Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
tutzi spune:
Dragele mele, pe scurt, am nascut normal in 24 sept o fetita de 4 kg si 55 cm. Revin mai incolo sa va spun cum a fost, dar acum sunt singura acasa cu amandoua fetyele.
Tutzi si Iasmina (28.10.2003)
http://community.webshots.com/user/tutzica
ciuf spune:
Tutzi, mai, vii cu o asa veste!!!! Bum. Eu habar n-aveam ca erai insarcinata. Sau mi-a scapat mie de cascata ce sunt???
Pai ce sa zic, sa fie intr-un ceas bun, minunea sa fie sanatosa si mancacioasa. Si te asteptam cu detalii.
Pana atunci apuca de te odihneste bine ca sa ai laptic.
fetelor, noi aseara ne-am cumparat bilete la concertul lui Depeche Mode. Nu prea era momentul financiar, dar astia vin tare rar prin USA. Asa ca noi niste impatimiti Depeche-isti am zis sa profitam de faptul ca sunt ai mei aici si pot sa stea cu monstruletul. Apropos, concertul este pe 11 nov., exact de ziua lui Luca.
Sotul vroia bilete acolo, in fata, unde se danseaza, unde se face atmosfera. Nu ca mine sa-mi arunc fundul intr-un scaun ca bosorogii. Numai ca saracu' nu a avut noroc ca alea sunt primele bilete care se dau la un concert. Asa ca pana la urma a ramas consemnat langa sotioara lui mult iubita.
Gata, va pupicesc
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
sympa spune:
Mai fetelor am ramas in urma tare cu cititul..sa nu mai vorbesc de scris..am de recuperat o gramada....Mi-am adus acasa de lucru si am avut mult..mult.Am preferat sa nu intru pe net..ca nu stiu sa ma mai ridic de pe scaun.Si-asa nu pot lucra decat cand Andrea e la gradinita sau doarme...asa ca n-am avut incotro.
Tutzi......felicitari.....sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si asteptam sa ne povestesti cum a fost..
"La multi ani!!!!" Luca....nazdravanul lui mami...Ileana, sa va traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii...
Ven, imi pare rau pentru Markus..dar lasa ca trece.Bine ca nu e greu tratamentul si-acum macar stiti care e cauza.
Ciuf...ma bucur tare pentru tine, sa fie intr-un ceas bun...si-apoi lasa kilogramele in pace.Sanatoasa sa fii tu si bebeul, ca tot tu o sa le dai jos.Sincer...eu de cand am pierdut a doua sarcina de cate ori aud de sangerari mi se ridica parul pe mine.Sa fii cuminte, sa nu te fortezi prea mult..sa vezi tu ce frumusete de blondina o sa iasa.Sau blondin...sanatos sau sanatoasa sa fie..asta e cel mai important.
Elena iubita....o sa te sun deseara sau maine, ca stiu ca acum esti la munca...sa vedem cum sa fac sa-ti trimit si eu niste bani.Imi pare sincer rau...dar asta e viata,....o sa fie bine.O sa incerci sa rezolvi ceva cand mergi acasa...si pe urma poate se ocupa surorile tale de ce o sa mai trebuiasca rezolvat, ca, la cele 2 saptamani cat o sa stai tu....nu o sa ai timp nici sa respiri cred, mai ales ca si sora ta va naste tot atunci si vrea sa faca si botezul.Important e sa se adune ceva bani...si pe urma va fi mai usor pentru surorile tale sa se ocupe ele.
O sa intru sa mai citesc...asta doar asa pe sarite din ce-am vazut pe-aici.
Despre noi...ce sa va spun???Andrea e o nazdravana...ne innebuneste cand e acasa...e o rasfatata si jumatate, daca ne permitem cumva sa nu facem cum vrea ea e taraboi mare..mare.Plange cu lacrimi de crocodil si urla de trezeste tot blocul.prin magazine nu mai am ce cauta cu ea ca le da pe toate jos de pe rafturi..asa ca mai mult prin parc..sa fuga pana nu mai poate.E ceva tare ciudat ca mai nou noaptea cand se trezeste cere lapte...si asta de vreo saptamana buna...sper sa-i treaca, ca era mult mai simplu cu apa...ea nu bea rece de la frigider..asa ca trebuie sa ma ridic sa-i incalzesc laptele...si-mi sare si mie somnul.De ieri nu i-am mai dat biberonul..ma mir ca n-a facut fitze..i-am cumparat un pahar frumusel cu pai cu un suport pe care e un peste si poate ca i-a placut paharul.Sa vedem cum mai reactioneaza zilele astea.Spune numele copiilor de la gradinita, si cand ii amintesc eu se bucura tare mult si le repeta dupa mine.Nu mai vrea sa pape in scaunul ei, asa ca deja mancam la masa mare sau pe scaunel la masa din salon ca masa e mica.E foarte incantata de gradinita, ma pupa dimineata, imi spune bye-bye si pleaca in treaba ei.
Va las acum...o sa intru mai in urma sa mai citesc ce-ati scris..
Pupici si numai bine....
Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi
Elenalove27 spune:
sympa, iti multumesc mult iubita.
Ma bucur pentru tine ca lucrezi ca iti mai terece si tie timpul altfel , dar parca o vad pe Andrea numai calare pe tine...sa nu fie de deochi cu biberonul ca si eu tot incerc cu suzeta si degeaba.
te pup si o sa te sun maine ca acum la 10pm am venit acasa de la servici.Incerc sa lucrez extra ore sa pot face fata la ce ma asteapta in romania.
Multumesc pentru ca imi esti alaturi.
tutzi, sa iti traiasca fetitele si le doresc multa sanatate.
ciuf, ti-am scris ieri un mesaj pe PM si nu stiu daca ai primit ca nu mai gasesc nici un mesaj la trimis ...poate am stres din greseala.
WoooW ce misto , si eu am fost depeche cand eram tinerica ! si eu imi doresc sa merg la un concert cu depeche-mode , vai ce imi vine sa ma dansez
distractie placuta la concert si ai grija cu burtica ca daca te dansezi prea tare vei face fetita balerina
Oare de ce toate zicem ca ai fetita?!![]()
Draga mea ciuf
, vreau sa iti multumesc din adancul sufletului pentru ajutorul tau si sa sti tu Valeria ca am plans cand am citit ce ai scris tu pentru noi.
NU ma asteptam sa primesc de la voi banuti ,ca nu am crezut ca o sa am vreodata nevoie sa cer ajutor la prieteni dar, am avut ocazia sa vad ca prieteni la nevoie se cunosc, si nu numai financiar, cel mai important este MORAL.
Esti absolut o fata minunata.
Multumesc.
adameasca, am vazut cateva poze cu tortul lui LUCA

Unde este felia mea de tort! nu mi-a pastrat si mie o felie mica de tort

pup pe frumosul de LUCA si pe Oana MAria frumoasa cu codite.
vikinga, sper ca sunteti bine cu toti ,si ca esti comoda cu tatal tau si soacra pe cap.
Pupam pe voi toti.
ven, imi pare rau de saracutul de MARKUS prin cate trece si el.multa sanatate draga Markus.
adameasca spune:
'neatza!
Ven, pai Luca a avut toate semnele de mononucleoza, pana i-am facut analizele la sange si s-a infirmat diagnosticul. Adica a avut ganglionii mariti, adenoza, un gat cu exagerat de mult puroi, o eruptie pe corp, febra 2 zile care sarea de 39. Dupa rezultatele la analize s-a infirmat diagnosticul, cel putin asa mi-a zis pediatra lui. La el tot stafilococul din gat si-a facut de cap...
Cred ca fac o mare petrecere cand scapam de el... ![]()
Apropo de stafilococ, azi iar am recoltat pentru exudat, ca e rosu putin gatul. Nu face febra, nu tuseste, doar ceva mofturi la mancare, care la el sunt neobisnuite. Ieri am fost la controlul de 2 an: are cca 18 kg (cu toate ca eu cred ca l-a cantarit gresit) si 92-93 cum. Are si o alergie, a primit un tratament pentru asta cu Zyrtec si un unguent. Acu astept cu interes rezultatele la exudate (faringian si nazal) pe care le vom lua vineri. Sunt aproape sigura ca iar primim tratament cu antibiotic... 
Pup si o zi buna!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
adameasca spune:
Uf, sunt uituca!
Tutzi, felicitari pentru fetita, sa va traisca! Cum s-a petrecut intalnirea ci Iasmina?
Ciuf, distractie placuta la concert! Cum te simti?
Elena, si io abia am apuca o bucatica mica de tort, ca l-au devorat invitatii. E facut de mama soacra, care e o adevarata maestra la prajituri.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Ven spune:
Tutzi, wow ce veste! Bun venit pe lume micutei (apropos, cum o cheama?) surioare a Iasminei, sa fie sanatoasa, cuminte si mintoasa, si sa aiba o caruta de noroc! Tie refacere rapida si putere de munca!
Ciuf, si eu vreau la Depeche Mode! Vai, asta-i muzica tineretii mele, adica tot liceul i-am ascultat, stiu aproape toate piesele pe de rost!!! Nu ma mai joc cu voi!
Sa te gandesti la maine cand esi acolo, in extaz! ![]()
Elena, numai bine familiei tale, sa treceti cu bine peste greutati!
Sympa, pupam la blondina Andrea cea cuminte si tie si lui tati mult succes la "procreat" fratioara, mai!
![]()
Aceleasi urari si pentru restul doritoarelor de bb2, care sunt in asteptare! ![]()
Fetelor, eu ma simt asa de bine de cand am inceput sa lucrez, ce mai, e alta viata! Sut mai in verva, mai plina de energie, ma inteleg super cu copiii la scoala, ce mai, imi prieste de minune! ![]()
Va pupic si va doresc noapte buna!
Venera
, mama lui Markus:
-> 
uki spune:
Buna!
Paula, drum bun, ai grija de burtica ta!![]()
Ven, ce fericita tre' sa fii la scoala! ma bucur pt tine, si pupacim Markus frumusel! au iesit dintisorii cei chinuitori?
Ileana, deci asaaa... tot cu Oana umbla Luca, mey mey ce baiat fidel![]()
Tzutzi, felicitari pt fetita maricica domne'! sa fiti sanatoase si sa ai laptic mult sa dai sa pape! si nopti linistite...![]()
Elena, si eu vreau sa fiu alaturi de tine in orice fel as putea! pupici la Alvaro!
Ciuf, distractie placuta la concert
... are dreptate Ven... sa te gandesti si la noi!![]()
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
vikinga spune:
Mai depeche-istelor
ati facut aici galerie:) Nah asta emuzica noastra de pe cind eram prin liceu! mamam ce a mai trecut timpul..! Ciuf distractie placuta! O sa fie super!Paula te asteptam cu vesti de la congres, sa ne spui ce ai facut acolo.Tutzi felicitari pt printesa! sa fie mincacioasa si sa doarma bine noapte ca in rest ai experienta!Fetelor eu is racita rau, stranut , nasul e inodat in batiste..bleahh..aiurea.. E soare si frumos ziua, o vreme nemaipomenita pt octombrie aici, dar inselatoare..ca seara e tare frig. Si asa am racit, asta e.va pupicwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
paula2003 spune:
E super, am intrat sa va salut, revin. Am primit nota pt. printesa si pt felul cum ma ocup de Alexa?????va las pe voi. Am dat si un intervii dar nu stiu la ce post de TV va apare, sau a aparut????am ajuns pe la 20 acasa si nu am vazut. Am cunoscut multi parinti, ministri, ambasadori.....oameni cu "greutate". Acum astept sa vad cine imi va raspunde la cele 4 intrebari puse de mine. Imi pare rau ca nu a fost de la ministerul sanatatii nimeni. Azi merg din nou. Am avut si peripatii, am tras pe dreapta ca mi s-a facut rau in trafic, am facut 2 ore din Dr. Taberii pana la primaria de la sect. 2(Obor). Am sa va pun poze cu alexa zilele astea cum a fost pe 4.10 si poate fac azi si la congres, am dar nu cu mine ci cu invitatii si prezentarea.
Tutzi felicitari, sa-ti traiasca.
Paula
cu Paul 26+
siAlexandra