Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
SimonaR spune:
FELICITARI CIUF !!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina si o nastere usoara, si un bebe sanatos. Ce noroc ca sint ai tai la tine si te pot ajuta, ai sa vezi ca o sa fie bine totul.
Carmen, ne e dor de voi. De cite ori iesim in Botanic imi aduc aminte de voi si de plimbarile noastre. Uite, promit ca incerc in we asta sa incarc niste poze noi pe webshots.
de la timisoreni ![]()
Julia, iti tin pumnii sa nu va inunde si pe voi si sa se opreasca o data ploaia asta neroada. Doamne ce dezastre in toata tara, si ce an capricios am avut. Si tare mi-e teama ca tot asa o sa fie de acum inainte. Schimbarile astea climatice o sa ne tot dea de furca.
Ileano, apropo de miros de kk : aseara mi-a fost nasul infundat si n-am simtit nik, dar la un moment dat vine cupilu si-mi zice disperat "kk, kk, mama coala odata". Eu stateam la calculator si nu i-am prea dat atentie, pina cind imi suflu nasul si deodata ma loveste mirosul. Atunci m-am prins ca facuse cupilu pe el de ceva vreme buna, daca a inceput sa se plinga, fiindca de obicei sta si un sfert de ora si nu il deranjeaza. Si asta tocmai dupa ce ii tinusem teorie ca daca vrea kk sa zica dinainte ca sa-l pun pe WC si sa faca acolo. Asa ca, de ciuda, si ca sa-l invat minte, i-am zis ca nu-l schimb, n-are decit sa stea murdar, alta data sa zica din timp ca vrea kk. ![]()
Dar cind am vazut cum incepe sa plinga de vinovat, mi s-a muiat inima si l-am schimbat, ca doar deh, doar nu era sa-l las de adevaratelea cu minunea la fund ![]()
Va mai scriu eu, acum trebe sa ma intorc la lucru...
Ven spune:
Ciuf, mii de felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fie bebe si mami sanatoase!
V-ati gandit la nume de fetita? ![]()
Fetelor, noi am reusit sa face rosu in gat, amandoi (eu si Markus) - ca noi tot in tandem ne imbolnavim. Si avem gatu tare rosu, ca tanti dr. ne-a dat antibiotic la amandoi. Eu m-am racit la scoala, ca vedeti ce frig e dimineata, si astia porenesc caldura doar in 15 oct.
Iar Markus noaptea, chair cand a venit frigul, acum cateva zile, era doar in tricou si pantalonasi subtiri, si dimineata era inghetat!
Si din pacate, banuielile mele de mai demult (cred ca va ziceam si voua de ele pe atunci) s-au confirmat iar! Are dermatita atopica. Ca ii tot ies si ii tot trec peste tot randuri-randuri de bubite mici si aspre la pipait. Ce ma mira pe mine e de ce s-a manifestat asa tarziu (la 1 an si 7-8 luni!) Credeam ca asta incepe dinainte de un an, de cand e bebe mic.....
In fine, vreau sa va rog pe cele care aveti copilasi cu dermatita atopica sa-mi spuneti (pentru informarea mea personala) ce creme folositi si cat de des. Mersi 
Vazut poze cu Alexa-norocoasa
, David frumosul si Laura cocheta. Pupam la ei 
Adriana, tinem pumnii sa fie bine pt. voi cu apele astea.
Vikinga tinem pumnii sa alegi cea mai buna nanny pentru carliontzatul Aldito-bandito!
Simona, bine ai revenit! Chair, n-am mai vazut de un secol poze cu Codrin....Asteptam!
Elena, voi ce faceti, sunteti bine?
Pupam si la ceilati copilasi si la mamicile lor! ![]()
Fetelor, noi dimineata mergem la Cheia, Markus ramane cu tanti si o sa-l mai ia si socru-meu putin. Ne intoacem duminica seara. Sper sa nu ploua intr-una pe acolo, ca demult asteptam iesirea asta!
Va pup si va doresc we placut si insorit!
Venera
, mama lui Markus:
-> 
Elenalove27 spune:
Dragelor , va multumesc pentru griji 
Noi suntem bine.
Alvaro este un nazdravan si face numai nebunele dar cu serviciul meu nu o sa ma urc pe pereti cum faceam cand eram acasa.
Sutnem programati pe 29 iar la control cu inima, sper sa fie bine.Am fost cu el la control acum 2 luni si vad ca ne-a sunat iar.sincera sa fiu imi este FRICA! dar sa speram ca nu este nimic grav.
Ciuf , asa cum am vb pe messenger , te rog sa fi OPTIMISTA si totul va fi bine si asa cum spun si fetele , vai ce blondina mica o sa vad ! Multa sanatate si sarcina cat mai usoara .pupam pe LUCa.
VEN adica Markus
, FELICITARI PENTRU MASELUTE
vikinga , si noi ne gandim sa il ucem pe Alvarica la daycare 3 zile pe sapt ca aici nu prea gasesc sa vina acasa , adica de incredere.
Tu vrei sa iti vina acasa sau vrei sa la gradinita ! te pup .(vreau sa mai vad poze cu ALDO pliz)
pentru fetele din Romania , imi pare nespus de rau de ce se intampla in ROMANIA .M
MAMA mea a ramas fara casa , este in strada fara absolut nimic.Incerc sa o ajut cum pot si sunt foarte trista ca nu pot s afac mai mult.Sta cateva zile pe la sora mea alte zile pe la alta sora dar ce a avut ea a luat apa tot.Ea sta la tara in comuna chitesti si acolo este catastrofa....iar eu aici abia fac fata la uraganele astea care nu ne da pace deloc....sunt disperata mai ales ca am cumparat biletele pentru romania ....acum nu mai imi vine sa merg in romania ....mama pe drumuri dupa munca ei de o viata off Doamne de ce trebuie sa fie asa![]()
mai revin la barfa, Alvaro imi sta in cap(vorba vine) si nu ma lasa sa scriu deloc.
pupici si multa sanatate.
paula2003 spune:
Gata, v-am aratat si acum le scot, ati ras, v-ati distrat dar e printesa mea si eu o iubesc asa cum este. Parca se face mai frumoasa pe zi ce trece si mai desteapta. Am fost la logoped si pt. ca intelege si executa toate comenzile si face multe si imita....a spus ca-i de varsta unui copil de 1.9 luni, adica de a ei. Cu vorbitul e mai in urma dar nu ma sperie, sunt si de 3-4 ani care nu spun nimic si ajung celebri.
Va pupic si ma bucur ca v-au placut pozele

Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
vikinga spune:
Wooow elena ce veste..imi pare tare rau pt intimplarea cu mama ta. Chiar asa ce o sa faceti? Biletele deja sunt luate, o sa se bucure si ea macar sa va vada. Mult mult suuces la control! Noi tinem pumnii insa stim ca totul o sa fie bine cu Alvaro Fat Frumos cel puternic! Gata am gasit pt Aldo o Tages mutter pe placul meu, mi-a recomandat-o amica mea cea mai buna nemtzoaica, am fost acolo, am vazut casa, are gradina mare si un loc frumos de joaca, se ocupa de munca asta de mult timp asa ca totul e pus la punct in casa ei. Elena nu e vorba de o nanny sa vina la mine, e o mamica care are grija de alti copii, are voie maxim 5, si sunt de virste mici pt cei care nu merg inca la gradinitza. Cam asta e moda in europa inainte de gradi cu aceste tages mutter(days mother) sau cum se traduce in engleza. Si lui i-a placut acolo, in jumate de ora deja incepuse sa repete dupa ceilalti copii multe cuvinte in germana. O sa mearga dupa amiaza de la 3-6, de luni pina vineri, asa ca un fel de iesirie la joaca cu copii, sa mai invete limba sa se mai socializeze si eu in timpul asta sa ma ocup de niste cursuri de geramana. cam asta cu nanny nemtzoaica, am un feeling bun in privinta ei. Dupa amiaza e si mai liber vor fi doar 3-4 copii.Ven eu iti pot scrie exact tratamentul dat de dr mea, tratament dupa care aldo a scapat complet de dermatita si asta si in timp rapid(relativ, pt ca dermatita trece destul de greu), insa se poate. Vorbim pe PM daca doresti.Ciuf tu pina la urma esti noua mea intrata pe lista yahoo, ca intrebasem si la sub terminat? Ca eu alta valeria nu mai stiu dar nu eram sigura
si ne reusesc sa te prind online.Paula, Alexandra avanseaza excelent, hei Aldo abia zice citeva cuvinte la un an si 10 luni, asta nu e motiv de grija la asa virsta. Ce-ti mai face burtica:)pup si noapte buna
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
ciuf spune:
Sal, fetelor
Va multumesc pentru gandurile voastre bune si sper sa-mi aduca noroc.
Dar greturi nu am si nu ma plang. Dzeu sa ma ajute sa tin sarcina, ca celelelte sunt fleacuri, pe cuvant.
Elena, cum mai este asa nasol in Ro? Mama ta a ramas fara casa? Te putem ajuta cu ceva? Spune-ne. Imi pare sincer rau si m-as bucura daca te-as putea ajuta cu ceva.
Laura, nu am YM zilele astea ca scriu de pe laptopul unui prieten. Calculiciul meu e facut praf. Si astept sa isi faca sotul timp sa-l puna la punct. Dar sa stii ca de abia astept sa vorbim.
Eu m-am apucat de tricotat ca daca stau in varful patului sa faca si mainile astea ceva, decat butonare pe DC.
Dialog aseara: tata: "Luca, hai vino jos sa ne jucam". Luca de la el din dormitor incercand sa faca niste castele: "Nuuuuu, sunt ocupat".
A fost un dulce.
Gata, va pupacesc si va doresc un we placut.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
dragelor , DA este prapad in zona unde locuieste mama mea si a ramas cu o casa plina de apa si toata gospodaria ei dusa cu apa...sunt distrusa sufleteste ca se tin ghinioanele de mine de parca cine stie ce rau am facut la viata mea.
Eu de fel sunt mereu prima sa ajut pe cineva dar daca este sa fie cineva din familia mea la pragul suferintei eu nu cer ajutor la nimeni si asta de RUSINE.
Nu trece o nenorocire si apare alta , dar sper sa pot scapa si de asta.
Noi avem de gand sa mergem in continaure in romania si de nu avem unde sa trage...dar macar sper sa o bucur pe mama putin sufleteste ca saraca a luat-o de 3 ori de la 0...si acum daca ma va vedea pe mine si pe baietul meu poate se va simti si ea mai bine ca tare necajita este.(sunt 6 ani de cand nu am fost in romania) imi este tare dor de MAMA si sora mea cea mica care va nase si ea o fetita in oct-noiembrie si ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa ca sora mea cand era mica sa nascut cu gaura la inima...off DOAMNE cat de mult ma pui la incercari.
ciuf, ma bucur ca ai inceput sa tricotat, si eu vreau sa tricotez cred ca daca raman si eu gravida o sa ma apuc de tricotat ca tare mult ma linistete.abia astept sa treaca timpul si sa te vad si cu bebe 2 .Eu sper sa fie FETITA.
vikinga, iubita am vazut ca ai scris si la americance si la fetele din germania.
Eu sunt tare RUSIONASA cand vine vorba de ajutor, ma refer sa cer eu ...de aceea i-am spui amuletei ca nu pot sa cer ajutor din cauza rusinei dar se pare ca trebuie sa fac ceva sa o ajut pe mama ca dupa ce ca era ea asa de amarata si vai de capul ei de bolnava , a mai ramas si cu 4 pereti si aia umflati de apa....
Nu ma pot abtine , imi curg lacrimile si iti spun cu mana pe inima ca ma doare sufletul in mine de cate greutati am
revin.
vikinga spune:
Offf Elena si eu la fel ma gindeam la voi prin cite ati putut trece si inca nu se termina supararile...O sa incercam cumva sa dam si noi o mina de ajutor, pt ca tare mare nevoie ai..! Hei, prieteneii la ne nevoie nu stau indiferenti
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
bubu spune:
Buna mamicilor si piticutilor.
In primul rind va doresc, Ciuf si Paula o sarcina usoara.
N-am intrat de f mult timp. Viata noastra s-a schimbat. Va spuneam ca in aprilie am inceput sa il duc pe Aki la camin. A fost o luna grea, nu s-a acomodat nici usor dar nici foarte greu. Era tregedie in fiecare dimineta pentru ca pe Aki il duceam la caminul unde a mers Melany, unde erau acceptati doar copii pina la 3 ani si la Melany nu ii gasisem camin(ma refer cel suventionat de primarie). Dar la inceputul lui mai mi-am gasit si eu de lucru, asa ca am dus-o si pe Melany la camin nu subventionat de primarie dar macar ii place.
Asa ca am inceput sa lucrez ca profesoara de engleza. Aici sistemul de invatamint e diferit, fiecare prefectura are autonomie. In prefectura unde lucrez eu, fiecare scoala are ore de engleza cu straini daor o data pe luna cel mult. Mi-au spus clar ca nu trebuie sa ii invat engleza si sa ma joc cu ei. Lucrez cam 3-4 zile pe saptamina, dar si in zilele cind sint singura acasa, gasesc cite ceva de facut asa ca nu prea apuc sa ajung la calculator.
In vara am fost o luna in concediu in Tailanda. Copiii s-au simtit foarte bine, dar noi am zis ca ne trebuia un babysitter. Tot timpul a trebuit sa fim cu ochii pe ei.
Din septembrie am inceput din nou programul servicii si camine. In zilele cind lucrez eu Marcel ii duce pe amindoi la camin, el lucrind mai aproape.
Mamicile care lucrati - cum va simtiti ca nu mai aveti asa de mult timp pentru copii?, aveti rabdare cu copiii? Eu plec la 7 de acasa si ma intorc cu Melany la 5. Le dau sa minince, baie, joaca si le 8 jumate culcarea.
Dar sa va mai spun despre Aki. E mare smecher. De cind am fost in Tailanda e baietelul lui taticul, nu vrea sa doarma doar cu taticul. E un dracusor, nu asculta de nimeni, au inceput bataile cu Melany si el o musca(mama zice ca si eu muscam). A inceput sa vrea pe WC dar nu face nimic. Stie cind e murdar pamperasul si nu se suparta asa. Ma distreaza ca da din cap pentru Multumesc(japonezii se apleaca cind zice multumesc)Acum zice frumos Da si nu.
Davidutza spune:
BUNA,
CIUF felicitari,sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Mai fetelor David este un mare vorbaret,spune absolut orice cuvint pe care il aude,dar bineinteles putin stalcit
pentru ca litera "r" nu o foloseste deloc.A inceput chiar sa asocieze cuvintele in mici propozitii.Este un dulce,un rasfatat(datorita bunicilor)uneori foarte afectuos dar si un mare nazdravan.Inca il mai pasioneaza atlasul zoologic pe care il studiaza zilnic,si ne spune toate animalele pe care le stie.
Ii place sa ii desenam iar el sa stearga.
Maninca in timpul zilei singur,nu ii mai baga nimeni in gurita.La inceput a facut multa mizerie dar acum decat putin se mai murdareste.
Ii place in continuare laptele,seara doua biberoane,iar dimineata pe la 6 inca unul,in somn asa,dupa care doarme pana la 9,30-10.
In timpul zilei nu mai doarme decat o data cam 1ora,1ora jumatate.
Nu a mai facut pe el ziua de nici nu mai stiu cand.Pisu face de mult la baie iar caca cam de 2 luni face pe colacelul lui de wc.
Noaptea ii mai punem inca punem pampers.

Mariana si
David