Copilasi de Mai-Iunie 2004 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Camelia ete ca nu stiu daca am sau nu. Cert este ca toata lumea mi-a spus asta de cand cu calculatorul de la servici. Si asta de acasa merge cam greu da aici nu eu sunt de vina. Il cam freaca sotul cu tot felul de programe.

Alus multa sanatate. Asa sa faci. Cheam-o pe mamaica la tine ca sa te mai relaxezi puti si sa va faceti bine.
Si eu am lasat-o pe Bia in seara asta la mama soacra. Sunt moarta de somn si maine tre sa fiu la servici foarte devreme. Iar Bia e somnoroasa abia la 9.00 da semne de trezire si nu-mi place sa o trezesc eu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia

Delta + Mare
Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Anacami cum mey nu aveau arici de impachetat pampersi???Si mie mi se pare important.Mda mia trecut de tot curiozitatea

Tnicoleta tu ce faci strici calculatoare

alus multa sanatate

Vanessa vazu pozele asteptam sa ne povestesti cum a fost oricum din poze se vede ca a fost frumos si emotionant.

Io inca racita ma ustura in gat si curge nasu ca la robinet.Nush de unde am luat raceala asta.Mda ata ete.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Lui Sebastian a inceput sa-i curga nasucul; pana acum nu a racit vreodata,nu i-a curs nasul (chiar daca se mai infunda uneori).
Acum nu a facut febra, dar cred ca il deranjeaza mucisorii (f. lichizi):mariie si plange cand isi trage nasucul (asta noapte am stat mai mult cu el,a fost foarte agitat).Doctora mi-a recomandat paracetamol (Panadol,..), ser fiziologic (daca nu sta, cica sa-l imobilizez) sau alte spray-uri nazale.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cami, foloseste apa de mare: Humex, Mari-mer...cu pulverizator. Dupa aia ii scoti mucii cu pompitza si apoi ii pui niste picaturi (Vibrocil - se da de la 1 luna). Chiar daca plange si il chinui putin, e spre binele lui. Poti sa ii dai cate o fiola de vitamina C pe zi, sa ii faci o oala cu ceai de musetel si menta, pe care sa i-o pui in camera cand doarme, sa inhaleze aburii. In rest iti recomand mai mult Nurofen, pt. ca este un antiinflamator mai bun decat Paracetamol. Tine-l asa si poate trece repede.
Multa sanatate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Multumesc Madutza!
Ce mai face Ana, i-a trecut?
Tu i-ai dat cumva Oscilococcinum?Nu i-am dat acum, dar mi-am amintit ca se vorbea despre el la un moment dat; este si pentru copilasi asa mici?
Eu am luat anul trecut cand alaptam; i-am pus si lui vreo 3 bilute in ceai, dar am inteles ca nu prea are efect daca nu este dizolvat in guritza direct (adica tinut sub limba..., nu in lichide sau inghitit)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Anacami eu i am dat Oscillococinum lui Inisa o doza pe saptamana pus in seringa de nurofen si dupa aia tras apa amestecat bine(e mai greu de topit).Asta e doza preventiva daca a racit i dai o doza pe zi 2-3 zile.

Madutza cum se mai simte Ana ?Ai ajuns la homeopat,eu de cand zic ca ma duc si tot nu dau telefon sa fac programare.

Mergi la inceput

Laureta, mersi! ce inseamna o doza? un tub sau ce?

Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Da o doza e un tub(are mai multe bilutze mici de tot).Sti ca nu trebuie atinse cu mana bilutzele.
Pupici lui Sebi

Eu sunt infocurile pranzului cu Inisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

N-am mai intrat de mult timp, abia apucai sa citesc cat de cat.

Vad ca dupa eruptii dentare, pe puisori i-a luat raceala, numai mucusori si febra gasesti pe-aici. Eu nu fac exceptie, am gatul in flacari, nasul e infundat de tot, Doamne ajuta! sa nu-i dau si lui Darius.
De cand n-am mai trecut pe-aici ne-au mai iesit 1 maseluta si un canin, chin mare, acum ne laudam cu 3 masele si un canin (+ cei 8 incisivi).

Ultimele vorbite ale motanasului sunt: "Pazea! Pazea!" Mi-a luat 2 zile sa ma prind ce zice, la inceput zicea "PTEA", ma zapacea cu asta si eu nimic Dupa ce-a repetat de vreo 1000..000 de ori, s-a perfectionat si acum zice ff clar, sa priceapa si o anumita mamica cu capu-n nori [;:D].

Cam atat despre noi, in linii mari.

PS Tot cu tzitzi suntem. L-am dus la soacra-mea intr-o dimineata si la 2 noaptea era cu el la usa . Cred ca au aflat toti vecinii ce parinti denaturati are, sa-i ia copilului placerea de la gura

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Osilococcinum poti sa ii dai 1 doza la sase ore la primele semne de raceala, e foarte bun. Scrie mai exact pe prospect.

Eu am fost suparata, nu am vrut sa mai scri ca nu mi-a ars...Ana a venit din spital cu conjunctivita si rosu in gat, asa ca saptamana trecuta am luat-o de la capat. Si in timpul tratamentului pt. asta , cand era mai bine a racit (gututari, stranutat de 1000 de ori pe zi si muci)...Acum e spre bine.

La homeopat nu am ajuns.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput