Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
vikinga spune:
LA MULTI ANI LUCA!

Ileana sa va traisaca printul! Sa se faca mare si sanatos, sa rupa inima fetelor, sa fie destept si norocos!Gata 2 ani , putem zice ca a trecut de prima adolescenta asa ca speram la un baietel cuminte si ascultator de acum incolo! Ei ai vrea tu Ileana, hahaha
!Hai zi-ne aici ce cadouri a primit!Valeria mii de felicitari! Cit ma bucur ca totul e bine! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme! lasa-le incolo de kg, ca le dai tu jos, fetita sanatoasa sa fie:))) ai vazut am zis fetitza:)), glumesc si eu, orice ar fi sanatos si mincacios sa fie!Uki pup cu drga Mariuca cea frumoasa care fugareste animalele prin curte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lena spune:
AAAAAA
La multi ani Luca!
sa fie un baiat destept, sanatos si norocos si sa va bucurati de el.
Doamne fetelor chiar asa de repede a inceput sa treaca timpul 
Ciuf felicitari pentru al doilea bebe pe drum
cred ca n-am zis-o pana acum.
numai bine si
la copilasi deja ![]()
Lena si t-rex Freya (a mea mai are putin, exact de Haloween)
carmen77 spune:

LUCA! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai noroc cat cuprinde in viata! De ascultator nu mai zis nimic
, ca oricum primele 3 is mai importante.
Matei 
PozeNoi 
Carmen
si
Matei Gabriel - 27.10.2003
adameasca spune:
neatza!
multumim de urari!
A primit o groaza de cadouri: chestii de imbracat de iarna vreo 3 randuri, geci de toamna - primavara si multe masini!!!!!! Extrem de multe masini!
A suflat in lumanare, s-a jucat cu Oana fara sa se certe prea mult, au mancat masline de ne-au zapacit
, au beut sampanie pentru copii. A avut 2 zile tare frumoase, ieri l-am rasfatat toata ziua. ![]()
Cam atat....
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
boeru spune:
Cand sa zic su eu "La multi ani" pentru Luca mi-a murit net-ul...
Asa ca mai bine mai tarziu decat niciodata..
"LA MULTI ANI" 

SA FII SANATOS SI VOINIC, NOROCOS SI CURAJOS...
Ce repede trece timpul...
Fetelor va pup si va tin la curent cu petrecerea. Daca nu mai vrea nimeni sa participe si s-o facem in alta parte ( eu ma gandeam la o locatie din asta speciala de petreceri) doamnele de la gradinita unde este Raducu s-au oferit sa ma ajute si s-o facem acolo. Asa ca mai astept doua zile si apoi o sa va trimit invitatii.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?
ver@ spune:
Bine v-am gasit!
Nici nu stiti cat de rau imi pare ca nu pot sa stau ca voi pe DC asa mai des,dar asta e,de bine de rau reusesc cat de cat sa intru sa mai citesc cate ceva.
In primul rand

LA MULTI ANI LUCA!!!

Intradevar cat de repede a trecut timpul...
Luca pt. ca acum esti "mare" si vei sti sa recunosti uite niste chestii:

Sa ii spui mamei ce sunt astea,o.k??
Si acum LA MULTI ANI pt Nicolas Alexandru si Alin Cristian
Ciuf felicitari ptr. marea realizare din burtica ta.Sa fie intr-un ceas bun.Te admir.Multa sanatate si mare grija.
Ileana sa iti traiasca fecioru' 

.Multa sanatate si mult noroc sa aiba in viatza.
Elenalove of Doamne ma gandeam ca nu am pe nimeni in situatia cu inundatiile si cand am vazut ca tocmai printre mamicile noastre a dat ghinionul
Bafta multa mamei tale,sper sa intre in iarna cu bine in casutza ei.
Parca si Adriana(Julia) a avut ceva probleme cu gradina.Off
Adriana a-i intarcat-o pe printesa?
Vikinga felicitari ptr. initiativa cu strangerea de banuti.Numai cuvinte de lauda.
Pt. restul mamicilor multe imbratisari.Sanatate la puiutzi.
Acum asa pe scurt cate ceva despre Vladutz,care e un nazdravan.Vorbeste f. bine.Purtam discutzii haioase,de ex:
el:megem afa"r"a?
eu:nu mami,ca ploua!
el:luam(uam) umbe.a(umbrela)!
eu:nu mami,ca....
Si tot asa.Vorbeste f. bine,mai putzin R si L.In unele cuvinte parca ar zice R sau L.Depinde.Dupa ce am venit de la mare i-am facut analizele sa vedem cum sat cu Ca,Fe...Si sunt o.k,chiar surprinzator de bine.In schimb, in urina i-au gasit o inf. urinara cu enterococ.pe care am tratat-o cu antib si acum sa repetam urocultura sa vedem daca a scapat.Infectia nu era manifestabila.Apoi in kk,au gasit oxiuri dar doar la Spitalul Dermatologic.Eu nu sunt convinsa ca are pt. ca se face 1 luna de atunci iar el nu prezinta nici un simptom.La Medicover de 2 ori am dus si ei nu au gasit nik.
Laboranta de la Dermato zice ca e corpul lui f. rezistent si de aceea nu are simptome,dar ciar asa sa fie?Pe la "parintii intreaba...."am citit ca laboranta asta de la dermato nu stie sa deosebeasca oxiurile....Nu stiu ce sa cred.Deocamdata ii tot repet la dif. lab sa vedem ce iese.Plus ca nici eozinofilele nu sunt crescute cum am inteles ca ar trebui sa fie.Voi ce stiti???
In rest el e o.k.Se trezeste la 7:45 eu plec la cabinet el ramane cu mama.La 14:00 doarme de pranz pana la16:30 uneori 17:00 Eu vin la 15:30 de la servici.La 17:30 18:00 iesim afara DAR de culcat de noapte adoarme la 23:00 23:30
Nu siu ce sa ii fac.O fi din cauza ca se trezeste tarziu la pranz(17:00)?
Laptic bea dim si seara(500/zi)Am trecut pe lapte de vacutza de la bunica mea care sta in Buc si are vacutze.Ii place si ii prieste.
Cam face urticarii in ultima vreme.De fapt de 2 ori s-a intamplat.
Din pacate nu pot sa mai stau(acum sunt la servici si am profitat de putin timp liber)Acasa nu avem net.Tot sper sa reusim prin firma de cablu ASTRAL.
Va pup pe toate

PS:pozele cu Vladutz sunt din vara.Mult nu s-a scimbat.Poate reusesc sa aduc la servici sa mai pun mai recente.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
alinkav spune:
LA MULTI ANI LUCA!!!!!!

LA MULTI ANI NICKOLAS SI ALIN!!!!
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
adameasca spune:
Multumim de urari! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

si