunt toata ziulica!
Mai nou facem disco non-stop,
am epuizat lada cu jucarii, am bagat/scos toate dopurile din casa intr-un bidon de apa, am povestit din scoarta-n scoarta toate pliantele Metro etc. Cam asa ne omoram timpul, asteptand primavara ![]()
Nicoleta, vai, cat vorbeste Bianca, felicitari!
Noi suntem muuuult mai "subtirei" la capitolul asta. Sa stii ca nici Darius nu doarme acoperit. Iarna trecuta a avut un sac in care a dormit f bine, da' era mai mic, prin februarie n-a mai vrut sa stea in el, adica se foia rau, plangea si se linistea numai cand il scoteam. De-aia ma gandesc ca anu' asta o sa fie mai greu. Eu m-am gandit sa-i improvizez unul dintr-o paturica de-a lui, nu-i mare lucru, 3-4 nasturi pe burtica si 2 la manute, sa vad daca ar sta, sa nu dau banii degeaba pe el (ala de asta-iarna nu-i mai e bun). Cam cat o costa unul nou? Ca anul trecut am dat 500.000 pe ala si era mai mic.
Mammy, spor la constructii, lasa ca recuperezi tu cand termini cu santierul!
Laureta, ce ma bucur sa aflu ca nu-i nimic ingrijorator! Acu' liber la bautura

si cafea!

Alus, stii ce faci cand o creste Julia? Cumperi un caine ffff rau s-o pazeasca pe frumoasa de baieteii care vor da tarcoale! Si tati sa-si ia un pistol, nu pe bune, ca nu trebuie sa-i omoare, doar sa-i sperie putin! 

Nally, daca mai vii cu retete de-astea delicioase
scot
! Ce, ai vazut ca am mai dat jos si vrei s-o iau de la capat?! Voi stiti ca eu nu pot sa tin nici o ora regim! 
Glumeam, o sa incerc si eu sigur. Da' crezi ca daca as pune alta carne ar fi la fel de bune? Ca dupa aia din conserva nu se prea omoara sotul. 
Cius, pe unde ai disparut? Mai lasa eprubetele si reactiile alea si mai zi-ne despre voi! 
Sper ca n-am uitat prea multa lume, ca mereu vad ca am mai omis dupa ce trimit si mi-e lene sa incep iar.
Pupici! 
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
pd spune:
Hai sa ma laud si eu un pic Cristina, ea invatat sa bea cu paiul cand am fost in vacanta in Antalya pentru ca a vazut-o pe vara-sa, care e mai mare cu 1 an. Tot de la ea a invatat mai multe cuvinte. Cu canuta cu cioc bea demult, nici nu mai stiu de cand, dar din cana normala nu prea reuseste, mai mult isi pune pe ea.
Am fost la Baby expo si n-am fost prea incantata fata de editiile precedente. Hainele mi s-au parut majoritatea cam scumpe, jucariile la fel. Totusi i-am cumparat cate ceva. Cristina a fost cea mai fericita pentru ca am lasat-o sa se joace in spatiul de joaca Chicco. Nici nu mai vroia sa plece de acolo.
Madutza, sanatate multa Anei.
Alina, sanatate multa Alexandrei.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya
DianaR spune:
Salutare, salutare!
Madutza, multa sanatate anucai! Dragta de ea, cat e de sensibila!
Bertha, inca nu l-am intarcat, dar nu cred sa mai rezist mult, zilele astea s-a trezit f. des noaptea si m-a terminat, si a inceput sa bea si un pic de lapte cu biberonul, sper in vreo 2 luni usor, usor sa-l intarc.
Nally, ce bine ca s-a rezolvat frumos cu putzica lui Sebi! Ei dar cu ce mancaruri vii tu pe aici! Mey nu ti-ar fi rusine? Dar de slabit cum mai slabim?
Fain de voi ca va intalniti la Baby expo, daca era wk urmator am fi putut si noi veni ca vom fi in Bucuresti inainte de marea plecare...
Irinel, cand veniti in tara? O vizita pe la Arad nu-ti surade
?
Laureta, bine ca e bine... ![]()
Mamy, ioi ca si Vladut ma exaspereaza cu cataratul! Goleste sertarele si se urca in ele, se catara pe cutia de jucarii, manerul de la canapea, tabureti, ma termina!
Vad ca se da raportul fiecare cum bea. Vladut bea sucul cu canuta cu cioc, dar stie sa traga si din pai, apa si lapte cu bibi. Direct din cana bea el ceva dar se uda ingrazitor, deci mai astept.
A intrebat careva de sac de dormit. Eu folosesc ptr. Vladut de la 3 luni, si zic ca e super. Cand e la spalat, noaptea e clar un chin ptr. ca se dezveleste instant. I-am luat unul nou chiar luni, a costat 350000. Rezonabil, zic eu.
Pupici la mamici, pitici si burtici! 
Diana & Vladut
(16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas
nou-noute
Maramures
DianaR spune:
Oh, era sa uit... Alina, multa sanatate Alexandrei!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas
nou-noute
Maramures
Carmenbr spune:
Iaca ca m-am intors cu vesti,
Ca doar na, nu puteam doar sa pun intrebari si sa dispar.
Irinel, tot ce tu ai scris ca e optional in Canada, aici e obligatoriu. Asa ca m-am linistit, i le-am facut pe toate vaccinurile la bietul copil. Dar mai bine intepat acum, decat bolnav mai tarziu. Pupici multi la Danut, tie si la burticuta si multumesc mult de ajutor
.
Nally, mama tu ma bagi in pacat cu retetele tale. Multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt gravida, ca as mi-e o pofta de niste zacusca si niste pepenas murat...
Am copiat reteta de carbonara si sper sa o incerc in week-end, ca nu se stie nimic sigur cu energizer bunny al meu. Pupici multi de la noi tie si lui Sebisor.
Alus, mama pazea cu amorasii aia, ca fura fata. Pune
pe ei. Pupici si voua, mai ales la blondina frumusica.
Pe taote celelalte va pupacim mult si noi si promitem sa mai intram sa mai scriem.

Cateva vesti si despre noi, azi am fost la doctor so avem 81 cm, 12 kg si maine mergem sa facem analize la sange sa vedem daca e ceva cu giardia aia sau nu. Doctorul ne-a asigurat ca aici nu se face Giardia, de ce nu stiu...el zice ca apa e perfect controlata si nici un copil de aici din zona noastra nu face giardia, nu au nici macar un caz...dar eu nu ma las convinsa asa usor. Sa vedem intai rezultatele. Saracul Ericutzul meu, azi a fost intepat pt alte vaccinuri, 2 injectii, dar 3 vaccinuri. Maine ne ia sange...offf, vai de sufletelul lui. Dar las ca pupa mami si trece.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
acris spune:
Buna fete dragi!
Scuze ca n-am mai intrat, dar de joi sunt in concediu.
Azi am venit o fuga la servici sa predau o situatie pt. luni asa ca profit sa va scriu.
Dupa cum stiti, Amalia era la mama....si au venit inundatiile...nu-i prea grav acolo la ai mei, dar ca sa-mi stiu copilu' in siguranta al luat-o acasa. Si astfel a trebuit sa-mi iau concediu ca alta salvare nu era.
Amy incepe usor sa se refaca, a inceput sa ia in greutate, mananca de sparge, dar din pacate cum mananca cum face kk. Ii dau si Ecoflorina pt. refacerea florei intestinale si Debridat pt. reglarea tranzitului intestinal. Dar bine ca numai face diaree ca ne disperase.
In rest, e super cuminte (sa n-o deochi), intelegatoare. Isi face de joaca singura prin casa, doarme super.
Are iar explozie de masele si dinti. Avem 6 masele, 8 dinti si acum se pare ca ii dau caninii.
Si ea este in perioada cand imita tot ce facem noi si ce-mi place cel mai mult este ca incearca sa reproduca cuvintele spuse de noi.
Am citit de Ana a Madutzei. Of, Doamne. Bietul copil ! Sanatate multa Anucai si putere multa Madutza!
In rest va pupic pe toate dulce-dulce !!!!
Sa auzim de bine!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia