Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Bebe Beca spune:
Dragele mele, dar o burtica foarte umflata ce inseamna? Pe langa cearcane si frecat nasuc?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Nally spune:
Buna fetele! 
Nu sunt mey suparata cum s-a inteles! Camelia
... am avut o stare mai idioata si se are ca am folosit un ton neadecvat pentru care imi cer scuze! 
Am vorbit cu Madutza azi dupa-amiaza la telefon si am aflat cu tristete ca e internata cu Ana in spital ... se pare ca avea sau are inca (nu am inteles foarte bine...) pneumonie! Maine s-ar putea sa le dea drumu acasa! Mada e super stresata saraca si abia asteapta sa ajunga acasa dar se pare ca Ana i-a stranutat toata ziua de azi de la frigul din spital si ii era teama ca Ana sa nu dea intr-o raceala mai grava! Mai ales cum e printesa asa de sensibila la ele!
Offf... Mai multe amanunte o sa scrie Mada cand v-a putea intra pe net!
Madalina numai sanatate va doresc si sa ajungeti cu bine acasica la voi!
Putica lui Sebi e mai bine acum dupa cum a ghicit dr noastra a fost o infectie mica care s-a tratat cu Nurofen tampoane cu rivanol noaptea in scutec peste putica curatata bine dupa baie si bai locale cu tantum verde... dar o sa mergem saptamana viitoare la un control sa vedem daca mai e nevoie de ceva pe acolo!
Cristina tu tii cura de 3-3-3 ? Si ai inceput cu legumele? Stiu ca se incepe cu carnita legume si lactate! Nu te prosti iubita sa tii foarte drastic de la inceput! Ca dai in alte alea! Eu acum de exemplu sunt intr-o stare mai idioata si as manca non-stop! Imi vine sa plang cand ma vad cum balotez in mine si nu ma pot abtine! Incerc sa nu depasesc masura in cantitati dar oricum... 
Irinel ai dreptate cu nivelul glicemiei dar nu e f mare nici 145 (iar asta a fost valoarea maxima care i-a iesit pana acum!)... asa a avut-o ultima data cand a venit la control in Bucuresti si l-au dat afara efectiv din cabinet ca el nu e bolnav de diabet si nu are ce cauta la ei!!!!

Saracu de atunci e mai debusolat ca niciodata! El tine regim de 2 ani de zile arata foarte bine numai ca nu il slabeste amorteala din picioare care cateodata il tine efectiv la pat ca ii e frica sa calce pe ele!
Sebi m-a alergat pana la 12 prin casa de ziceam ca il iau si il trantesc in pat sa se culce! Mai cu cat se mareste are o personalitate de ma sleieste de puteri efectiv! Daca nu e ca el e jale mare de tot! ma stie tot blocul! Nici nu mai stiu cum sa procedez cu el!
Sper ca asta sa fie doar o perioada care v-a trece fff repede!![]()
La mine iar a picat netul asa ca am intrat un pic pe dial-up ... imi vine sa il strang de gat pe administratorul de retea!
cum ploua mai tare sau bate vantul cat sa miste o frunza pica netul!![]()
Va pupic dulce in parte 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
anacami spune:
Buna,
se pare ca noi mergem pe drumul cel bun in privinta somnului: aseara s-a culcat la 10:30 fata de serile trecute cand se culca spre 12:00, si asta mai mult fortat!)
Ioana,poate este vorba tot despre aceeasi problema, ca doar parazitii astia stau in intestine,nu?
Irinel, sarcina usoara; sa treci cat mai repede peste neplacerile de inceput!
Madutza,multa sanatate Anei!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
alus spune:
Buna fetelor 
Alina- sanatate lui Alexandra si 
Monet -cum putem sa te uitam pe tine si burtica ta, ma gandesc des la toate mamicile de pe forum chiar daca nu scriu nimic 

Irinel- nu stiu ce inseamna sarcina grea, dar iti doresc o sarcina cat mai usoara in continuare 
Rad ce mai stiti de DanaA si Stefan?
Nally- pe mine nu ma deranjeasa si sunt sigura ca pe nici una dintre noi nu deranjeaza, fii linistita. Cred ca nu este important daca il deschizi ca Nelly sau mamica de mai.
La noi nimic mai nou, Julka a inceput sa-si cam arate mofturile, acum doarme odata pe zi timp de 3 ore, atunci pot face si eu cate ceva. Cred ca bb vostri o fac de mult, dar pot sa ma falesc ca de ieri Julia bea din pai. Nu stiu de ce tot timpu credeam ca este prea mica ca sa bea din pai. Acum chiar ne pregatim sa iesim la o mica plimbare, apoi dupa ea se duce la somn, ca dupa acea dupa amiaza din nou sa iesim la o mica plimbare, trebuie pana inca vremea ne da voie.
Va pup fetelor, ca a inceput sa dea niste concerte 
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
mammy2706 spune:
nally, cred ca e perioada de fitze la puii nostri. Am momente cand imi vine sa-l arunc pe fereastra pe Andrei. Cum ii interzic ceva ori face imediat altceva la fel de interzis ori se miorlaie. A inceput sa se urce pe si in orice: de la mici masinute sau tuburi de crema la cutii sau mingii. Se urca in sertare sau pe scaune. E obositor!!!!
In legatura cu dieta, mie nu-mi plac nici lactatele (in afara de branza - dar sa aiba ceva sare) nici carnea, nici fructele. Dar dintre toate mi-a fost mai usor sa suport fructele. Nu stiu ce o sa fac in zilele de lactate sau de carne; deocamdata ma bucur ca am slabit aproape 2 kg si s-a mai tras ceva din burtica.
Imi pare foarte rau sa aud de Madutza, de cand ne chinuim sa ne vedem...dar mereu se intampla ceva.
alus noi nu bem mama cu paiul; am avut o tentativa dar Andrei sufla in el. Iar canuta o tine cu dintii. Prefera sa bage degetelele in pahar si sa bea - fie si apa cu lamaie (pe care o beau eu)
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
anacami spune:
Sebastian bea din canuta cu cioc de pe la cateva luni; trage din ea pentru ca altfel nu curge apa.Pe la 1 an l-am trecut la canuta cu pai (desi pe ea scrie ca este rec. de pe la 1,1/2 ani):
http://www.avent.com/uk/en/toddlerfeeding_magic_sportster.php
Bea foarte bine si din pai normal,cred ca le trebuie doar putin "antrenament".
Le aratati voi cum se face si o sa vedeti ca va vor imita imediat ![]()
Partea proasta este ca nu stie sa bea din canuta normala, asa cum am auzit ca fac alti copilasi de varsta lui...Ei, are el timp sa invete; la fel ca si cei care nu beau inca cu paiul ![]()
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
anacami spune:
Noi vom merge maine la BabyExpo, daca nu intervine nici un caz de forta majora; vom fi acolo de pe la 11-12.Cred ca o sa "haladuim" mai mult timp, macar sa-i consum energia lui Sebi prin locurile de joaca de acolo.Se pare ca o sa ne intalnim si cu Ioana si Rebeca, daca mai vine cineva poate imi spune si mie pana atunci (eventual sa-mi dea un pm cu nr. de telefon).Mi-ar place sa va vad!
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
laureta spune:
Fetili m am linistit nu am nici un pitic pe creier
.Am ajuns in sfarsiiiiiiit la neurolog la Bagdasar un doctor foarte bun neurochirurg ma controlit ma invartit hmmmm hmmmm hmmmm,inima mea zbura de frica si ...ma trimis la tomograf.Acolo alte emotii si frisoane.Pina la urma nu e nemek la cap nici o bubitza in schimb sunt deshidratata la maxim
(erau 2 pete mici pe tomografie) tensiune foarte mica si circulatie nasoala deci nu se iriga creirul cu sange.
Deci ma asteapta neste cafele vinuri ( ma apuc de vicii
).Mult sport si mai ales muuuult somn
.
Urmeaza sa fac si radiografia sa vad si coloana asa pentru linistea mea.Fetele nu va spun ce piatra mi am luat de pe inima si cate ganduri negre mi am facut zilele astea.Inca mai am obrazu amortit da ce conteaza bine ca nu e nimic rau.
Am un medicament pentru circulatie si vitamina B1 cat cuprinde.
Pupic la copilasi bolnaviori
.Inisa a facut un pic de febra la fix dupa o saptamana dupa vaccin dar numai o noapte acum e bine.
I am dat preventiv pentru raceli Oscillococcinum o doza si urmeaza sa i mai dau una saptamana viitoare.
Vreau si eu la Baby Expo dar inca nu stiu cand/daca ajungem depinde de programu lui tati.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Poze
alus spune:
Fetelor am intrat sa va povestesc ceva ce i sa intamplat lui Julia astazi. Saracuta nu stia ce se intampla. Dimineata cand am fost la plimbare, am fost putin la nisipar, acolo vin multi copii cunoscuti, a venit si un baietel cu care se joaca foarte frumos, La un moment dat acel baietel a vrut sa o pupe
cred dar in loc de asta a aterizat pe ea,
amandoi au inceput sa planga,
nu stiau ce se intampla. Dac acum a venit amorul
la ea ce va fii in viitor?
Ups sa trezit va pup
pe toate
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
Irinel spune:
Mai fetelor ma bag si eu in taina un pic ca nu se poate.
Nally sa ne mai spui ce face tatal tau. Si trebuie musai sa imi dai reteta de spaghete carbonara ca e moarte daca nu. Ete mi s-a pus pata si mi-aduc aminte ca tu ai facut asa ceva si ai corupt multe fete cand eram gravidute sau dupa, nici nu mai stiu. Si profit de faptul ca sotul a facut-o atunci ca sa il las si acum sa o prepare pentru graviduta :-))
Alina sanatate multa Alexandrei, offf ce rau e cand sunt bonaviori. Lasa ca se face ea bine repede.
Madutza sanatate Anucai. Doamne, iar bolnavioara saracuta. Si tocmai cand voiai sa te duci la homeopat. Pupici dulci.
Laureta ma bucur mult-mult ca esti bine (ma rog, nu chiar,da nu e nici ceva grav, nerecuperabil, de-asta ma bucur).
Alus si Danut bea cu paiul de ceva timp si m-a mirat ca credeam ca n-o sa stie. Da a vazut copilasi mai mari band cu paiul si fost musai sa bea si el. Si din cana cu cioc bea de pe la 11 luni cred. Multumesc de urare, sper sa scap de greturi repede ca in rest nu prea imi fac griji (Doamne ajuta sa fie bine!)
Anacami, al meu stie sa bea din cana da tot curge pe el, trebuie sa am grija. Ce intelegi tu prin a sti sa bea din cana? Ca idee doar, sau sa bea frumos? Ca e cam devreme cred, n-au inca atata siguranta pe manute... Mersi de urare.
Irinusha cand se intoarce din concediu?
Pupici la mamici cu pitici.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 9+ saptamani