Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
Buna,
unde sunteti?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
Irinusha spune:
Va pupic fetelor!!! Pupici si la pitici!
V-am citit, dar n-am avut timp sa va si scriu! Sorry, dar am atatea pe cap si maine imi vine puiul si eu tot n-am terminat ... poate intru in normal saptamana viitoare!
Vroiam sa va intreb ce-i cu Stefa Danei? Ce s-a intamplat? Am citit ca-i mai bine, dar nu stiu nimic! Vreau si eu amanunte va rog!!!
Toate cele bune din partea mea!!!
Nally si tie si familiei tale multa putere!!!! Insanatosire grabnica ptr. tatal tau! Hai, capul sus, se va face bine!!!
Multa sanatate si pentru toti copilasii bolnaviori, tot asa si pentru mamicile bolnave. Ne gandim la voi si speram sa treaca repede!!! A venit toamna, e normal, asa-i? ;)
Va pupic din nou si va doresc un week-end fain! La noi e liber luni (Unirea Germaniei), asa ca mai avem un repauz in trei, iuhu!!! Toate cele bune!!!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta
anacami spune:
Irinusha, Dana mai scrie vesti despre Stefan la subiectul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57623
ultimele ei mesaje le gasesti la pag. 6
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
mammy2706 spune:
intru si eu sa va zic ca am un bebe mucios si care azi m-a disperat ca nu a vrut deloc sa doarma; acum e ora 17 si mi-e teama ca daca adoarme se mai trezeste poate maine in zorii zilei sa ma capieze pe mine.
nally am inteles ca si sebi e bolnavior; voi ce folositi pt nasuc? Multa sanatate tatalui si familiei tale pe care am vazut-o si eu in revista.
cami mersic de urari; adevarul e ca planuim sa petrecem sarbatorile de iarna impreuna in Anglia (daca o fi posibil)
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
tnicoleta spune:
Hop si eu. Sunt cheauna 
e ziua unei colege si am luat-o putin pe ulei.
Nally sanatate multa tatalui tau.
lui sebisor sa se faca si el bine.
Mammy Si voua sanatate multa. Eu ii dau lui Bia Vitamina C, fiole sau natural. Curatat bine nasul cu ser fiziologic si dupa Vibrocil.
Irinusha am citit. Super vacanta. Sa va fie de bine.
Camelia va cumparati casa? Unde va mutati.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
anacami spune:
Nicoleta!
as vrea eu, eventual la unul de cel putin 4 camere,undeva pe langa Herastrau!Deocamdata ne multumim cu unul de 3 (desi sotul meu se intreaba ce o sa facem pt. bebe2), intr-un cartier muncitoresc!!
Ma mut la un alt Departament al firmei la care lucrez acum...
Distractie placuta!
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
tnicoleta spune:
Fetelor s-a spart repede distractia la servici caci aveam de lucru.
Apoi pe seara in drum spre casa am sonat-o pe soacramea sa vad prin ce parc e si imi spune ca s-au dus in Cora Lujerului. M-am dus si eu, in primul rand pentru ca stiam ca Bia nu are stare in magazin si apoi de curiozitate. Era in primul rand aglomeratie, n-am avut timp decat sa arunc un ochi la raionul de bb-i. I-am luat Biei niste botosei de casa, un dres si un plovaras. Servetele Pampers 2x72 la doar 130.000 chit ca mai aveam. Distractia mare a fost la casa. A plans copilul pana a zis piua si nu aveam cum sa ies cu ea pt ca trebuia sa platesc cu cardul. Acasa a picat repede dupa o baita, iar eu am mai citi putin. Chit ca am casa cu susul in jos si in we lucrez.
Va pupic. Noapte buna
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
mammy2706 spune:
asta e nicoleta, si mie mi se intampla sa faca Andrei scandal in supermarket; plus ca il apuca chiuitul de se uita toti dupa noi.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
cius22 spune:
Nally,imi pare tare rau ca tatal tau este bolnav si ii doresc din toata inima sa se faca cat se poate-bine,iar pe tine as vrea sa te incurajez cumva sa nu iti mai fie teama,dar nu stiu ce sa iti spun...stiu doar ca esti o tipa tare,si sunt convinsa ca ii vei fi un sprijin de nadejde.Multi pupici si o
sa-ti incalzeasca inima ta cea mare!
si Pe Sebi cel scump!
Mammy,am vazut pozele noi.Ai o familie superba! Sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti inca 1000 de ani de aici incolo! Iti doresc sa ti se implineasca dorinta de-a petrece sarbatorile cu Tati;cred ca si lui ii este tare greu fara feciorasul lui si fara sotia lui iubita (se vede in poze cat te iubeste!)
la toti!
Nicoleta,mortala faza cu computerul...pai cum mey?,aceleasi figuri?...poate ai tu ceva proprietati paranormale si o iau razna echipamentele electronice...(acu' fara gluma...am patit si noi o chestie asemanatoare...pana cand Dan,care este electronist,a descoperit ca problemele erau de fapt din sursa de alimentare-niste probleme la firele electrice)
pe Bia mica-sa-i treaca repede mucisorii!
Anacamisucces la noul departament!
pe Sebi!
Azi,nu stiu ce are Victor,ca e a treia transa de somn acum...plus ca n-a vrut sa pape decat pufuleti...
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
POZE
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy