Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Diana,wow Egipt...la noi vin ploile si frigul si voi mergeti la caldurica....ce bineeee...Sa aveti o super vacanta si sa ne povestesti cum a fost...mai ales ca au fost multe discutii aici pe forum despre plecarile astea...

Nicoleta,chiar daca aveti surse UPS,tot este posibil sa fie de la un contact prost pe la fire(asa zice sotul meu,care cica se pricepe);cel mai simplu de verificat este sa bagi cu un prelungitor,compul intr-o priza care nu face fitze,si atunci e clar...daca tot fac figuri calculatoarele e de la ele; La noi,era cam asa,avem 2 calc acasa si cand aprindeam eu al doilea,primul se bloca; Dan a incercat cu alta priza si a vazut ca nu se mai intampla chestia asta...atunci a luat la puricat instalatia electrica si a gasit la "bube" de s-a ingrozit...in fine,iti doresc sa ai repede un calc pe care a-ti faci treaba fara nervi,ca stim cum e!
Ce bine ca Bia mica nu mai are mucisori...o sa-i treaca si tusea,da' cu maselele si dintii,vai de noi...mai avem de tras...bietii pui,cand se linistesc si ei un pic,dupa ce le ies toti,incepe nebunia cu cazutul dintilor...pe dulceata mica si vorbareata!

Mona,hai ca mai ai un pic...nu te grabi,las-o pe Maya sa stea in burticutza,ca de acum fiecare zi conteaza enorm pentru ea; acum creste ca Fat-Frumos din poveste,intr-o zi cat intr-un an...ioi,ce tentant suna propunerea cu nanny...chiar am visat pentru o clipa,cum le-as "alinta" pe Liutza si pe Maya...din pacate este imposibil...dar sunt sigura ca veti gasi pe cineva potrivit pentru jobul asta. la cele 2 papusi si la mamica lor frumoasa!

Ma bucur si eu sa aud ca Stefa lui Dana merge spre bine;am trecut cu toatele, clipe de mare ingrijorare si teama si eu ma rog in continuare pentru ei;Doamne ajuta-i!

Mammy,noi i-am dat la tusa sirop de Ambroxol sau Eurespal si a functionat; va pe amandoi si iti doresc sa n-ai nici o treaba cu ambasada britanica! si Andrei sa treaca cu bine de periaoda asta nasoala de viroze si sa nu i-a nimic.

Irinusha,a venit Crisuletul mic si dulce acasa?

Alus,nu mai ai deloc acces la Net?

Multi la toate mamicile si copilasii lor mici si mari;sa auzim numai lucruri bune!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nally, sanatate multa tatalui tau! Si felicitari pentru aparitia in revista!

Mona, tentanta oferta... Florida? Copii? Super!

Rebeca este la mama acum, mergem la ea. In noaptea asta am visat-o tare urat, scumpa mea... Si parea atat de real. Cred ca nu as suporta sa i se intample iubitei mele ceva... Si cred ca sentimentul asta il traim toate.

Diana, concediu placut!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici si pitici!
Am scapat de nasuc mucios in sfarsit.Nu am mai pus in nasucul baiatului nimic,pt ca il chinuiam degeaba.Am reusit de cateva ori sa folosesc pompita si atata.I-am dat vitamina C picaturi,sirop de patlagina si din muguri de brad.
Diana vacanta placuta si te asteptam cu poze si impresii.
Anacami,bine ca ne-ai spus cam cum sunt Pampers Let's Go sa nu mai luam si noi.Succes la noul departament!
Monet ma uit cu placere de fiecare data la pozele voastre si chiar intru in Internet Explorer special ca sa le vad.Sunteti niste scumpi toti!Iar tu mai ai putina rabdare si lasa puiul din burtica sa iasa cand o sa simta pregatita.
Nally sanatate multa tatalui!Ce ma face Sebi?
Va pupic dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, o vacanta de vis iti doresc!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Am intrat doar ptr. o clipa sa ma plang si eu putin . Cum vam scris cateva zile mai devreme trebuia sa plecam la soacramea si asa am facut. MIercuri de dimineatam am plecat la drum, a fost totul ok, i-am dat sa manance in masina si Julia a vomat , am crezut ca ia intrat unde nu trebuie, i-am dat sa bea, am schimbato si am plecat mai departe la drum, cand am fost deja pe terenul Lituaniei, si neau mai ramas cam 2 ore,Julia a facut temperatura 39,5, imi venea sa ma dau cu . Dar nu a fost sens sa ne intoargem deci am continuat drumul, cand am ajun soacra mea nea dus la doctor, nea dat niste medicamente, nu prea a vrut sa le ia, dar trebuia sa le dam cumva chiar si cu forte, verdictul a fost raceala, gatul rosu. As ta a fost miercuri, joi, dimineata sotul meu a plecat cu soacra mea la notar, eu trebuia sa-i dau medicamentul la 12.30, pana atumci il pregatea sotul, eu ma ocupam de ea ca era tare miortaita, vreau sa va spun ca nici nu stiam denumirea lui, la plecare mia spus sti unde sunt nu uita sa-i dai, Asa si am facut, la un momebnt dat cam dupa o ora Julia nu se prea tinea in picioare, ochi i sau facut mici ci si arata parca ar dfi drogata, idioata de mine am incurcat medicamentele si i-am dat medicament de linistirea nervilor a lui soacramea. Sotul a inceput sa tipe la mine, eu la el . La un momenyt dat l-am intrebat ca ce crede ca am vrut sa o otravesc? Dupa cearta am plecat la urgenta care a fost la 27 km. de noi, Acolo i-au facut o clatire de stomac si iau pus perfuzi in cap nu in mana. Eu eram inebunita, plangeam tot timpu si ma invinuiam pe mine insusi si pe sot ca nu mia pregatit ce trebuie. Am ramas in spital peste noapte, a dfotmit prost chiar foarte prost. Am crezut ca avem totul sa treminat, mam inselat, doctorul pediatru a doua mia spus ca are bronsita. Am crezut ca visez, nu am ramas acolo in spital, ne-am intors acasa , maine mergem iar la control, astazi este mai bine.

trebuie sa va parases, ora medicamentului.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mda e ora 2 si 10 noaptea si io nu am somn.M am culcat m am sculat si stau ca un cuc,ai mei dorm.
Am facut un ceai ca imi picura si ustura nasu si astept sa se raceasca.Cred ca raceala asta cu tot paracetamolu si vitamina C isi face de cap.Sper sa nu i dau nimic lui Inisa

Fetele Alina (nally) are probleme cu netu adica nu are mai dilok si mi a spus sa va transmit multumiri pentru urarile de sanatate pentru taticul ei

Diana vacantza placuta si cat mai mult bronz

Monet ai sa fi bronzata tot timpul acuma,mamaaaaaa ce frumos.Sa ne anunti cand Maya vrea sa vina pe lume sa iti facem galerie sa nasti usor

Alus doamne ce ati patit.Foarte periculoase calmantele bine ca a fost atat.Raceala va trece si ea aveti grija de puia mica

Anacami si io m am uitat dupa Pampers chilotzel la Cora da nu am vazut ma uitam numai la nr lui Inisa si cred ca nu am observat ca e mai incolo.Mie imi plac chilotei de la Libero i am purtat vara sub rochitze .Am probat si Libero clasic dar tot la Pampers clasic ramanem.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Doamne Alus prin ce ati trecut Juliei sa se faca bine. Hai nu te supara pe sot ca toti reactionam asa la nervi si strec. Uite sa-ti mai treaca di suparare.

Laureta Pampesi chilotei are in Carefour Orhideea, 525.000 - 34 buc si ambalajul e cu verde cu viniu, sar in ochi din prima. I-o inca n-am luat.

Cius Cum am spus nu cred ca e de la curent. Facea la fel si in service, alta locatie, i-au schimbat atunci memoriile si l-au tinut in teste, era OK. Cand am inceput sa lucrez eu pe el a luat-o razna iar.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am avut calculatorul stricat, copii bolnavi, mult de lucru, sotul pe la Paris, etc. intru diseara cu amanunte dar, am pus cateva poze de la intalnirea de 10 ani de la absolvirea facultatii. a fost superb, emotionant, coplesitor. nu am avut in viata mea atatea emotii. vfa povestesc diseara. va pup. nu am citit nimic, dar ma revansez diseara.

poze: http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Eu ma voi plange in continuare. Am racit si eu pe undeva, ma doare capul, ma dor oasele, am guturai si am inceput sa tusesc. Julia este miortaita, vrea mai tot timu in brate, eu mas culca, imi vine sa ma dau cu , sotul nu poate iesi mai devreme de la servici ca si asa a intarziat. Cred ca voi suna la mama sa vina ia ptr. catva zile daca poate altfel eu innebunesc.

Vanessa -pozele sunt super. Vad ca si tu ai afut bataie de cap. Sanatate copiilor

Na ca Julia ma lasa sa va scriu. Pote reusesc mai tarziu daca mai devreme nu innebunesc si nu ajung la nebuni

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Alus, sanatate multa,aveti grija de voi!
Vanessa,felicitari!Ai avut emotii la reintalnirea cu fostii colegi si profesori, nu?
Nicoleta, ai cumva puteri paranormale? Sper sa nu mai ai probleme!Waw, un pret si mai mare in Carrefour!!si asa mi se pareau scumpi,dar chiar asa diferenta fata de Cora?
Si eu raman la Libero: in afara de faptul ca sunt si putin mai ieftini, mi se par si mai buni. Aseara i-am dat chilot Pampers, a facut ceva urat mirositor;i-am dat jos si cand sa-i impachetez am constatat ca nici macar nu pot sa-i "sigilez":la Pampersi normali ii impachetam cu ariciul, iar la Libero au un scotch special pe spate (mie mi se pare destul de folositor si acest aspect!).

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput