Claudelule, da' tu ai barbat in toata regula ! Pupa-l din partea noastra ! Cum stai cu curatenia ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Laura noi am terminat cu santieru de vreo 2 saptamani, dar curat tot nu e cum as vrea io, plus ca in sufragerie, unde am avut in vara santier mi s-a zgariat parchetu si trebuie slefuit din nou 
Tu?
Azi am fost la o gradinita...o prietena de-a mea e educatoare si m-a tot chemat cu Raul la ea si azi am zis sa mergem...ce mult i-a placut la Raulica ca n-a mai vrut sa plecam
S-a dus cu copilasii si cred ca daca plecam nu-mi simtea lipsa 
Clau, la noi e pe terminate. Dar mai avem de facut ce-i mai important si mai costisitor. Cei cu termopanul trebuiau sa vina maine si m-au anuntat ce va fi "pe saptamana viitoare ", daca n-am ferestre nu pot pune parchetul, si deci nici mobila. La colat deja au intarziere 5 zile, care de data aceasta e benefica ca oricum nu aveam unde s-o punem ! Nervi de otel !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Am vazut cat de mult ati scris dar nu am apucat sa citesc mai nimic.Vroiam doar sa va salut si sa va transmit un pupic de la Vladut,ca nu am mai facut asta de ceva timp.Poate in we am sa am mai mult timp sa va mai povestesc ce mai facem.
Pupice multe!
Hai ca vad ca nu se inghesuie nimeni .....asa ca am deschis tot eu capitol nou, poftiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59138" target="_blank">aici.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii