Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen, e f posibil sa aiba viermisori. Eu i-am facut lunar lui Darius coproparazitare si nu iesea nimic. Eu n-aveam a ma plange de ceva, da' cum el baga tot in gura, ma gandeam sa-i fac preventiv. Pana la urma, i-am facut analize de sange si avea euzinofile de ne-a speriat pe toti! Eu asta recomand, nu-i cine stie ce, o intepatura in degetel si gata, nici n-are timp sa-si dea seama. Si analizele de sange nu mint niciodata.
Bine, daca are, intervine pb: ce are? Adica giardia, oxiuri etc.
Dar nu te speria inainte sa afli ceva concret.
Noi am facut tot felul de cure si cam degeaba. Zic dr ca pana nu pastreaza o igiena totala, nu-i cale de scapare! Adica sa nu mai bage nimic in gura, nici macar degetelul! Si el asta face macar de vreo 10 ori/zi
Bafta!

PS Si Darius avea cearcane si se scarpina la nasuc.

Nicoleta
Dupa mine, mai baga! Sa ma radem putin!

Madisor, cum vine aia, pepeni murati? ca n-am auzit in viata mea!

Copiii astia au fost muscati de musca tete! [:-))] Ca Darius a dormit 12 ore azi-noapte (cu pauzele de papa aferente) si acu' iar se culca la 9! De-aia am activitate pe forum!

V-am pupat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Ioana, nu stiu prea exact ce inseamna self-catering, daca asta inseamna sa ne facem singuri mancarea nu prea ma incanta ideea. Mai ales ca la hotelul unde am fost noi aveau chiar si mancare speciala pentru copii, adica numai lucruri fara sare, fara condimente, fierte sau la gratar, cu toate ca la Cristina nu mai e cazul. Si aveau si scaune de masa pentru copii.
Poate ma luminezi si pe mine cum e ce zici tu.

Copiii vostri dorm majoritatea cat incape zilele astea, iar Cristina mea parca are motoras la fundulet. Aseara s-a culcat pe la 12, s-a trezit la 9 jumate dimineata si peste zi a dormit vreo 1 jumate. In rest circula si vorbeste de ne-a ametit.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Carmen eu nu stiu ce sa iti zic dar m-ati facut sa cer cand ma duc acum la dr un examen copro si analize la sange! Sanatate multa puiului scump si sper sa fie bine toate!

Cius ce zic sa incepem de luni oshawa? Ai pregatit retetele din dieta? Sa mi le dai si mie ... am si eu dar poate ai ceva in plus fata de mine! Ca o chestie ... am pilaf in frigider si nici o tragere de inima sa bag furculita in el! Cica ma antrenez inainde de dieta ...

Mey cele cu burticutze sa nu cititi ce urmeaza ca va alerg pi forum sa stiti!!!! Vorbesc serios!Sariti peste ce ii zic io acu lui Bertha!!!

Bertha imi permit sa iti raspund eu pana vine Madalina sa scrie... pepni murati : se iau pepeni micuti cat au samburii fragezi si se pun la saramura! Ies o nebunie! Mama face asa! Ii pune la un loc cu gogonele, morcovi, castraveti, ardei capia! Are un butoi mare in care pune tot ce am zis mai inainte si vreau sa zic ca sunt o nebunie in iarna cand taie porcul!

Nicoleta beeeyy am ras cu lacrimi la majoritatea!!!! Da nu mai pot ca m-am abtinut sa nu fac galagie sa il sol pi shefu meu!!!! Nu maaaiii poooot!!! Suuper daca mai ai mai bag o tura de ras!

De Sebi nu stiu ce sa va zic ... vremea asta nesimtita ne tine in casa si e cam nasol cu distractia in doua camere ale noastre! Dar dam drumu la muzica si ne punem pe dans... vorbim ... zicem bau bau si ne jucam cucu-bau... mancam bine... de somn ce sa mai zic ca e numai in pat dupa ce manaca! si avem o personalitateeeee of Doamne!!! Trebe sa fie neaparat ca shefu meu!!! Doar e Berbec! Incapatanat pana la capat!

Hai va pupic dulce pe toate mamicile in parte!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fetelor. N-am mai scris de mult ptr. ca erau prea multe necazuri aici ca sa mai pot eu scrie nimicurile mele, dar viata merge inainte, timpul trece si sa speram ca vor veni vesti bune de la mamicile si copii in suferinta.

Irinel, mii de scuze, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ceva de sarcina ta, daca poate fi deja vizibila, avand in vedere ca e a 2-a sarcina. Nu prea cred, chiar daca musculatura e mai permisiva, uterul tot in trimestrul 2 ajunge suprapubian, deci teoretic nu ar trebui sa se vada. Sarcina multipla.. hmmm, poate tripleti sau mai mult ar explica... Hai ca o sa fie bine... Gemenii apar mai frecvent in familiile cu parinti proveniti si sarcina gemelara, nu conteaza mama, tata, deci cine stie...Pupici pe burtica. Cand mergi la eco?

Bertha, cum mai stai cu operatiunea intarcare? Sau ai renuntat deocamdata?

Nally, bine ai revenit mama, era muuult prea liniste pe aici. Apreciez ca sunt prima pe lista cu fetele de ajutat la bucatarie, te astept... Deci, cand vii????

Ioana
, fii pe pace si Vladut are astfel de zile, mai ales cand se schimba vremea si vin ploile (deci chiar acum 3 zile). Refuza categoric sa doarma in timpul zilei. Cum vin ploile, cum il pocneste somnul si doareme cate 2-3 ore dupamasa.

Paloma, super vacanta, super pozele! Sper sa fie si a noastra la fel de reusita. Mai 12 zile si suntem in Egipt! Inca nu realizez...

Carmen
, eu sincer nu mi-as face prea mari griji, si as avea incredere in medicii de acolo. Dar fetele te-au pus in garda, cum puiutul tau merita ce e mai bun, si pentru linistea ta mai insista...

Grate, nu te lasa! Iti tinem pumnii!

Monet, burticuta draga mai o luna jumate si gata... Vai nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! Pupici pe burtica...

Nicoleta, m-ai facut sa rad! Haioase poantele!

Madisor, mmmm, pepeni murati, vai ce-mi plac... Dar din aia mici, pepenasi...

Fetelor va las ca-i tarziu. Si maine e o zii...

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iubitele mele,

Multumesc din suflet pt raspuns si va pupacim mult de tot. Abia astept sa ma duc vineri la dr sa cer analize de kk dar si analize de sange. Trebuie sa descopar ce are.

Din pacate aici nu prea se da tratament la asa ceva, ei considera ca trece in momentul in care copilul nu mai baga in gura o gramada ed chestii. O sa vad eu ce fac, o sa rog sa-mi trimita din Ro, vad eu, intai sa vad rezultatele.

Iar ca sa fie totul complet , acum mai vin cu o rugaminte. Ce vaccinuri suplimentare optionale, ati cerut voi?! Eric le-a facut pe toate cele obligatorii pt varsta lui, iar acum as vrea sa intreb de cele optionale.
Irinel, poate imi spui tu ceva, ca locuind in Canada cred ca lista de imunization e cam aceeasi cu cea din SUA. Din cate imi amintesc eu tu ziceai ceva de vaccine optionale pe care tu le-ai facut lui Danut. Iti raman datoare daca imi zici sa stiu ce intreb doctorul vineri.

Pupici multi la toate si la toti ingerasii vostrii si va rog eu mult de tot sa nu va suparati pe mine ca nu scriu mai mult, dar nu am timp. Voi stiti ca va iubesc si va citesc cuvant cu cuvant.

Nally mama bine-ai revenit, ca mi-era dor de tine, de glumele tale. Ce-ai facut in final cu Sebi? L-ai operat?! Pupi mami pe tine di gospodina si pi Sebisorul tau mancacios.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

diana, esti o scumpa sa-ti amintesti de mine si burtoiul meu:) - care luna jumate?! ca eu as lasa copilul asta afara in 3 saptamini, una-doua! e tare miscareata, nu sta o clipa, e bine doar cind ma plimb. da' sa nu fie nici panta, nici prea lung, nici prea cald...offff. asa ca, tineti-mi pumnii, fetelor, poate se indura bebita sa vina mai repede, mai degraba decit mai tirziu....

carmen, hm, interesant ce spui de eric cel mic. du-te cu incredere la pediatru si spune-i ce ai pe suflet. sint sigura ca se face si aici ceva mai ales daca mamica e asa de insistenta. doar la ciini si pisici imediat le da deparazitare!:) tine-ne la curent si mult noroc. pupici lui eric!

de luni sint singura acasa cu lia (adica merg la servici:)) ca sean e plecat in brazilia pina vineri. de-abia astept vinerea desi, trebuie sa recunosc ca e mai usor decit mi-am imaginat. cum fac? o las pe lia pur si simplu sa se manifeste si doar rar de tot o mai 'indrum' la baita, la mincat, la wc-u, la suflat nasucul (are de vreo citeva zile nasucul infundat, noi nu sintem obisnuiti cu asa ceva:)). in rest, o las sa cinte, sa danseze, sa se prosteasca - si ce stie!!! - sa rida si sa ma faca sa rid - fata asta actrita se face!:):)

e noapte si, minune, mi-e somn! va pup cu drag.

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (34+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna fetelor.Ma da harnicute mai sunteti..
Ma bucur ca sunteti mai vesele,ca saptamina trecuta era cam trist pe aici.
Eu sunt cam terminata ca Alexandra mea iar a racit si de doua nopti nu doarme,este foarte mofturoasa,iar de mincat nici prin cap nu-i trece.Ia citeva lingurite si daca vreau sa-i mai dau .
Astazi la 13,30 avem programare la ,pentru bilant si sper sa nu-i gaseasca si altceva in afara de o simpla raceala ca mor...
Mai mereu face complicatii de la o banala rinofaringita,dar sper ca de data asta sa nu faca nimic grav,ca biata mama mea e tare necajita cind vede ca e bolnavioara.
Va scriu deseara cind vin de la serviciu si va spun cum a fost la dr.
Va pup pe toate si pe toti copilasii.
Alina si mofturoasa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alina multa sanatate Alexandrei. Mergi mami cu ea la un homeopat sa-ti dea ceva pentru imunizare.

Monetwau doar trei saptamini mai ai? Curaj mamico ca trec repede. Nastere usoara.

DIN TEZE SI EXTEMPORALE

• Īn multe poezii O. Goga a scos īn evidenta natura si treieratul pe caldura.
• Calinescu ne-a lasat o carte foarte groasa, īn care arata cum s-a īnfiintat literatura romāna si ce scriitori au lucrat la origini.
• Lucian Blaga povesteste īn versuri ca pe vremea sa era atīt de liniste ca daca mergeai pe apa nu te scufundai iar īn pomi se auzea cum cresteau sicrie.
•  Marin Preda a avut viata ca o prada, de aceea a compus "Delirul".
> Scriitorii care se consuma mult, mor.
• Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.
•  Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
•  Rascoala de la Bobīlna a īnceput pe un deal si s-a terminat īn 1438.
•  Razboiul de 100 de ani a durat putin mai mult.
•  Zaharia Stancu a scris un roman descult. A fost si sef de birou la scriitori.
•  Ion Barbu a scris si o poezie din īncrengatura molustelor: "Dupa melci".
• Ghita o omoara pe Ana cu propria lui mīna, bagīndu-i ghiara pīna-n gīt.
•  Īn capitolul romanului "Mortii poruncesc celor vii" ce spun mortii aia trebuie sa faci, ca de nu...
•  Si Stroe Orheianu cīnd īl vazu pe Tudor Soimaru zise īn gīnd: Pe unde o scot, vere?!
• Cīnd armata īncepu sa traga cu tunul īn tarani, acestia se privira unii pe altii si zisera: E pericol, domnule!
•  Rascoala īncepu spre seara si taranii īsi aprinsera lanternele ca sa vada drumul spre ciocoi. Cu cīt ne apropiem de izbucnirea rascoalei, cu atīt taranii stau mai mult īn cīrciuma, ca sa faca īn ciuda boierului.
•  Si cīnd Petre Petre o vazu pe Nadina dezbracata īl gīdila īn talpi.
•  Faptul ca gaina babei Ioana īsi gasi obstescul sfīrsit sub rotile masinii boierului, declansa rascoala.

PS: mai am

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Monet, iti doresc sa vina bebe cand vrei tu si sa il nasti usor!
Bertha, buni pepenii murati; mie imi plac cei care sunt rosii (nu prea roz); sunt pepeni mici,se gasesc mai ales spre toamna cand este vremea muraturilor

Eu ma plang din nou din cauza somnului lui Sebastian; nu stiu ce face in impul zilei, bunica spune ca doarme bine dimineata iar dupa amiaza nu-l mai lasa prea mult, o fi si din cauza faptului ca nu mai este asa obosit de afara, dar sunt putin disperata! Aseara mi-a adormit pe la 11:30, dupa mai mult de 30 min de plans.Dupa ce a plans ca disperatu' i-am deschis usa sa plece singur prin casa; a plecat cateva minute, dupa care s-a intors sa ma ia si pe mine:ma tragea de maini, de picioare si imi arata usa.I-am zis ca nu pot, daca vrea sa se duca singur; binenteles ca a inceput sa planga din nou.Cred ca daca ar fi dupa el nu s-ar culca pana la 2-3 noaptea!

Madisor,nici eu nu am putut vedea pozele; cred ca nu l-ai facut publice
Cine vine la BabyExpo sambata? Eu as vrea sa ma duc acolo pe la 11:00. Daca vine cineva sa-mi de-a si mie un nr. de tel mobil

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Paloma, self-catering asta inseamna, sa iti gatesti singur. Preturile sunt mult mai mici, spre exemplu noi am platit pentru 10 nopti 200E. Am inchiriat o vila cu 3 dormitoare, cu gradina si piscina si a costat 600E toata vila pentru 10 nopti.

Anacami, noi venim. Poate ne strangem mai multe. Noi cred ca venim si sambata si duminica, pentru ca avem prietenii acolo cu stand si cu spatiu de joaca:)

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput