Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cat fac un dus am pus sa se incarce si pozele de pe 4.10 de la testare, nu am multe ca nu am avut baterii????am uitat sa le incarc.

Paulacu Paul 26+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Paula petrecerea o sa fie la Raducu la gradinita ca este obisnuit cu locul, doamnele de acolo s-au oferit sa ne puna la dispozitie spatiul, este pe str. Soveja 106 (langa piata Chibrit). Petrecerea o sa inceapa la ora 16.00 - 16.30 ( in functie de cum se trezesc micutii si vin invitatii ) pe 27 Octombrie (intr-o joi) . O asteptam cu drag pe Alexandra dar si pe tine cu tot cu burticuta
Tutzi felicitari pentru BB sa fii sanatoasa si sa ai putere de munca (si rabdare). Cine mai vrea sa vina la petrecerea lui Raducu?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sper sa nu uit si sa am timp sa ma uit pe net unde vine. Multumim mult, abia astept sa te vedem si sa vad si Alex. cum se obisnuieste.
Ma uit acum pe net.
Multumesc mult.
Paula

Paulacu Paul 26+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetele...mi-am mai facut o adresa pe webshots...am pus poze noi....
Ciuf..distractie placuta la concert...ai grija cum o dansezi pe bebelina...
Vikinga..speram sa te faci bine...asta e perioada nasoala si inselatoare pentru gripe...Apropo...e o caldura la Montreal...nici nu-mi vine sa cred ca e aproape mijlocul lui octombrie si e asa de frumos...poate o tine toata iarna asa
Elena...cica, iarna asta ninge la Florida si e cald si frumos in Canada...Ce zici, facem schimb de sezoane???Spune tu ca nu iti e dor de zapada!!!!!!Lasand gluma la o parte..azi ti-am pus si eu in plic niste bani...sper din tot sufletul sa ajunga la tine...de la posta mi-au zis ca pe joi, vineri saptamana viitoare..
Eu....tot cu gaza mea la gradinita...astazi am sa o intreb pe educatoare cum se procedeaza la aniversari la gradi...Fetelor...voi ce le-ati sau ce le cumparati la copilasi de ziua lor????
Ieri am fost si noi la cumparaturi mari de iarna....i-am cumparat lui Andrea un costum de fas si caciulita, manusi..mai raman cizmulitele ca nu mi-au placut cele care le-am vazut pana acum...Sa vedem cum reactioneaza Andrea la zapada...ca anul trecut n-a prins-o daca am stat toata iarna in Florida..
Plec ca mai am ceva treaba pe-aici prin casa..
Pupici si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Intrati si voi putin pe adres aasta si dezbracati lumea...
http://fun.tmc.dyn.ee/peeping.swf

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Ileana, tortul lui Luca a aratat asa de bine si parea si gustooooos!!! Poate ne dai si noua reteta.
Laura, sanatate multa si ai frija sa nu ia si Aldito raceala. Tatal tau cum se simte? Cum se intelege cu ginerele lui? Dar cu cuscra???
Elena, ma bucur ca a ajuns scrisorica mea. Imi doresc sa aud intr-o zi ca esti fericita si nu mai ai nici o grija. Asa mi-as dori sa fie la toata lumea pe gogoloiul asta, dar se pare ca suntem bantuiti de boli, rautati. Ce sa mai zic. Nu mai comentez ca si asa sunt suparata.
De aseara iar am sangerari. Si e sange rosu. Azi am stat toata ziua in pat. Nu stiu ce sa mai cred. ieri am implinit 12 saptamani si cica se intampla sa ai sangerari in saptamana a patra, a opta si a 12-a.
Voi v-ati confruntat cu problema asta in timpul sarcinii?
Credeti-ma ca-mi vine sa o iau pe pereti. Nu mai rezist. Cand prind si eu un pic de curaj si am aripioare, atunci ca un bum sunt doborata la pamant. Ma consolez ca sa se intample cum o vcrea Dzeu si sa fim noi sanatosi si sa ne bucuram de Luca.
Ca venii vorba de el, puii vostri stau cuminti la spus povesti? ca al meu n-are rabdare. mama ii spunea ieri "Punguta cu doi bani" iar Luca facea comentarii "Baloo, trenul, macaraua, pestele (a se citi fara r)". Asa ca am senzatia ca-mi bat gura de pomana.
Sympa, Luca e innebunit dupa zapada. Numai afara ar sta, chit ca ii sunt manutele reci si obrajii rosii, el e un fericit.
Va pupicesc,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Ciuf, imi pare tare rau ptr. tine. Imi dau seama ce ingrijorata esti, dar am avut si eu probleme din astea cand eram insarcinata cu Raducu. Inainte de sarcina asta am pierdut o sarcina cam pe la 3 luni si jumatate, iar cand am vazut ca sangerez si la a 2-a am fost ingrozita. Ma gandeam ca n-o sa mai pot face copii, ca voi pierde toate sarcinile etc.. M-am dus de urgenta la control si mi-a zis ca este OK BB si n-am de ce sa imi fac griji. Sunt asa numitele menstre false pe care unele gravide le au. Mi-a zis de asemenea ca mi se mai poate intampla pe parcursul sarcinii, dar sa nu imi fac griji sa vin la control totusi. A dat Dumnezeu si nu au mai fost probleme, dar eu tot ingrijorata am stat. Si oricum atunci cand era perioada ciclului mai aveam unele crampe, senzatii asemanatoare. Tie ce ti-a zis medicul? Iti doresc sa ai multa sanatate si sa nu fie probleme cu BB.
In privinta povestilor nici al meu nu e prea ascultator, mai mult de 5-10 min. nu are rabdare sa asculte, i-am pus si casete dar nu pea e interesat. Cred ca mai tarziu..
Pupici la burtici.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Am deschis un subiect nou
aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59064

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Paula las' ca-ti aduc eu aminte mai aproape de data respectiva. O sa mai fie o mamica de pe DC Lucia Calinescu + BB Maria ca o sa fie colega de gradi de luni cu Raducu.
sympa misto chestia aia cu dezbracatu" vezi tu aparentel inseala

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput