Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Ciuf vreau si eeu!!! Inca de cand eram insarcinata cu Raducu am zis ca mai vreau unul, dupa ce am nascut (ce-i drept si extrem de usor) eram pe masa de nasteri si m-a intrebat asistenta :"E acum mai vrei unul ? " Eu i-am zis ca DA si mi-a zis ca n-a mai intalnit "nici una pana acum care nici n-a nascut bine si mai vrea unul.." Ce sa-i faci ele sunt satule de atatea nasteri. Asa ca vedeti cu cata ardoare vreau bb2 dar vad ca nu se intampla. Dupa ce am nascut nu am mai luat anticonceptionale dar au trecut aproape 2 ani.. Cred ca pana la urma se intampla. Ven, Laura multa sanatate, Elena merci de floricica si multa sanatate mamei tale ( ca o iesi ea si din asta)Carmen77 ce mai face Matei? Eu ii arat si lui Raducu pozele de pe DC si acum nu mai zice bebe ci "..etite" si "..aietei" Bine, daca fetita este cu parul scurt tot "aietel" se cheama.
Va pup pe toate fetele si astept Bucurestiul pentru o megapetrecere de pitici si mamici (si tatici!!)

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vreau sa stiu din timp cand si unde? ora....trebuie sa-mi anunt barbatul si mama ca sa stiu si ce program le fac...imi fac.
Va pupic si felicitari lui Ciuf, am aflat ca vine si la tine barza.

Paulacu Paul 26+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Carmen, Valeria am vazut ca vreti sa o ajutati pe Elena, am organizat o cheta pentru mama ei, Intrati la cest subiect unde au sarit sa o ajute mai multe fete http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dragele mele!

sunt pe-aici, prin Moldova, la socrii, noroc de un laptop al sotului...va citesc, sunt insa tare trista, Elena, tare rau imi pare de inundatiile care au distrus casuta mamei tale, totusi, vorba la Supermami, ceva despagubiri de la stat? sau alta casuta de construit, ca in alte zone din tara? ca... azil, sa fim seriosi, exclus, cel putin eu nici nu ma gandesc

as vrea sa ajut si eu...doamne, cat mi-as dori, insa daca dau sa zicem o pilota si un sac de dormit, perne, etc, unde ajung? ca zici ca nu mai e nimic? trebuie o casa noua, poATE da Domnul si refac astia...sunt alaturi de tine mereu!!!

fetele, Ciuf, felicitari finalmente pt bebe, sa fie sanatos, sa se dezvolte fain, da-le incolo de kile... se duc ele la anul...bafta, sarcina usoara!

Ven, sunt copii fidele acesti pui ai nostri, pai tot 4 bucati se intamplau si la Mariuca acum ceva timp, in aug...swi la fel, cosmar!
trece, pupam si noi!

ps, scuze ca nu am colorat mesajul cu smilies, scriu nasol si n-am mouse...

ps2, si eu vreau la petrecere, sa ma puneti pe lista, la Boeru...
va citesc si ma pun eu la curent cu tot!

aveti grija de voi!

a, ps3, sunt la tara cu mariuca si a facut numai nebunii, cu toate orataniile din curte, e ca un porc, e greu cu spalatul aici, bine ca e cald, e fericita, in largul ei, papa laptic de la muuu, si bate tot ce prinde, matze, catei, gaste, rate etc... va ma zic

va pup

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

LUCA!
SA CRESTI MARE,SANATOS,CUMINTE SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!
PUIUL FRUMOS SI PE MAMICA LUI!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

OOO!!!!!!1 La Multi Ani pentru Luca cel Vanjos..!!!!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si frumos, cuminte si ascultator.

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Luca

... si multa sanatate, putere si iubire parintilor tai!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Luca, La multi ani sanatosi si sa fi ascultator de parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Luca! Iti dorim tot binele din lume sa-l ai. Si sa primesti multe-multe jucarii!
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

, Luca! speram ca ai avut o petrecere reusita, ca ai primit multe cadouri frumoase, iti dorim sa fii mereu norocos si sa ai parte de parinti ascultatori

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput