Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici si puiuti!
Sanatate multa de tot pt toti piticii bolnaviori si parintilor putere sa poata face fata!
Nici nu am citit capitolul asta,dar am vrut sa apuc sa scriu si eu ceva.Rares este mucos si de 3 zile stam in casa si are energie cat 10 la un loc.Nu mai pot sa fac nimic ,ce sa mai spun de calculator nici nu ma lasa sa ma apropii ca este calare pe tastatura si incepe sa butoneze intr-o veselie.
Nally,vad ca tu ai deschis subiect nou,inseamna ca ai venit acasa,ce face Sebi?
Fetelor vine careva maine la expozitie?Stiu ca este urat afara,dar poate se incumeta careva.Noi poate ajungem,sa vedem cum se simte micul mucos maine.
Va pup dulce!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, iar doarme Darius ca ursu-n barlog! Azi-noapte a dormit 13 ore, Doamne, nu-mi vine sa cred, mai ca m-as ingrijora! Acum doarme iar de aproape 1 ora.

Nally, mersi ca m-ai scos din ceata, inca ma mir, ca pe la noi nu se face asa ceva. Da' suna bine! cand am citit prima data, aveam alta pb: de care pepeni? ca la noi la aia verzi se zice lubenita (bine si pepene verde). Da' m-am lamurit pan'la urma!

Diana, inca il alaptez. Soacra-mea a venit de la munte, da' si-a amintit ca n-a facut zacusca si s-a dus la tara s-o faca. Incercam de luni, daca n-o mai fi uitat si de alte conserve! La voi care mai e situatia? Sper ca nu l-ai intarcat fara sa ne anunti!

Carmen, nu i-am facut nici un alt vaccin in afara celor obligatorii.

Monet, lasa copilu' acolo, nu-i da idei! Are ea timp sa-si arate mutrita!

Alina , sanatate micutei, sa dea Dumnezeu sa se sfarseasca si necazurile voastre!

Nicoleta din nou!

V-am pupat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BebeBeca, cum se numeste standul? Cred ca am vazut-o pe Rebeca, la editie trecuta, la un stand langa standul Lamaze (la care era Oana_mm).Imi dai si mie, te rog,nr. tau de mobil? pe la ce ora crezi ca puteti veni?
Carmen, pana acum noi i-am facut din cele optionale Havrix (anti-hepatitaA) si Varilrix (varicela); va mai trebui sa-i faca o doza de Havrix peste cateva luni (la 6 luni de la prima doza).Unii doctori recomanda aceste vaccinuri la intrarea in comunitate (cresa,gradinita,etc..).
Cred ca ii va mai face unul peste vreo luna, am numele lui scris pe o fisa acasa
Alina, multa sanatate puiutei!
Nally, esti o harnicutza fara pereche.Dupa ce ca ai venit obosita de la Buzau, te-ai mai invrednicit sa deshizi si un nou capitol...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Haideti mey nu ma mai luati in bombeu ca am deschis un capitol nou! Mi-a fost lene sa ma loghez cu nickul de mamica de mai! Si intamplator aveam timp liber atunci! Poate oricine sa deschida capitol nou cand se ajunge la pagina 10 si sunt 5-6 mesaje deja scrise pe ea! Consider ca nu mai sunt asa multe modificari de facut la listuta si de aceea nu m-am obosit prea tare cu celalalt nick! daca va deranjeaza asa tare data viitoare cand se v-a intampla sa mai am timp sa deschid am sa fac un efort si voi deschide cu mamica de mai! Dar v-am spus ca oricine poate deschide si cu nick-ul ei de acum capitol nou!

Maine ma duc la tata la spital sa vorbesc si cu dr daca il gasesc pe acolo! Iar sambata il am pe tata acasa ... ca "fuge" pentru uwe din spital ... luni aflam rezultatele la analize ... sper sa nu fie ceva grav! Pe el il dor picoarele f tare... are momente cand nu poate calca pe talpa! I s-a umflat ca niste pernite chiar sub degetele de la picioare si ii amortesc picioarele de nu le mai simte! Sper sa fie bine! noi avem cazuri de diabet in familie si tare im ie firca sa nu se fi transmis ereditar si la tatal meu! Lui i-au zis la Buzau ca r avea neuropatie diabetica - desi glicemia si-o masoara mereu si nu a sarit peste 145! Dar el e foarte speriat de aceasta boala si dupa cate am citit si eu pe net are si de ce! Sper sa nu fie asa!

Hai ca v-am impuiat capul cu ale mele!
Va las ca s-a trezit si Sebi!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nally, multa sanatate tatalui tau!Cat despre faptul ca ai deschis un nou capitol, eu te apreciez! Nu te supara, pur si simplu te-am felicitat

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nally, nu s-au suparat mai fetele pe tine, ca nici n-a fost vina ta cu nimic, si-au dat seama pe urma. Multa sanatate tatalui tau, eu stiam ca glicemia e normala pana la 120, poate ma insel, asa stiam de la soacra mea care a descoperit anul trecut ca are diabet. Chiar asa, ce mai face putica lui Sebi, e totul ok?

Monet, Lia a stat pana in sapt 39 parca,asa ca cine stie... Da fiind bebe2, poate se lasa convins si vine la fix 37 ca sa fie si totul ok. Ce fetita cumintica ai (la Lia ma refer acum). Abia astept sa ne povestesti cum te descurci cu ele, ca sa imi fac si eu planurile :-)) egoista de mine... pupici pe burtica.

Diana mersic de raspuns, sa stii ca uitasem si eu ca am intrebat, da mi-ai amintit tu :-). Mie tot mi se pare ca se vede o leaca burtica, da gravidele au tot felul de idei ciudate :-).Burtica face bine da eu fac rau cu greturile. E din ce in ce mai rau, de vomitat nu vomit deloc da mi-e rau toata ziua si seara groaznic. Exact asa era si la Danut. Da stiu ca trece...PUpici si mersic de intrebare.

Carmen, trebuie sa ma uit pe carnetul lui Danut, noi le-am facut pe toate cand a zis doctorul, adica si pe cele optionale. Da nu stiu daca se pot face oricand unele din ele. E unul numit PREVNAR care stiu ca parca la unele luni a fost acoperit de stat, alteori n-a fost acoperit, l-a facut la intervale de timp. Apoi Varivax-ul a fost acoperit, dar pana anul trecut era optional, poate si la voi o fi. Nu mai stiu cel impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului, parca a fost gratuit. Da tot iti zic de el, ca poate la voi e diferit. Da eu cel mai bine as intreba doctorul ca el stie clar ce e optional. Sau vorbeste cu MOnet sau cu Grate ca ele sunt tot in USA. Eu o sa ma uit in carnet si iti spun care mai sunt la noi, da stiu ca cel mai adesea prevnarul era platit.

Grate e o idee buna cu presa, daca presa cauta ceva, scoate la iveala unele lucruri. Presupun ca fiind abia la inceput la gradi nu stii celelalte mamici, sa fi luat legatura cu ele, poate mai are si altcineva probleme... Pupici lui Patrick. Ii cauti alta gradinita sau nu mai ai curaj? Imi pare tare rau de ce s-a intamplat, si tare e pacat ca tati s-a dat de gol si au putut ele sa musamalizeze totul.

Bertha o sa iti scriu un pm cand m-oi simti mai bine :-) si eu cred ca e bine sa schimbam telefoane. Am acces la internet la cumnatul meu da n-o sa ma duc acolo in fiecare zi si nici nu stiu cat timp am de internet, o sa fiu asa prinsa... Pupici, abia astept sa va vad.

Fetele is cu mintea goala acum, scuzati ca sigur nu v-am scris la toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 8+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna dragelor.
Acum am ajuns de la serviciu,dar am zis sa va scriu si apoi mai fac altele.Am fost la dr.cu Alexandra si e destul de rau.Are o laringita destul de grava,asa ca dr.a bagat medicamente la greu.Prednison,peritol,stodal,calciu si oscillumcoccinum,iar daca in doua zile nu trece bagam antibiotic si un mucolitic.
Am fugit pina acum de predninson si antibiotic,dar de data aceasta n-am mai scapat,si cind te gindesti ca tocmai trebuia sa incepem imunizare...
Asta e,sper sa nu se agraveze si mai mult ca ajungem la perfuzii.
Va pup pe toate si toti copilasii.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor, mi-a venit fata acasa. Mey ce mare s-a facut si n-am vaut-o de duminica. Si mai e si vorbareata. Luam masa in sufragerie si se auzeau bocaneli, ea foarte curioasa mi-a atras atentia. I-am explicat ca bate nenea si am batut si eu in masa ca sa-i arat cum bate. A stat putin si a zis "Bate nene". I-am spus si sa nu se sperie ca eu sunt cu ea si nu se intampla nimic. S-a uitat la mine si a dat din cat ca DA, apoi n-au mai interesat-o bacanelile. Na, ca m-am laudat si eu.
La srvici stau tare prost. Azi mi s-a stricat calculatorul si sefii sunt plecati din tara si nu stiu care mai e firma pentru serviceul la calculatore. Si ca sa ne puna si capac peste o saptamana trebuie sa termin revista si eu n-am facut nici macar o pagina.

Nally sanatate multa tatalui. Sebi ce mai face?

Alina sanatate Alexandrei.

Iuliana sanatate multa si lui Rares.

Si sa stiti ca si Bia tuseste si are nasul infundat.
Fetelor am si eu o intrebare. Dorm copii vostrii in sacul de dormit?
Noi nu avem dar as vrea sa ii iau unul pt nu doarme invelita.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Nicoleta, Cristina a dormit toata iarna trecuta in sac de dormit si i-a fost foarte bine. Anul asta trebuie sa-i cumparam altul ca i-a ramas mic. Patura nu sta pe ea nici jumatate de ora, o arunca cu picioarele de zici ca o frige. La noi sacul de dormit e solutia ideala, ei nu-i e frig si eu nu dorm cu grija ca e dezvelita.

Ioana, merci de lamurirea cu self- catering. Pe mine nu ma incanta deloc ideea de a gati in vacanta, chiar daca e mult mai ieftin asa decat cum am fost noi.La anul daca ne tin buzunarele mergem tot pe varianta de anul asta, daca nu stam acasa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

salut mamici!
am intrat mai rar pe aici ca la mine acasa este santier - punem gresie. Si in plus sunt la DIETA de 4 zile si ma simt cam ametita de foame - au fost trei zile de fructe si azi de legume dar pt ca aragazul e bine mersi in sufragerie si someaza am mancat tot cruditati.
nally sa stii ca imi faci mie pofta cu muraturile. In primele luni de sarcina asta mancam.
nicoleta nici al meu nu doarme invelit - chiar l-am luat cu mine in pat cand a fost mai frig zilele astea. M-ar bate gandul si pe mine sa iau un sac de dormit; astept sfaturile fetelor care au deja.
alina multa sanatate Alexandrei.
bertha la questia cu frecatul nasucului m-ai pus pe ganduri. Andrei se freaca de cateva luni dar cearcane parca n-are. Si intre timp a facut o copro ce a iesit negativa. La mine ar fi cam greu cu analize la 2-3 zile - ar trebui dus tubuletul de la Ploiesti la Bucuresti.

Zbenguitul meu s-a als cu o frumusete de cucui drept in frunte. A alergat acum doua zile la o vecina in casa si s-a lovit drept in tocul usii. Am tras o sperietura...dupa ce ca era vanat si umflat ca o aluna mai avea si o dunga sangerie. Acum s-a mai tras dar e galbior si dunguta tot se mai vede. Cred ca asta e abia inceputul
Scuze celorlalte mamici carora nu le-am scris dar sincer mi-e foame si fie ce-o fi, nu mai pot manca la ora asta. Ce sa fac daca organismul meu e obisnuit cu paine! Pastele sunt felul meu preferat.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput