Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
Mai fetelor tocmai ma uitam pe albumul nostru, ala comun si observ cu o mare dezamagire ca pe voi nu va prea intereseaza...vad ca am cam ramas singura fraiera care mai pune poze acolo..macar sa stiu si eu daca mai e valabil, nu sa ma stresez in fiecare luna ca proasta!
Claudia&Raul (01.04.2004)
bebe2004 spune:
Se poate mai Clau? Ne prezentam si noi la pozat, dar maine ca acum mi-e tare somnic si nu mai sunt in stare de asa ceva. Chiar am una tare haioasa.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Cata dreptate ai tu ma Clau ! Din pacate noi n-avem aparat digital iar colegul pe care l-am rugat sa ni-l imprumute tot uita sa-l aduca ! Si eu am observat ca nu mai am poze cu Daria cam de multisor ! Da va asasinez eu cu pozele imediat ce termin curatenia !
Simona si eu vreau s-o filmez pe Daria cand se alinta in oglinda ! Acum a invatat iarasi o prostioara , Doamne cat de repede le invata ! I-a spus dadaca ca e gagica misto , eram la cumparaturi si ne-am intalnit cu ea, si bineinteles ca a bagat la cap. Acum se gateste cu margele sau esarfe de ale mele, ca sa nu mai spun ca a inceput sa se incalte si cu pantofii mei cu toc, se duce la oglinda si face piruete spunand Ga-ga ( gacica misto ). Sunt bestiali copii astia, noi eram mai mototoale le varsta lor !
Mariana, ce bine ca ti-au instalat net ! Asteptam pozele tale !
Anca ai o superbitate de fata ! Are un pare bestial, de la tine motenire nu ? Poza cu bostanii e faina rau !
Si bine spune Andreea, la voi pe meleagurile alea indepartate aveti super haine , la noi mai greu si sunt atat de scumpe ! De am avea si noi sezon de reduceri ce bine ar fi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Buna fetelor Eu si sotul am facut gripa asa ca am dus-o pe Alexandra la mama sa nu o expunem dar cum se intoarce facem poze si punem in album ca sa nu se mai supere pe noi Clau.
Simo si fata mea e tare motata isi pune bratari din rolele de scotch ,umbla cu pantofii mei pune elasticele in par ce mai ce gaseste e de motat ,asa ca de abia astept sa creasca sa o vad cu se gateste ,nu mai spun ca are zile in care ma obliga sa o imbrac cu lucrurile care le alege ea din dulap.
Andreea si pe mine Alex m-a vazut dand na-na patului dupa ce s-a lovit si acum face na-na la ttae lucrurile de prin casa ,inca nu ne-a luat si pe noi la rand dar asteptam.
Mariana bine ai revenit sa iti traiasca flacaul.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Alona am admirat-o pe Thea ,o frumoasa si tu arati foarte bine doua frumoase are tati cu ce se mandri.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
alona spune:
Multumim de aprecieri fetelor, dar si voi aveti niste scumpi de copilasi.Se pare ca toate fetitele sint cochete, ne omoara cind or creste mari!Laura, doar culoarea parului a mostenit-o de la mine si Vlad la fel.
Clau, azi ma execut si io sa pun ceva poze in albumul comun.
Oana, sanatate tie si sotului.
Ela, Kata, Rayu, mai bagati un oki si aici.
Mariana, bine ai revenit,asteptam si poze.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Fetelor, ce ma bucur ca nu numai Mia mea e atat de fascinata de haine si pantofi. Deja imi faceam probleme ca numai ea e asa increzuta
Laura, ai dreptate, noi la varsta lor eram altfel. Mama tot timpul imi spune ca nu eram nici pe departe atat de avansati/ smecheri/ dezghetati, etc. Or fi toate minunile astea la care ii expunem, jucariile noi si inteligente, etc.
Mariana, bine ai revenit!! Ma bucur ca si Simon e mancacios si cuminte, ca Stefan! Imi pare rau ca nu mai ai lapte, dar nu-i nimic, e bine ca ai avut si 3 saptamani. Din pacate asta nu depinde de noi... Iti doresc putere multa! Dar nu-mi fac eu griji pt. tine (cum de altfel nu mi-am facut nici pt. Micky - fete curajoase amandoua!)
Clau, eu oricum n-am pus nici o poza in albumul comun niciodata, asa ca nu m-am simtit "certata"![]()
Claudelu spune:
Eu nu am "certat" pe nimeni, am vrut doar sa stiu daca mai e valabil albumu ala comun sa nu ma mai chinui sa pun poze luna de luna...daor atat, ca la urma urmei fiecare face ce vrea!
Oana, sanatate multa sotului tau!
SimoV spune:
Clau, sper ca ti-ai dat seama ca am glumit... de aia ghilimelele la "certat" si semnul de tras cu ochiul....
Claudelu spune:
Simo nu m-am suparat asa tare
Glumesc
Ei daca voi tot va laudati ca aveti fete cochete atunci eu ce sa zic ca Raulica toata ziua e incaltat in pantofi cu toc, cu cordeluta pe cap, imi ia peria de par si se duce in oglinda sa vada ce nina e el
(bine ca nu are vreo rochitza ca sigur ar imbraca-o
)
Azi m-a termiant...am fost la "bobii" (copii) si cum ii sta lui in obicei si-a scos toate jucarioarele pe care le purtam zi de zi cu noi...pe la vreo 1 a inceput sa stranga una cate una, sa le puna direct in carucior...nu reusea sa-si bage galetusa si am vrut sa-l ajut, nu m-a lasat...pana la urma a reusit...dupa ce le-a pus pe toate, m-a luat de mana si a zis "Vleau acasha"
Eu "vrei mami acasa, sa papam si sa facem nani?"...el "da, acasha, a nani"...m-am topit toata...cel mai tare m-a impresionat cu cate sarguinta si rabdare si-a adunat el jucarioarele ![]()
In el mi-e toata baza acum![]()