Copilasi de oct-noi-dec 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Daca ma primiti vin si eu cu Alexandra la petrecerea voastra....
Sa ne dai detalii si sa stii ca vin, indiferent de ce va fi, macar incerc.
Va pupic.

Paulacu Paul 25+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bineinteles ca te primim. O sa te tin la curent cu detaliile. Astept mamici cu pitici, daca vreti sa ne mai distram si noi.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bineinteles ca te primim. O sa te tin la curent cu detaliile. Astept mamici cu pitici, daca vreti sa ne mai distram si noi.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete (1an si 2 luni)http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor, si eu tot cu cititul pe aici ca e mai comod:)Elena cit ma bucur ca inimioara lui Alvaro e bine! Inca astept pliculetul de la o fata din germania si apoi voi trimite un mic ajutor pt mama ta pe pay pal. Nu-ti mai fa probleme, atitia oameni au sarit sa ajute victimile inundatiilor cu cit au putut asa ca toata lumea intelege situatia disperata.Boeru bine ai venit!Ven pup la dintisori sa nu mai doaraIsabelita bonita ca de obicei o dulce o pupam si pe ea:)Noi tot la frau 3 ore pe zi, in timpul asta merg si la sport pina incep scoala de lb germana sa mai invat si eu ceva gramatica ca aici nu stau prea bine. Miine vine tata la noi, va sta 2 sapt, sa vedem cum o sa fie, noi de obicei ne cam . Chiar ca e haios am si soacra spanish si pe tata, cei mai de temuti din familioanele noastre. daca or face urit ii inchidem pe amindoi intr-o camera sa se certe intre ei singuri:)Aici a venit frigul, gata simt mirosul iernii:)) Aiurea vreme cu ploaie, vint...brrrr Bine ca merge copilul dupa amiaza la tages mutter sa se mai joace cu alti copii pe acolo ca nu stiu ce as fi facut cu el acasa de dimineata pina seara. A trecut si el la program de somn "de iarna", doarme pe la 8 seara, sper sa ajung sa-l pun la 7 in patutz asa ca toti puii de nemtzi. OK avem noi serile mai linistite insa e si aiurea trezitul pe 7-8 dimineata!M-am amuzat azi de frau, cind l-am luat pe Aldo imi zice ca vorbeste atit de mult si ca ea se simte atit de aiurea ca nu il intelege, ca sigur copilul zice ceva pe alta limba decit germana ca el foloseste intonatii serioase, are un stil imperativ asa, chiar poti jura ca cere explicatii la multe chestii! Si i-am zis ca e ok, nici noi nu-l intelegem, el vorbeste absolut indepenednt pe limba lui, s-a saturat cred sa tot auda atitea amestecaturi de lb straine. Super mami tu ma intrebasei, pai sotzu' vb spaniola cu el, eu romaneste, intre noi vorbim engleza. Ok sotzul vb numai engleza ca asa s-a fixat, cum ma vede direct english, orice incercare de vorbit pe germana nu dureaza mai mult de 10 min, si eu am ajuns sa vb dintr-o engleza fluenta si frumoasa cind am venit aici... la o amestecatura de germana cu engleza de te ia durerea de cap. Asta cu el, ca in rest cu amicele mele turui si eu pe nemteste cum imi iese acolo pe gura, mai cu greseli, mai aiurea cuvintele pozitionate in fraza. Sper sa ma ajute scoala sa pot avea o buna fluenta in germana si daca o tot tin pe germana cu sotzul atunci va ceda si el si asa scoatem din casa engelza, ca pt aldo chiar e prea mult sa auda 4 limbi straine!!!Gata va pup si va urez nopti linistite si bbi somnorosi!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

super mami,

cei de la primarie nu cred ca vor face mai nimic , parerea mea.
Nu avea asigurarea la bodega ei si nu stiu cum sunt legile in Romania.Multumesc lui Dumnezeu pana la urma ca a ramas cu bodega plina de apa ...in rest aproape totul este distrus.Locuieste la tara(intr-un sat chitesi ii spune este prin apropiere de pitesti)nu cunosc locul ca deocamdata nu am avut ocazia sa vad unde sta(deoarece de 6 ani nu am fost in romania si ea este mutata acolo de cand a luat ap. foc si aramas iar la 0 )...abia astept sa ma duc in Romania ca sunt sigura ca o voi linisti cat de cat cand ajung acasa ...sper sa ii gasesc ceva ieftin pe undeva cu chirie dar nici asa nu stiu daca o sa fie bine ca in romania chiria este enorm de scumpa pentru ea care nu are nici un venit deocamdata(in afara de ce ii trimit eu lunar 100$ iar sora mea o mai ajuta cu cate ceva de ale guri).Oricum multumesc mult pentru gandurile bune

kk in fast food am patit-o si eu cu alvaro , eu ma facusem mititca sub masa iar alvaro striga in gura mare "mamaaa cacaaa yakiii" si isi strangea nasucul cu degetele si sa scremea de zor.
felicitari pentru numarat , frumoasa de ea este desteapta foc de a invatat sa numere...alvaro zice pe sarite cateva numere cand coboram sau rucam scarile.
pupam pe isabela.

laura(vikinga) multumesc mult iubita.
Eu sa sti tu Laura ca am un dor nebun de iarna.cred ca tu esti satula de frig ...abia astept sa ne vedem aici in Florida la caldurica .Succes la invatat limba(aia nesuferita Germana).

ven , sa mai spui tu ca nu ai baiet harnic, auzi tu la el sa stearga el geamurile.
intrebare: Markus tot cu suzeta face nani ? ca sotul meu a cumparat chestie din aia de pus pe suzeta ca sa il dezvatam si ne-am certat o zi si o noapte ca eu zic ca este inca devreme pentru ca sa il dezvatam de suzeta , voi cum o sa procedati !
pupam pe markus cel harnic.

adameasca , spor la cumparaturi si petrecere frumoasa.
ce repede trecura 2 anisori , la multi ani draga Luca Stefan .
Luca stie sa sufle lumanarile ? pe alvaro il pun in tema de pe acum ca el sufla pe nas nu pe gura .

ciuf, cum a fost la control ? ce vesti auzim de la la tine !sper din tot sufletul sa fie totul bine.

carmen, marioanboeru si pentru toate fetele multe floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

I'm back si sunt tare happy. Fusei la doctor si auzi bum-bum-bum-bum, asa intr-un ritm mai alert. Deci bate inimioara, in concluzie bb "sounds perfect".
Wow, eram asa de fericita cand am iesit de acolo, imi venea sa-i pup pe toti care imi ieseau in cale si sa le spun de ce sunt fericita.
Acum mai fetelor, cele care sunteti nehotarate in privina lui bb doi, nu va fac un pic invidioase? Nu tu greturi, dar am pus 8 pounds. Durere. Aproape 4 kg. Unde-oi ajunge zau ca nu stiu. Butoias o sa ajung, ca asa am fost si cu Luca. Mai bine ma rostogoleam, decat sa merg.
Da mai fetelor si dupa cum va spuneam chiar nu va hotarati si voi sa mai faceti un bb??? Eu de abia astept sa simt miscarile alea ca din Alienii. Oh, sa ma ajute Dzeu sa duc sarcina bine.
Vedeti, aflai ca e totul bine si deja ridic codita. Va fac invidioase.
Venera, bine ca mai trecusi si tu. Markus e un harnicut. Auzi tu sa vrea si lichid de geamuri, stie el sa faca treaba adevarata, nu asa mozolire. Pupicei pentru albinuta si sanatate multa.
Alexandra, nu ma omori cu printesa ta ca stie sa numere pana la 10. Ca al meu copil le sare de zici ca e calut. Si in ce limba numara?
Na ca ma ambitionasi sa ma tin de fiu-meu sa invete si el.
Laura, vai de tine ce babilonie e la voi in casa cu limbile astea. Deci sa inteleg ca te duci la scoala de germana. Bravo tie. Esti fata desteapta si inveti tu rapid. Sa stii ca nici eu nu stau pe roze cu gramatica lb engleze pe motiv ca n-am cu cine vorbi limba. De acum patru saptamani nu am mai vorbit cu nimeni. Asa ca imagineaza-ti ce naspa e pentru mine sa n-am si eu cu cine turui.
Ileana sa-ti traiasca voinicelul si la multi ani ii zic pe 2 cand ii e ziua. Faci petrecere mare?
Aseara ne-am apucat sa mai stergem de prin calculatorul nostru ca aveam o sumedenie de filme cu Luku de cand era bebelus. Daca l-ati vedea cu ce placere le vizioneaza, chiar ne cere "mama, bebe". Si repede punem filmuletele. E un scump.
Elena, da' de ce la cele trei fete le-ai dat floricele cu dedicatie si noua nu??? Na ca ma facusi geloasa.
Va pupicesc si sa aveti parte de un we frumos,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, sunt fericita pentru tine si sa sti ca m-am gandit la tine azi si m-am rugat ca totul sa fie bine si sa vi cu vesti bune si uite ca ai venit.
felicitari pentru bum-bum-bum si sarcina usoara in continuare.

da sunt foarte geloasa ca inca nu am ramas inasrcinata cu bb 2 , dar dupa ce venim din Romania o sa incercam sa face si bb2.

Floricele la fete am dat ca nu am stiut ce sa le scriu si am zis ca accepta ele si floricele decit comentariile mele.

acum pentru tine si pentru bum-bum-bum-bum floricele la greu

FELICITARI

p.s daca mai vrei floricele sa imi spui ca acum ma apuc sa culeg toata gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ciuf, FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si sa ne anunti de o . Zic si io, ca nu are importanta, si un fratior pentru Luca e grozav . Am citit pe un topic pe aici de DC ca se poate "ghici" sexul copilului in functie de numarul de batai de inimioara per minut. Parca peste 150 batai/minut = fetitza, sub 150 = baiat. Nu stiu cat o fi de stiintifica teoria asta ... dar s-a probat in multe cazuri .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria....FELICITARI !!!!!! Imi dau seama cat de fericiti sunteti....si eu tare, tare pt voi.
V-ati gandit la nume ? Hi, hi, hi....deja o maritam.
Ma bucur tare mult, ceva mai frumos nici ca se putea intampla. Se naste in primavara, nu ?
Parca-i si vad pe amandoi nazdravanii la discutii pe bebeluceste.
Eu zic ca e fetita. Blonda, nu asa orice fetita
Iti doresc sincer, multa, multa sanatate.
Cu numaratul...si pe Isabel a apucat-o asa deodata. Numara in romana f bine, iar in spaniola....doar cateva nr. Nu stiu de ce a ales ea asa. S-a facut o patrioata....o cam da pe rom in ultimul timp
Va pupam pe toti patru. Abia astept sa pui poze cu ea...
Laura...woau...eu m-as incurca intre atatea limbi la voi acasa. Acu' trebuie sa pui mana sa inveti germana bine, ca foarte curand o sa inceapa Aldo sa vorbeasca o super germana....
Mie mi se pare o limba destul de grea, dar era o emisiune pe RTL (parca) cu nasteri si bebeluci mititei....meine baby (parca). Ma uitam in fiecare zi...sa vad si eu ce ma asteapta. Incepusem sa inteleg cate ceva.
Sa vedem cum se-ntelege tatal tau cu soacra...Ven...multa sanatate. Cam incep virozele si racelile. Sa aveti rija de voi. Pupacim dulcicul.Vai nu pot sa cred ca deja fac copiii 2 ani. Ce repede au trecut.
Noi inca nu am hotarat ce facem de ziua ei, dar i-am cumparat un costumas de printesa.....si o sa o imbrac cu el....asta-i rezolvat !
Va pupacesc pe toti,
Noi azi mergem la salon cu mami....Isabel intinde manutele sa-i dea cu oja...nu se misca...sta si sa i le usuce....
Sa aveti o zi tare buna si copii cuminti Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Elena...cu suzeta stiu de la sora mea o solutie: cica a inceput sa taie din ea cate putin putin, pana cand el n-a mai vrut-o. El era cu suzi in gurita non stop, dar mi-a zis ca a reactionat f bine la faza cu scurtatul.
Pana la urma n-a mai vrut-o si gata. A durat cam o sapt.
Voi cand plecati in Romania ?
Cred ca o chirie costa ceva/luna....da' ceva trebuie facut.
Bine ca a ramas casa in picioare, cand s-o usca poate se pot face reparatii...nu ? S-a dus si mobila ?
Ii dau si eu un PM Laurei.
Sper sa gasiti o solutie buna pana la urma. Eu tot mai trag speranta cu statul...in mod normal sunt obligati sa ajute. Macar cu materiale de constructii....ceva.
Va pupam.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput