Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
alinkav spune:
Buna!
Ce mai faceti?
Am venit si noi pe aici sa va povestim de noi. Alex, cum v-am mai spus, e la cresa, deja sunt aproape 4 luni de cand il duc acolo. Prima luna a fost nasoala rau, plangea tare cand il lasam, in schimb acum cand vin sa-l iau nici macar nu fuge in brate, asa cum facea in prima luna
. Cum intram pe poarta la cresa o ia la fuga, direct in grupa lui, abia il prind, nici nu are rabdare sa-l schimb, vrea mai repede la joaca cu copii.
Mai avem o veste, am scapat aproape de pampers, il folosim numai noaptea, cere si pipi si kk. Acasa avem colac ptr wc cu scarita, dar la cresa e olita. L-au invatat acolo sa-si tina "cucu", si acum nici nu trebuie sa-i spun, cum se aseaza pe colac, e deja pregatit de actiune.![]()
Alta, mananca singur, nu l-am mai hranit de 2 luni, dac incerc sa-i iau lingurita, tipa si refuza mancarea sub orice forma. Am intrebat si pe asistente, si mi-au spus ca mananca si acolo singur, si sunt si ele fericite ca au scapat de o grija.
Repeta cuvintele, numara pana la 10
( repeta dupa noi), stie deja unele cuvinte uzuale.
A racit de 2 ori de cand e acolo, o data usor, i-a trecut in 3 zile, dar a doua oara, a racit din cauza noastra, l-a scos sotul meu afara dezbracat(il lasasem la cineva, si l-am luat noaptea), dormea si era transpirat, ceea ce ne-a costat pe noi si pe el, cu injectii cu ampicilina de 4 ori pe zi.
Acum e cam mucos, e si vremea asta de
, si multi copii de la cresa sunt raciti. Ii dau viamina C(fiole), si am sa-i fac si vaccin antigripal.
Pozele recente, facute saptaman trecuta: http://community.webshots.com/album/453880023CZqwbN
Va doresc weekend placut in continuare!
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
paula2003 spune:
Hai sa vedeti si voi poze de la Expo Beby. 24.09.2005.
Eu sunt multumita de ea(Alexa), cu toata ca e mai in urma dar e bine. Sunt foarte trista, revoltata.....pe cei ce trebuie sa ne ajute cu acesti copii pt. integrarea lor. Am intrebat la toate gradinitele particulare(au fost ~10) daca imi primeste si copilul meu? Nu primim copii cu H....am intrebat de asigurari pt. ei, de pensii private pt. ei...nu se fac...am aflat ceva la Tiriac si am sa sun zilele astea sa-mi dea mai multe detalii. E bine si frumos pana sa o integrez , sa o duc in societate. Repulsia si rautatea din ei ma dispera, ma face mai ceva decat o leoaica. Nu sunt locuri, nu primim, nu avem cadre.....NNN si XXX motive pt. a nu-ti spune verde in fata NU, NU, NU.
Nu va pot descrie ce este in sufletul meu, imi venea sa-i omor, sa tip...sa-i bat.
I-am luat Alexei una alta si am facut si poze, sunt cam scumpe si nu am vazut calitate la preturile pe care le au. Am vazut-o si pe sotia lui Catalin Crisan, am stat un pic de vorba. Fata de anii trecuti acum ne-am ratacit, asa de multe standuri. As mai fi vreu si una alta dar....buget ca dupa muraturi, zarzavat si inceperea recuperarii.
Va pupic si va iubesc mult de tot doar pt. ca ma ascultati si-mi cititi ineptiile umane.
Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
Lory_k spune:
BUNA ZIUA TUTUROR!Imi cer mii de scuze ca nu v-am mai scris nimic in ultimul timp!Ce va mai fac copilasii?Al meu a facut o gramada de progrese.Si nebunii...nu mai zic.Avem si noi album foto ,unde daca vreti,ne puteti vedea: http://community.webshots.com/user/alink119.

Va pup pe toti!Sa auzim numai de bine! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
super mami spune:
N-am apucat sa citesc nimic. Azi e prima data intr-un an si 8 luni cand domsoara nu vrea nani la pranz. Atat s-a chinuit tati sa o culce....ca a adormit ca un erou pe paturica copilului.
Acum el doarme, ea danseaza iar eu ... am bagat un ochisor pe aici.
Oricum trebuie sa fug la ea ca e pe masa. Ieri a cazut de acolo...va povestesc mai tarziu.
Am vazut pozele Paulei....Tare frumoase, si tu si Alexandra. Mama da' ce aglomeratieeeee.
Pozele lui Lory ca sa le vedeti trebuie sa scoateti "." de la sfarsit.
E o papusica de copil
Fug ca face junioarea scandal.
Pup si revin
Alexandra
Elena va pup si tin pumnii....revin sa citesc cu atentie ce s-a intamplat.
paula2003 spune:
Si fetita mea e o nazdravana si imita tot, trebuie sa fiu foarte atenta ce fac si cum, ca si face si ea. Plus ca este de o curiozitate...ceva de speriat, se baga, cauta, verifica, trage. Dar eu ma amuz si o incurajez sa fie dezghetata si tupeista. Asa e bine in viata sa ai si putin tupeu, nu sa te calce toti in picioare.
Noapte buna.
Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
Zeeva spune:
Felicitari Ciuf, sarcina usoara si sanatate iti doresc. Ai sa vezi ca va fi bine. Paula, tu cand nasti? O sa vedeti ce minune e cu doi prichindei. Sper sa aud de cat mai multe burticute aici.
Elena imi pare foarte rau pentru mama ta. Noi in Canada, zona mea, avem un fond special constituit printr-o asociatie a romanilor in care punem bani pentru sinistratii din tara. Sper sa putem fi macar un pic de folos. Din pacate, oamenii sufera amarnic din cauza inundatiiilor si nimeni nu le poate alina suferinta. Acolo nu sunt asigurari, nu e nici o speranta.
Fetele mele sunt bine. Maia a fost un pic racita da' e bine acum.
Ma bucur sa citesc despre nazdravaniile copilasilor. Iata ca vine prima aniversare de doi ani. Ileana, ce pregatiri faci?
numai bine,
Z.
Elenalove27 spune:
zeeva , multumesc mult pentru gandurile bune.
vikinga , iti multumesc enorm pentru suport.ma simt asa de fericita cand stiu ca am un umar pe care sa plang.multumesc mult.
alinkv
, felicitari pentru baietul tau ca nu mai are pempershi , baiat mare nu gluma , felicitariiiiii !!! si mai papa si singurel !!!! super, asa da baiat mare si iti seamana leit. frumoshilor.
ciuf, vreau sa vad ce ai crosetat
ca vreau sa ma apuc si eu ca sa mai uit de ale mele necazuri.Asa ca te rog sa imi arati si mie.
sarcina usoara si pupam pe LUCA.
paula, pozele sunt superba.Si alvaro a papat kaka cand era mic doar ca eu nu am apucat sa il fotografiez din cauza ca ma apucat crizele, dar stiu ca este un baiat norocos cum este si alexandra.pupici si sarcina usoara.
super mami, si alvaro face numai figuri cand vine vorba de facut nani ziua, asa ca nu il mai pun la nani ziua decit cand il vad eu ca intradevar vrea sa faca nani ...pupam pe isabela.
lory , nu merge pagina cu pozele .
bine ai revenit
daviduta, felicitari felicitari , sunt absolut impresioanata ca majoritatea copilashilor au inceput deja cu mancarica singurei sau cu pipi si kaka...eehee pai alvaro este in urma cu toate.
felicitari
bubu
, pai cum tu iubita sa te amuzi cand da din cap , ce tu nu dai din cap
eu am dat 6 ani si acum mai imi vine sa dau din cap cand zic multumesc dar Aki care creste acolo.
pupam noi la frumoshi tai si multa sanatate.
Si eu lucrez si sa sti ca nu prea mai am rabdare deloc cu Alvaro cand vine de la servici si plange nu am rabdare sa il intreb de ce plange sau ce a patiti ....dar in schimb ma simt aiurea ca nu mai este langa mine 24 cu 24.
Multa sanatate si intra si tu mai des pe la noi
In rest toate la fel.Eu suparici cu problemele mele si ale mamei ...dar sper sa fie bine.
Va multumesc mult celor care va ganditi la mine.