Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
mammy2706 spune:
cami uite ca eu am vrut si am avut timp sa vad pozele tale; si pe cele de la expo si cele de la botez. Inutil sa-l mai laud pe micul domnisor - cred ca stii deja ce baiat mandru si frumusel ai.![]()
Simona, asa te lauzi ca vrei sa slabesti? Mancand prajituri?!? Uite eu m-am fortat, am strans din dinti si am reusit sa dau jos 3 kg, pe care nu le-as fi dat daca era sotul pe aici. Zilnic mancam inghetata. Pune mana si papa orez!
irinusha m-am delectat cu povestirea ta si am visat cu ochii deschisi cum ar fi sa plec si eu acolo; deocamdata mai asteapta- Anglia e pe primul loc. La cum a fost vremea in Ploiesti si peste tot in RO iti dai seama ce te invidiez ca v-ati bronzat si distrat sub soarele Spaniei.
alina, mare grija cu vremea asta; si Andrei are mucisori iar pe min ma paste o raceala.
ioana felicitari pt teren si cat mai repede sa aveti casuta visurilor voastre. Si noi vrem sa achizitionam un teren in Bucuresti dar n-are cine alerga.
tuturor; ma duc sa-mi aduc aminte din gramatica engleza; vreau sa ma inscriu la cursuri
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
Madisor spune:
Buna fetele!
Dupa ce ne-am linistit un pic cu maselele acum ne curge nasu'. Cred ca a luat o mica raceala de la Cori si noi de la ele. Singurul care a scapat, deocamdata, e Vlad.
Anacami, ar fi fain sa reusim sa ne vedem intr-un parc. Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va vedetzi. Si Clara are aceeasi problema cu olitza. Nu stiu ce o sa facem... Avem rabdare si insistam.
Laureta, tare haioase pozele cu pupaciosii.
Irinusha, bine ai revenit. Pupicei la totzi. Nu am timp sa citesc cu atentie, acum, intamplarile din vacantza, da' sper sa o fac maine seara. Astazi pe langa treaba care e de facut zilnic trebuie sa ma duc la sedintza la Vlad si sa stabilesc data botezului finutzei mici.
Tot maine vreau sa ma uit si la toate pozele de la intalneala.
Va pup!
cius22 spune:
Mey Laureta si Nally,puneti-va bine una cu cealalta...ca dupa cum arata pozele cu "iubiteii" mici,aici e dragoste de cale lunga...Doamne cum se privesc si se pupacesc!...sunt atat de dulci de-ti vine sa-i papi...(ooops,cura mea de slabire...)
oof,Mammyfir-ar el de orez...hai,ca tot ma mai impac cu orezul,dara hrisca chiar nu-mi place de loc...da' azi mi-am luat ceai de slabit (spirulina+ceai verde)...parca as incerca o dieta de salate si muuuult ceai...mi-e ciuda ca inainte de intalnirea de 25 de ani de la liceu am tinut dieta si am dat si eu 3 kile jos...ce bine m-am simtit...da' le-am pus repede la loc...Da' tu tine-o tare...cat mai vrei sa slabesti?
lui Andrei!
Anacami,multam fain pentru pontul cu "pampers chilotel"..si eu imi doream acest lucru...si intreb si eu fetele care au fost mai iuti-mai informate si au apucat sa-l foloseasca,cum e?
Madisor,tin pumnii lui Vlad sa fie bine sa nu raceasca de la fete
Nally,io n-am vazut revista,da' TE FELICIT! si cu ocazia asta am aflat si cum te cheama...
...cum mer'e cura?...tine tare!!!! (macar galerie sa fac,daca nu-s in stare sa "alerg" in rand cu tine!...bravo mamico!)...
Sebi-iubaretul!(cica baietii din zodia Gemeni si Taur is tare iubareti,adica copilasii nostri de mai-iunie!)
Azi,Victor n-a vrut cu nici un chip sa doarma si ne-a terminat pe toti cu energia lui debordanta...mishuna prin toata casa si noi tre' sa alergam dupa el sa nu traga ceva pe el...cat am fost eu la scoala,l-a terminat pe Dan,apoi cand am venit,io am facut ceva de papa la populatie si a terminat-o pe Roxy iar ceva mai inainte m-a terminat si pe mine...da' io l-am pus in patut si i-am zis: "No,gata,acu-i vremea de nani,si sa nu protestezi ca-i degeaba,poti si sa plangi..." hihihi...da' saracul cred ca era si el terminat ca doar ce-a adormit...sunt curioasa cat doarme...
Si va mai zic una...cu papica...ma gandesc io:" mey,daca tot nu pot tine cura aia minune Oshawa,si daca tot am cumparat mei si hrisca,ia sa vaz io cum le pot valorifica...sa fac de papa la natiune cu ele" zis si facut;caut io pe Net retete cu mei si hrisca,da' ioc!...ma gandesc :"las' ca inventez io una,ii dau si un nume si fentez famelia "...buuuuun...si trantesc io o mancarica cu ceapa,capia,ketch-up,pui si...mei"...chem famelia la masa...le zic:"asta-i tocanitza nepaleza!(
); manca ei tot(da' Roxi si-a trantit in farfurie si o poala de smantana),
iar la sfarsit Dan zice:"saru'mana pentru masa,a fost foarte bun,da' te rog sa nu mai faci!"

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy
Carmenbr spune:
Nally, mama te pupacesc de 1 milion de ori si eu si Catalin sotul meu, dar mai ales Ericutz. Am facut ieri pastele tale carbonara. Crede-ma ca au iesit o nebunie, toti am mancat cu 10 guri, nu cu una. Dar faptul ca Ericutz a mancat atat de bine de zici ca se bateau turcii la gura lui, ne-a facut sa te pupacim atat de mult. 

Fetelor, sunt o nebunie si se fac asa de repede.
Aaaaaaaaa, deci acum sunteti si fotomodeli. Lasa mey ca meritati ca stiu eu ca sunteti frumosi din pozele voastre, ca revista Mamy nu am cum s-o iau. Pupaceli la pupacios.
Laureta, pazea, ca cu asa fata frumoasa si mie mi-ar fi frica!
Cat despre pampersi chilotel, noi folosim doar noaptea, ca facem kk de 3 ori pe zi si e tare greu sa scoti pampersul-chilotel unui iepuras energizer care se rasuceste in toate directiile fara sa murdaresti totul. Asa ca-l folosim doar noaptea si e tare bine.
Cius, da nu te incurci la inventat. Nu stiu ce e aia hrisca, dar combinatia folosita mie mi-a sunat tare bine. Lasa mama, sa te pupe ca au mancare gatita, ca noi mancam mai mult pizza, ca nu are cine sa gateasca decat in week-end. Abia astept sa se faca noiembrie sa-l aduc pe tata. Pupaceste si tu pe cei dragi tie si din partea noastra.

Fetele, se pare ca baietelul Danei e mai bine. Scria ca Stefa a inceput sa manance si sa mearga cativa pasi singutel. Ajuta-l Doamne sa treaca repede peste asta si sa se faca bine si da-le putere parintilor. 

De Grate nu mai stiu nimic, i-am lasat ieri un mesaj si nu m-a sunat. O sa mai sun si azi sa vad ce face. Sper sa fie bine si ea si Patrick.
Si sa nu uit de cele 2 burticute ale noastre, Irinel si Monicel. Va pup si pe voi si va admir ca eu nu mai am nici curajul nici puterea necesara. Poate in cativa ani.

Carmen &
Ericutz (15.06.2004)
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
Carmenbr spune:
Tot eu ca uitai sa-i spun Irinushei Bun venit si sa-i urez Madutzei si familiei ei multa sanatate!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm Sabina are nevoie de tine!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
tnicoleta spune:
Mey fetelor da ati scris nu gluma.
Irinusha scuze mami da n-am apucat sa citesc despre vacanta voastra. Cand am timp o sa citec. A, si am vazut ca ti-ai schimbat titulatura. Sau n-am vazut eu bine.
Cius lasa mami nu te necaji, ca inventiile astea sunt si ele bune la ceva.
Carmen Multam de vesti despre Stefa, Doamne ajuta sa-si revina repejor. Da voi ce marca de pampersi chilotei folositi. Ca cei de la noi Libero Up&Go se rup pe margini pentru ai da jos. Din astia i-am luat si eu acum lui Bia.
Ericului.
Acu am terminat si eu mancarica. Bia mea inca mai are mucisori si mai tuseste. Azi de dimineata uite ce a apucat-o sa cate nani la o punga de plastic si sa o legege. I-am dat un ursulet si l-a leganat si pe asta de numa. Seara cand am venit acasa am pus repede sa fac ceva de mancare si domnisoara n-a mai avut rabdare sa fie gata, a inceput sa planga si sa zica papi-papi. E si i-am dat la repezeala un iaurt si pe urma a mai papat si piure cu ficatel si o turta dulce. Apoi si-a luat papusile si a inceput iar se le cante nani-nani.
A, si sa va mai zic una tare. Ca am luat cu imprumut la servici un calculator ca sa am pe ce lucra pana e gata al meu si ce credeti ca s-a intamplat? Face aceleasi figuri ca al meu
Am ramas masca cand am vazut
, nu-mi venea sa cred. Nu va mai zic ce bascalie au facut colegii de mine cand le-am spus.
Alus Drum bun. Si sa inteleg ca nici Internet nu o sa mai aveti? Sau n-am inteles eu? Hai ca sunt chiauna rau
Vanesa unde sti? Ce face Andu? Sa acomodat iar cu scoala? Da Cata ce mai face?
Madisor sanatate multa la toti.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
Madisor spune:
Fetelor multzumim de sustzinere. Eu sunt racita mai rau decat totzi. Nasu' si gatu' imi fac figuri. Asa ca paracetamol sinus, favitusin, vitamina C si strepsils. Asa ma distrez de cateva ore.
Nicoleta, sanatate si
Biancutzei. Sa aibe cat mai repede nasucul curat. Si Clara mananca cu tot nasul infundat si usoara tuse pe care o are. Nu stiu cum sa mai scapam de scaunele astea moi.
Si Clara leagana o papusa, un arlechin. E preferatul ei.
Carmen,
!
lui Stefa si Danei! Doamne ajuta 

Simona, dupa parerea mea Pampers up&go sunt buni numai la drum (potzi sa schimbi copilul in picioare), da' nu sunt foarte rezistentzi, la pisu cedeaza mai repede. Acum am gasit Libero up&go, nu am folosit inca. Sa vedem cum sunt...
Ma duc sa ma culc ca nu mai pot.
Va pup pe toate!
Nally spune:
Buna fetele!
Intru repede pana nu se scoala voinicul meu!
Sa va zic ce am pe suflet ... diagnosticul lui tata de de neuropatie diabetica la picioare si la ochi i-au descoperit acum retinopatie diabetica... iaeri l-au operat cu laserul la ochi caci avea vase sparte pe acolo... nu prea stiu sa va xplic cum trebuie... In orice caz e speriat atat el cat si noi... trebuie regim stric de acum incolo si tratment!
Pestea astea si Sebi e mucos de vreo 3 zile si e tare nasol cu somnul!
Is un pic cu moralul la pamant dar imi revin!
Carmen esti dulce rau! sa va fie de bine!!! Imi pare bine ca i-au placut si lui Eric! Si Sebi e mare amator de paste! in orice combinatii!
Multumim de felicitari...
si muuulti
din partea noastra!
Ma duc sa fac niste papa pentru tata!
Va pup! 
Nally
si
Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An! 
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!* ![]()
anacami spune:
Buna,
Nally, sanatate multa tatalui tau si intregii familii.Am o colega de birou care are diabet (are de ani de zile, de pe la 20 si ceva ani...),urmeaza o dieta stricta dar spune ca s-a obisnuit asa si este ca un nou mod de viata (un mod mai sanatos dpdv al alimentatiei).Ea isi cantareste tot (desi acum este "experta" si isi da seama si din ochi),isi ia zilnic glicemia,...S-a obisnuit, merge inainte!La ea este mai greu, nu are copii si iti dai seama ca si-ar dori,dar este mai complicat...Cred ca daca tatal tau urmeaza tratamentul,dieta si stilul de viata recomandat (fara stres,...) va fi foarte bine si se va putea bucura cum trebuie de nepoti.
Dana,ma bucur ca Stefan este mai bine!Sper sa se insanatoseasca cat mai repede, si sa uitati prin ce ati trecut!
Am cautat ieri sa cumpar chilotei Pampers Let's Go; am mers din farmacie in farmacie si peste tot au ridicat din umeri: nu au si nu au auzit de asa ceva (chiar si la farmaciile mari,tip HelpNet).Probabil ca vor apare mai greu,eventual intai in supermarket-urile mari.
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
anacami spune:
Cristina,multumesc!Bafta la cursuri! Cel mai bine inveti acolo-in Anglia, mai iei cursuri intensive de la sotul tau ![]()
Fetelor,de la 1 ianuarie anul urmator ma mut la un alt departament , cred ca o sa fie mai bine decat acum.Doar ca proiectul "bebe2" cred ca il voi lasa pe mai tarziu (desi in ultimul timp ma gandeam din ce in ce mai mult la el...).Voi mai vedea ce se va mai intampla!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani