Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
uki spune:
Am ajuns acasa, in sfarsit
... ce bine e... apa calda, comfort!![]()
LUCA DRAGA! La multi ani voinicule!!! sa cresti mare si sanatos, sa aduci numai fericire parintilor, sa le fii un adevarat sprijin la batranete
(moama ce profunda vreau sa fiu!)ce sa mai, ai 2 ani, esti mare, sa ai grija de mami si tati si bunici!
Ileana, sa-ti traiasca puiul!!! astept cu nerabdare vestea despre...
... ce zici?
va pup!
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
Ven spune:
Salutare fetele!
Azi am reusit sa ajungem in sfarsit la Cluj.
Diagnosticul lui Markus (dupa analize) este mononucleoza infectioasa si teren atopic.
Bine ca in sfarsit stiu si eu de unde vin toate simptomele copilului, pe care eu de 1 an de zile le tot remarc, si nu ma baga nimeni in seama. Adica:
- amigdale marite tot timpul
- ganglionii umflati -//-
- edem palpebral (adica ochisorii umflati periodic)
- asa - zisa rubeola din ianuarie (care de fapt e manifestare a mononucleozei, decalnsata de administrarea de antibiotic)
- bubite mereu pe corp
Asadar toate se leaga. Problema e ca i-a afectat putin ficatul, de aceea ii ieseau transaminazele alea putin marite, dar acum bine ca stim ce are si tratam. Cu Liv52 pt. ficat, Zyrtec pt. fondul alergic/atopic si ceva sirop de vitamine, Sanasol parca. Peste 1 luna, cand terminam tratamentul, mergem iar la analize sa vedem cum stam.
Cam astea-s noutatile noastre.
Spunem LA MULTI ANI! si lui Alin si lui Nicolas.Sa creasca mari, sanatosi si mintosi!
Va dorim noapte buna si va pupam pe boticuri! 
P.S. Mononucleoza infectioasa se mai numeste si "boala sarutului" ![]()
Venera
, mama lui Markus:
-> 
vikinga spune:
Ven nu m-am stapinit sa nu rid cind am citit ps-ul![]()
pai bine mai Markus asa de mititel faci tu boala sarutului:))) suna doar haios, oricum nu stiu nimic de boala asta. Insa bine ven, ca i-ati dat de cap si ati aflat ce e, uite vezi ca pina la urma e mare avantaj cu cei dr profesori, doar nu degeaba astepti de nebuna o programare. Bine ca tratametul e usor si de acum numai insanatosire grabnica!Noi suntem pe aici cu tatal meu, bine ca am reusit sa montez antena satelit la loc, ca dupa o furtuna puternica nu a mai mers, asa ca e tare fericit bunicul ca se retrage in apt lui sus si vede toata stirile si uite asa nu avem timp sa ne certam
. Mi-a facut azi gradina, a tuns iarba, ehei a curatat, a facut treaba buna, gata se simte ca acasa. Si ma bucur! Fetele din Ro, am ramas socata sa o vad pe mihaela tatu cit a slabit!!!!! WoooW! Ce schimbare mare. Stie vreo una dintre voi care a fost regimul ei, asa de curiozitatea ca eu am cam stagnat.Aldo ii zice lui bunicu "tata" ca asa m-a auzit pe mine
si pt el e cuvint nou. Si asa a ramas.Fetelor va pup sa aveti o noapte minunata
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Zeeva spune:
La multi ani draga Luca, sa fii voinic ca Praslea si chipes ca Fat Frumos, istet si bun ca parintii tai, si sa-ti fie viata o raza de soare.
Pupici de la
Maia si Miruna,
Z.
dana_ene spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii octombrie
!
Ma bag si eu... ca sa va spun ca AICI puteti vedea cateva poze de la petrecerea lui LUCA al Ilenei !
P.S. Uki, si eu o astept pe Ileana...
!
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
neatza!
Dana, merci de poze, io nu mai apuc...
Si io il astept pe bb2, dar iote ca nu vrea sa vina.... :))
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
paula2003 spune:
Azi am fost chemate sa mergem la filmare, testare...cu printesa. A fost superba, si foarte desteapta, doar e ciora mea. Am facut si cateva poze, am uitat sa incarc bateriile si nu am putut sa fac multe. Am sa cer si de la ei ce au facut si va arat sa vedeti cat de minunata a fost.
Va pupic, de maine nu pot sa mai intru 2-3 zile, merg la un congres national despre sindrom down si plec la 7(sunt cu burtica si la volan)si vin dupa 19.
La multi ani tuturor sarbatoritilor si tot ce-si doresc sa se indeplineasca.

Paula
cu Paul 26+
siAlexandra 
adameasca spune:
Ven, acu am citit de Markus si de mononucleoza... Stii ca si noi am trait cu teama ca a facut-o Luca, dar se pare ca la noi a fost o alarma falsa... Numai ca la noi au iesit bine analizele la ficat, ma rog erau valorile la maxim, dar nu le depaseau. Nu v-a zis nimic de regim alimentar? De efort fizic cat mai putin?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Ven spune:
Ileana, cum adica a fost alarma falsa? Lui Markus i-a iesit 1,25 valoarea aia care indica prezenta virusului Ebstein-Barr. Si peste 0,90 inseamna ca are boala. La voi cat a fost, sau cum a fost?
Nu, de regim alimentar nu mi-a zis, oricum Markus nu e copilul care sa manance orice, am observat ca are o auto-protectie fantastica, adica nimic din ce i-ar face rau la ficat nu-i place, si nu vrea sa manance. Asa ca din pct. asta de vedere n-avem probleme ![]()
Ce mi-e ciuda mie e ca se pare (dupa valorile hepatice) ca boala a avut-o in faza acuta demult, in iarna trecuta, si noi habar n-am avut, am crezut ca are rosu-n gat, si apoi rubeola. Ma rog, am citit pe net ca boala oricum nu are tratament, se trateaza doar organul cel mai afectat, si merge singura spre remisiune in timp.
Dar noi de-acum va trebui sa avem grija cu ficatul lui, cu alimentatia etc.
In alta ordine de idei, eu m-am operat azi a 5-a oara la un deget la picior de unghie incarnata, acum mi-a trecut anestezia, si ma doare de numa. Si trebe musai sa merg cu Markus la dr. sa-i scrie reteta cu medicamentele date la Cluj. Mai nasol e ca nu stiu cu ce m-oi incalta maine la scoala, cu degetul bandajat asa........Of, of!
Gata, ajunge!
V-am pupat!
Venera
, mama lui Markus:
->