Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
alona spune:
Simo, am fost deja si la Children's place, am luat si de acolo cite ceva.Am fost doar in vizita la o ferma care ne-a fost in drum spre casa in timp ce veneam de la o Conservation Area(sint niste parcuri aici unde platesti intrarea)unde am fost sa"vedem toamna", nu am adus nici un pumpkin ca daca nu e Vlad sa-l mestereasca, noi nu ne agitam cu Halloweenu.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Anca, nici noi nu ne agitam cu Halloween, dar daca mergem la o ferma, o sa-i las sa-si aleaga ei cate 1-2 bostanei mici. Nu ii decoram nici noi. Dar niste costume cred ca o sa le iau pana la urma. Lucas e innebunit dupa lei, deci cred ca i-as lua un costum de leu. Pe Mia n-o intereseaza nimic, decat toaletel si alergatul prin casa - de cele mai multe ori dupa frate-so sa-l muste... deci oare in ce s-o imbrac pe ea? ca stiu sigur ca un costum de "pirania" nu gasesc ![]()
Am luat si eu de la Children's Place un jerseu. Am ochit niste seturi din "velour" in culori tare dragute: mai ales rosu, albastru si verde mi-au placut (2 bucati cu 16$, au avut si anul trecut, Mia are pantaloni dinaia si atat de bine s-au comportat la spalat si sunt f.f. moi si ii stau f. bine. Merg si mai de gala cu ceva bluzita frumoasa sau de stat in casa cu un tricou. Online inca nu le au, la magazinul de langa mine ieri le puneau pe raft. - aviz tuturor fetelor de peste ocean cu fetite!
Codritu, lui Lucas nu i-am prea luat de la Children's Place ca ii luasem in primavara cand s-au redus tare de tot de la Gymboree si de prin alte locuri. Am vazut multe chestii faine de baieti, dar m-am stapanit si nu am mai luat ca are destule...
Inca sunt in cautare de salopete de iarna, ca alea de la kidsurplul.com nu mai sunt in culoarea aia portocalie ce vroiam sa o cumpar pt. Mia...
alona spune:
Codritu, la Children's Place intotdeauna au fost mai ieftine decit la GAP.De la Old Navy imi plac tare mult hainutele si a fost Baby sale saptamina trecuta, i-am luat niste bluzite dragute.Gata cu moda fetelor ca deja am pus monopol pe subiect
.
Poze
alona spune:
Thea iar se face "titi", si-a gasit niste cleme pentru par si vine la mine sa i le pun.Da sa vezi ce haioasa e ca si-a mai pus la git un colier de macaroane facut de Vlad si are pe ea si un tricou de-a lui ca m-a innebunit azi sa o imbrac cu ala.
Poze
mariana tache spune:
pe mapamond!
Dragele mele, tare mi-a mai fost dor de voi!
Am reusit in sfarsit ca sa-mi instalez net (de ieri) si cu mult greu incerc sa recuperez informatiile trecute pe langa mine.(tare putin timp liber mai am
).
Am multe sa va pove, dar azi vreau doar sa va multumesc pt urarile de bine pe care ni le-ati facut si pt primirea lui Simon in randurile noastre. Sunteti niste dragute!
Simon e un ingeras. E cumintel, mananca si doarme mult (mai mult decat Stefan), se trezeste doar o data pe noapte (pe la 4) si nu are colici (doar unele dureri minore prin butica). Duminica l-am botezat. O sa pun si poze mai incolo ca sa vedeti. In prima luna s-a ingrasat 1350 g. E un umflatel. Papa lapte praf, ca titi .... ioc. Nu mai am nici o picatura (3 saptamani a supt de la mine).
Stefan il iubeste fff mult; toata ziua il pupa, il cauta (cand nu il gaseste in patut e tare nedumerit) ii face draga-draga. Dar il si bruscheaza; asta cand il apuca gelozia. Si nu exagerez (nu as fi crezut ca si la varsta asta apar geloziile!), dar de fiecare data cand plange Simon, Stefan vrea sa-l iau pe el in brate, fiindca stie ca ma duc sa-l iau pe Simon si nu vrea.
Uite ce m-am lungit! Am zis ca doar va salut, dar m-am si intins la povesti. Si cate ar mai fi de spus! Dar tare nu as vrea sa va plictisesc! Poze am cu nemiluita, dar inca nu le-am pus pe site, asa ca nu am ce sa va arat. Poate maine.
Eu zic ca Simon seamana leit cu Stefan (adica cu mine
). Sotul zice ca asta e al lui. Ramane de vazut cine are dreptate
.
Si inca ceva: cu un copil era parfum! Acum.... nu ma intrebati! Dar e superb!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.05)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
bebe2004 spune:
Voi vreti sa ne faceti in ciuda, ca la voi sunt asa magazine cu lucruri frumoase si la noi nu? Am intrat si eu pe site-urile alea si mi-au placut multe. Spor la cumparaturi fetelor.
Credeam ca numai al meu imi trage palme de zor, dar cred ca e la moda pt varsta lor. Al meu imi trage si picioare (picioruse) cand stam seara in pat, dar mai mult in joaca. Dar imi si da sa-i pup talpitele mai intai una si daca nu ma simt, imi intinde si celalalt piciorus. E tare dragalas. La noi moda cu datul palmelor a plecat de la mine intr-un fel. Atunci cand se loveste, l-am invatat sa bata locul cu pricina, iar acum cand nu-i convine ceva, pt el inseamna ca e de rau si actioneaza cum l-a invatat mama lui, nu?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
bebe2004 spune:
Bine ai revenit Mariana. Sa-ti traiasca flacaii si sa ne mai povestesti despre voi. Noi suntem aici nerabdatoare.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
mariana tache spune:
Andreea, multumesc!
Nu stiu de ce
, dar nu ma pot duce de aci!
Si daca tot am revenit, sa va zic cateva si despre Stefan.
In primul rand: mare realizare - incepe sa vorbeasca (mama, tata, apa, hopa, babo=bravo, titi=cheama pisica, coco=cocos, etc). Imi spune de fiecare data cand face caca, dar dupa ce a facut
. Nu o suporta pe soacra-mea
(vorbesc serios; cand se apropie de el urla ca din gura de sarpe, o plesneste, vrea sa o muste; e teroare cu el; imaginati-va ca acum e socrela la mine si imediat e de o saptamana si inca nu s-au imprietenit! ma intreb cat mai rezist?!) Ce sa va mai spun, ca tare multe face si nu imi amintesc. A! Daca ii zic ca ceva e caca, sa nu bage in gurita, il ia si il arunca la gunoi. Daca il scap la baie instant e cu mana pe sapun sau in wc. Ce mai, eu zic ca tare mi-e destept copilul asta
!
Gata. Acum chiar ca nu va mai pove. Mai las si pe alta zi.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.05)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!