Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Fetelor va citesc mereu dar imi e tare lene sa scriu,cu Ileana mai vb pe msg.
Noi suntem bine,dar mor de frica cu ploaia asta,am toata gradina inundata iar vecinii mei de vizavi au apa in casa de 30 cm,o scot in strada de unde vine iar in curte,nu va mai zic nu prea am dormit zilele astea deloc de frica cu toate ca eu sunt mai sus putin ca ei,strada e plina de apa parca suntem la mare.
In bucatarie nu stiu pe unde mi se infiltreaza apa si mi s-au udat peretii de abia zugraviti,dar macar asta sa fie paguba noastra
Am vazut si stirile in seara asta si e groaznic si in tara,eu nu ar trebui sa ma plang,oricum cum vrea Dumnezeu este si va fi.
Am avut noroc si ca Julia a stat cuminte in casa.

Elena,cum este la voi?

Ven,felicitari pt molari,pupam baiatul cel frumos!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simona, mai treci pe la noi , si vrem poze cu Codrin ... mai proaspete! de la Canadezi .

Adriana, chiar acum 10 minute citeam ce nenorociri sunt iar prin Romania cu inundatiile ... mai, oare ce se intampla in tara noastra? Parca prea multe pe capul ei in doar un singur an ... succes sa nu va intre apa in casa ... si la tine zic la fel ca ceea ce i-am zis lui Simona: mai pune poze noi cu Julia .

Paula, am vizionat pozele "in flagrant", super haioase, inseamna ca Alexandra o sa aiba noroc cu carul in viata ... daca deja de 2 ori a facut figura asta .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Eu am probleme cu calculatorul si ma enerveaza la maxim. Noroc cu laptopul unui prieten ca m-a scos din cacatelul in care m-am bagat. Cred ca pe al nostru l-am facut praf. Instalat programe, antivirus, totul e dezastruos. Nu o situatie prea buna. Dar bine ca azi vine sotul din delegatie si ma scoate din mocirla.
Laura, ma bucur ca te-ai intors si ca micutul este bine. Si Luca mi-a facut febra de vreo cateva ori, peste 39, m-am dus cu el la doctor si NIIKA. Nu tu streptococ, nu tu infectie la urechiuse, era bine merci. Asa ca ne-am dus acasa frumusel si i-am dat numai Tylenol pentru febra. A doua zi nu mai avea nimic. Lui Aldito i-au iesit molarii? Cu toate ca nu ar face febra asa mare de la ei.
Acum ca povesteai despre baietelul acela educat. Eu cred ca depinde si de temperamentul copilului. Al meu e zbanghiu rau de tot. Si nu ar sta locului. Nu are astampar nici cand mananca, nici cand doarme.
A invatat sa se stearga pe manute, la gurita si pe ... cap. Ca si acolo pune mancare. Cana de apa o arunca peste tot, chiar si in capul nostru. Are in total vreo 4 cani. Cand cere apa sa ne vedeti cum cautam disperati cele patru canute si nu dam de nici una. Le ascunde in cele mai imposibile locuri. Atitudine de copil educat.
Are mama o prietena al carei nepotel statea la povesti si la olita foarte cuminte. Pai cand am fost in Ro l-am vazut. Era blegut rau de tot. Statea numai langa bunica-sa, nu se avanta la jocuri periculoase cum facea fiu-meu, se comporta ca o fetita linistita.
Noi acum incercam pe Luca sa-l invatam sa-si stranga jucariile din camera lui. II spun ca ele trebuie sa faca nani si noi le vom pune in patutul lor. Om vedea rezultatul.
Nu intelege cand i se spune NU de la ai mei. Dar cand urlu la el si spun NUUU, wow, un efect miraculos. Am zis ca macar eu sa fiu dura cu el, ca ceilalti il cam rasfata. Eh, uite-ma cum dau vina pe altii.
Se stramba in toate chipurile. Urla rasfatul. Ieri l-a scos mama afara si s-a dus la niste vecini in fata casei, s-a asezat la masa alora picior peste picior si a gasit o sticla de bere pe care era gata-gata sa o duca la gura. Oyoyoyoy.
Vorbeste foarte multe si repeta dupa noi. Face propozitii si le spune corect. Ei, fara rrrrr.
Lena ,pune poze cu Freya tunsa. Vrem sa-i vedem bretonelul.

quote:
Eu azi fetili am tuns t-rexul cu foarfeca, ca ii intra pleata in oki si avea la spate niste carlionti blonzi asa aiurea...cum nu are cercei, arata ca un baietel mieros si cu gene de fetitza

Si eu l-am tuns pe fiu-meu ieri. E cu bretonel. Dulce foc. Si are gene de fetita .
Paula, dulce foc fetita ta si si-a schimbat mult trasaturile fetei. Mie mi se pare ca seamana cu tine. Si ai o burtica tare frumoasa, te invidiez.
Simona, ma bucur ca ai mai dau un semn de viata. Stiu ca mititeii au perioade si cu olita. Cand vor sa faca la ea, cand nu. Luca nu prea a fost prieten cu oala, dar vad ca-i place pe colacelul lui. Inca nu a reusit sa faca kk pe el, dar cativa stropi mult munciti face.
Wow, Julia, eu habar n-aveam ce se intampla in tara. Nu mai avem PROTV, iar daca am avut probelem cu calculatorul nici ziarele nu le-am mai citit.
Tineti-ne si pe noi la curent cu ce se mai intampla pe acasa.
Venera, ma bucur ca te simti mai implinita acum ca te duci si la scoala. Felicitari pentru cei doi molari. L-au chinuit?
Si acum fetelor sa va spun secretelul meu.
Sunt insarcinata in 10 sapt (implinite ieri) si am ceva emotii ca de trei sapt. am sangerari si stau numai in pat. Nici un fel de efort n-am voie sa fac. Noroc ca sunt ai mei aici si imi aduc mancarea la pat. Pe 21 ma duc la doftoreasa si sper sa-mi spuna ca e totul in regula si sa-mi dea naiba un tratament, ceva de sustinere a sarcinii ca innebunesc daca mai trebuie sa stau in pat. Cam sunt cu moralul la pamant.
Daca am divulgat secretul, sper sa-mi fie cu noroc. Din superstitie nu v-am spus mai devreme.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

WOW, Valeria, FELICITARI! Si sper sa fie o sarcina cu cat mai putine probleme, usoara si sa ai un bebe sanatos .... poate o surioara pentru Luca blondinul frumos .
Mai, vad ca se tot inmultesc burticoasele pe aici, parca mi se face si mie dor .
V-am pupat , ca plec sa ii cumpar ceva hainute de toamna lui Matei, azi am avut surpriza sa ii trag pe el 4 perechi de pantaloni si toti erau scurti , si toti is marimea 24 months, cred ca trebuie sa incep sa ii iau haine pentru 3 ani de acu ... .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Wow, Ciuf, sa fie cu noroc, o fetita dragalasa si...cumintica. Ai grija de tine.
Paula am vazut-o si eu pe Alexandra, o sa fie tare norocoasa.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria......vai ce fericita sunt !!!!! Chiar am ramas cu gura cascata....efectiv ca la dentist. Pe bune, nu zic doar asa. Isa m-a vazut pe mine ( e cu poponeata pe birou , langa laptop ) si a deschis si ea gurita mare ... asa ca suntem doua
Ma bucur din tot sufletul, parca si vad o fetita blondolina si frumoasa pe langa voi.
Sa ai o sarcina usoara si un bebe santatos si frumos si cuminte.
Sunt tare fericita pt voi.Iti tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne zici neaparat ce a zis doctorul.
Pupacim familionul, de la cel mai mic la cel mai mare Am vazut si eu la tele....ui ce dezastru. Sper sa se termine mai repede.
Paula....no coment...Elena.... la voi cum e ? Sa aveti grija de voi Nu pot sa mai scriu nimic cu domsoara iun capul meu.
Va pup pe toti si mai povestesc cand ne intoarcem de la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ciuf felicitari iubitaaaa! Wooow ce veste! Sa ai sarcina usoara si fara probleme! Imi pare rau sa aud de singerari..Sa ne tii la curent!Julia am citit si eu de inundatiile din Romania, acum nu-mi mai merge antena satelit sa ma uit la stiri, au dat insa si aici la stirile de la nemtzi. E absolut catastrofal ce se intimpla in Ro...... Sa aveti grija de voi!Ven felicitari pt dintisori si spor la munca!Lena pina la urma asa cum spunea si Ciuf, depinde de caractreul copilului temeperamentul copilului. Am fost la ea, am vazut casa si cum isi face treaba, nu este ea o super nanny ca in acele emisiuni, pur si simplu are doar grija de ei. Si probabil ca in grup fiind, copii au dispozitia de a copia si de aia invata mai repede unele lucruri. Azi merg sa vad alta, care are gradina mare si cu loc de joaca si care nu face decit rar plimbari pe fara, mai ales ca s-ar putea sa am nevoie de ajutor dupa amiaza, in functie de cum or sa fie orele la scoala. Si sunt numai 3 copiii si poate o sa fie mai pe placul nostru. Cred ca am sa optez si eu tott pt 3-4 zile pe sapt maxim, asa pt socializare si pt mine sa-mi pot rezolva unele treburi. La noi incepe scoala mai tirziu, sigur nu de la 4 ani. Stiam de 6 ani, insa am sa intreb nu sunt sigura.fetele va pup ne auzim mai pe searaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Valeria, Doamne, ce veste buna ne dai! felicitari si tin pumnii stransi tare sa fie bine sarcina in continuare! Vai, ve veste buna!!!!!!!!!! Mii de pupici pentru tine.

Vikinga, bafta cu nany, sa o gasesti pe cea mai buna, sa se inteleaga Aldito bine cu ea.

Adriana, ai grija cu apa, Doamne ajuta sa nu intre si la tine in casa... Din gradina ai apucat sa culegi ceva? Sau ti-a inundat-o cu tot cu recolta?

Simona, ne luam de mana cu nevrutul la olitza.... De fapt Luca vrea, dar nu cere, asta ma enerveaza. Aseara a stat cu kki in pampers vreo juma de ora, pana ne-a luat mirosul de nas.

Am trecut la pampershi no. 6, ca aia nr. 5 au devenit neincapatori. . Inregistram si noi progrese la vorbit: tanti, nenea, ata (alta), atu (altul), ata (asta), udi (unde), oti (uite), apa, papa, nani, bebe, etc. Si imita destul de bine o multime de animale. A devenit cam rasfatat, in sensul ca face cam multe crize de isterie, dar asta e varsta... Le tratam cu ignorare si uneori trimitere in camera proprie si personala. Inca n-am trecut la pat normal, doarme tot in patutz si nu cere il alt pat, n-am renuntat la biberon, il mai las sa fie bebe. Ne topeste cu iubirea cateodata, e pasionat rau de Tom si Jerry, se uita si cate o ora daca il las. Mananca bine, ca de obicei, insa e mai mofturos. Cam asta e cu noi...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ciuf,ma bucur mult pt tine,iti o doresc o sarcina usoara si o fetita sanatoasa!

Noi nu am dormit toata noaptea de frica,am vazut aseara la stiri ca zona noastra este in pericol din cauza unui canal colector spart.
Vecinii mei au apa in casa de juma de metru si nu mai stiu ce sa faca.
La 4 strazi de mine oamenii au apa de 1 metru in casa,toata noaptea au scos pompierii apa din casele lor si e cam la fel.
In Bucuresti tot ploua si la meteo au zis ca o sa ploua pana duminica.
Nu mi-am imaginat vreodata ca si noi o sa trecem prin asta,sper sa se opreasca ploaia si sa nu avem si noi probleme ca vecinii.
Chiar daca am casa mai ridicata ca ei tot stau cu teama,la bunica sotului nu exista nici un pericol sa fie inundata,casa o avea f sus si in 10 min s-au trezit cu apa de un metru in casa(in iulie la Nanesti)
In Costinesti e groaznic,pe litoral in general si in tot sudul,mai rau este ca si Bucurestiul este amenintat si zonele limitrofe din cauza lacurilor ajunse la limita.

Ileana,din gradina nu mai am ce sa salvez,mai am doar verdeata si ardei,dar verdeata mi-am pus destula in congelator,eu ma bucur ca am gradina si tot mai absoarbe apa.

Va pupic

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fetelor!

da, e groaznic ce se intampla peste tot, nu numai la noi...

Elena, ma tot gandesc si eu la tine, sper sa nu aveti probleme, am vazut ca se tot evacueaza zonele pe acolo... Doamne!!! nu se mai termina

Julia, si voi, ce ati facut? sunteti bine? noi suntem patiti, cand ploaia de lunile trecut ne-a inundat casa si am fost nevoiti sa ne mutam...... e incredibil, si am scapat usor, insa cand ma gandesc la altii...

Ciuf, mey mey, n-ai fost cuminte! se vede treaba ca ti-a priit la cort
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!! nu mai fii deprimata, o sa fie bine, iti doresc din suflet! iti doresti fetita, nu? hai ca trece si sangerarea, si greata... ai vazut la Paula...

Ven, bafta la dintisori, sa scapati usor, pe noi caninii ne-au chinuit rau rau de tot...pupam Markus si mami lui

weekend placut pt toti, daca se poate numi "placut"

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput