Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
Multumesc Simona!
Am vazut si eu pozele de la motzul lui Andrei, frumosi ochi mai are!Felicitari pt. motz!
Am cumparat astazi Pampers Let's Go; sincera sa fiu nu prea imi plac; inafara de faptul ca mi se par f. scumpi (440.000 / 34 buc; sunt mai scumpi si ca Libero Up&Go - nu mai vorbesc de Pampers normali, Active Baby), mi se par si prosti (ca grosime,elastic,aspect general).
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
tnicoleta spune:
Cius Calculatorul meu are ceva la placa de baza sau la procesor. Numai ca dureaza pana vin piesele de schim. Iar astalalt poate ca din dorinta mea de a lucra cat mai repede crapa si el. Mor cand trebuie sa astept dupa el. Si cica "Mac-urile" sunt cele mai bune calculatoare dpv al stabilitatii si vitezei de reactie.
Bia nu mai are mucisori dar mai tuseste putin si face figuri la mancare. Iar azi dim pe la 4.00 a avut o repriza de pans infernala. Cred ca iar ii iese un dinte sau o masea.
Va pupic pe toate si toti copilasii. Ma duc acasa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
DianaR spune:
Fetelor, va scriu in mare graba, ca nu-mi vad capul de treaba. Maine plecam la Bucuresti si luni avem avionul spre Egipt.
Nicoleta, vezi sa nu ai probleme la reteaua electrica. Unor prieteni de-ai nostrii le facea fite monitorul, si cand l-au schimbat si au avut exact aceleasi probleme s-au prins.
Camelia, succes in noul departament! Esti mai bine platita? E ca o avansare?
Nally, multa sanatate tatalui tau! De acum e f. important sa-si controleze bine glicemia, daca reuseste multe probleme se remediaza...
Diana & Vladut
(16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas
nou-noute
Maramures
pd spune:
Diana, drum bun si vacanta placuta! Sa aveti mult soare si te asteptam cu poze!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya
mammy2706 spune:
cami, fata de chiloteii Libero sa inteleg ca cei Pampers sunt mai naspa? ca tare mult mi-au placut primii.
simona
esti o scumpa; nu-ti mai zic ca mi-e cam teama de cei de la ambasada britanica - sa nu-mi puna bete in roate.
Fetelor ce dati puilor cand tusesc??? I-am dat paxeladine, pe langa nurofen dar degeaba.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz
anacami spune:
Buna,
Diana distractie placuta; abia astept sa vad poze!
Cristina,daca vrei poti sa-i cumperi, sa faci singura o evaluare; sper sa ma insel, dar prima mea impresie nu a fost conform asteptarilor:deocamdata raman la cei clasici si la chilotei Libero.
Inainte sa nasc lucram intr-o anumita echipa, faceam anumite proiecte (si munca de teren).Dupa ce m-am intors am fost "integrata" intr-un proiect inceput,destul de mare, dar care mie nu-mi place.De la 1 ian. (pana atunci trebuie sa mai raman aici, sa gaseasca un om care sa ma inlocuiasca) o sa merg intr-o alta echipa,o sa lucrez la alte proiecte; cred si sper ca o sa fie mai bine si profesional si financiar.
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani
monet spune:
diana, vacanta minunata va dorim!!
fete dragi, iaca-ma iara simbata seara, tot cu burtica plina de maya si obositaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zici c-am facut razboiul. e drept ca am reorganizat doua dulapuri azi (lia e la ai mei) si am pus in cutii hainele mele de vara (alea in care o sa trebuiasca sa incap in curind:). zic 'curind' pentru ca in florida e vara si-n decembrie!:))
si apropos de florida, am vorbit cu oamenii care ne vor asista la vinzarea casei si la cumpararea unei alteia acolo..... va trebui sa zburam sa o si d=vedem 'pe viu', dupa ce-o alegem - de pe internet, din cataloagele lor.... n-o fi usor. vrem 4 dormitoare pentru ca ne va trebui nanny. probabil vom folosi o agentie de nanici si femeia va locui cu noi. eu as vrea o romanca, dar sean ar vrea o suedeza sau thailandeza, cica astea-s bune de tot cu pruncii mici! om vedea si asta. pina una, alta, ma preocupa mult momentul nasterii copilasului meu, iara, ca si prima data, nu ma vad trecind prin toate clipele alea 'ciudate':). sa va ginditi la mine, o sa va anunt eu cind e pe-aproape:).
dar daca tot am amintit de nanici, nu e nimeni dispusa - dintre voi sau poate mamicile voastre care n-au altceva ce face, sau ceva cunostinte.... sa vina sa lucreze pentru noi sa aiba grija de lia si maya? oferim cazare buna si masa si salar lunar! in florida!!
hai, ca v-am aruncat 'bomba'. nu-i nimic daca nu ma puteti ajuta, o sa ne descurcam noi cumva-cumva. sanatosi sa fim. si sanatosi sa fiti!
hai, ca v-am umplut urechile numai cu de-ale mele. sint o gravida egoista. ma iertati voi, asa-i?;-)
aaaa, a mai pus sean niste poze noi la linkul de septembrie.
va pupic!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (35+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
am refacut semnatura. septembrie are poze recente!
mona,
lia (24.04.2004) si simburica mica (35+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
tnicoleta spune:
Camelia mult succes in noua echipa.
Diana Vacanta placuta. Si nu e de la curent ca avem surse UPS.
Monet Sa inteleg ca ai primit job-ul cel nou. Felicitari, sa fie bine. Mult succes la mutat si
pe burticuta. Hai ca mai ai putin.
si Lia mica.
Hai ca ma duc sa fac papica ca tre sa merg ma servici.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
mammy2706 spune:
monet hai ca vin eu sa am grija bebelinele tale! ![]()
Glumeam, dar mi-ar fi placut sa te cunosc pe tine si mai ales pe frumusica Lia. Dar cum il am si pe bombaniciul meu care imi ocupa toata ziua si m-am cam saturat si de postura de mama singura, viitoarele mele planuri au alta directie.
si bafta la cautari si la mutat
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz